- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Sağ ol canım inşallah hepimiz başaracağız birlikteZaten hareketliydin canım harekete devam, inşallah başaracaksın inanıyorum sana
Gözün aydın. Sen nasılsın? Nasıl hissediyorsun?3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
Evet canım üzüldüm senin için ama tecrübelisin inşallah üstesinden gelirsin. Annende en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Benim ilk bebeğim olduğu için hiçbir şey bilmiyorum resmen çoğu şeyi burada öğrendim o yüzden yanımda birinin olması benim için çok iyi olacak.Canım kiloya takılma desekte için rahat etmiyorsağlıklı olsun da sen sonra büyüteceksin korkma, benim için de ne kadar büyük doğarsa o kadar iyi, sonrasında çok almıyorlar çünkü.
Annesiyle aynı gündehayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin.
Birinin yardımına desteğine en ihtiyaç duyduğumuz zaman, annem maalesef covid olunca yan binamda oturuyor da olsa gelemeyecekben olsam çağırırdım çift maske eldiven, öncesinde korusun kendini tabi. Sonrasında da siz hep beraber korursunuz kendinizi. Tek başına bu işlerin altından kalkmak zor gerçekten. Ama mecbur kalınca da yapıyoruz, yapacağız
Canım sadece bel ağrısı mı yaşıyorsun yoksa belinden kasıklarına yayılan bir ağrı mı?Merhaba herkese, bişey danışmak istiyorum size benim planlanan doğum tarihim Aralık şuan 33+6 dayim bikac gündür belim ağrıyordu dün akşam aşırı şiddetlendi ara ara kasılmalarim ve kasık ağrılarım oldu bikac saat sonra hafifledi uyudum şimdi yine çok şiddetli belim ağrıyor siz daha ileriki haftalarda hamileler hatta doğum yapmış kadınlar olarak benzer durumlar yaşadınız mı? Bu ağrının sebebi ne olabilir acaba fikri olan var mı?
Sağ ol canım inşallah hepimiz başaracağız birlikte
İnşallah hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucaklayacağız canım, sende stres yapma ilk çocukta olsa annelik çok farklı bi içgüdü, burası da iyi ki var, hep beraber burada danışarak büyüteceğiz kuzularımızı.Evet canım üzüldüm senin için ama tecrübelisin inşallah üstesinden gelirsin. Annende en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Benim ilk bebeğim olduğu için hiçbir şey bilmiyorum resmen çoğu şeyi burada öğrendim o yüzden yanımda birinin olması benim için çok iyi olacak.
Oyy maşAllah Allah analı babalı büyütsün canım3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
Bel ağrısı yaşıyorum sanki belim yerinden kopacakmış gibi ağrıyor dün gece geçince rahatladım biraz ama şimdi yine siddetlendi aralıklı giren bi ağrı değil başlayalı iki saat oldu geçmediCanım sadece bel ağrısı mı yaşıyorsun yoksa belinden kasıklarına yayılan bir ağrı mı?
genel olarak regl sancısı hepimiz yaşıyoruz ama belden gelen sancı doğum belirleyicisi, bi de belirli aralıklarla mı geliyor o önemli.
içine sinmiyorsa doktoruna görün mutlaka, daha günün var durdurulabilir bi dönemdesin olmadı iğnelerini falan yaparlar.
Maşallah canım meleğine kavuştun darısı bizlere olsun inşallah.3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
Sen yine de doktorunu bilgilendir, üşütmüş olabilir misin? Ya da idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Belki kontrole çağırır doktorun.Bel ağrısı yaşıyorum sanki belim yerinden kopacakmış gibi ağrıyor dün gece geçince rahatladım biraz ama şimdi yine siddetlendi aralıklı giren bi ağrı değil başlayalı iki saat oldu geçmedi
Sağol canım.
Ne zaman gelir bilmem ama sanki bayaaaa aşağıda yaaEki Görüntüle 2710962 Kızlar çok aşağı indi gibi geldi acaba bugün bu gece geliyo mu yorumu olan va mı
Evet son kez bi temizlik yapayım dedim az önce farkettim ciğerlerim ne kadar rahat dedim bi baktım durum böyleNe zaman gelir bilmem ama sanki bayaaaa aşağıda yaa
Evet canım baya inmiş normal doğum mu bekliyorsunEki Görüntüle 2710962 Kızlar çok aşağı indi gibi geldi acaba bugün bu gece geliyo mu yorumu olan va mı
Evet Allah izin verirse doktor da 29 ekimde sürpriz yapar sana demiştiEvet canım baya inmiş normal doğum mu bekliyorsun
Sevin tabi az kalmış zaten günün de. Sağlıkla gelsin artıkEvet son kez bi temizlik yapayım dedim az önce farkettim ciğerlerim ne kadar rahat dedim bi baktım durum böylesevineyimmi bilemedim
Saglicakla gelsin canim bebisin grupta kasimin haftasi gunler baya dolu benimkide kasimin ilk haftasi kilosuna gore bakcak dr hayirlidi olsunArkadaşlar kontrolden çıktım . 6 kasım benım kendı Doğum günüm tesadüf bana aynı güne doğum tarıhı verdı doktor . Tahmını Doğum On kasım dedı ama erken alalım biraz dedı çünkü normal doğuma uygun bulunmadım . Muayene ettı çatı muayenesi . 6 kasımda sezeryanla gelecek mınıgım ınsallah haber vereyim dedım kılosuna 3200 dedı
Canim farketmiyo mama almayi unutma sutun gelmemesinden kaynakli hem emzirirsin hemde mama verirsin sarilik falan olmazŞimdi sezeryan olacağı kesinleşti için sezeryanla alakalı hiçbir bilgim yok hastane çantam aynı şekilde hazır yapmam gereken unutmamam gereken bir şey var mı bana söylerseniz çok sevinirim
Canim baya asagida gibi duruyo ama bebek bu ne zaman gelecegi belli olmaz saglicakla gelsinlerEki Görüntüle 2710962 Kızlar çok aşağı indi gibi geldi acaba bugün bu gece geliyo mu yorumu olan va mı
Canım maMS mı almam gerekiyor bilmiyordum hiçbir şey bilmiyorum Hangi mamayı alacağım ne yapacağım nereden alacağımSaglicakla gelsin canim bebisin grupta kasimin haftasi gunler baya dolu benimkide kasimin ilk haftasi kilosuna gore bakcak dr hayirlidi olsun
Canim farketmiyo mama almayi unutma sutun gelmemesinden kaynakli hem emzirirsin hemde mama verirsin sarilik falan olmaz
Canim baya asagida gibi duruyo ama bebek bu ne zaman gelecegi belli olmaz saglicakla gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?