- 17 Ocak 2016
- 489
- 493
- 103
Asla kimseyi kırmam damarıma basmadıkları sürece ama insan hamilelikte çok hassas oluyo ilgi bekliyo bil hassa doktora gidince hem bebeğim hemde kendimle ilgili güzel şeyler duymaya ihtiyaç duyuyorum sizdede öyle değilmi yoksaUuu kuzu cok sertsin ben doktor olsam.korkarim senden gayet ilgili güzel bakarım
Saat 8de yemek yedim şuan yine yemek yedim neymiş eşim acıkmış ulen acıkan o bana noluyo yok yemem diyip ağzımı şaplata şaplata yiyorum birde benim gece 12,5 öğünüm var, rüyamda hiç sevmediğim birşeyi yiyordum ama nasıl kalktım tadı damağımda bugun aradım bulamadım malesefKızlar ya bişi sorcam size bu yemek yeme videolarını izleyip kendini mutfakta bulan varmı benm gibi zaten iştahlıyım daha da beter oldum şuan her gece uyumadan muhakkah bişiler yapıp yiyorum tahrik oluyorum videoları izleyince, hoşuma gitmiyoda değil
Bende folibol kullanıyorum onu yazmıştı doktor özeldeki... Ama devletteki o biraz yüksek doz aslında dedi ama ben geç başladığım için folik asite devam et ona dediBenimkisi 5 mg lık evet ben yanlış okumuşum o zaman
Tabiki bendede öyle kuzum ama ben dışarıya karşı çok sessiz sakinim kimseye bisey diyemiyorum oyuzdende eziliyorum aslında ama şansıma doktorum iyi cıktı güzel ilgilendi kötü olsa birdaha gitmezdim belki ama yinede birşey diyemezdim sanırım yapım böyle ama eşime aileme daha farklı onlara nazım geçiyor çünküAsla kimseyi kırmam damarıma basmadıkları sürece ama insan hamilelikte çok hassas oluyo ilgi bekliyo bil hassa doktora gidince hem bebeğim hemde kendimle ilgili güzel şeyler duymaya ihtiyaç duyuyorum sizdede öyle değilmi yoksa
Merhaba canım Sema ekiz saymarhan doktorum harıka bır ınsan yüzde yüz tavsıye edıyorum umraniyedemerhaba canım,
bebişin hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende İstanbul dayım hangi dktora gidiyorsun acaba?
Dimi ya dimi bide bende yemeği yerken ses çıkarmayı severim yedikçe yiyesim gelir özellikle uzun makarna yediğimde benle oğlumun çıkardığı bi ses var hüppppppppppSaat 8de yemek yedim şuan yine yemek yedim neymiş eşim acıkmış ulen acıkan o bana noluyo yok yemem diyip ağzımı şaplata şaplata yiyorum birde benim gece 12,5 öğünüm var, rüyamda hiç sevmediğim birşeyi yiyordum ama nasıl kalktım tadı damağımda bugun aradım bulamadım malesef
Benimde kahverengi akıntım var 3 gündür ara ara geliyor ve tanıdığım bazı kişilerde de olmuş ben dış gebelikten çok korkuyorum
Yok bacım susunca kendilerini bişey sanıyolar aklınla dalga geçmelerine izin verme onların ağzı biraz iyi laf yapıyorya herkesi susturabileceklerini sanmasınlar, ben niye gece gece bu kadar atarlandım onuda hiç bilmiyomTabiki bendede öyle kuzum ama ben dışarıya karşı çok sessiz sakinim kimseye bisey diyemiyorum oyuzdende eziliyorum aslında ama şansıma doktorum iyi cıktı güzel ilgilendi kötü olsa birdaha gitmezdim belki ama yinede birşey diyemezdim sanırım yapım böyle ama eşime aileme daha farklı onlara nazım geçiyor çünkü
Benim özeldeki doktorum da folbiol içebilirsin dedi hatta içmesende olur bol bol beyaz renk ürünleri tüket peynir süt yumurta yoğurt folikasit açısından zengin bunlar dedi folikasit ilaçlarıına çok önem vermiyorum benim kanaatimce şart değil dedi ama sen için rahat etsin istiyosan folbiol iç dediBende folibol kullanıyorum onu yazmıştı doktor özeldeki... Ama devletteki o biraz yüksek doz aslında dedi ama ben geç başladığım için folik asite devam et ona dedi
Iyi iyi bende senin gibi olmayı denicem atarlı bayanYok bacım susunca kendilerini bişey sanıyolar aklınla dalga geçmelerine izin verme onların ağzı biraz iyi laf yapıyorya herkesi susturabileceklerini sanmasınlar, ben niye gece gece bu kadar atarlandım onuda hiç bilmiyom
Bunlar heeeeep hormonlar hayatım yoksa böle gergin biri hiç değilimdir aslında, fazla güleryüzlüyüm oysaIyi iyi bende senin gibi olmayı denicem atarlı bayanhehe
Tebrikler kuzum
Bende çok içiyordum hamile kaldığımı öğrendim gibi hemen 1 2 taneye düşürdüm sonra günde bi kaç firtaçok yakında oda biticek artık kokusunu bile almicam inşallah ❤
Evlatlara yazık içmeyelim
Yok canim altdan bakmadi zorlamayim cuma gunu gel dedi bakalim hayirlusiyla insallahCnm sen keseyidemi görmedin ?
Gecmis olsun canim bol bol dinlen insallah bisey olmazBana yazdınız sanırım :)
Doktorumun asistanı “kahverengi lekelenme çok sorun yaratacak bi şey değil, istirahat edin ve bol sıvı alın, pembe lekelenme olursa gün içinde gene haber verin ilaç yazalım” dedi. Şimdilik durdu lekelenme olayları, takipteyim bakalım..
Annemle aynı sitede oturuyoruz, sabah uyanınca 15 aylık oğlumla beraber ona geldik, ben uzanıyorum annem oğlumu oyalıyor :)
Bende daha keseye görmedim cumartesi gittiğimde görücem inşallahYok canim altdan bakmadi zorlamayim cuma gunu gel dedi bakalim hayirlusiyla insallah
Tebrikler canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin evet bebegi yormamak icin bazen dinletmiyolar darisi bize insallahKızlar bugün tam 7+0 haftalığım. Doktora gittim sabah doktor ekrandan bebişi ve kalp atışını gösterdi (hareketi yani) ama dinletmedi bende aaa duymayacakmıyız dedim gösterdim ya dedi atışı duymak için sesi artırmam gerekiyor dedi ( bilimsel bir şey dedi burada ama unuttum) o da şuan çok küçük olduğu için gerek yok istiyorsanız artırıyım dedi eşimde yok kalsın o zaman dedi.böyle bir şey yaşayan ya da bilen var mı? Gördüm hareketini yanıp sönme gibi çok şükür ama Bi aklımda takıldı
Selam güzel kadınlar 7 haftalık hamileyim ara ara pembemsi bir akıntım oluyor doktorun önemli olmadığını söyledi ayrıca çok küçük bir hematoma varmış. Yaşayanlar var mı veya ne zaman kesilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?