2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar korseyi boyle ni aldınız. Bir de 160 boy 60 kilo m bedendim simdi 70 im m/l mi almalıyım???Eki Görüntüle 2703144
Ben de bundan aldım. Small aldım ama olur inşallah
Ben 64 kiloyum ama çok sıkı olması gerekiyor şimdi bile biraz kapanıyor önü. Olmazsa da bir tane daha alırım yapacak birşey yok. Şansımız kışa denk geliyor yaz olsa zor kullanırdık bunu biraz.

10 yıl oldu ama düz yattigimda direkt acıyor sezaryen olan kısım zonkluyor.Dr.a soylemistim daha once sag kasık tarafım acıyor o sekilde yatamıyorum diye.önceki sezaryen yeri acıyordur dedi

Amin canim aynen bende spinal istiyorum tamamen uyumak istemiyorum o anı yasamak istiyorum
Aksi bi durum olmadıkça ya da sen istemedikçe genel anestezi pek tercih edilmiyor hastanelrde. Bencede anestezi bile olsa o uyanık olup ilk anını görmek çok güzel olur o ilk karşılaşma ten temasının çok önemli olduğunu düşünüyorum

Saol canım adıyla yaşasın inşAllah. Bizim hastane ziyaretçi kabul ediyor sanırım yani odaya sokmuyorlar ama koridora geliyorlar. etmese bile aşağıya kafeye gelir eşimin iş arkadaşları onlara vericem. Kurdeleleri kardeşim getirdi iş yerinden ama oda eminönünde var. Biz kardeşimle 2 saatte bitirdik 50 çikolata 30 kolonya.

doğumdan sonra mı alsam bol olursa değisirim en azından.

Valla benim şimdiki aklım olsa doğumdan sonra alırdım. Heyecandan ben acele ettim biraz iki ay oldu alalı.
oyle yapayım oyleyse

ben de simdi doğum valizime yerlestirdim coğu seyi sadece emzirme atletlerim hala kargoda onlar benım sabahlık hırka onlar bir de bakım malzemeleri kaldı.

Kizlar bu kalca agrisi olanlara genel bi bilgi veriyim. Ben gecen sene hamile olmadan gecirdim onu hatta su an gene tekrarliyor. Kemik iligi odemi eskiler yel girmesi de der. Once kasik agrisi sonra kalca agrisina ceviriyor. Herhangi bir tedavisi yok tek cozum ustune basmamak(ben 4 ay degnekle gezdim) ayakta dururken de ustune basmamak. Baska yapicak hic bise yok hamileligin son aylarinda cikio ve genelde dogumla beraber geciyormus. 1 bck senedir hep dikkat ediyorm uzun sure yurumuyorm uztune cok yüklenmiyorm ama gene basladi malesef yapacak bisey yok. Gunluk hayati cok etkileyen bir agrisi var. Mumkun oldugunca o tarafiniza yatmayin ve cok yuklenmeyin o ayağınıza.

Kızlar sol kasığımda adet sancısı var bugün sabahtan beri. Karnım desen sürekli kasılıyor taş gibi. Oturdum yattım kalktım geçmedi. Ne yapmak lazım geçmesi için

Kızlar sol kasığımda adet sancısı var bugün sabahtan beri. Karnım desen sürekli kasılıyor taş gibi. Oturdum yattım kalktım geçmedi. Ne yapmak lazım geçmesi için
Dinlenmeye devam et canım, bazen oluyor öyle, sancıyı bilmemen imkansızmış, doktorum onu anlamam mümkün değil demişti

Selam herkese
Mama konusu konuşulmuş mama nın tüm kutusunu mu götüreceksiniz yoksa başka birseye bölüp mü hastane çantasına nasıl koymayı düşünüyorsunuz

Selam herkese
Mama konusu konuşulmuş mama nın tüm kutusunu mu götüreceksiniz yoksa başka birseye bölüp mü hastane çantasına nasıl koymayı düşünüyorsunuz
ben de merak ediyorum bir de kaynamıs ılısmıs su ve termos goturmemize gerek var mı bir de en onemlisi ben biberonları emzikleri kaynattım sirke de koydum ama hep kirec yapıstı biberona napmam lazım

Selam herkese
Ben bi kısmını ayırıp götürmeyi düşünüyorum canim. Temiz bi saklama kabına koyar götürürüz ins

sagolsun kv'dem bizi özlemiş kızının evinde sıkılmış bize gelmek istemiş..Hee birde bana bakacakmış..
benim haberim ise bize gelince oldu..
81 yaşında kadın..kim kime bakacak acaba?
ben şimdi dinleneyim mi ona 3 öğün yemek mi düşüneyim..
tansiyon hastasi olmasi cabasi..takip etmek durumundayım.
ben dinlenmek hazirliklarimi yapmak için işten çıktım ama evde yaşlı bakımı yapacağım iyi mi?
işin kötü yani 33 haftaligim ama gören 6 haftaya kalmaz sen doğurursun diyor. karnim asagida epey ve 33 haftaya nazaran daha büyük..zaten cok cabuk yoruluyorum..dinlen sürekli diyorlar.
Eee madem öyle yaşlı kadını sıkılıyor diye niye bana getiriyorsunuz hayır biz evde düğün dernek yapmıyoruz ki..Her seye karismasida cabaai
İnsanlar niye bu kadar düşüncesiz, güler yüzlü olmanın handikapini yasiyorum resmen..esimim ailesine karsi saygida kusur etmem yüzüm her daim güleç ama ne zaman gidecek diye gün sayacağım artik..
sinirlerim bozuldu, içimi dökmek istedim :/

ben de merak ediyorum bir de kaynamıs ılısmıs su ve termos goturmemize gerek var mı bir de en onemlisi ben biberonları emzikleri kaynattım sirke de koydum ama hep kirec yapıstı biberona napmam lazım
Benim uzun süre sıcak tutan termosum var, ona şu kaynatip koymayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…