2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben de dun acaba doğuruyor muyum dedim ya belim ağriyip midem bulaninca. Her sey hazir ama valize yerlestirmedim ben sadece hepsini bir cekmeceye koydum valize koysam iyi olacak. Allah korusun her an her sey olabilir.
Canim bence hazirla cantani bi kosede kalsin cocuklar aniden supriz yapabilir bize

8 ekimde idari iznim bitti. 12 ekim pazartesi il dışından çalışamaz raporu alabilir miyim doğum iznine ayrılmak için illa çalıştığım ilden mi almalıyım? İl dışından alan var mı kızlar özellikle mebde öğretmen olup alan

Kızlar ya sağ kalçam acayip ağrıyor bıçak saplanır gibi sağa sola dönerken bazen kilitleniyorm hatta özellikle yoruldugumda iyice dayanılmaz oluyor bacağıma vuruyor varmı yaşayan
Canim ayni durumu bende yasiyorum yatarken iki tarafimda uyusuyor ayaktaykende kilitlenip kaliyor bacagim tutup yuruyorum resmen

Kizlar korseyi boyle ni aldınız. Bir de 160 boy 60 kilo m bedendim simdi 70 im m/l mi almalıyım???

Kızlar ya, gece olunca burnumun içi ödem mi oluyor nedir, resmen küçülüyor sanki nefes alamıyorum, gündüz bişi yok hep gece oluyor, sizde de öğle bi durum var mı?

evet aylar öncesinden basladi..burun tıkanıklığı da yine hamilelikte olurmuş..

Canım idari izninin bittiği gün almalıydın raporunu, geç kalmışsın.

Canım idari izninin bittiği gün almalıydın raporunu, geç kalmışsın.
O da haftaiçine denk geliyodu ondan almadm cumartesiyi bekledim ama doktor yoktu kaldı öyle şimdi anca pazartesi alabiliyorum sorun olurmu bilmiyorum

Dogum videosu aynen izleme ben dogum hikayelerini izledim dogum videolarina dayanamam ki burda yazilanlara dayanamiyordum

80 tane çıktı canım.

Süslenmiş halini ekledim. İnan hiç bilmiyorum fiyatlar aynımıdır heryerde ama internettende bakabilirsin madlen çikolatalara. Pleksilerim 3 günde geldi.
Sıla mı ısmı ayy cok tatlı ya hayırlı olsun kurdelelerı de emınonunden aldın sanırım bende hala cıkamadım bugun gidip bakıcam nasıpse. Oturup uğrasırım akşamları bi günde bıtırırm eglencelide süslemek. Gerçi hastane kımseyı kabul etmıyo evede kımse gelmıcek cekırdek aile dısında cıkoları biz yeriz artık

bugün bizim nst günümüz. ağrım sızım yok ama bakalım nst ne diyecek
Evde sırt üstü yatmıyorum normalde ama ikidir nst de sırt üstü yatıyorum önceki sezaryen yerim çok acıyor o şekilde.nst de sırt ustü yatmak şartmı dr a söylicem bidakine izin verirse sola yatcam.

Evde sırt üstü yatmıyorum normalde ama ikidir nst de sırt üstü yatıyorum önceki sezaryen yerim çok acıyor o şekilde.nst de sırt ustü yatmak şartmı dr a söylicem bidakine izin verirse sola yatcam.
yoo şart değil. ben geçen soluma yattım düz yatınca bir türlü ayarlayamadılar kalp atışını. bugün düz yattım. ne zaman doğum yapmıştın ki ben de 2016 haziranda yaptım ama hiç acısı falan olmuyor ameliyat yerimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…