Ay canim resmen emrivaki olmuş, can sıkıcı, umarım uzun süre kalan misafirlerden değildir.sagolsun kv'dem bizi özlemiş kızının evinde sıkılmış bize gelmek istemiş..Hee birde bana bakacakmış..
benim haberim ise bize gelince oldu..
81 yaşında kadın..kim kime bakacak acaba?
ben şimdi dinleneyim mi ona 3 öğün yemek mi düşüneyim..
tansiyon hastasi olmasi cabasi..takip etmek durumundayım.
ben dinlenmek hazirliklarimi yapmak için işten çıktım ama evde yaşlı bakımı yapacağım iyi mi?
işin kötü yani 33 haftaligim ama gören 6 haftaya kalmaz sen doğurursun diyor. karnim asagida epey ve 33 haftaya nazaran daha büyük..zaten cok cabuk yoruluyorum..dinlen sürekli diyorlar.
Eee madem öyle yaşlı kadını sıkılıyor diye niye bana getiriyorsunuz hayır biz evde düğün dernek yapmıyoruz ki..Her seye karismasida cabaai
İnsanlar niye bu kadar düşüncesiz, güler yüzlü olmanın handikapini yasiyorum resmen..esimim ailesine karsi saygida kusur etmem yüzüm her daim güleç ama ne zaman gidecek diye gün sayacağım artik..
sinirlerim bozuldu, içimi dökmek istedim :/
Yok artık yaa, eşin ne diyor o önemli bence, benim şahsen çocuklara bile yemek/kahvaltı hazırlayacak halim kalmadı pratik bişiler yapıp duruyorum, olmadı görümcenle görüş bi kaç gün sonra gelip alsınlar.sagolsun kv'dem bizi özlemiş kızının evinde sıkılmış bize gelmek istemiş..Hee birde bana bakacakmış..
ben dinlenmek hazirliklarimi yapmak için işten çıktım ama evde yaşlı bakımı yapacağım iyi mi?
işin kötü yani 33 haftaligim ama gören 6 haftaya kalmaz sen doğurursun diyor. karnim asagida epey ve 33 haftaya nazaran daha büyük..zaten cok cabuk yoruluyorum..dinlen sürekli diyorlar.
Eee madem öyle yaşlı kadını sıkılıyor diye niye bana getiriyorsunuz hayır biz evde düğün dernek yapmıyoruz ki..Her seye karismasida cabaai
İnsanlar niye bu kadar düşüncesiz, güler yüzlü olmanın handikapini yasiyorum resmen..esimim ailesine karsi saygida kusur etmem yüzüm her daim güleç ama ne zaman gidecek diye gün sayacağım artik..
Canım ya benim dr direk yaşlı anneniz varsa gitmeyecek,kalmayacak dedi.Bizde çok zor tutuyoruz.Bebek çok güçsüz olur,hastalığa çok açık dedi.keske yaşlılar biraz daha anlayışlı olsa.benim kaynanam 3 oğlu var,eltim yalvarıyor gel bizde kal diye,yok diyor benim çağırmami bekliyormuş...Dogsun kızım dr ne derse onu yapicam direk isterse hepsi küssün.sagolsun kv'dem bizi özlemiş kızının evinde sıkılmış bize gelmek istemiş..Hee birde bana bakacakmış..
Yok artık yaa, eşin ne diyor o önemli bence, benim şahsen çocuklara bile yemek/kahvaltı hazırlayacak halim kalmadı pratik bişiler yapıp duruyorum, olmadı görümcenle görüş bi kaç gün sonra gelip alsınlar.
Canım ya benim dr direk yaşlı anneniz varsa gitmeyecek,kalmayacak dedi.Bizde çok zor tutuyoruz.Bebek çok güçsüz olur,hastalığa çok açık dedi.keske yaşlılar biraz daha anlayışlı olsa.benim kaynanam 3 oğlu var,eltim yalvarıyor gel bizde kal diye,yok diyor benim çağırmami bekliyormuş...Dogsun kızım dr ne derse onu yapicam direk isterse hepsi küssün.
klasik anne hassasiyeti olan erkek..
annem gelmek istiyorum deyince nasil gelme diyeyim, biraz kalır gider zaten dedi..
2 valiz ile geldiğini göre göre
eşim sağlık çalışanı nobet usulu calisiyor gece akli bende kalmazmis..
dedim sakin sessiz bu haftaya kadar sorunsuz geldim şükür, esas simdi aklin bende kalsın..
Yaa bi yandan yuksek lisansa hazirlaniyorum..
ve az once kv'm bu ev niye sessiz diyor..
diyorum ya bizi her gün cümbüş yapıyoruz saniyor galiba
81 yasinda kadın surat assan alinir ben üzülürüm, kavga etsen edilmez hee deyip geciyorum..
cidden sabir diliyorum..
Saat 2 de geldi suan 3. öğünü için mutfaktayim..
gorumcemde tlf da talimat veriyor..onu yemez bunu cok yedirme diye
hee hee abla hee derdim yoktu sagol dedim artik ne anlarsa..
Yaaaa aman ha sakın öptürme Allah korusun, uçuk virüsü yüzünden neler yaşıyor insanlar, farkedilmez falan yenidoğan çocuğumu kendim bile öpmeye korkarım.benim kv yeni dogan bebegi opmeyi cok severmiş onu bekliyor besbelli..ondan gelmiş sormadan.. :))
ay sakın opturme. ben bugun aklıma geldi hocaya isim ezan okutulur ya onu 40 ı cıkınca yapsam olur mu diye dusunuyorum. gunde kimbilir kac kisi goruyo hoca.benim kv yeni dogan bebegi opmeyi cok severmiş onu bekliyor besbelli..ondan gelmiş sormadan.. :))
Ay of ya hiç iyi olmamış neyine bakacak senin keşke eşine söyleseydin ne işi var 81 yaşında bakima ihtiyacı olan kadının 8 aylık hamile kadının yanında canını sıkma kendini yorma fazla işten çıktın diye koşa koşa yollamışlar neye yardim edecek acaba cam mi silecek yemek mi pişirecek ütü mu yapacaksagolsun kv'dem bizi özlemiş kızının evinde sıkılmış bize gelmek istemiş..Hee birde bana bakacakmış..
hepsini götürmeyeceğim. kızımdan kalan mama kabı var ona koyacağım. sizde küçük bir kaba ya da kavanoza koyabilirsiniz.Selam herkese
Mama konusu konuşulmuş mama nın tüm kutusunu mu götüreceksiniz yoksa başka birseye bölüp mü hastane çantasına nasıl koymayı düşünüyorsunuz
ben sadece elektrikli cezve götüreceğim. hem kahve hem mama için. başka ayrıntıya gerek yok. ben kaynatmıyorum biberonları. kaynamış suyun altını kapatıp ona atıp bir süre sonra alıyorum. maalesef kaynatınca kötü oluyor biberonlar emzikler.ben de merak ediyorum bir de kaynamıs ılısmıs su ve termos goturmemize gerek var mı bir de en onemlisi ben biberonları emzikleri kaynattım sirke de koydum ama hep kirec yapıstı biberona napmam lazım
Ben hastaneye sordum yanımda mama olmalı mi diye hayır kesinlikle anne sütü için herşey yapılır kendi sütünüz herşeye rağmen gelmezse çaresine bakılır getirmeyin mama dedi.ben de merak ediyorum bir de kaynamıs ılısmıs su ve termos goturmemize gerek var mı bir de en onemlisi ben biberonları emzikleri kaynattım sirke de koydum ama hep kirec yapıstı biberona napmam lazım
evt kotu oldu napsam ki simdi zrarı olur mu acaba cocuğaben sadece elektrikli cezve götüreceğim. hem kahve hem mama için. başka ayrıntıya gerek yok. ben kaynatmıyorum biberonları. kaynamış suyun altını kapatıp ona atıp bir süre sonra alıyorum. maalesef kaynatınca kötü oluyor biberonlar emzikler.
Emrivakiye bak görümcenin hatası Kadin ister ama senin son zamanların onun düşünmesi lazım ayrıca sağlık çalışanıymış eşin yaşlı kadın için riskli ortama gönderilir mi hiç. Biraz kalsın eşin doğumdan sonra hemen gel şimdi ben hastaneye gidiyorum sana bişi olur diye telaş yapıyorum desin incitmeden. Benim kv de gelmek istiyor ama şimdi gelip sıkılıp sonra gideyim dersin bebek doğunca gel benim o zaman ihtiyacım olur diye geçiştiriyorum. Ben gece yatamıyorum gündüz uyuyorum istediğim zaman yiyorum şuan rahatımız önemli uygun bi dille eşin göndersin bence.klasik anne hassasiyeti olan erkek..
annem gelmek istiyorum deyince nasil gelme diyeyim, biraz kalır gider zaten dedi..
2 valiz ile geldiğini göre göre
eşim sağlık çalışanı nobet usulu calisiyor gece akli bende kalmazmis..
dedim sakin sessiz bu haftaya kadar sorunsuz geldim şükür, esas simdi aklin bende kalsın..
Yaa bi yandan yuksek lisansa hazirlaniyorum..
ve az once kv'm bu ev niye sessiz diyor..
diyorum ya bizi her gün cümbüş yapıyoruz saniyor galiba
81 yasinda kadın surat assan alinir ben üzülürüm, kavga etsen edilmez hee deyip geciyorum..
cidden sabir diliyorum..
Saat 2 de geldi suan 3. öğünü için mutfaktayim..
gorumcemde tlf da talimat veriyor..onu yemez bunu cok yedirme diye
hee hee abla hee derdim yoktu sagol dedim artik ne anlarsa..
Allah yardımcın olsun ya tedbir ini elden bırakma sen de ,Akıl fikir ihsan etsin kaynanada ....lohusalikta inş gider de sabırla atlatırsın..benim kv yeni dogan bebegi opmeyi cok severmiş onu bekliyor besbelli..ondan gelmiş sormadan.. :))
Haklısın canım Allah kolaylık versinsagolsun kv'dem bizi özlemiş kızının evinde sıkılmış bize gelmek istemiş..Hee birde bana bakacakmış..
çaresine bakılır derken mama gerekince ordaki mamayı vereceklerdir. ben devam edeceğim mamayı tercih edeceğim için götürüyorum.olmuyor mamasız gerekiyor bir süre. hemen şakır şakır süt gelmiyor maalesef. hepimiz anne sütünün önemini biliyoruz ama bu kadar mamaya karşı durulması beni rahatsız ediyor. annenin psikolojisini bozuyor bu durum. yani anne sütüyle başlayıp anne sütüyle devam edebilen bebeği doyan annelerden olmak isteriz hepimiz ama 3te2 anne mamaya ihtiyaç duyuyor gibi bakıldığında.Ben hastaneye sordum yanımda mama olmalı mi diye hayır kesinlikle anne sütü için herşey yapılır kendi sütünüz herşeye rağmen gelmezse çaresine bakılır getirmeyin mama dedi.
Hazır suyla kaynat canım Çeşme suyuyla kireç oluyor. Yada kaynattıktan sonra biberon deterjanıyla yıka istersen.
birşey olmaz takılma o kadar. biberon temizleyici ile yıka kaldır.evt kotu oldu napsam ki simdi zrarı olur mu acaba cocuğakeske hazır suyla kaynatsaydım
İlla okutmak zorunda değilsinizay sakın opturme. ben bugun aklıma geldi hocaya isim ezan okutulur ya onu 40 ı cıkınca yapsam olur mu diye dusunuyorum. gunde kimbilir kac kisi goruyo hoca.
29 Ekim resmi tatil oldugu için sezeryan gününü nasıl verdiler hastane de tatil olmuyor muBen de ekim annesi olacağım kızlar29 ekime sezaryen günü aldık
Şafak 17
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?