Ben de bundan aldım. Small aldım ama olur inşallahKizlar korseyi boyle ni aldınız. Bir de 160 boy 60 kilo m bedendim simdi 70 im m/l mi almalıyım???Eki Görüntüle 2703144
10 yıl oldu ama düz yattigimda direkt acıyor sezaryen olan kısım zonkluyor.Dr.a soylemistim daha once sag kasık tarafım acıyor o sekilde yatamıyorum diye.önceki sezaryen yeri acıyordur dediyoo şart değil. ben geçen soluma yattım düz yatınca bir türlü ayarlayamadılar kalp atışını. bugün düz yattım. ne zaman doğum yapmıştın ki ben de 2016 haziranda yaptım ama hiç acısı falan olmuyor ameliyat yerimin
Aksi bi durum olmadıkça ya da sen istemedikçe genel anestezi pek tercih edilmiyor hastanelrde. Bencede anestezi bile olsa o uyanık olup ilk anını görmek çok güzel olur o ilk karşılaşma ten temasının çok önemli olduğunu düşünüyorumAmin canim aynen bende spinal istiyorum tamamen uyumak istemiyorum o anı yasamak istiyorum
Saol canım adıyla yaşasın inşAllah. Bizim hastane ziyaretçi kabul ediyor sanırım yani odaya sokmuyorlar ama koridora geliyorlar. etmese bile aşağıya kafeye gelir eşimin iş arkadaşları onlara vericem. Kurdeleleri kardeşim getirdi iş yerinden ama oda eminönünde var. Biz kardeşimle 2 saatte bitirdik 50 çikolata 30 kolonya.Sıla mı ısmıayy cok tatlı ya hayırlı olsun kurdelelerı de emınonunden aldın sanırım bende hala cıkamadım bugun gidip bakıcam nasıpse. Oturup uğrasırım akşamları bi günde bıtırırm eglencelide süslemek. Gerçi hastane kımseyı kabul etmıyo evede kımse gelmıcek cekırdek aile dısında cıkoları biz yeriz artık
28 haftada canımCanım kacırdım ben heralde 35. Haftada goruluyyorsun ne zaman dogum yaptın?
Ben ilk kızımda da kullandım canım çok memnun kaldım tavsiye ederim yaniBitki çayımı hastane çantama koydum bazı yorumlar da sütün kalitesini bozduğu söyleniyor sulandiriyormus doğru mu. Makinam yok ihtiyaç olursa tavsiyeni dikkate alacağım canım hiç araştırmadım çünkü.
doğumdan sonra mı alsam bol olursa değisirim en azından.Ben de bundan aldım. Small aldım ama olur inşallah
Ben 64 kiloyum ama çok sıkı olması gerekiyor şimdi bile biraz kapanıyor önü. Olmazsa da bir tane daha alırım yapacak birşey yok.Şansımız kışa denk geliyor yaz olsa zor kullanırdık bunu biraz.
aa olur mu dersin doğumdan ne kdr sonra takmaya baslıyoz acabaM l olur sana bende l aldim
Valla benim şimdiki aklım olsa doğumdan sonra alırdım. Heyecandan ben acele ettim biraz iki ay oldu alalı.doğumdan sonra mı alsam bol olursa değisirim en azından.
oyle yapayım oyleyseValla benim şimdiki aklım olsa doğumdan sonra alırdım. Heyecandan ben acele ettim biraz iki ay oldu alalı.
Güzel canım, benim dr şeker hastası ben çiçek yaptıracağımDogum sonrasi dr a tesekür anlaminda boyle birsey gordum inst da nasil sizce?
benim doktor ertesi gün başlatıyor taktırmayaaa olur mu dersin doğumdan ne kdr sonra takmaya baslıyoz acaba
Dinlenmeye devam et canım, bazen oluyor öyle, sancıyı bilmemen imkansızmış, doktorum onu anlamam mümkün değil demiştiKızlar sol kasığımda adet sancısı var bugün sabahtan beri. Karnım desen sürekli kasılıyor taş gibi. Oturdum yattım kalktım geçmedi. Ne yapmak lazım geçmesi için
ben de merak ediyorum bir de kaynamıs ılısmıs su ve termos goturmemize gerek var mı bir de en onemlisi ben biberonları emzikleri kaynattım sirke de koydum ama hep kirec yapıstı biberona napmam lazımSelam herkese
Mama konusu konuşulmuş mama nın tüm kutusunu mu götüreceksiniz yoksa başka birseye bölüp mü hastane çantasına nasıl koymayı düşünüyorsunuz
Ben bi kısmını ayırıp götürmeyi düşünüyorum canim. Temiz bi saklama kabına koyar götürürüz insSelam herkese
Mama konusu konuşulmuş mama nın tüm kutusunu mu götüreceksiniz yoksa başka birseye bölüp mü hastane çantasına nasıl koymayı düşünüyorsunuz
Benim uzun süre sıcak tutan termosum var, ona şu kaynatip koymayı düşünüyorum.ben de merak ediyorum bir de kaynamıs ılısmıs su ve termos goturmemize gerek var mı bir de en onemlisi ben biberonları emzikleri kaynattım sirke de koydum ama hep kirec yapıstı biberona napmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?