Ben de kendimden böyle bir soru bekliyorum :) yaşıyor mu diye sorarım sanırım ilkHadi bakalim beklenenen gelsin o zaman saglicakla bebisine kavusman dilegiyla canim yarin da sen yazarsin buraya insalllah bende 5. Senemde kavusmustum gozumu ilk actigimda yasiyomu diye sormusum artik ne dusunceyle girdiysem sezeryana
Bol şans canım benimkızlar herşeylerimiz hazır birazdan indirirler ameliyata. odada bekliyoruz. dualarınızı bekliyorum.
Canım kiloya takılma desekte için rahat etmiyorCanım maşallah çok güzel hayırla doğsun daha az doğmaz inşallah daha pazartesiye kadar 3200 doğar en az bnmde 2500 geçsin de çok çok minnak olmasın inşallah
Son 7 yiz evet artık son hazırlıklar
Annesiyle aynı gündeArkadaşlar kontrolden çıktım . 6 kasım benım kendı Doğum günüm tesadüf bana aynı güne doğum tarıhı verdı doktor . Tahmını Doğum On kasım dedı ama erken alalım biraz dedı çünkü normal doğuma uygun bulunmadım . Muayene ettı çatı muayenesi . 6 kasımda sezeryanla gelecek mınıgım ınsallah haber vereyim dedım kılosuna 3200 dedı
Birinin yardımına desteğine en ihtiyaç duyduğumuz zaman, annem maalesef covid olunca yan binamda oturuyor da olsa gelemeyecekİyi bari içim rahatladı acaba bebiş geliyor mu diye düşünmeye başlamıştım annem pazar günü gelecek o zamana kadar doğurmamam gerekarkadaşlar harici kimsemiz yok burada. Bir de uzak olduğu için annem mecburen uçakla gelecek korkuyorum virüs falan sıkıntı olur mu diye ya hem onun için hem ben ve bebek için siz olsaydınız böyle çağırır mıydınız
Normal doğumdan farklı çok bişi yok canım, sadece az takım aldıysan yanına onu çoğalt, çünkü 1 gece 2 gün kalınıyor malum.Şimdi sezeryan olacağı kesinleşti için sezeryanla alakalı hiçbir bilgim yok hastane çantam aynı şekilde hazır yapmam gereken unutmamam gereken bir şey var mı bana söylerseniz çok sevinirim
Bebegimiz gelmis biz uyanana kadar cok sukur canim atlattin darisi bizim basimiza hayirli evlat olsun insallah guzel gunlerde buyut bebisini3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
Maşallah gözün aydın canım çok sevindim sağ salim kavuşmanıza3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
Yaaaaa iyiymiş. Bir tane bir güne yeterli ise daha almam o zaman sağol canım. Çok yardımcı oldunBundan 1 tane yeter canım sana 7 8 hiç kullanmazsın en fazla 2 tane kullanırsın sonra gece pedi
Maşallah gözün aydın canım. Sezeryan mıydı senin3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
Maşallah kuzum size Allah analı babalı büyütsün3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
Olur çok etkilemiyor ben de ilkinde takmıştım. Zaten yaranın üzeri bantla kapalı oluyor çok aşırı bi sıkı şey giymedikten sonra rahatsız etmez. Dikişler öyle hassas değil zaten sıkı sıkı dikiyorlarDepend tarzı kullan at kulotlardan aldım ben de Rossmanden, markası başka. Sezeryanda iyi olmaz mı beli yukarda dikis yerini acitmaz diye düşündüm. Yanıma normal kulot ve lohusa pedi de aldım ama beli aşağıda kalıyor kulotun ne kadar giyebilecegim bilmiyorum onu
Masallah canim rabbim sagliklj uzun omurler versin sen nasilsin3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
Canım mama vermek kötü birşey değil ki önce bol bol su tüket günde 3, 3,.5 litre çünkü ne kadar su o kadar süt demek bebeğini emzirme den her 10 dk bir 2 bardak su iç.Benimde derdim bebeğime sütümün yetmemesi. Elimden geldiğince çok emziriyorum ama sadece emzirmekle doymuyor. Üstüne mama vermek zorunda kalıyorum mama hazırlarken ağlayacak gibi oluyorum. Memeyi tamamen bırakacak diye korkuyorum. Eşimde 1 hafta sonra gidecek ona üzülüyorum. Bir iç sıkıntısı var sanırım depresyona girmek üzereyim.
Zaten hareketliydin canım harekete devam, inşallah başaracaksın inanıyorum sanaYavaş yavaş sıra hepimize geliyor artık. Evde yapacak işim de kalmadı canım sıkılıyor, öğleden sorna kızımı alıp yürüyüşe çıkacağım. Doktor bol bol yürü dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?