Ben de dun acaba doğuruyor muyum dedim ya belim ağriyip midem bulaninca. Her sey hazir ama valize yerlestirmedim ben sadece hepsini bir cekmeceye koydum valize koysam iyi olacak. Allah korusun her an her sey olabilir.
8 ekimde idari iznim bitti. 12 ekim pazartesi il dışından çalışamaz raporu alabilir miyim doğum iznine ayrılmak için illa çalıştığım ilden mi almalıyım? İl dışından alan var mı kızlar özellikle mebde öğretmen olup alan
Kızlar ya sağ kalçam acayip ağrıyor bıçak saplanır gibi sağa sola dönerken bazen kilitleniyorm hatta özellikle yoruldugumda iyice dayanılmaz oluyor bacağıma vuruyor varmı yaşayan
Kızlar ya, gece olunca burnumun içi ödem mi oluyor nedir, resmen küçülüyor sanki nefes alamıyorum, gündüz bişi yok hep gece oluyor, sizde de öğle bi durum var mı?
8 ekimde idari iznim bitti. 12 ekim pazartesi il dışından çalışamaz raporu alabilir miyim doğum iznine ayrılmak için illa çalıştığım ilden mi almalıyım? İl dışından alan var mı kızlar özellikle mebde öğretmen olup alan
Sezeryanda da genel anestezi almayınca yine annenin yüzüne yaslıyolar ilk temas çok heyecanlı. normalde olsa sezeryanda olda kolay doğumlarımız olsun inş
korkum var rahim filmini çektirdiğimde hastaneyi inletmiştim doktora bırak ben istemiyorum kalkacam diye bagırıyordum dayanabilir miyim tedirginim ama herşey uygunken doğal olandan vazgeçmek istemiyorum
Evet herkesin doğumu kendine özel acı eşiği Farklı. Bende acıya dayanamazsam tekrar sezeryana al desem alır mi acaba
Süslenmiş halini ekledim. İnan hiç bilmiyorum fiyatlar aynımıdır heryerde ama internettende bakabilirsin madlen çikolatalara. Pleksilerim 3 günde geldi.
Sıla mı ısmı ayy cok tatlı ya hayırlı olsun kurdelelerı de emınonunden aldın sanırım bende hala cıkamadım bugun gidip bakıcam nasıpse. Oturup uğrasırım akşamları bi günde bıtırırm eglencelide süslemek. Gerçi hastane kımseyı kabul etmıyo evede kımse gelmıcek cekırdek aile dısında cıkoları biz yeriz artık
Evde sırt üstü yatmıyorum normalde ama ikidir nst de sırt üstü yatıyorum önceki sezaryen yerim çok acıyor o şekilde.nst de sırt ustü yatmak şartmı dr a söylicem bidakine izin verirse sola yatcam.
Evde sırt üstü yatmıyorum normalde ama ikidir nst de sırt üstü yatıyorum önceki sezaryen yerim çok acıyor o şekilde.nst de sırt ustü yatmak şartmı dr a söylicem bidakine izin verirse sola yatcam.
yoo şart değil. ben geçen soluma yattım düz yatınca bir türlü ayarlayamadılar kalp atışını. bugün düz yattım. ne zaman doğum yapmıştın ki ben de 2016 haziranda yaptım ama hiç acısı falan olmuyor ameliyat yerimin