2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Depend tarzı kullan at kulotlardan aldım ben de Rossmanden, markası başka. Sezeryanda iyi olmaz mı beli yukarda dikis yerini acitmaz diye düşündüm. Yanıma normal kulot ve lohusa pedi de aldım ama beli aşağıda kalıyor kulotun ne kadar giyebilecegim bilmiyorum onu

Hadi bakalim beklenenen gelsin o zaman saglicakla bebisine kavusman dilegiyla canim yarin da sen yazarsin buraya insalllah bende 5. Senemde kavusmustum gozumu ilk actigimda yasiyomu diye sormusum artik ne dusunceyle girdiysem sezeryana
Ben de kendimden böyle bir soru bekliyorum :) yaşıyor mu diye sorarım sanırım ilk

Canım maşallah çok güzel hayırla doğsun daha az doğmaz inşallah daha pazartesiye kadar 3200 doğar en az bnmde 2500 geçsin de çok çok minnak olmasın inşallah
Son 7 yiz evet artık son hazırlıklar
Canım kiloya takılma desekte için rahat etmiyor sağlıklı olsun da sen sonra büyüteceksin korkma, benim için de ne kadar büyük doğarsa o kadar iyi, sonrasında çok almıyorlar çünkü.
Annesiyle aynı günde hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin.
Birinin yardımına desteğine en ihtiyaç duyduğumuz zaman, annem maalesef covid olunca yan binamda oturuyor da olsa gelemeyecek ben olsam çağırırdım çift maske eldiven, öncesinde korusun kendini tabi. Sonrasında da siz hep beraber korursunuz kendinizi. Tek başına bu işlerin altından kalkmak zor gerçekten. Ama mecbur kalınca da yapıyoruz, yapacağız

Şimdi sezeryan olacağı kesinleşti için sezeryanla alakalı hiçbir bilgim yok hastane çantam aynı şekilde hazır yapmam gereken unutmamam gereken bir şey var mı bana söylerseniz çok sevinirim
Normal doğumdan farklı çok bişi yok canım, sadece az takım aldıysan yanına onu çoğalt, çünkü 1 gece 2 gün kalınıyor malum.

Yavaş yavaş sıra hepimize geliyor artık. Evde yapacak işim de kalmadı canım sıkılıyor, öğleden sorna kızımı alıp yürüyüşe çıkacağım. Doktor bol bol yürü dedi.

Olur çok etkilemiyor ben de ilkinde takmıştım. Zaten yaranın üzeri bantla kapalı oluyor çok aşırı bi sıkı şey giymedikten sonra rahatsız etmez. Dikişler öyle hassas değil zaten sıkı sıkı dikiyorlar

Canım mama vermek kötü birşey değil ki önce bol bol su tüket günde 3, 3,.5 litre çünkü ne kadar su o kadar süt demek bebeğini emzirme den her 10 dk bir 2 bardak su iç.

Bunun yanında günde 3 kupa rezene çayı iç ben ilk hastaneye bile komposto yapıp götürmüştüm ki orada sezeryan dan sonra içmek için.

Şimdi rezene, komposto harici humana da sipariş verdim yanıma koyucam bakalım kısmet.

Bunun dışında bol bol dinlenmen ve stres yerine sütüm yetiyor diye sürekli tekrar et ben bu düşünceler ile küçük kızımı tam 18 ay emzirdim.
Eminim seninde sütün daha fazla olur ve bol bol emzirirsin sağlıkla büyüt bebeğini.

Yavaş yavaş sıra hepimize geliyor artık. Evde yapacak işim de kalmadı canım sıkılıyor, öğleden sorna kızımı alıp yürüyüşe çıkacağım. Doktor bol bol yürü dedi.
Zaten hareketliydin canım harekete devam, inşallah başaracaksın inanıyorum sana

Merhaba herkese, bişey danışmak istiyorum size benim planlanan doğum tarihim Aralık şuan 33+6 dayim bikac gündür belim ağrıyordu dün akşam aşırı şiddetlendi ara ara kasılmalarim ve kasık ağrılarım oldu bikac saat sonra hafifledi uyudum şimdi yine çok şiddetli belim ağrıyor siz daha ileriki haftalarda hamileler hatta doğum yapmış kadınlar olarak benzer durumlar yaşadınız mı? Bu ağrının sebebi ne olabilir acaba fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…