icimi rahatlattiniz cok tesekkur ederimBunu bana da aile hekimim söyledi ama Allah korusun adet gecikmesine kadar olan sürede kullanilan ilaclar bebege etki etmiyor etki etse düşükle sonuçlanıyor yoksa etki etmedi demektir sen bir muddet folik asit kullanma
Cok yüksek dozlardan bahsediyor arkadaş kızlar bizimki 400 mg arkadaş 5 g lik kullanmis acip bakabilirsiniz bilimsel açıklamalar var cok yüksek dozdaki folik asitin hamilelikteki etkilerine bende folik asit kullaniyorum yoksaBana iki doktorum da folbiol yazdı sorun olsa yazmazlardı bence
Canım ben
Canım ben hamilelikten önce yaklaşık bir senedir ciddi anlamda sağlıklı beslenme üzerine yoğunlaştim. Hatta şu an atalik tohumlardan kendi yiyeceklerimizi yetiştirme çabasındayiz. Bir de migroslarda iyi tarım ürünleri var. Sebze meyvelerde. Onları tercih edebilirsin, tarım ilacı vs. Kullanilmiyor. Bunun dışında yemekten kesinlikle kacindigim şeyler; margarin, Vita yağı, UHT süt, paket meyve suları, tavuk-et bulyon, paketli ürünlerin tamamı, hazır nuggetler, beyaz ekmek (ekşi mayalı tercih etmeye çalışıyoruz)... Mutfakta en çok kullanılan ve şimdilik aklıma gelenler bunlar. İnanın yapması zor değil, ne kadar iyi geldiğini birkaç ay içinde fark edeceksiniz. Bir kreşte müdür olarak çalışıyorum, günümüzdeki çocuklarda o kadar çok zihinsel-bilissel problem var ki bu tesadüf olmaz. Çok büyük ölçüde sağlıksız beslenmenin sonuçları. Ve telafisi yolları alıyor ya da bazen mümkün olmuyor. Mesela emnyaygin kullandığımız margarin 3. Nesilde kısırlık yapıyor. Biz sanırım ikinci nesiliz, bizim çocuklarımız kısır olan nesil olacak. Ki şu an bile yuzde 80 insan istediği zaman hamile kalamiyor. Sevgili arkadaşlarım biraz uzun oldu ama bu alanda çalışan ve çok tecrübe edinmiş biri olarak gerçekten sonuçlarını bilseniz bebeklerinize bunu yapmaya asla kiyamazsiniz. Beslenme çok çok önemli. Sigara içen arkadaşlarım zaten hemennnn bırakmali. Özellikle ilk üç ay bebeğin dış etkilere en açık ve hassas olduğu dönem....
Kuzum bende diyet döneminden kalma tansiyon düşüklüğü var genelde hep 8e 5 7 ye5 9a 5 bazen kucugu 4 e dusuyor bende bundan muzdaribim surekli bas donmesi oluyor buna bagli buda buyuk sikinti doktora sorucam bidahaki randevuda kalp agizda atma bende de oluyor arada tansiyon deil ama nabzım çok yükseliyor anlık olarakKızlar bişey soracaktım.
Tansiyon düşüklüğü yada yüksekliği hisseden oluyor mu?
Bugün birden kötü oldum elim ayağım titredi birden. Bi sıcak basar gbi oldu.
Kalbim ağzımda atıyordu resmen.
Tansiyonum 13/8 di yani normal.
Anlamadım neden böyle oldu.
Şimdide başım ağrıyor.
Öyle korkuyorum ki gebelik tansiyonu çıkarsa diye Allah korusun. Hem yanımda kimse yok hem bu durumlar
Şu olaylar gecsinde kuzu inşallah ozaman doktor seçme sansimiz daha fazla simdi eldekiyle idare etmek zorunda kaliyoruz istemesekteEvet hayatım değiştirdim bende doktorumu da ne zaman gitmek nasip olur onu bilemiyorum
Kan şekerin düşmüştür canım dün akşam bana da oldu tok olduğum halde tatli bi iki lokma bisi yedim geçtiKızlar bişey soracaktım.
Şimdide başım ağrıyor.
Öyle korkuyorum ki gebelik tansiyonu çıkarsa diye Allah korusun. Hem yanımda kimse yok hem bu durumlar
Ay benimde tansiyon hep düşük gider 8 5 bazen 7ye 4 ama dusuk olması yuksek olmasindan daha iyiymisKuzum bende diyet döneminden kalma tansiyon düşüklüğü var genelde hep 8e 5 7 ye5 9a 5 bazen kucugu 4 e dusuyor bende bundan muzdaribim surekli bas donmesi oluyor buna bagli buda buyuk sikinti doktora sorucam bidahaki randevuda kalp agizda atma bende de oluyor arada tansiyon deil ama nabzım çok yükseliyor anlık olarak
Çok fazlada üşüyorum ısınamıyorum elim ayağım buz gibi ki 1 yünlü çorap 1 normal çorap 1 de panduf giyiyorum hiç çıkarmıyorum
Üstümde atlet 1 uzun kol 1 de polar var altimda kalin tayt ve kalin hamilelik pantolonu var ona rağmen üşüyorum
ALLAH KORUSUN hepimizi kuzum
Evet kuzum düşük tansiyona ilaç yok çok sıkıntı senin gibiyim aynı doktora sormak lazım ne önerir gerci su ara iyi hissediyorum ama bakalim yinede sorucamAy benimde tansiyon hep düşük gider 8 5 bazen 7ye 4 ama yüksek olması düşük olmasindan daha iyiymis
Yanlis yazmisim düzelttim canim düşük olmasi yüksek olmasindan daha iyi bana dr um hep oyle derdi genclerde düşük tansiyondan korkmuyoruz derdiEvet kuzum düşük tansiyona ilaç yok çok sıkıntı senin gibiyim aynı doktora sormak lazım ne önerir gerci su ara iyi hissediyorum ama bakalim yinede sorucam
Kuzum bende diyet döneminden kalma tansiyon düşüklüğü var genelde hep 8e 5 7 ye5 9a 5 bazen kucugu 4 e dusuyor bende bundan muzdaribim surekli bas donmesi oluyor buna bagli buda buyuk sikinti doktora sorucam bidahaki randevuda kalp agizda atma bende de oluyor arada tansiyon deil ama nabzım çok yükseliyor anlık olarak
Çok fazlada üşüyorum ısınamıyorum elim ayağım buz gibi ki 1 yünlü çorap 1 normal çorap 1 de panduf giyiyorum hiç çıkarmıyorum
Üstümde atlet 1 uzun kol 1 de polar var altimda kalin tayt ve kalin hamilelik pantolonu var ona rağmen üşüyorum
ALLAH KORUSUN hepimizi kuzum
Şekerdir canım ya benim de oluyo şu sıralar titreme geliyor oan yedim yedim yemedim dahada şidddetleniyo ni açlık hissi olmuyo sadece titreme halsizlik çarpıntıKızlar bişey soracaktım.
Şimdide başım ağrıyor.
Şekerdir canım ya benim de oluyo şu sıralar titreme geliyor oan yedim yedim yemedim dahada şidddetleniyo ni açlık hissi olmuyo sadece titreme halsizlik çarpıntı
Bir sıkınti yaratmicaksa pesine dusmim kuzu gerci senelerdir boyle ama daha bisi olmasi cok sukur ara ara bas donmesi disinda oda cok yorulmadim surece olmuo normalde birazdaha iyiyimYanlis yazmisim düzelttim canim düşük olmasi yüksek olmasindan daha iyi bana dr um hep oyle derdi genclerde düşük tansiyondan korkmuyoruz derdi
Kesinlikle katılıyorum canım o yüzden seninle güzelce ilgilenebilecek iyi bir doktor bulmaya çalışaslinda oyle cnm ama risk almak istemiyorlar. boyle hassas zamanlarda istiyoruz ki doktorumuz olumlu bakan rahatlatan huzur veren biri oldun..
Valla cnm hiççççte zorunda değiliz kimse babamın oğlu değil, onlara ahkam kesip işine geldiği gibi konuşması için para vermiyor devlet, ben hastaysam beni dinlemek ve hastalığım konusunda beni aydınlatıp derdime derman olmak zorundalarŞu olaylar gecsinde kuzu inşallah ozaman doktor seçme sansimiz daha fazla simdi eldekiyle idare etmek zorunda kaliyoruz istemesekte
Benimkisi 5 mg lık evet ben yanlış okumuşum o zamanCok yüksek dozlardan bahsediyor arkadaş kızlar bizimki 400 mg arkadaş 5 g lik kullanmis acip bakabilirsiniz bilimsel açıklamalar var cok yüksek dozdaki folik asitin hamilelikteki etkilerine bende folik asit kullaniyorum yoksa
Kuzum kansızlık yok 2 3ay once verdim tahlil 13.7 cikti kan d3 te 32.56 sonuclarim gayet iyiydi aclik sekeri falan 81 ama usuyorum nedense çok fazlaCanım senin çok ciddi sorun.
Bence senin temel kansızlık.
Bak dikkat et Allah korusun hemen git bunun için doktora
YaşaValla cnm hiççççte zorunda değiliz kimse babamın oğlu değil, onlara ahkam kesip işine geldiği gibi konuşması için para vermiyor devlet, ben hastaysam beni dinlemek ve hastalığım konusunda beni aydınlatıp derdime derman olmak zorundalarasabımı bozmasınlar
Uuu kuzu cok sertsin ben doktor olsam.korkarim senden gayet ilgili güzel bakarımValla cnm hiççççte zorunda değiliz kimse babamın oğlu değil, onlara ahkam kesip işine geldiği gibi konuşması için para vermiyor devlet, ben hastaysam beni dinlemek ve hastalığım konusunda beni aydınlatıp derdime derman olmak zorundalarasabımı bozmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?