2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Cok Zor bi durum onun uzulmesi mi yoksa bebeginizin sagligi mi malesef arkadasimda kotu bi ornegi yasadi 44 gunluk bebegine covid teshisi kondu dededen gecti yaklasik 20 gundur ailecek tedavi gorduler
Ayy ne diyorsun en korktuğum şey ya bebeğe de mi tedavi verdiler? Nasıl geçirmiş acaba kuzucuk?
Kizlar bu nasıl olur sizce doğumda kullanmaya .Ben depend alacaktım arkadaşım ben bunu doğumda kullandım iyi ki almışım dedi.artanlari verdi.bebek bezin büyük boyu gibi birsey.sizce rahat olurmu.biraz uzun tabide
Ben de bundan aldım dependden daha rahat olur diye. İlk doğumda dependi alttan giymek zor gelmişti, dikişler ağrıtmıştı, bu yattığım yerden bağlanır kolay olur diye bundan aldım bu sefer. Sleepyninki benim.

Ben simdilik hastane icin 2 gunluk hazir yapilmiş şeklinde yeni dogan aptamil aldim duruma gore bakacagiz o yuzden buyuk birsey almadim
3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
allah anali babali büyütsün canim

Son 1 gun sira bana geldi
Eşimle derdik bu 9 ay nasil gececek o gun gelecekmi gunler gecmiyor derken yarin minigimi kucagima alacagim ani düsunuyorum allahim bugun biran once bitsin 5 yillik hasret sona erecek

Bebekler cennette ceninken anne babalarini kendileri secermiş sende bizi seçtin

Sizce 14 gun sonra negatif oldugunda yanıma almalı mıyım? Almamalı mıyım? Gelme dersem üzülecek. Gel dersem emin değilim durumdan

ben annemi karantinası birader hemen kabul etmeyeceğim, az daha dursunlar evlerinde. Tam eve çıkma günümüz bitiyor aslında ama olsun. Bebek çok daha önemli telefonla görüntülü görsünler.
Kizlar bu nasıl olur sizce doğumda kullanmaya .Ben depend alacaktım arkadaşım ben bunu doğumda kullandım iyi ki almışım dedi.artanlari verdi.bebek bezin büyük boyu gibi birsey.sizce rahat olurmu.biraz uzun tabide
Bende diğer doğumda kullandım, bi şekilde idare ediliyor, bunda da gelinimizde bu tarz bişi varmış o yüzden almadım depend falan. Hakkaten eğilip alttan bişi giymek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…