2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bizde çıktık kontrolden, sırf senin için sordum ugurbocuuu 3 kilo üstü bekliyorum şu an 3200 gibi görünüyor ama daha altında doğacaktır dedi. Pazartesi 9-9.30 gibi gideceğiz bizde, nst çektirdik sıkıntı yok, bakalım son 7 mi diyoruz artık hem korku hem heyecan en hissedeceğim bilmiyorum artık gece de hep karnım taş gibiydi, uyutmadı ama nstde sancı vs çıkmadı bebişte iyi, bu karnın sertleşmesi sancı demek olmuyo demek ki.

Kızlar 2-3 gündür adet olacakmışım gibi hafif hafif kasıklarım ağrıyor sizde de öyle oluyor mu? Sanki daha önce yazanlar olmuştu ama tam hatırlayamadım
Son günlerde hepimiz yaşadık yaşıyoruz canım, korkma çok normal.

Yaa ne kadar duygulandim canimm rabbim tamamina erdirsin saglikla gelsin kuzucuk

Kasım Anneleri

Gün Sayan Annelerimiz

nil peri - Sürpriz
@Nilay5454 - Sürpriz
sebert - Sürpriz
Derinndn1234 - Sürpriz
@lawyerlaw - Sürpriz
Papatya1646 - Sürpriz
Jaylah - Sürpriz
montessorian - Sürpriz
Ece0605 - Sürpriz
F Ftm009 - Sürpriz
hayal alemi - Sürpriz
Inatcikisilik - Sürpriz
@aslihancngz - Sürpriz
K Kayra009 - Sürpriz
@Uzaygrn - Sürpriz
Leveme - Sürpriz
kittenlyy - Sürpriz
Elos35 - Sürpriz
A aria09 - Sürpriz
montessorian - Sürpriz
limoncicegi41 - Sürpriz

gunes0101 27 Ekim
Edifar 29 Ekim
koalayim 29 Ekim
@sanemsi 29 Ekim
M Mhr0602 30 Ekim
ayllllliiiin35 - 30 Ekim
wendy 2 kasım
ugurbocuuu 2 kasım
E energy 2 Kasım
kremalikedi 3 Kasım
0hatu0 3 Kasım
D Dreamlifeee 3 Kasım
daisyyy 4 Kasım
rabia16 4 Kasım
Yahrenayy 4 Kasım
akademi1994 7 Kasım
E Eylul3319 9 Kasım
PiinkFiish 9 Kasım
Pmkprns 14 Kasım
nagihan3005 16 Kasım

2020 Kasım Bebekleri
Bebeğine Kavuşan Annemiz
Doğum Tarihi
Bebeğin Cinsiyeti​
Bebeğin İsmi
Bebeğin Haftası
Bebeğin Kilosu
Bebeğin Boyu
Doğum Şekli
35yagmur35 28.08.2020KızEda Deniz28+0790-Sezaryen
st1248 09.10.2020Kız-37+62.90047Sezaryen
N Neutral26 18.10.2020---3.28050Sezaryen
Poison Women 15.10.2020--35+62.800-Normal Doğum
K Kidem34 19.10.2020--37+22.97050Sezaryen
B bsrhezaren 20.10.2020Kız-35+62.40045Normal Doğum
pylz 22.10.2020--38+03.08050Sezaryen
P Pelinimben 24.10.2020Erkek-36+63.000-Sezaryen
_seastar_ 26.10.2020--39+03.44051Sezaryen

Sizce 14 gun sonra negatif oldugunda yanıma almalı mıyım? Almamalı mıyım? Gelme dersem üzülecek. Gel dersem emin değilim durumdan
Benim de babamda covid19 çıktı canım ama en az bir ay gelmezler %100 emin olmak için. Herkesin sağlığı yerinde olsun da biraz geç görüşmekten bişey olmaz.
Kızlar kacar emzirme sutyen ve atleti aldınız?
Hastane çantasına 4 tane koydum içi sütyenli gibi ama ince kumaş canım sütyen koymadım ayrıca. Evde de 4 sütyenim var ilerde gerektikçe alırım diyorum çünkğ bebeğin ayına göre farklı beden lazım oluyo

_seastar_ gözünaydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin acısını kederni göstermesin

Canim ben ilk kızımda Similac almıştım, bunda da onu aldım. Süt artsın diye de Humana ve e bebekten adını hatilrayamadim şimdi, poşet çay şeklinde olan çaydan aldım. Umuyorum hepimizin bol bol.sütü olur da minnoslara faydalı olur.

Çok sağol canım bnm. Markasını bilmiyorum dedim ya arkadaş kalanı yolladı.yetmezse alırım 7,8 tane var

Arkadaşım da depend iyi ama sezeryan da değil dedi.bunu tavsiye etti.herkes de iyi dedi sağol tekrar canim

Canım maşallah çok güzel hayırla doğsun daha az doğmaz inşallah daha pazartesiye kadar 3200 doğar en az bnmde 2500 geçsin de çok çok minnak olmasın inşallah
Son 7 yiz evet artık son hazırlıklar

Arkadaşlar kontrolden çıktım . 6 kasım benım kendı Doğum günüm tesadüf bana aynı güne doğum tarıhı verdı doktor . Tahmını Doğum On kasım dedı ama erken alalım biraz dedı çünkü normal doğuma uygun bulunmadım . Muayene ettı çatı muayenesi . 6 kasımda sezeryanla gelecek mınıgım ınsallah haber vereyim dedım kılosuna 3200 dedı

Bende dışarıdaydım sadece ilk birkaç gün sütümün hızlı gelmemesi ihtimaline karşı aptamil aldım psikolojimi bir daha mama almamaya hazırlıyorum daha hiç çocuklarımda mama kullanmadım ama bu bebeğim biraz ufak doğacak sarılık olmasın ilk günden aç kalmasın diye aldım Allahin izniyle buna bile gerek kalmaz inşallah

Son günlerde hepimiz yaşadık yaşıyoruz canım, korkma çok normal.

Bende de gece oluyordu canım doktora sordum rahim kendini hazırlıyormuş. Birkaç gündür olmuyor zaten
İyi bari içim rahatladı acaba bebiş geliyor mu diye düşünmeye başlamıştım annem pazar günü gelecek o zamana kadar doğurmamam gerek arkadaşlar harici kimsemiz yok burada. Bir de uzak olduğu için annem mecburen uçakla gelecek korkuyorum virüs falan sıkıntı olur mu diye ya hem onun için hem ben ve bebek için siz olsaydınız böyle çağırır mıydınız

Herkes Humana almis, ben rezene almıştım. Belki Humana da alırım.

Hadi bakalim beklenenen gelsin o zaman saglicakla bebisine kavusman dilegiyla canim yarin da sen yazarsin buraya insalllah bende 5. Senemde kavusmustum gozumu ilk actigimda yasiyomu diye sormusum artik ne dusunceyle girdiysem sezeryana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…