2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Valla kızlar geçen kontröldede ufak tefek bir bebk olack dedigindede morelimi bozdu adeta dedim Acaba bu karın la mı alakalı mesela karnım küçük bebekte mi küçük oluyor. Demekki benim gibileri varmış
İnsanlar da hep diyecek bişey buluyo beni arkadaşlarım panikletmişti o zaman 7 aylıktı bebek bana 4 aylık gibi görünüyor demişlerdi ben de doktoruma sormuştum. Her vücut her hamilelik farklı olabiliyo eğer bebek iyiyse sen kafana takma

Benim de 8. Aya kadar hic karnim çıkmadı nerdeyse. Bol da giyinince beli olmuyodu 7. Ayda bile. Simdi çarpışan araba gibiyim kontrolde diğer 36 haftaliklara baktim nohut gibiler ya. Hatta isteki hocalardan biri hic bahsi geçmeyince farketmemisti bile hamile olduğumu. Ic karnımız genis demek ki.

Mutfagıda salonuda kucukse ne durucaksınız ya cıkın hemen muhıt merkezi oldugu ıcın mı sevıyor. Bende hıc sevmem uzak olsun site olsun odaları mutfagı bol dolaplı olsun

Mutfagıda salonuda kucukse ne durucaksınız ya cıkın hemen muhıt merkezi oldugu ıcın mı sevıyor. Bende hıc sevmem uzak olsun site olsun odaları mutfagı bol dolaplı olsun
aynen cok merkezi ve isine yurume mesafesinde diye seviyor. bir de kiramız cok uygun normalde 2 bin cıvarı buralar biz 1300 e kalıyoz teyzemizin evi. ben de seviyorum muhiti ama dedim zten max 2 yıl daha katlanırım bu eve. dıyor ki arabanla vedalas o zman. saka yapıyor galiba

Benimde bu hafta son sonra izindeyiz
Bend de mAma olarak Golden Goat kullandım...
Biraz pahalı ama güzel bir mama idi... Tavsiye ederim

İlk doğumumda sütümün gelmesi 2. Günü bulmuştu, mama verdim ama sütüm geldiği andan itibaren vermemiştim, 2. Gebeliğimde ise doğumdan yarım gün sonra falan şeffaf süt gelmeye başlamıştı, o yüzden hiç belli olmuyor bu süt işleri, bi de ben biraz rahat bi anneyim sanırım, çocuğu ağlatmaktan ya da sarılık yapmaktansa veririm 2 gün mama napim. Zaten ameliyatlığım ona iyi bakmak için önce benim de iyi olmam lazım.

Böyle dedim ama süt gelmese bile emzirmek çok önemli, önce bol bol emzirip sonra mama vermek lazım hop mama verdim doydu tamam yanlış tabi.

benimde karnım çok ufak gören3-4 aylık sanıyor 33 haftalık diyorum kimse inanmıyor bazen moralimi bozsa da bu durum sağlıklı olsunda oğlum hiç önemli değil diyorum
Ben daha 4 aylık falan hamileyken arkadaşımın ablası mesaj atmıştı canım hayırlı olsun doğum yakın herhalde diye, insanlar hep buluyor söyleyecek bir şeyler bence takma çocuğun gelişimi iyiyse hiç önemli ayrıntılar değil bunlar bana göre

Bizim evimizde çok küçük burada ama müstakil tek iyi yani o. Kapıdan girince direk salona giriyor, ordan odalara açılıyor. Neyseki yatak odasına bizimnyatak gardolap ve bebek yatağı sığdı. 2+1 ev ama diğer oda depo gibi. Küçük bir mutfak içinde kucuk masa var bir de banyo. Eğer burda yasayacakssk ben de bir sene sonra çıkmak istiyorum çünkü çocuğun odasını ayırmak istiyorum.

Tek cirkinlesen sen değilsin canım için rahat olsun bende kız annesiyim cirkinlestim baya ya

36.hafta bitsin evi dip köşe temizleyelim artik.gözümde büyüdü iyice.halılar yıkamaya verilecek.perdeler yıkanacak.camlar silinecek.çekmeceleri bazayı döktük sildik.yorganlar yıkandı güneşlendi.yazlıklar kaldırılacak kışlıklar cikacak.Temizlik yapmayı özlemişim cok pis giresim var.ama yapamiyorum tabi.bekliyorumki dr.dogum şugün desin bende güzel güzel evimi temizliyim valizimi aliyim gidiyim dogurayimDr.um hersey yolunda Kasımın 2.haftası gibi normal zamanında gelecek gibi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…