2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gunaydın kızlarSabah sabah hıc kırıyor karnımdakı meleğimO hıckırdıkca ben kahkaha atıyorumKendimi 2 gundur o kadar yormustum kı belim kasıklarım agrıyordu. Dun aksamdan itibaren 9 saat uyumak cok ama cok ıyı geldıBugun şükürler olsun iyiyim.
Bu arada bende de en buyuk destekçim olacak 40ım cıkana kadar yanımda duracak olan kayınvalıdem kovid oldukarısık.Çok da düsünmemeye calısıyorum.

Sizce 14 gun sonra negatif oldugunda yanıma almalı mıyım? Almamalı mıyım? Gelme dersem üzülecek. Gel dersem emin değilim durumdan

Diş ağrısına ne yapabilirim duramıyorum zonkluyor.virusten didişçiyedgidemiyorum.uezun zamandir öteliyordum dogumdan sonra giderim diye.bogazimdan beynime kadar zonkluyor offf
Canım şimdi nasılsın?
Sen nasıl oldun?
Canim 10.gun persembe gunu doluyo enistemde yaptirdi bugun doldu 10.gunu negatif geldi .esim ve kizimda belirti olmadi oglumda cok iyi büyük ihtimalle atlattik sanirim
İnşallah canım.

Sizce 14 gun sonra negatif oldugunda yanıma almalı mıyım? Almamalı mıyım? Gelme dersem üzülecek. Gel dersem emin değilim durumdan
Cok Zor bi durum onun uzulmesi mi yoksa bebeginizin sagligi mi malesef arkadasimda kotu bi ornegi yasadi 44 gunluk bebegine covid teshisi kondu dededen gecti yaklasik 20 gundur ailecek tedavi gorduler

Kizlar bu nasıl olur sizce doğumda kullanmaya .Ben depend alacaktım arkadaşım ben bunu doğumda kullandım iyi ki almışım dedi.artanlari verdi.bebek bezin büyük boyu gibi birsey.sizce rahat olurmu.biraz uzun tabide

Eklentiler

• 20201026_094211.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 97
Canım benim cok gecmıs olsun. Dıbımıze kadar dayandı artık malesef bu bela hastalık. İyisin degıl mı? Herhangi bir semptom yok sende ve yavrunda?

Canım geçmiş olsun kayınvalidene. Tam doğum zamanı refakatçilerimiz hastalandı bunda da vardır bir hayır diyelim

Kizlar bu nasıl olur sizce doğumda kullanmaya .Ben depend alacaktım arkadaşım ben bunu doğumda kullandım iyi ki almışım dedi.artanlari verdi.bebek bezin büyük boyu gibi birsey.sizce rahat olurmu.biraz uzun tabide
Canım ben ilk doğumda bundan kullanmıştım ama hatırlamıyorum rahatmıydı. Rahat edemesem kesin hatırlardım ama

Merhaba, ben düşünüyorum ama henüz yapmadım. Nerede yaşıyorsunuz?

Ben bez, depeng gibi şeylerle rahat edememiştim pek naylon zaten hava almıyor tuhaf oluyor bence. Pamuklu külot + ped iyidir. Hatta ben 40 gün tamamlanmadan pedi de bıraktım artık gına gelmişti. Kirlendikçe çamaşırımı değişiyordum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…