2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende doğum yaptım canım benim her doğum kendine özgü çok farklı ben sadece 1 saat yaşadım doğum ağrısını o kadar elhamdülillah inşanlah sende öyle olursun ben biraz cesaretli girdim doğuma ne heyecan ne korku ne panik tamamen akışına bıraktım inan o doğdugunda öyle bir rahatlıyorsun ki dünyalar senin oluyor

amin.
dili duali olmasa sürekli "kızım Allah razı olsun guler yüzün yeter" diyen birine karsi kin de gudemiyor insan sadece zamani değildi.
doğumda dahi gelse anlardim bekliyordum zaten.
Evet zamanlaması ters olmuş seni anlıyorum ben kendime bile yemek hazırlamaya enerji bulamıyorum çoğu zaman ağrım kasılmalarım oluyor. Birde yaşlı insana bakmak bu dönemde kolay değil. Maalesef yapacak bir şey yok en azından hayır dua ediyormuş doğumunda bebeğinin sağlığında ettiği dualar yardımcı olur inşallah

Hanımlar benim gibi. Çok sık idrara çıkan var mı acaba birde göbeğim aşagı inmiş. Daha erken degilmi sizce

Bebişlerin arayı açmamışsın ne güzel. İsteyerekmi oldu 3. Yoksa kaza mı
Ev şenlik olcak sizin yeni minnoşda gelince cok heyecanlı

off şimdiden şenlikli bizim ev sorma 1 ay sonra ne olacağız Allah bilir

canım 3ü hep istiyoduk ama vakit demek ki bu zamanmış, ben emzirdiğim için regl olmuyodum hiç anlamamışım 16. Haftada öğrendim hamile olduğumu, kaza mı deyim ne diyim İnan bilmiyorum, ne ara oldu anlamadım valla

Genelde bebekten bebege degişiyor. Çok akıllı olanda var birde çok gazlı bebişler var benim ilk çocugum gibi 2 yıl uyumadı inşanlah hepimizin bebişleri uslu olur

Ayy 2 yıl mı

kızlarım çok usluydu benim, inşallah oğlum da öyle olur, yeğenim de 8 ay aralıksız ağlayan bi bebekti sünnet sonrası susmuştu, bu da şimdi kızlara göre bayaaa hareketli, hatta ben hıçkırık falan nasıl oluyomuş bu gebeliğimde öğrendim, kızlar naifti bu bayaa içerde dans ediyor inşallah doğunca ablaları gibi olacak ama

İnşalalh canım benim bende sünnet ettim onu sonra uyumaya başladı şükür ama daha yeni yeni uykunun tadını alıyordum ki jupp bir tane bebiş daha geliyor.

Ayy kuzum kıyamam evet dişten olabilir, yemedi mi çok zor gerçekten, anlıyorum seni annelik işte tek ki yesin gece kalkmaya da razıyız, sağlıkları yerinde olsun yeter ki.

İnşalalh canım benim bende sünnet ettim onu sonra uyumaya başladı şükür ama daha yeni yeni uykunun tadını alıyordum ki jupp bir tane bebiş daha geliyor.
Dur bakalım kasım bebişleri uyuyacaklar bence akrep olacak gerçi bunlar yaa, dur bakalım neler yaşayacağız
Ayy kuzum kıyamam evet dişten olabilir, yemedi mi çok zor gerçekten, anlıyorum seni annelik işte tek ki yesin gece kalkmaya da razıyız, sağlıkları yerinde olsun yeter ki.
Aynen öyle, sağlıklı olsunlar da hepsi gelip geçiyor, İnan büyük kızım ne zaman 6 yaş oldu bilmiyorum.

28 haftada canım
Canim insallah cabuk toparlanacak annesiyle evine gidecek

Allah yardimcin olsun benimde eltimle kavga edip 1 ay oncesinde yanima gelmisti guya yardima yemek ayri dert uzanip yatmak ayri dert banada diyodu bu cocuk niye dogmuyo dr ne zaman tarih verecek dogduktan sonrada 40 gun kaldi kaldigi zamankarda da hep esimi fisekliyordu simdi ayni memleketteyiz insallah gelmez aslinda kimsenin gelmesini istemiyorum cok bunaliyorum sutun yokmu gelmedimi doymuyomu

ay sakın opturme. ben bugun aklıma geldi hocaya isim ezan okutulur ya onu 40 ı cıkınca yapsam olur mu diye dusunuyorum. gunde kimbilir kac kisi goruyo hoca.
Canim babasi okusun kulagina hocaya gerek yok bu pandemi doneminde

Mama kesinlikle gotur cunku sezeryanda olcaksan 3.gun falan geliyo sut cocukda ac kalinca sarilik oluyo memenide tuttur ama ben oyle yapmistim simdide oyle yapcam

Ugurbocugu bi ikimiz genel anestezi istiyoruz heralde belden uyusturuncada durumuna gore sakinlestirici falan veriyolar ameliyattayken yinede tirsiyorum hayirlisiyla agrisiz sizisiz saglicakla kucagimiza alsaydik

Allah yardımcın olsun canım kadın sıkılmış farklılık olsun istemiş ama seninde ilgilenebileceğin zaman değil işte. İnş ben gideyim doğdugunda geleyim der sana

Bana da kesinlikle biberon emzik mamayı çıkar dedi ebe zaten mama almamıştım. Ihtiyaç olursa her yer eczane eşim gider alır diye düşündüm ben

Bana da kesinlikle biberon emzik mamayı çıkar dedi ebe zaten mama almamıştım. Ihtiyaç olursa her yer eczane eşim gider alır diye düşündüm ben
Ya bende biberon falan ilk etapta vermek istemiyorum o an alınabilir haklısın ama işte aksi bişey olmasın diye tedarikli gideyim dedim.

Peki ihtiyaç olursa hangi mamayı alsın eşim hiç araştırmadım sma iyi diyorlar doğru mu .Bende sarılık dan korkuyorum.
Benim kayinvalidem ne etliye ne sütlüye karışır bu konuda çok şanslıyım sanırım. Ben evime davet etmezsem gelmeye bile çekinir ama faydasina yoktur

Bende çok su iciyorum gece 10 kez çıkıyorum sanırım.çişe gidiyorum su iciyorum yatiyorum...sabaha kadar 10 kez bu sekildeyim sanirim

Ya bende biberon falan ilk etapta vermek istemiyorum o an alınabilir haklısın ama işte aksi bişey olmasın diye tedarikli gideyim dedim.
Siringayla veriyorlarmış ben koydum ama bizde bebek ağzına göre uygun olanla veririz dedi.Sen yine de yanina almak istersen al canim ben mama ve süt sağma makinası hariç her şeyi koydum. Olur ya gelmezse mama aldırıp verdiricem.Kahve makinam da var yanımda hazır suyla veririm diye düşündüm. Yani çevremde sezeryan olup aynı anda sütü şakır şakır gelen tanıdıklarım var .Soruyorum mesela hiç hazırlık yapmadan gitmiş memelerin yara oldu mu diyorum ne kapak almış ne krem evde doğal şeylerle hiç yaram olmadı diyor.Her bunye farklı O yüzden her şeyi çok detaylı dusunmiycem. Inşallah bebeklerimizi güzelce besleriz .

Hipp combiotic aldım canım, ilk oğlumda da onu kullanmıştım memnunum.

Arkadaşlar merhaba bir sorum var benim adetim 12 gün gecikti idrar testinde negatif çıkıyor kan verdim salı günü öğrenicem ama bugün kahverengi akıntı gelmeye başladı çok az az bu yerleşme kanaması falan olabilir mi

Püüf zaman geçmiyor en son ben doğurcam galiba

Benim hiç yukarı çıkmadı korkulcak bişey değil bence
Senin de göbüş küçük mü benimki çok küçük ya bazen diyorum oyuncak kadar doğuck herhalde var mı benim gibi küçük göbüşlü hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…