- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Kuzum keyfine bak dinlen ağır iş yapma bacaklarının altına yastık koy çok yorulduğunda ya da yorgun hissettiğinde zaten corona var evdeyiz güzel geçir şu iki haftayıKızlar anca yazabiliyorum, malum 15 aylık da oğlum var :)
Bugün ilk kez keseyi gördük, doktor “şu an çok küçük, tam ne kadarlık söyleyemeyiz ama yaklaşık 4.5-5 haftalık gibi” dedi. Yolk Sac oluşmuş. “Kanama yok ama bazen ultrasonda dahi görünemeyen küçük kanamalar olabiliyor, o yüzden pembe akıntın geliyordur. “ dedi. “Bebek %90 sağlıklı ilerleyecek gibi kese her şey düzgün, %10 düşme riski var ama bu seni korkutmasın, sen sadece kendini yorma, asla oğlunu emzirme, sürekli istirahat et” dedi.
2 hafta sonrasına çağırdı gene, kalp atışını görelim dedi. O güne kadar 4 günde 1 promolut iğne yaptıracağım bir de sabah-akşam progestan fitil koyacağım.
Şimdilik iyiyiz bebekle, kanama çok azaldı zaten, şu an kahverengi akıntı var. Hayırlısı olsun..
R Rainbow3461 @Maisiyah345
Sağol canım bilgi verdiğin için. Amerika’da çok rahatlar sağlık konusunda. Doktor kan görmedikçe gelme dediDaha dün yaşadım, hatta önceki sayfalarda yazdıklarımı okuyabilirsin. Bende de pembe ve kahverengi akıntı oluyordu, doktorum hemen çağırdı. Kanama görünmedi kese etrafında ama göremediğimiz küçük kanamalar da olabiliyor dedi. 4 günde 1 promolut iğne yaptıracağım, bi de sabah akşam progestan fitil koyacağım. Siz de bi görünün isterseniz. Geçmiş olsun.
Herşeyin hayırlısı olsun cnm allah can sağlığı versin görürsün sende inşYok canim altdan bakmadi zorlamayim cuma gunu gel dedi bakalim hayirlusiyla insallah
Hosgeldin cnm aramıza sağlıkla gelsin inş yavrularımızSelam güzel kadınlar 7 haftalık hamileyim ara ara pembemsi bir akıntım oluyor doktorun önemli olmadığını söyledi ayrıca çok küçük bir hematoma varmış. Yaşayanlar var mı veya ne zaman kesilir ?
Kızlar anca yazabiliyorum, malum 15 aylık da oğlum var :)
Bugün ilk kez keseyi gördük, doktor “şu an çok küçük, tam ne kadarlık söyleyemeyiz ama yaklaşık 4.5-5 haftalık gibi” dedi. Yolk Sac oluşmuş. “Kanama yok ama bazen ultrasonda dahi görünemeyen küçük kanamalar olabiliyor, o yüzden pembe akıntın geliyordur. “ dedi. “Bebek %90 sağlıklı ilerleyecek gibi kese her şey düzgün, %10 düşme riski var ama bu seni korkutmasın, sen sadece kendini yorma, asla oğlunu emzirme, sürekli istirahat et” dedi.
2 hafta sonrasına çağırdı gene, kalp atışını görelim dedi. O güne kadar 4 günde 1 promolut iğne yaptıracağım bir de sabah-akşam progestan fitil koyacağım.
Şimdilik iyiyiz bebekle, kanama çok azaldı zaten, şu an kahverengi akıntı var. Hayırlısı olsun..
Sağol canım bilgi verdiğin için. Amerika’da çok rahatlar sağlık konusunda. Doktor kan görmedikçe gelme dediBende sizlere sorayım dedim ne yapıyorlar Tr de merak ediyordum
Tamam canım çok sağol aklımda olsun bende anadolu yakasındayım zaten ona da giderim olmadı bir araştırayım.Merhaba canım Sema ekiz saymarhan doktorum harıka bır ınsan yüzde yüz tavsıye edıyorum umraniyede
Yok yok iyisini yapıosun kuzuBunlar heeeeep hormonlar hayatım yoksa böle gergin biri hiç değilimdir aslında, fazla güleryüzlüyüm oysa
Kuzum bende o sadece akşam oluo iştahsızlık bulantı yememe sabah öğle bisi yok gayet yiyom kahvaltı özellikle güzel yapiom sigarada eski tadi vermio ki ben surekli icen biriydim şimdiöyle aramiom olursa içerim olmazsa içmem bugün hiç icmemeyi denicem 1 fırt bile olsa bakalım basarabilicekmiyimŞuan para verseler de içemem midem çoşuyor. Her şeyden tiksinir oldum doğru düzgün bişi yiyemiyorum zaten kokusuna bile tahammülüm yok valla çok şükür
Tamam canım Allah yardımcın olsun umarım her şey hayatında güzel olurTamam canım çok sağol aklımda olsun bende anadolu yakasındayım zaten ona da giderim olmadı bir araştırayım.
Kuzum haberler iyi cok sevindim inşallah saglikla devam.eder kuzum içini ferah tut doktorun dediği gibi iş güç yapma.dinlen su 3 ayı bitirelim sonra biraz rahatlarız kuzum bu aylar çok önemli hadi inşallah 1 dahaki randevularımızda nasip olur duymak kalplerini inşallahKızlar anca yazabiliyorum, malum 15 aylık da oğlum var :)
Kuzum haberler iyi cok sevindim inşallah saglikla devam.eder kuzum içini ferah tut doktorun dediği gibi iş güç yapma.dinlen su 3 ayı bitirelim sonra biraz rahatlarız kuzum bu aylar çok önemli hadi inşallah 1 dahaki randevularımızda nasip olur duymak kalplerini inşallah❤
Asla oğlunu emzirme mi?
Kestin mi memeyi.
15 ay çok erken bence emzir.
Biz 25 aylığız hala emziriyorum
Cümlemizden kuzumAllah razı olsun canım.. Evet yapılacak tek şey dinlenmek artık.
Kuzum keyfine bak dinlen ağır iş yapma bacaklarının altına yastık koy çok yorulduğunda ya da yorgun hissettiğinde zaten corona var evdeyiz güzel geçir şu iki haftayı
Sorma... 2 gün önce kestirtti. Ben de en az 2 yaşına kadar emzirmek istedim. Emzirme danışmanıma sordum, başka doktora sordum hepsi emzirebilirsin dedi ama doktorum hemen kesmen lazım diyor. Düşük riskini yükseltiyor diyor. Bende zaten PKOS var, proklatinini daha çok yükseltip tehlikeyi tetikler diyor. Çok üzülerek, ağlayarak 2 gündür kestim maalesef
Sağol canım bilgi verdiğin için. Amerika’da çok rahatlar sağlık konusunda. Doktor kan görmedikçe gelme dediBende sizlere sorayım dedim ne yapıyorlar Tr de merak ediyordum
Kuzu şuan gitmene gerek yok zaten gitsen en Fazla minnacık kesesini görcen ben diom keşke az geç gitseydim daha ii olcakti kese.daha büyümüş olurdu birde belki bebisi görme şansım olurdu bukadar erken gitmesem5+2 olduk.
Ben çatladım artık meraktan.
Bu salgını buraya getirenlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?