Son günlerde hepimiz yaşadık yaşıyoruz canım, korkma çok normal.Kızlar 2-3 gündür adet olacakmışım gibi hafif hafif kasıklarım ağrıyor sizde de öyle oluyor mu? Sanki daha önce yazanlar olmuştu ama tam hatırlayamadım
Yaa ne kadar duygulandim canimm rabbim tamamina erdirsin saglikla gelsin kuzucukSon 1 gun sira bana geldi
Eşimle derdik bu 9 ay nasil gececek o gun gelecekmi gunler gecmiyor derken yarin minigimi kucagima alacagim ani düsunuyorum allahim bugun biran once bitsin 5 yillik hasret sona erecek
Bebekler cennette ceninken anne babalarini kendileri secermiş sende bizi seçtin
Canım Allah analı babalı büyütsün. Maşallah kuzucuga3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
Maşallah canım. Normal miydi sezaryen mi3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
Bebeğine Kavuşan Annemiz | Doğum Tarihi | Bebeğin Cinsiyeti | Bebeğin İsmi | Bebeğin Haftası | Bebeğin Kilosu | Bebeğin Boyu | Doğum Şekli |
| 28.08.2020 | Kız | Eda Deniz | 28+0 | 790 | - | Sezaryen |
| 09.10.2020 | Kız | - | 37+6 | 2.900 | 47 | Sezaryen |
N Neutral26 | 18.10.2020 | - | - | - | 3.280 | 50 | Sezaryen |
| 15.10.2020 | - | - | 35+6 | 2.800 | - | Normal Doğum |
K Kidem34 | 19.10.2020 | - | - | 37+2 | 2.970 | 50 | Sezaryen |
B bsrhezaren | 20.10.2020 | Kız | - | 35+6 | 2.400 | 45 | Normal Doğum |
| 22.10.2020 | - | - | 38+0 | 3.080 | 50 | Sezaryen |
P Pelinimben | 24.10.2020 | Erkek | - | 36+6 | 3.000 | - | Sezaryen |
| 26.10.2020 | - | - | 39+0 | 3.440 | 51 | Sezaryen |
Benim de babamda covid19 çıktı canım ama en az bir ay gelmezler %100 emin olmak için. Herkesin sağlığı yerinde olsun da biraz geç görüşmekten bişey olmaz.Sizce 14 gun sonra negatif oldugunda yanıma almalı mıyım? Almamalı mıyım? Gelme dersem üzülecek. Gel dersem emin değilim durumdan
Hastane çantasına 4 tane koydum içi sütyenli gibi ama ince kumaş canım sütyen koymadım ayrıca. Evde de 4 sütyenim var ilerde gerektikçe alırım diyorum çünkğ bebeğin ayına göre farklı beden lazım oluyoKızlar kacar emzirme sutyen ve atleti aldınız?
Canim ben ilk kızımda Similac almıştım, bunda da onu aldım. Süt artsın diye de Humana ve e bebekten adını hatilrayamadim şimdi, poşet çay şeklinde olan çaydan aldım. Umuyorum hepimizin bol bol.sütü olur da minnoslara faydalı olur.Kızlar bana yenidoğan a verilecek mama isimlerini söyler misiniz aptamil, bebelac gold, sma, hipp gördüm nette aptamil mi alsam sadece ilk hafta vermek için
Birde ben sütüm artsın diye hangi çayı içmeliyim bu karışım olanlardan
Maşallah3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
Bende de gece oluyordu canım doktora sordum rahim kendini hazırlıyormuş. Birkaç gündür olmuyor zatenKızlar 2-3 gündür adet olacakmışım gibi hafif hafif kasıklarım ağrıyor sizde de öyle oluyor mu? Sanki daha önce yazanlar olmuştu ama tam hatırlayamadım
Çok sağol canım bnm. Markasını bilmiyorum dedim ya arkadaş kalanı yolladı.yetmezse alırım 7,8 tane varAyy ne diyorsun en korktuğum şey yabebeğe de mi tedavi verdiler? Nasıl geçirmiş acaba kuzucuk?
Ben de bundan aldım dependden daha rahat olur diye. İlk doğumda dependi alttan giymek zor gelmişti, dikişler ağrıtmıştı, bu yattığım yerden bağlanır kolay olur diye bundan aldım bu sefer. Sleepyninki benim.
Arkadaşım da depend iyi ama sezeryan da değil dedi.bunu tavsiye etti.herkes de iyi dedi sağol tekrar canimben annemi karantinası birader hemen kabul etmeyeceğim, az daha dursunlar evlerinde. Tam eve çıkma günümüz bitiyor aslında ama olsun. Bebek çok daha önemli telefonla görüntülü görsünler.
Bende diğer doğumda kullandım, bi şekilde idare ediliyor, bunda da gelinimizde bu tarz bişi varmış o yüzden almadım depend falan. Hakkaten eğilip alttan bişi giymek zor.
Canım maşallah çok güzel hayırla doğsun daha az doğmaz inşallah daha pazartesiye kadar 3200 doğar en az bnmde 2500 geçsin de çok çok minnak olmasın inşallahBizde çıktık kontrolden, sırf senin için sordumugurbocuuu 3 kilo üstü bekliyorum şu an 3200 gibi görünüyor ama daha altında doğacaktır dedi. Pazartesi 9-9.30 gibi gideceğiz bizde, nst çektirdik sıkıntı yok, bakalım son 7 mi diyoruz artık hem korku hem heyecan en hissedeceğim bilmiyorum artık gece de hep karnım taş gibiydi, uyutmadı ama nstde sancı vs çıkmadı bebişte iyi, bu karnın sertleşmesi sancı demek olmuyo demek ki.
Bende dışarıdaydım sadece ilk birkaç gün sütümün hızlı gelmemesi ihtimaline karşı aptamil aldım psikolojimi bir daha mama almamaya hazırlıyorum daha hiç çocuklarımda mama kullanmadım ama bu bebeğim biraz ufak doğacak sarılık olmasın ilk günden aç kalmasın diye aldım Allahin izniyle buna bile gerek kalmaz inşallahCanim ben ilk kızımda Similac almıştım, bunda da onu aldım. Süt artsın diye de Humana ve e bebekten adını hatilrayamadim şimdi, poşet çay şeklinde olan çaydan aldım. Umuyorum hepimizin bol bol.sütü olur da minnoslara faydalı olur.
Bundan 1 tane yeter canım sana 7 8 hiç kullanmazsın en fazla 2 tane kullanırsın sonra gece pediÇok sağol canım bnm. Markasını bilmiyorum dedim ya arkadaş kalanı yolladı.yetmezse alırım 7,8 tane var
Son günlerde hepimiz yaşadık yaşıyoruz canım, korkma çok normal.
İyi bari içim rahatladı acaba bebiş geliyor mu diye düşünmeye başlamıştım annem pazar günü gelecek o zamana kadar doğurmamam gerekBende de gece oluyordu canım doktora sordum rahim kendini hazırlıyormuş. Birkaç gündür olmuyor zaten
Herkes Humana almis, ben rezene almıştım. Belki Humana da alırım.Kızlar bana yenidoğan a verilecek mama isimlerini söyler misiniz aptamil, bebelac gold, sma, hipp gördüm nette aptamil mi alsam sadece ilk hafta vermek için
Birde ben sütüm artsın diye hangi çayı içmeliyim bu karışım olanlardan
Hadi bakalim beklenenen gelsin o zaman saglicakla bebisine kavusman dilegiyla canim yarin da sen yazarsin buraya insalllah bende 5. Senemde kavusmustum gozumu ilk actigimda yasiyomu diye sormusum artik ne dusunceyle girdiysem sezeryanaSon 1 gun sira bana geldi
Eşimle derdik bu 9 ay nasil gececek o gun gelecekmi gunler gecmiyor derken yarin minigimi kucagima alacagim ani düsunuyorum allahim bugun biran once bitsin 5 yillik hasret sona erecek
Bebekler cennette ceninken anne babalarini kendileri secermiş sende bizi seçtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?