2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bunu bana da aile hekimim söyledi ama Allah korusun adet gecikmesine kadar olan sürede kullanilan ilaclar bebege etki etmiyor etki etse düşükle sonuçlanıyor yoksa etki etmedi demektir sen bir muddet folik asit kullanma
icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederim

Bana iki doktorum da folbiol yazdı sorun olsa yazmazlardı bence
Cok yüksek dozlardan bahsediyor arkadaş kızlar bizimki 400 mg arkadaş 5 g lik kullanmis acip bakabilirsiniz bilimsel açıklamalar var cok yüksek dozdaki folik asitin hamilelikteki etkilerine bende folik asit kullaniyorum yoksa

Ay bende atalık tohum gurubuna ulaşmıştım burda. Tam buluşmalara gidecektim tohum alacaktım salgın çıktı.
Paket gıda bizimde hayatımızda yok nerdryse.
Oğlum 2 yaşında ve şuana kadar yediğü tek paket gıda çubuk kraker.
Şeker çikolata asla yemedi.
Herşeyi kendim yapıyorum evde. Şimdi ekmeğe de başladım.
Çok şükür 2 senedir bi ağrı kesici kullandık oğluma 3 5 kere.
Herşeyi doğal şekilde hallediyorum.
Bitkisel şeylerle.
Bu devrin anneliği de evlatları dışarıdan korumak.
Rabbim yardımcımız olsun bu süreçte

Kızlar bişey soracaktım.
Tansiyon düşüklüğü yada yüksekliği hisseden oluyor mu?
Bugün birden kötü oldum elim ayağım titredi birden. Bi sıcak basar gbi oldu.
Kalbim ağzımda atıyordu resmen.
Tansiyonum 13/8 di yani normal.
Anlamadım neden böyle oldu.
Şimdide başım ağrıyor.
Öyle korkuyorum ki gebelik tansiyonu çıkarsa diye Allah korusun. Hem yanımda kimse yok hem bu durumlar

Kuzum bende diyet döneminden kalma tansiyon düşüklüğü var genelde hep 8e 5 7 ye5 9a 5 bazen kucugu 4 e dusuyor bende bundan muzdaribim surekli bas donmesi oluyor buna bagli buda buyuk sikinti doktora sorucam bidahaki randevuda kalp agizda atma bende de oluyor arada tansiyon deil ama nabzım çok yükseliyor anlık olarak
Çok fazlada üşüyorum ısınamıyorum elim ayağım buz gibi ki 1 yünlü çorap 1 normal çorap 1 de panduf giyiyorum hiç çıkarmıyorum
Üstümde atlet 1 uzun kol 1 de polar var altimda kalin tayt ve kalin hamilelik pantolonu var ona rağmen üşüyorum
ALLAH KORUSUN hepimizi kuzum

Kan şekerin düşmüştür canım dün akşam bana da oldu tok olduğum halde tatli bi iki lokma bisi yedim geçti

Ay benimde tansiyon hep düşük gider 8 5 bazen 7ye 4 ama dusuk olması yuksek olmasindan daha iyiymis

Son düzenleme:
Ay benimde tansiyon hep düşük gider 8 5 bazen 7ye 4 ama yüksek olması düşük olmasindan daha iyiymis
Evet kuzum düşük tansiyona ilaç yok çok sıkıntı senin gibiyim aynı doktora sormak lazım ne önerir gerci su ara iyi hissediyorum ama bakalim yinede sorucam

Evet kuzum düşük tansiyona ilaç yok çok sıkıntı senin gibiyim aynı doktora sormak lazım ne önerir gerci su ara iyi hissediyorum ama bakalim yinede sorucam
Yanlis yazmisim düzelttim canim düşük olmasi yüksek olmasindan daha iyi bana dr um hep oyle derdi genclerde düşük tansiyondan korkmuyoruz derdi

Canım senin çok ciddi sorun.
Bence senin temel kansızlık.
Bak dikkat et Allah korusun hemen git bunun için doktora

Şekerdir canım ya benim de oluyo şu sıralar titreme geliyor oan yedim yedim yemedim dahada şidddetleniyo ni açlık hissi olmuyo sadece titreme halsizlik çarpıntı

Şekerdir canım ya benim de oluyo şu sıralar titreme geliyor oan yedim yedim yemedim dahada şidddetleniyo ni açlık hissi olmuyo sadece titreme halsizlik çarpıntı

Aynısı titreme ve çarpıntı.
Açlık hissim yok zaten 2 3 gündür hiç.

Yanlis yazmisim düzelttim canim düşük olmasi yüksek olmasindan daha iyi bana dr um hep oyle derdi genclerde düşük tansiyondan korkmuyoruz derdi
Bir sıkınti yaratmicaksa pesine dusmim kuzu gerci senelerdir boyle ama daha bisi olmasi cok sukur ara ara bas donmesi disinda oda cok yorulmadim surece olmuo normalde birazdaha iyiyim

aslinda oyle cnm ama risk almak istemiyorlar. boyle hassas zamanlarda istiyoruz ki doktorumuz olumlu bakan rahatlatan huzur veren biri oldun..
Kesinlikle katılıyorum canım o yüzden seninle güzelce ilgilenebilecek iyi bir doktor bulmaya çalış

Şu olaylar gecsinde kuzu inşallah ozaman doktor seçme sansimiz daha fazla simdi eldekiyle idare etmek zorunda kaliyoruz istemesekte
Valla cnm hiççççte zorunda değiliz kimse babamın oğlu değil, onlara ahkam kesip işine geldiği gibi konuşması için para vermiyor devlet, ben hastaysam beni dinlemek ve hastalığım konusunda beni aydınlatıp derdime derman olmak zorundalar asabımı bozmasınlar

Cok yüksek dozlardan bahsediyor arkadaş kızlar bizimki 400 mg arkadaş 5 g lik kullanmis acip bakabilirsiniz bilimsel açıklamalar var cok yüksek dozdaki folik asitin hamilelikteki etkilerine bende folik asit kullaniyorum yoksa
Benimkisi 5 mg lık evet ben yanlış okumuşum o zaman

Canım senin çok ciddi sorun.
Bence senin temel kansızlık.
Bak dikkat et Allah korusun hemen git bunun için doktora
Kuzum kansızlık yok 2 3ay once verdim tahlil 13.7 cikti kan d3 te 32.56 sonuclarim gayet iyiydi aclik sekeri falan 81 ama usuyorum nedense çok fazla
Hepimizi korusun inşallah kuzum
Özelde zaten testler çok pahalı devlette yaptırırım ama onun icinde beklemem lazim su hastalik bitsin insallah

Uuu kuzu cok sertsin ben doktor olsam.korkarim senden gayet ilgili güzel bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…