2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yaaa bu kadar uykumu almış olamam, neyin uyanması bu gerçekten anlamıyorum.
Senin ufaklık kalkmıyor mu geceleri canım
Selam herkese
Mama konusu konuşulmuş mama nın tüm kutusunu mu götüreceksiniz yoksa başka birseye bölüp mü hastane çantasına nasıl koymayı düşünüyorsunuz
Selamlar. Mama kutusu 350 gr, açmadan olduğu gibi götürücem çünkü açınca çok kısa bi süresi var tüketmek için, sanırım 1 ay falandı yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden açmadan götürücem doğuma daha var diye.
Isıtıcı olarak içi çelik kahve makinesiyle biberon aldım pratik olur istediğim zaman veririm diye.

Bilgi için teşekkürler mecbur çekeceğiz resmen

Senin ufaklık kalkmıyor mu geceleri canım .
Kalkmaz olur mu en az 3-4 kez kalkıyor ama süt istiyor içip uyumaya devam ediyor, öyle bi zorluğu yok yani, sadece biberona süt koyma derdi var ona da alıştım, meme olunca o dert olmuyor işte taze taze annede her an süt mis gibi ama o da saatlerce emiyor sıpa işte, memeden kesince biraz rahatladık aslında.

Kızlar biberon temizleyicisi almadım ben illa gereklimi onunla temizlemek

valla mama vericem mi biberon kullanacak mıyım henüz net değilken almadım ben, sütüm güzel olacak ve hİç biberon kullanmayacağım belki de boşuna şimdiden almaya gerek yok bence.

Kaç yasında gece 3-4 kez normal sütmü istiyor kyamam ya

Tabi tabi kesince çok rahatlıyor insan, gebelikten dolayı kesmişsindir. Süt devam sütü mü inek sütü mü peki? Ben çok kararsız kalmıştım da inek sütüyle devam ettik.
3 4 kez de çokmuş aslında artık deliksiz uyuması lazım minnoşun ama alışkanlık edinmiş belli ki, sütü gündüze çekmeyi denedin mi?

tatlim benimki bana bakamaz bebeğe bakamaz 81 yaşında ve kollari omuzdan platin takılı yani bebek dahi bırakilmaz..
görümcemin oturduğu yer çok tuhaf disari çıkıp gezmek istese yer yok..benim evin önü yaslilar için park resmen çarşı içinde cıvıl cıvıl bi nevi..
geldim nefes aldim resmen diyor..ne diyebilerim ki şimdi.
havasini alsin gitsin diye bekleyecegim bakalim..

ahh ahh..
neyse sabır diyeceğim artik.

Olmaaaaz ekim de de doğursan sen bir kasım annesisin bizdensin şaka bir yana hayırla doğur canım bende hemen kasım başına galiba dogurucam
Kesinlikle bu grubun yeri ayrı çünkü burda başladım yolculuğa inşaallah hep birlikte hayırlısıyla yolculuğu tamamlayıp sağlıkla bebekleeimize kavuşuruz
Hayırlı olsun canım
Benim kayınvalidemde bize geldi canım ben de aynı şekilde 3 öğün yemek hazırlıyorum kendi açlığımı unutup onun açlığına susuzluğuna koşturur oldum üstelik benim kayınvalide yaşlı değil
Hiç bir iş yapmıyor öylece koltukta oturup tv izliyor
Bazen çok sinirlerim bozuluyor hatta sinirden ağlayasım geliyor ama sırf bebeğim üzülmesin karnımda etkilenmesin diye kendimi durduruyorum
İlerde ben de bir kayınvalide olacağım inşallah diyerek kendimi frenliyorum ama bu süreçte çok yoruluyorum ve bel ağrıları çekmeye başladım
29 Ekim resmi tatil oldugu için sezeryan gününü nasıl verdiler hastane de tatil olmuyor mu
Özel hastane olduğundan sanırım canım doktor o gün çalıştığını tatil olmadığını söyledi

Kaç yasında gece 3-4 kez normal sütmü istiyor kyamam ya

20 aylık olmak üzere işte, bu ara çok iştahsız yaa, diş dönemindeyiz süte düştü iyice, 200 mlden az içiyor haliyle em az 3 kez kalkmış oluyor.
Evet canım 16 aylıkken kesmen zorunda kaldım hamileyken 5 ay emzirmişim zaten. Ben hiç denemedim devam sütü, önceleri hiç bişi almıyordu ağlıyordu su içiyordu falan sonradan günlük süt almaya başladık sevdi öyle devam ediyoruz. Gündüz zaten bişi yemiyor kuzum, bi de süt versem tek lokma yemez o yüzden bari gece süt içsin gündüz az da olsa yemek yesin istiyorum. Kızımı da 2 yaşında sütten kestiğimde öyle pat diye deliksiz uyumaya geçmemişti o yüzden az daha vakti var herhalde diyorum bende.

Kızlar bebek cıkolatalarında drajelı olanların tadı nasıl

Bebişlerin arayı açmamışsın ne güzel. İsteyerekmi oldu 3. Yoksa kaza mı
Ev şenlik olcak sizin yeni minnoşda gelince cok heyecanlı

Evet belki sütüm gelmezse diye özellikle sordum mama konusunda tecrübeli olmadığım için ilk etapta hangi mama almalıyım diye sormak istedim böle söylediler. İnş hepimizin sütü gelir ihtiyacımız olmaz ama tedbirli de gitmek lazım.

Genelde bebekten bebege degişiyor. Çok akıllı olanda var birde çok gazlı bebişler var benim ilk çocugum gibi 2 yıl uyumadı inşanlah hepimizin bebişleri uslu olur

ya aynen öle. ne olur ne olmaz. diretmemek lazım mama vermemek için. ben sarılıktan çok korkuyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…