2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar ya bişi sorcam size bu yemek yeme videolarını izleyip kendini mutfakta bulan varmı benm gibi zaten iştahlıyım daha da beter oldum şuan her gece uyumadan muhakkah bişiler yapıp yiyorum tahrik oluyorum videoları izleyince, hoşuma gitmiyoda değil

Uuu kuzu cok sertsin ben doktor olsam.korkarim senden gayet ilgili güzel bakarım
Asla kimseyi kırmam damarıma basmadıkları sürece ama insan hamilelikte çok hassas oluyo ilgi bekliyo bil hassa doktora gidince hem bebeğim hemde kendimle ilgili güzel şeyler duymaya ihtiyaç duyuyorum sizdede öyle değilmi yoksa

Saat 8de yemek yedim şuan yine yemek yedim neymiş eşim acıkmış ulen acıkan o bana noluyo yok yemem diyip ağzımı şaplata şaplata yiyorum birde benim gece 12,5 öğünüm var, rüyamda hiç sevmediğim birşeyi yiyordum ama nasıl kalktım tadı damağımda bugun aradım bulamadım malesef

Tabiki bendede öyle kuzum ama ben dışarıya karşı çok sessiz sakinim kimseye bisey diyemiyorum oyuzdende eziliyorum aslında ama şansıma doktorum iyi cıktı güzel ilgilendi kötü olsa birdaha gitmezdim belki ama yinede birşey diyemezdim sanırım yapım böyle ama eşime aileme daha farklı onlara nazım geçiyor çünkü

merhaba canım,
bebişin hayırlı olsun. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende İstanbul dayım hangi dktora gidiyorsun acaba?
Merhaba canım Sema ekiz saymarhan doktorum harıka bır ınsan yüzde yüz tavsıye edıyorum umraniyede

Dimi ya dimi bide bende yemeği yerken ses çıkarmayı severim yedikçe yiyesim gelir özellikle uzun makarna yediğimde benle oğlumun çıkardığı bi ses var hüpppppppppp eşim bu yüzden uzun makarna ne alır nede bırakır ben alim rahatsız oluyo çok

Benimde kahverengi akıntım var 3 gündür ara ara geliyor ve tanıdığım bazı kişilerde de olmuş ben dış gebelikten çok korkuyorum

Kızlar anca yazabiliyorum, malum 15 aylık da oğlum var :)
Bugün ilk kez keseyi gördük, doktor “şu an çok küçük, tam ne kadarlık söyleyemeyiz ama yaklaşık 4.5-5 haftalık gibi” dedi. Yolk Sac oluşmuş. “Kanama yok ama bazen ultrasonda dahi görünemeyen küçük kanamalar olabiliyor, o yüzden pembe akıntın geliyordur. “ dedi. “Bebek %90 sağlıklı ilerleyecek gibi kese her şey düzgün, %10 düşme riski var ama bu seni korkutmasın, sen sadece kendini yorma, asla oğlunu emzirme, sürekli istirahat et” dedi.
2 hafta sonrasına çağırdı gene, kalp atışını görelim dedi. O güne kadar 4 günde 1 promolut iğne yaptıracağım bir de sabah-akşam progestan fitil koyacağım.
Şimdilik iyiyiz bebekle, kanama çok azaldı zaten, şu an kahverengi akıntı var. Hayırlısı olsun..

R Rainbow3461 @Maisiyah345

Yok bacım susunca kendilerini bişey sanıyolar aklınla dalga geçmelerine izin verme onların ağzı biraz iyi laf yapıyorya herkesi susturabileceklerini sanmasınlar, ben niye gece gece bu kadar atarlandım onuda hiç bilmiyom

Bende folibol kullanıyorum onu yazmıştı doktor özeldeki... Ama devletteki o biraz yüksek doz aslında dedi ama ben geç başladığım için folik asite devam et ona dedi
Benim özeldeki doktorum da folbiol içebilirsin dedi hatta içmesende olur bol bol beyaz renk ürünleri tüket peynir süt yumurta yoğurt folikasit açısından zengin bunlar dedi folikasit ilaçlarıına çok önem vermiyorum benim kanaatimce şart değil dedi ama sen için rahat etsin istiyosan folbiol iç dedi

Iyi iyi bende senin gibi olmayı denicem atarlı bayan hehe

Şuan para verseler de içemem midem çoşuyor. Her şeyden tiksinir oldum doğru düzgün bişi yiyemiyorum zaten kokusuna bile tahammülüm yok valla çok şükür

Gecmis olsun canim bol bol dinlen insallah bisey olmaz

Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin herkesin ayri bir hikayesi var sıkı durun benim 8. Hamileligim 4 dusuk 1 dis gebelik cok sukur iki kizim var buda son denemem cuma gunu tekrar gidicem dr hamileliklerimde 1. Cok sevinmistim digerleri hep evhamli gecti bi turlu sevinemedim Rabbim hakkimizda hayorlisini versin yinede

Tebrikler canim Rabbim kucagina almayi nasip etsin evet bebegi yormamak icin bazen dinletmiyolar darisi bize insallah

Daha dün yaşadım, hatta önceki sayfalarda yazdıklarımı okuyabilirsin. Bende de pembe ve kahverengi akıntı oluyordu, doktorum hemen çağırdı. Kanama görünmedi kese etrafında ama göremediğimiz küçük kanamalar da olabiliyor dedi. 4 günde 1 promolut iğne yaptıracağım, bi de sabah akşam progestan fitil koyacağım. Siz de bi görünün isterseniz. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…