2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet canım üzüldüm senin için ama tecrübelisin inşallah üstesinden gelirsin. Annende en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Benim ilk bebeğim olduğu için hiçbir şey bilmiyorum resmen çoğu şeyi burada öğrendim o yüzden yanımda birinin olması benim için çok iyi olacak.

Canım sadece bel ağrısı mı yaşıyorsun yoksa belinden kasıklarına yayılan bir ağrı mı?

genel olarak regl sancısı hepimiz yaşıyoruz ama belden gelen sancı doğum belirleyicisi, bi de belirli aralıklarla mı geliyor o önemli.

içine sinmiyorsa doktoruna görün mutlaka, daha günün var durdurulabilir bi dönemdesin olmadı iğnelerini falan yaparlar.

Sağ ol canım inşallah hepimiz başaracağız birlikte

İnşallah hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucaklayacağız canım, sende stres yapma ilk çocukta olsa annelik çok farklı bi içgüdü, burası da iyi ki var, hep beraber burada danışarak büyüteceğiz kuzularımızı.

Bel ağrısı yaşıyorum sanki belim yerinden kopacakmış gibi ağrıyor dün gece geçince rahatladım biraz ama şimdi yine siddetlendi aralıklı giren bi ağrı değil başlayalı iki saat oldu geçmedi

Bel ağrısı yaşıyorum sanki belim yerinden kopacakmış gibi ağrıyor dün gece geçince rahatladım biraz ama şimdi yine siddetlendi aralıklı giren bi ağrı değil başlayalı iki saat oldu geçmedi
Sen yine de doktorunu bilgilendir, üşütmüş olabilir misin? Ya da idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Belki kontrole çağırır doktorun.

Saglicakla gelsin canim bebisin grupta kasimin haftasi gunler baya dolu benimkide kasimin ilk haftasi kilosuna gore bakcak dr hayirlidi olsun
Şimdi sezeryan olacağı kesinleşti için sezeryanla alakalı hiçbir bilgim yok hastane çantam aynı şekilde hazır yapmam gereken unutmamam gereken bir şey var mı bana söylerseniz çok sevinirim
Canim farketmiyo mama almayi unutma sutun gelmemesinden kaynakli hem emzirirsin hemde mama verirsin sarilik falan olmaz
Eki Görüntüle 2710962 Kızlar çok aşağı indi gibi geldi acaba bugün bu gece geliyo mu yorumu olan va mı
Canim baya asagida gibi duruyo ama bebek bu ne zaman gelecegi belli olmaz saglicakla gelsinler

Kızlar ince eleyip sık dokuyoruz malumMama olayının ustunden seneler gectı. Yanımda bulunsun diye satın alacagım ama hangisini almalı? Refluye karsı olanı durumu belli olmasa da önlem amaclı almalı mı sızce? Bir de prosyneo cıkmıs.O ne hiç anlamadım. Bilenleri varsa bilgi verebilir mi? 350 grlık alayım diyorum ne olur ne olmaz.

Canım maMS mı almam gerekiyor bilmiyordum hiçbir şey bilmiyorum Hangi mamayı alacağım ne yapacağım nereden alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…