Saglikli sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallahkızlar herşeylerimiz hazır birazdan indirirler ameliyata. odada bekliyoruz. dualarınızı bekliyorum.
Sizce 14 gun sonra negatif oldugunda yanıma almalı mıyım? Almamalı mıyım? Gelme dersem üzülecek. Gel dersem emin değilim durumdanGunaydın kızlarSabah sabah hıc kırıyor karnımdakı meleğim O hıckırdıkca ben kahkaha atıyorum Kendimi 2 gundur o kadar yormustum kı belim kasıklarım agrıyordu. Dun aksamdan itibaren 9 saat uyumak cok ama cok ıyı geldı Bugun şükürler olsun iyiyim.
Bu arada bende de en buyuk destekçim olacak 40ım cıkana kadar yanımda duracak olan kayınvalıdem kovid oldukarısık.Çok da düsünmemeye calısıyorum.
Canım şimdi nasılsın?Diş ağrısına ne yapabilirim duramıyorum zonkluyor.virusten didişçiyedgidemiyorum.uezun zamandir öteliyordum dogumdan sonra giderim diye.bogazimdan beynime kadar zonkluyor offf
Sen nasıl oldun?Gidicm mubtemelen dayanamiorm cunku
Sanmam gecen sefetde boyleydi nstde bise cikmadi
Doktr idrr yolu enfk dedi ama tahlilim iyiydi.
Bibark konustm simdi o da hamileykn tas dusurmustu. Buscopani bana acilmam hizlansn die vermislerdi sakin icme ilic dus al bobreklere tut bi o iyi gelio dedi aklinizda bulunsn sizinde.
İnşallah canım.Canim 10.gun persembe gunu doluyo enistemde yaptirdi bugun doldu 10.gunu negatif geldi .esim ve kizimda belirti olmadi oglumda cok iyi büyük ihtimalle atlattik sanirim
Cok Zor bi durum onun uzulmesi mi yoksa bebeginizin sagligi mi malesef arkadasimda kotu bi ornegi yasadi 44 gunluk bebegine covid teshisi kondu dededen gecti yaklasik 20 gundur ailecek tedavi gordulerSizce 14 gun sonra negatif oldugunda yanıma almalı mıyım? Almamalı mıyım? Gelme dersem üzülecek. Gel dersem emin değilim durumdan
Canım geçmiş olsun kayınvalidene. Tam doğum zamanı refakatçilerimiz hastalandı bunda da vardır bir hayır diyelimGunaydın kızlarSabah sabah hıc kırıyor karnımdakı meleğim O hıckırdıkca ben kahkaha atıyorum Kendimi 2 gundur o kadar yormustum kı belim kasıklarım agrıyordu. Dun aksamdan itibaren 9 saat uyumak cok ama cok ıyı geldı Bugun şükürler olsun iyiyim.
Bu arada bende de en buyuk destekçim olacak 40ım cıkana kadar yanımda duracak olan kayınvalıdem kovid oldukarısık.Çok da düsünmemeye calısıyorum.
Canım ben ilk doğumda bundan kullanmıştım ama hatırlamıyorum rahatmıydı. Rahat edemesem kesin hatırlardım amaKizlar bu nasıl olur sizce doğumda kullanmaya .Ben depend alacaktım arkadaşım ben bunu doğumda kullandım iyi ki almışım dedi.artanlari verdi.bebek bezin büyük boyu gibi birsey.sizce rahat olurmu.biraz uzun tabide
Rabbim kolay bir doğum, sonrasında da huzurlu ve mutlu bir zaman dilimi nasip etsin mis meleğinlekızlar herşeylerimiz hazır birazdan indirirler ameliyata. odada bekliyoruz. dualarınızı bekliyorum.
sağlıkla gelsinkızlar herşeylerimiz hazır birazdan indirirler ameliyata. odada bekliyoruz. dualarınızı bekliyorum.
Sağlıcakla doğur, hemen iyiles İnşallahkızlar herşeylerimiz hazır birazdan indirirler ameliyata. odada bekliyoruz. dualarınızı bekliyorum.
Ben 2şer tane kotdum ama yeterli mi emin değilimKızlar kacar emzirme sutyen ve atleti aldınız?
Merhaba, ben düşünüyorum ama henüz yapmadım. Nerede yaşıyorsunuz?Bayanlar merhaba. Ben Aralık annesi olacağım inşallah. Burada sezaryen sonrası vajinal doğum düşünen ya da yapan var mı acaba? Ben çok istiyorum ama ya bebeğe birşey olursa diye de çok korkuyorum. Zaten yaşadığım yerde ssvd yaptıracak doktor da var mı bilmiyorum. Ssvd yapan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Tesekkur ederim canim uinedeCanım ben ilk doğumda bundan kullanmıştım ama hatırlamıyorum rahatmıydı. Rahat edemesem kesin hatırlardım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?