- 16 Mart 2011
- 265
- 575
- 303
Prosyneo için şöyle yazmışlarKızlar ince eleyip sık dokuyoruz malumMama olayının ustunden seneler gectı. Yanımda bulunsun diye satın alacagım ama hangisini almalı? Refluye karsı olanı durumu belli olmasa da önlem amaclı almalı mı sızce? Bir de prosyneo cıkmıs.O ne hiç anlamadım. Bilenleri varsa bilgi verebilir mi? 350 grlık alayım diyorum ne olur ne olmaz.
Eki Görüntüle 2710976 Eki Görüntüle 2710978 Eki Görüntüle 2710979
Ben hipp organik combiotic aldım. Ekim annelerine de göz atıyorum arada baya tavsiye edilmiş bi de instagramda muhendisinoglı içerikler incelemiş ona bakarak karar verdim. Umarım gerek olmaz ama eczaneden denk geliş bişey almaktansa hazırlıklı olmak daha iyi olur diye düşündüm.Sagol canımBuraya yazdıktan sonra bende gördüm okudum. Asıl soru şu hangisi olmalı mama alan annelerimiz? Yada siz neler aldınız?
Bende rezene aldim bide karisik hosaf goturebilirim ufak sise hastaneye diye dusundum... sonrasina da bira mayasi aldim ama bu tablet seklinde degil normal kuru maya formunda... 7sene once gnc tablet olarak satiyordu cok ise yaramisti artik gnc satilmiyor sanirim solgarda buldum brewer yeast diye ama pahali biraz sirf hap haline getirilmis diye o kadar odemek istemedim gunde 6 7 tane yutuluyordu cunku hizli bitiyor... o sut gelecek modunda simdiden hazirladim herseyiHerkes Humana almis, ben rezene almıştım. Belki Humana da alırım.
Valla sabah 8e geliyodu uyuduğumda 1e kdr uyumusum. Dunle ayni bi degisiklogm yok valla. Su an doktora gidemiycemi fark ettm esim iste ve 5 kat merdiveni tek basima inip cikamamSen nasıl oldun?
Her oturup kalktigimda boyle oluo valla bide nasi ağrili zor dayaniormKarnınız yamuluyor mu diyen arkadasim sana cevap olsun bu sabah böyle uyandık
Bnm 4 gundur fln devam ediyo ama nstde bise yokKızlar 2-3 gündür adet olacakmışım gibi hafif hafif kasıklarım ağrıyor sizde de öyle oluyor mu? Sanki daha önce yazanlar olmuştu ama tam hatırlayamadım
Bu bilgiyi paylastıgın için cok tesekkur ederimBen hipp organik combiotic aldım. Ekim annelerine de göz atıyorum arada baya tavsiye edilmiş bi de instagramda muhendisinoglı içerikler incelemiş ona bakarak karar verdim. Umarım gerek olmaz ama eczaneden denk geliş bişey almaktansa hazırlıklı olmak daha iyi olur diye düşündüm.
Kizlar bu nasıl olur sizce doğumda kullanmaya .Ben depend alacaktım arkadaşım ben bunu doğumda kullandım iyi ki almışım dedi.artanlari verdi.bebek bezin büyük boyu gibi birsey.sizce rahat olurmu.biraz uzun tabide
Hayırlısı ile gelsin kuzucuk canım sıkıntı mı vardı ne oldu ben kaçırdımKızlar ciğer geliştirici iğne vururdum.Ve bebiş yarın 3 gibi alcaklar ,dogumum olcak .Dualarimdasiniz
Kızlar bana yenidoğan a verilecek mama isimlerini söyler misiniz aptamil, bebelac gold, sma, hipp gördüm nette aptamil mi alsam sadece ilk hafta vermek için
Birde ben sütüm artsın diye hangi çayı içmeliyim bu karışım olanlardan
söylediğin şu mu? burada buldum. iyi geldiyse bunu alacağım. ben de sadece rezene varBende rezene aldim bide karisik hosaf goturebilirim ufak sise hastaneye diye dusundum... sonrasina da bira mayasi aldim ama bu tablet seklinde degil normal kuru maya formunda... 7sene once gnc tablet olarak satiyordu cok ise yaramisti artik gnc satilmiyor sanirim solgarda buldum brewer yeast diye ama pahali biraz sirf hap haline getirilmis diye o kadar odemek istemedim gunde 6 7 tane yutuluyordu cunku hizli bitiyor... o sut gelecek modunda simdiden hazirladim herseyi
Cok garip bir duygu gercekten hepsi birarada duygularim tavan
allah razi olsun canim cok tesekkur ederimYaa ne kadar duygulandim canimm rabbim tamamina erdirsin saglikla gelsin kuzucuk
Aminn canimHadi bakalim beklenenen gelsin o zaman saglicakla bebisine kavusman dilegiyla canim yarin da sen yazarsin buraya insalllah bende 5. Senemde kavusmustum gozumu ilk actigimda yasiyomu diye sormusum artik ne dusunceyle girdiysem sezeryana
Hayirdir bkr sikintimk vardi cnmKızlar ciğer geliştirici iğne vururdum.Ve bebiş yarın 3 gibi alcaklar ,dogumum olcak .Dualarimdasiniz
Tesekür ederim iyiyim simdi karanfille sirke cok iyi geldi.dogumdan sonra solugu disside alcam.nezamandir öteliyorum o tarafla birsey yemiyorum ama arada yiyecek kaçıyor ozamanda mahvediyor beniCanım şimdi nasılsın?
Sen nasıl oldun?
İnşallah canım.
Maşallah canım gözünaydın.Allah analı babalı büyutsün ömrü uzun olsun bebişin3440gr 51 cm doğdu kızlar. emdi de çok şükür
Canım sağlıkla gelsin inşallah, bi sıkıntı mı oldu?Kızlar ciğer geliştirici iğne vururdum.Ve bebiş yarın 3 gibi alcaklar ,dogumum olcak .Dualarimdasiniz
Bizde vermiyorlar yaa, o telaşe içinde eşimi bi de eczaneye göndermek istemedim, aldım bakalım lazım olursa kullanırız inşallah, sarılık muhabbetinden korkarım bende o yüzden ilk günler ne olur ne olmaz çantamda dursun. Gerçi gelmedi hala kargodan ama pazartesiye yetişir inşallahBen mama almadım ya ihtiyaç olursa hastane veriyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?