2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Senin de göbüş küçük mü benimki çok küçük ya bazen diyorum oyuncak kadar doğuck herhalde var mı benim gibi küçük göbüşlü hanımlar

Benim de küçük görünüyo dışardan hatta panik yapıp doktora sordum o da iç karnın büyüktür dedi. Hatta bebek önden gidiyo.

Ben varım canım aslinda zayif deilim ama.karnim hic yok inan ki
Benim de küçük görünüyo dışardan hatta panik yapıp doktora sordum o da iç karnın büyüktür dedi. Hatta bebek önden gidiyo.
Valla kızlar geçen kontröldede ufak tefek bir bebk olack dedigindede morelimi bozdu adeta dedim Acaba bu karın la mı alakalı mesela karnım küçük bebekte mi küçük oluyor. Demekki benim gibileri varmış

Maşallah Bu hamileliğinde öyle olur inş. Şuan herşeye dayanabilirim gibi hissediyorum ama o zaman normal olursa kesin hastaneyi inletirim akışına bırakayım diyorum ama gün geçtikçe korkuyorum

Ben göğüs pompası falanda koydum ayrı çantama ne olur ne olmaz hepsi arabada dursun lazım olma durumuna göre eşim çıkarır. Elektrikli cezvemi bende alacam çocuk emmezse sarılık riskine karşı mamayla doyurmakta gerekecek.
her bünye Farklı dediğin gibi hatta her bebek de Farklı aldığımız çoğu şey belki hiç kullanılmayacak bile.
benim göğüslerim çok yumuşak sanki büyümediler gibide sütüm olur inş Hepimizin bol bol sütü olurda inş bebişlerimiz hiç bişi gerek kalmadan doyarlar

benimde karnım çok ufak gören3-4 aylık sanıyor 33 haftalık diyorum kimse inanmıyor bazen moralimi bozsa da bu durum sağlıklı olsunda oğlum hiç önemli değil diyorum
Benimde tam tersi kocaman oldu karnım gelen giden doğum yakın mı ikiz mi yoksa diyor sinir oluyorum millet ne merakli böyle yorumlara

Benimde tam tersi kocaman oldu karnım gelen giden doğum yakın mı ikiz mi yoksa diyor sinir oluyorum millet ne merakli böyle yorumlara
Zaten niye yorum yapma gereği duyuyorlar anlamıyorum heleki daha önceden doğum yapmış kadınlar.. bilmeleri lazım psikolojik olarak inişli çıkışlı bi dönem hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın deyin geçin yorum yapmayın

Hangi hastane medipol mu ? Medıpol ızınn verıyormus sanırım
Bende gittim emınonne elite aldım cıkolata kurdela . Bakalım yapınca ceker atarım

aa olur mu dersin doğumdan ne kdr sonra takmaya baslıyoz acaba
Bende doktora soracam bu hafta gittigimde sezeryan sonrasi hemen diyenler v

Spinal ve epidural arasındakı fark nedir kızlar

Canımm moralını bozma dıcem ama hamılesınde ınsan rahat uzanıp sere serpe yatmak ıstıyor yemek bıle yapasım gelmıyor sende yapma bosver . Hamılesın heryerım agrıyo de kalkma uzan hep. Gerçekten allah yardımcın olsun mısafir agırlamak hele hele yatılı boyle bı donemde zor.

Kızlar sol kasığımda adet sancısı var bugün sabahtan beri. Karnım desen sürekli kasılıyor taş gibi. Oturdum yattım kalktım geçmedi. Ne yapmak lazım geçmesi için
Bende bugun bı youtube kanalında ızledım artk 36 dan sonra adet sancısı gibi agrılar karn agrıları normalmıs sanırım ama yalancı sancı denılıyormus . Gerçegi belden kasıklaraydı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…