- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Ben varım canım aslinda zayif deilim ama.karnim hic yok inan kiSenin de göbüş küçük mü benimki çok küçük ya bazen diyorum oyuncak kadar doğuck herhaldevar mı benim gibi küçük göbüşlü hanımlar
Senin de göbüş küçük mü benimki çok küçük ya bazen diyorum oyuncak kadar doğuck herhaldevar mı benim gibi küçük göbüşlü hanımlar
Ben varım canım aslinda zayif deilim ama.karnim hic yok inan ki
Valla kızlar geçen kontröldede ufak tefek bir bebk olack dedigindede morelimi bozdu adeta dedim Acaba bu karın la mı alakalı mesela karnım küçük bebekte mi küçük oluyor. Demekki benim gibileri varmışBenim de küçük görünüyo dışardan hatta panik yapıp doktora sordum o da iç karnın büyüktür dedi. Hatta bebek önden gidiyo.
MaşallahBende doğum yaptım canım benim her doğum kendine özgü çok farklı ben sadece 1 saat yaşadım doğum ağrısını o kadar elhamdülillah inşanlah sende öyle olursun ben biraz cesaretli girdim doğuma ne heyecan ne korku ne panik tamamen akışına bıraktım inan o doğdugunda öyle bir rahatlıyorsun ki dünyalar senin oluyor
Ben göğüs pompası falanda koydum ayrı çantama ne olur ne olmaz hepsi arabada dursun lazım olma durumuna göre eşim çıkarır. Elektrikli cezvemi bende alacam çocuk emmezse sarılık riskine karşı mamayla doyurmakta gerekecek.Siringayla veriyorlarmış ben koydum ama bizde bebek ağzına göre uygun olanla veririz dedi.Sen yine de yanina almak istersen al canim ben mama ve süt sağma makinası hariç her şeyi koydum. Olur ya gelmezse mama aldırıp verdiricem.Kahve makinam da var yanımda hazır suyla veririm diye düşündüm. Yani çevremde sezeryan olup aynı anda sütü şakır şakır gelen tanıdıklarım var .Soruyorum mesela hiç hazırlık yapmadan gitmiş memelerin yara oldu mu diyorum ne kapak almış ne krem evde doğal şeylerle hiç yaram olmadı diyor.Her bunye farklı O yüzden her şeyi çok detaylı dusunmiycem. Inşallah bebeklerimizi güzelce besleriz .
Ben varım canım aslinda zayif deilim ama.karnim hic yok inan ki
Çok güzeller güle güle oynasın inş küçük prensAy kızlar halamız bize neler örmüş bayıldım sizinlede paylaşmak istedim
Benimde tam tersi kocaman oldu karnım gelen giden doğum yakın mı ikiz mi yoksa diyor sinir oluyorum millet ne merakli böyle yorumlarabenimde karnım çok ufak gören3-4 aylık sanıyor 33 haftalık diyorum kimse inanmıyor bazen moralimi bozsa da bu durum sağlıklı olsunda oğlum hiç önemli değil diyorum
Zaten niye yorum yapma gereği duyuyorlar anlamıyorum heleki daha önceden doğum yapmış kadınlar.. bilmeleri lazım psikolojik olarak inişli çıkışlı bi dönem hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın deyin geçin yorum yapmayınBenimde tam tersi kocaman oldu karnım gelen giden doğum yakın mı ikiz mi yoksa diyor sinir oluyorum millet ne merakli böyle yorumlara
Hangi hastane medipol mu ? Medıpol ızınn verıyormus sanırımSaol canım adıyla yaşasın inşAllah. Bizim hastane ziyaretçi kabul ediyor sanırım yani odaya sokmuyorlar ama koridora geliyorlar. etmese bile aşağıya kafeye gelir eşimin iş arkadaşları onlara vericem. Kurdeleleri kardeşim getirdi iş yerinden ama oda eminönünde var. Biz kardeşimle 2 saatte bitirdik 50 çikolata 30 kolonya.
Bende doktora soracam bu hafta gittigimde sezeryan sonrasi hemen diyenler vaa olur mu dersin doğumdan ne kdr sonra takmaya baslıyoz acaba
Kesinlikle bu grubun yeri ayrı çünkü burda başladım yolculuğa inşaallah hep birlikte hayırlısıyla yolculuğu tamamlayıp sağlıkla bebekleeimize kavuşuruz
Hayırlı olsun canım
Benim kayınvalidemde bize geldi canım ben de aynı şekilde 3 öğün yemek hazırlıyorum kendi açlığımı unutup onun açlığına susuzluğuna koşturur oldum üstelik benim kayınvalide yaşlı değil
Hiç bir iş yapmıyor öylece koltukta oturup tv izliyor
Bazen çok sinirlerim bozuluyor hatta sinirden ağlayasım geliyor ama sırf bebeğim üzülmesin karnımda etkilenmesin diye kendimi durduruyorum
İlerde ben de bir kayınvalide olacağım inşallah diyerek kendimi frenliyorum ama bu süreçte çok yoruluyorum ve bel ağrıları çekmeye başladım
Özel hastane olduğundan sanırım canım doktor o gün çalıştığını tatil olmadığını söyledi
Canim uzun zaman sonra tekrar hosgeldin kac haftalik oldun nasil gidiyorCevaplarınız için herkese çok teşekkür ederim
Spinal ve epidural arasındakı fark nedir kızlarAksi bi durum olmadıkça ya da sen istemedikçe genel anestezi pek tercih edilmiyor hastanelrde. Bencede anestezi bile olsa o uyanık olup ilk anını görmek çok güzel olur o ilk karşılaşma ten temasının çok önemli olduğunu düşünüyorum
Canımm moralını bozma dıcem ama hamılesınde ınsan rahat uzanıp sere serpe yatmak ıstıyor yemek bıle yapasım gelmıyor sende yapma bosver . Hamılesın heryerım agrıyo de kalkma uzan hep. Gerçekten allah yardımcın olsun mısafir agırlamak hele hele yatılı boyle bı donemde zor.sagolsun kv'dem bizi özlemiş kızının evinde sıkılmış bize gelmek istemiş..Hee birde bana bakacakmış..
benim haberim ise bize gelince oldu..
81 yaşında kadın..kim kime bakacak acaba?
ben şimdi dinleneyim mi ona 3 öğün yemek mi düşüneyim..
tansiyon hastasi olmasi cabasi..takip etmek durumundayım.
ben dinlenmek hazirliklarimi yapmak için işten çıktım ama evde yaşlı bakımı yapacağım iyi mi?
işin kötü yani 33 haftaligim ama gören 6 haftaya kalmaz sen doğurursun diyor. karnim asagida epey ve 33 haftaya nazaran daha büyük..zaten cok cabuk yoruluyorum..dinlen sürekli diyorlar.
Eee madem öyle yaşlı kadını sıkılıyor diye niye bana getiriyorsunuz hayır biz evde düğün dernek yapmıyoruz ki..Her seye karismasida cabaai
İnsanlar niye bu kadar düşüncesiz, güler yüzlü olmanın handikapini yasiyorum resmen..esimim ailesine karsi saygida kusur etmem yüzüm her daim güleç ama ne zaman gidecek diye gün sayacağım artik..
sinirlerim bozuldu, içimi dökmek istedim :/
Bende bugun bı youtube kanalında ızledım artk 36 dan sonra adet sancısı gibi agrılar karn agrıları normalmıs sanırım ama yalancı sancı denılıyormus . Gerçegi belden kasıklaraydı sanırımKızlar sol kasığımda adet sancısı var bugün sabahtan beri. Karnım desen sürekli kasılıyor taş gibi. Oturdum yattım kalktım geçmedi. Ne yapmak lazım geçmesi için
BennnHanımlar benim gibi. Çok sık idrara çıkan var mı acaba birde göbeğim aşagı inmiş. Daha erken degilmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?