Kızlar bana yenidoğan a verilecek mama isimlerini söyler misiniz aptamil, bebelac gold, sma, hipp gördüm nette aptamil mi alsam sadece ilk hafta vermek için
Birde ben sütüm artsın diye hangi çayı içmeliyim bu karışım olanlardan
Bende o bezden kullandım doğumlarımda her türlü rahatsız oluyor altında bezle yatmak zaten biraz bununla durur sonra pede geçersin bu sana yeter canım alma yeniden
Bende o bezden kullandım doğumlarımda her türlü rahatsız oluyor altında bezle yatmak zaten biraz bununla durur sonra pede geçersin bu sana yeter canım alma yeniden
Cok Zor bi durum onun uzulmesi mi yoksa bebeginizin sagligi mi malesef arkadasimda kotu bi ornegi yasadi 44 gunluk bebegine covid teshisi kondu dededen gecti yaklasik 20 gundur ailecek tedavi gorduler
Kizlar bu nasıl olur sizce doğumda kullanmaya .Ben depend alacaktım arkadaşım ben bunu doğumda kullandım iyi ki almışım dedi.artanlari verdi.bebek bezin büyük boyu gibi birsey.sizce rahat olurmu.biraz uzun tabide
Ben de bundan aldım dependden daha rahat olur diye. İlk doğumda dependi alttan giymek zor gelmişti, dikişler ağrıtmıştı, bu yattığım yerden bağlanır kolay olur diye bundan aldım bu sefer. Sleepyninki benim.
Kızlar bana yenidoğan a verilecek mama isimlerini söyler misiniz aptamil, bebelac gold, sma, hipp gördüm nette aptamil mi alsam sadece ilk hafta vermek için
Birde ben sütüm artsın diye hangi çayı içmeliyim bu karışım olanlardan
Son 1 gun sira bana geldi
Eşimle derdik bu 9 ay nasil gececek o gun gelecekmi gunler gecmiyor derken yarin minigimi kucagima alacagim ani düsunuyorum allahim bugun biran once bitsin 5 yillik hasret sona erecek
Bebekler cennette ceninken anne babalarini kendileri secermiş sende bizi seçtin
ben annemi karantinası birader hemen kabul etmeyeceğim, az daha dursunlar evlerinde. Tam eve çıkma günümüz bitiyor aslında ama olsun. Bebek çok daha önemli telefonla görüntülü görsünler.
Kizlar bu nasıl olur sizce doğumda kullanmaya .Ben depend alacaktım arkadaşım ben bunu doğumda kullandım iyi ki almışım dedi.artanlari verdi.bebek bezin büyük boyu gibi birsey.sizce rahat olurmu.biraz uzun tabide
Bende diğer doğumda kullandım, bi şekilde idare ediliyor, bunda da gelinimizde bu tarz bişi varmış o yüzden almadım depend falan. Hakkaten eğilip alttan bişi giymek zor.
Kızlar 2-3 gündür adet olacakmışım gibi hafif hafif kasıklarım ağrıyor sizde de öyle oluyor mu? Sanki daha önce yazanlar olmuştu ama tam hatırlayamadım