2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kuzum keyfine bak dinlen ağır iş yapma bacaklarının altına yastık koy çok yorulduğunda ya da yorgun hissettiğinde zaten corona var evdeyiz güzel geçir şu iki haftayı

Sağol canım bilgi verdiğin için. Amerika’da çok rahatlar sağlık konusunda. Doktor kan görmedikçe gelme dedi Bende sizlere sorayım dedim ne yapıyorlar Tr de merak ediyordum

Hosgeldin cnm aramıza sağlıkla gelsin inş yavrularımız

Asla oğlunu emzirme mi?
Kestin mi memeyi.
15 ay çok erken bence emzir.
Biz 25 aylığız hala emziriyorum

Sağol canım bilgi verdiğin için. Amerika’da çok rahatlar sağlık konusunda. Doktor kan görmedikçe gelme dedi Bende sizlere sorayım dedim ne yapıyorlar Tr de merak ediyordum

Amerikadaki arkadaşlarımda öyle diyor.
Doğuma kadar 3 kere girdi usg ye. Chicago da birazda üst bir yaşamları var yani.
Ona rağmen çok şaşırmıştım :)
Burda evet ilgi alaka harika.
Ama biraz da abartı var takip konusunda

Merhaba canım Sema ekiz saymarhan doktorum harıka bır ınsan yüzde yüz tavsıye edıyorum umraniyede
Tamam canım çok sağol aklımda olsun bende anadolu yakasındayım zaten ona da giderim olmadı bir araştırayım.

Şuan para verseler de içemem midem çoşuyor. Her şeyden tiksinir oldum doğru düzgün bişi yiyemiyorum zaten kokusuna bile tahammülüm yok valla çok şükür
Kuzum bende o sadece akşam oluo iştahsızlık bulantı yememe sabah öğle bisi yok gayet yiyom kahvaltı özellikle güzel yapiom sigarada eski tadi vermio ki ben surekli icen biriydim şimdiöyle aramiom olursa içerim olmazsa içmem bugün hiç icmemeyi denicem 1 fırt bile olsa bakalım basarabilicekmiyim

Kuzum haberler iyi cok sevindim inşallah saglikla devam.eder kuzum içini ferah tut doktorun dediği gibi iş güç yapma.dinlen su 3 ayı bitirelim sonra biraz rahatlarız kuzum bu aylar çok önemli hadi inşallah 1 dahaki randevularımızda nasip olur duymak kalplerini inşallah

Allah razı olsun canım.. Evet yapılacak tek şey dinlenmek artık.

Asla oğlunu emzirme mi?
Kestin mi memeyi.
15 ay çok erken bence emzir.
Biz 25 aylığız hala emziriyorum

Sorma... 2 gün önce kestirtti. Ben de en az 2 yaşına kadar emzirmek istedim. Emzirme danışmanıma sordum, başka doktora sordum hepsi emzirebilirsin dedi ama doktorum hemen kesmen lazım diyor. Düşük riskini yükseltiyor diyor. Bende zaten PKOS var, proklatinini daha çok yükseltip tehlikeyi tetikler diyor. Çok üzülerek, ağlayarak 2 gündür kestim maalesef

Allah razı olsun canım.. Evet yapılacak tek şey dinlenmek artık.
Cümlemizden kuzum ❤ anı haraket te yapma kuzum doktor bana mesela kızdı senncok hızlı haraket.ediyorsun aniden kalkma yavaşça kalk bende alıştırmaya çalışıyorum kendimi yavasliga
Bir de randevu var 30 mart 'ta zaman geçmiyor sanki çok heyecanlıyım tam 7.hafta oluo sat a gore bebeği gorebilirmiyim kalbini duyarmiyim heyecandan duramiom

Kuzum keyfine bak dinlen ağır iş yapma bacaklarının altına yastık koy çok yorulduğunda ya da yorgun hissettiğinde zaten corona var evdeyiz güzel geçir şu iki haftayı

Aynen öyle yapıyorum, sağ olsun annem geliyor, iş yaptırmıyor. Teşekkür ederim.

Uydurmuş.
Yapılan araştırmalar tam tersini gösteriyor.
Neyse canım sen bilirsin tabiki hangisi içine siniyorsa

5+2 olduk.
Ben çatladım artık meraktan.
Bu salgını buraya getirenlerin

Belki de onların yaptığı doğrudur. Şu aşamada sadece doktoruna güven, o ne diyorsa onu yap. Geçmiş olsun.

5+2 olduk.
Ben çatladım artık meraktan.
Bu salgını buraya getirenlerin
Kuzu şuan gitmene gerek yok zaten gitsen en Fazla minnacık kesesini görcen ben diom keşke az geç gitseydim daha ii olcakti kese.daha büyümüş olurdu birde belki bebisi görme şansım olurdu bukadar erken gitmesem
Ama o konuda haklısın kim getirdiyse .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…