2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Mama markası ne aldınız

Kızlar benım gibi uyumayanlar burdamoıı kızlar mama ıcın ılk hafta ne alıcaksınjz ?? Organık keçi sürü maması mı almak lazım?

ben annemin yaninda bacaklarimi uzatamiyorum ki kaldiki kv
o üşüyor camlari kapatıyor bana ates basıyor bunaliyorum..
ev içinde şort askılı ile dolasiyordum onu yapamayacağım..
her seye yorum yapiyor, beni düşünüyor güya corap giy, ustune bisey al usutursun, dogumdan sonra anlarsın, ben o yemegi boyle yapardim, sen bunu kullanmiyor musun, yatagin üzerine bunu ser toz olmasin, sabah geç kalma kizim gün ölmesin ben 8 de kalkarim..
epey bi kafam şişecek..
Sanki Rabbim doğum öncesi imtihan ediyor beni..
doğuma yakın hayir duasını alırım belki..ama vallahi yalandan yüzümde tebessum.
coook zamansiz geldi çok. :/

Hangi hastane medipol mu ? Medıpol ızınn verıyormus sanırım
Bende gittim emınonne elite aldım cıkolata kurdela . Bakalım yapınca ceker atarım
Oo hadi hayırlısı foto at yapınca merak ederim. Yok canım medipol değil fulya acıbadem. Bugün arkadaşımın eşi orda doğum yaptı yarın arar onlardanda öğrenirim net olarak. Zaten salıda kontrolüm var o zamanda sorarım. Bizde bu akşam kalan çikolataları süsledik. Kolonya şişelerimiz tamam. Poşetlere kurdele yaptık. Bir tek lavanta kesesi kaldı onlarıda yarın yapıcaz kısmetse yarın annem eminönüne gidip lavanta alıcak o kadar

Valla kızlar geçen kontröldede ufak tefek bir bebk olack dedigindede morelimi bozdu adeta dedim Acaba bu karın la mı alakalı mesela karnım küçük bebekte mi küçük oluyor. Demekki benim gibileri varmış
benimde karnım çok ufak gören3-4 aylık sanıyor 33 haftalık diyorum kimse inanmıyor bazen moralimi bozsa da bu durum sağlıklı olsunda oğlum hiç önemli değil diyorum
Aynen kızlar bence de cani sag olsun da zayif olsun zamanın da dogsun saglikli olsun insallah yani benimde öyle karnım vallahi hic yok geçen arkadas gordu bu ne hal böyle dedi

Canim uzun zaman sonra tekrar hosgeldin kac haftalik oldun nasil gidiyor
Selam canım nasılsın nasıl gidiyor senin
34 oldum heralde 38 de alır ama nedense içinden bir ses daha erken alacak diyor insülin diyet idrar yolu enfeksiyonu uğraşıyoruz işte bugünümüze şükür tabi çoğu gitti azı kaldı

Ben sizin yerinizde olsam delirmistim simdiye. ne anlayissiz ne garip insanlar ya normalde saygiliyimdir ama biri gelip isime yemeğime kiyafetime karisirsa surati asik ayrilir yanimdan cok sabirlisiniz masallah. Ben biraz gerginimdir hep. Allahtan kv de kp de cok usturuplu insanlar cok severm.

Ben de annemler doğumdan sonra gelcek kucuck evde ust uste gunler nasil geçecek diye dusunuyorum. Ev güya 3 + 1 ama 2 oda oyuncak gibi. Depo olarak kullaniyoz birini birini giyinme odasi. annem birini bize hazirla dedi yardimciyla nasi hazirlicam hiçbir fikrim yok yatak ayarlamam gerekiyor Bir de oraya.

Acıbademdemi izin veriyor ya benım akademic hospital gittim konusmaya hıcbırseye ızın yok gibi konustu kadın sınırlerımı bozdu baska yerdemi dogursam ne yapsam doktorumda rahatsızlandı baskası bakıcakmıs ekim ayında yok doktorum şansıma ya aynen yapınca çeker atarım ama daha pleksi sıparişi vermedm

Sımdıkı 3+1 ler kutu gibi bi yatak anca sığar zaten. Anneler hep oylemi ya benımkide bı odaya yatak alın gelen kalsın dedi ama kendjsnden bahsedıyor sisme yatak alıcaz bızde

Kızlar su instagramda gorup aklımın kaldıgı bi doktor var de yusuf olgaç bılıyomusunuz? Adam çatır çatır herkesi normal dogurtuyo ya şaka gibi sezeryan yapıyosa gerçekten bi bildigi var oyuzdendır. Benımde doktorum giremıcek rahatsızlandıgını soyledi baskası giricekmıs daha once hıc tanımadıgım biri acaba diyorum degıstırsem mi doktorumu ya

Sımdıkı 3+1 ler kutu gibi bi yatak anca sığar zaten. Anneler hep oylemi ya benımkide bı odaya yatak alın gelen kalsın dedi ama kendjsnden bahsedıyor sisme yatak alıcaz bızde
Ya bizde de şişme yatak var ama insallah severler onu bir de onların bel fitiklari gun yuzune cikarsa yandım yani.

Bizim yatak odasına gardırop sığmadı mesela şimdi besik nasil sığacak onu dusunuyorum gercekten kutu gibi. Odanın birine gardropla utu masasi koyduk bir insan yuruyecek kadar yer kaldi odada isin kötüsü esim evi cok sevdiğini söyleyip duruyor. Ev alsak da kiraya veririz çıkmayız diyor yani o oyle olcak saniyor benim burda ruhum daraliyor. Kentsel dönüşümden çıkan bi Ev muhit cok iyi ama ev oyuncak gibi bunaliyom ben. Birde de 3 tarafımız da apartman manzarali ikisi dibimizde biriyle arada bos arsa var. Of cok sikintkliyim bu konuda.

wendy baksenle marketi konustuk bugun tesaduf youtebada kadinin birini gordum kadinin markette suyu gelmiş eside kasadaymis adam sinirlenmis ben sana dedim gelme senin ne isin var markette 40.haftada tovbe tovbe

erkekler stresten naaptığını bilmiyor bence
Aaa son dk ne oldu öyle? Bence mutlaka tanış yeni doktorunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…