2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Prosyneo için şöyle yazmışlar
Aptamil Prosyneo Bebek Maması 350 gr

Sezeryan Doğum‘larında kullanılmak üzere özel Probiyotik M16 ile üretilen Milupa Aptamil Prosyneo bebek maması 0-6 aylarda kullanılmaktadır.

Sezeryan doğumlarında bebeklerin bağışıklık sistemi düşük olmaktadır. Milupa Aptamil Prosyneo mama, özel Prebiyotikler ile doğumdan itibaren bebeklerin bağışıklık sistemini direk desteklemektedir.

Prebiyotik kullanımının öncüsünden, farklı biyotik kombinasyonları içeren yeni nesil formüller.

Sagol canım Buraya yazdıktan sonra bende gördüm okudum. Asıl soru şu hangisi olmalı mama alan annelerimiz? Yada siz neler aldınız?

Sagol canım Buraya yazdıktan sonra bende gördüm okudum. Asıl soru şu hangisi olmalı mama alan annelerimiz? Yada siz neler aldınız?
Ben hipp organik combiotic aldım. Ekim annelerine de göz atıyorum arada baya tavsiye edilmiş bi de instagramda muhendisinoglı içerikler incelemiş ona bakarak karar verdim. Umarım gerek olmaz ama eczaneden denk geliş bişey almaktansa hazırlıklı olmak daha iyi olur diye düşündüm.

Eklentiler

• 1F3FA7E1-FE35-4724-A547-8D5FC9DB0284.webp
    25 KB · Görüntüleme: 78
  • 8E93906E-8120-4FEE-AA7F-B30D615D437B.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 75
Herkes Humana almis, ben rezene almıştım. Belki Humana da alırım.
Bende rezene aldim bide karisik hosaf goturebilirim ufak sise hastaneye diye dusundum... sonrasina da bira mayasi aldim ama bu tablet seklinde degil normal kuru maya formunda... 7sene once gnc tablet olarak satiyordu cok ise yaramisti artik gnc satilmiyor sanirim solgarda buldum brewer yeast diye ama pahali biraz sirf hap haline getirilmis diye o kadar odemek istemedim gunde 6 7 tane yutuluyordu cunku hizli bitiyor... o sut gelecek modunda simdiden hazirladim herseyi

Sen nasıl oldun?
Valla sabah 8e geliyodu uyuduğumda 1e kdr uyumusum. Dunle ayni bi degisiklogm yok valla. Su an doktora gidemiycemi fark ettm esim iste ve 5 kat merdiveni tek basima inip cikamam
Karnınız yamuluyor mu diyen arkadasim sana cevap olsun bu sabah böyle uyandık
Her oturup kalktigimda boyle oluo valla bide nasi ağrili zor dayaniorm
Kızlar 2-3 gündür adet olacakmışım gibi hafif hafif kasıklarım ağrıyor sizde de öyle oluyor mu? Sanki daha önce yazanlar olmuştu ama tam hatırlayamadım
Bnm 4 gundur fln devam ediyo ama nstde bise yok

Bu bilgiyi paylastıgın için cok tesekkur ederimYanı aptamil dekı sıkıntı probiyotık bulunmaması. Diğer değerler guzel duzeyde incelediği kadarıyla

Kizlar bu nasıl olur sizce doğumda kullanmaya .Ben depend alacaktım arkadaşım ben bunu doğumda kullandım iyi ki almışım dedi.artanlari verdi.bebek bezin büyük boyu gibi birsey.sizce rahat olurmu.biraz uzun tabide

Ben dependle cok rahat ettim camasirlarim hem dikislere denk geliyordu hemde arkama gecti gecmedi derdim olmadi dependle kisiye gorede degisiyor sanki rahatlik

söylediğin şu mu? burada buldum. iyi geldiyse bunu alacağım. ben de sadece rezene var

Ayy bebişten haber gelmiş, çok sevindim, gunes0101 artık seni beklemeye başlayacağız
Cok garip bir duygu gercekten hepsi birarada duygularim tavan
Yaa ne kadar duygulandim canimm rabbim tamamina erdirsin saglikla gelsin kuzucuk
allah razi olsun canim cok tesekkur ederim
Hadi bakalim beklenenen gelsin o zaman saglicakla bebisine kavusman dilegiyla canim yarin da sen yazarsin buraya insalllah bende 5. Senemde kavusmustum gozumu ilk actigimda yasiyomu diye sormusum artik ne dusunceyle girdiysem sezeryana
Aminn canim hic sorma her kontrole girdigimdd kalbim elimde giriyordum herkes yuzu gorunuyormu kilosu nasil diye sorar ben ultrasona girerken ilk dedigim kalp atisini duymak istiyorum derdim rabbim hepimizin bebegini korusun uzun saglikli omur verdin

kızlar ben ilk etata mamayı sma optipro almaya karar verdim probiyotıksiz olduğu icin ilk haftalar onu kullanıcam ins sutum gelirse probiyotıkleri ordan alır. sonra memnun kalıp kalmama durumuna gore hipp combiotice gecerim belki hipp organık al dedi arkadas ama onda nisasta olduğu icin almamaya karar verdim.

Kızlar ciğer geliştirici iğne vururdum.Ve bebiş yarın 3 gibi alcaklar ,dogumum olcak .Dualarimdasiniz
Canım sağlıkla gelsin inşallah, bi sıkıntı mı oldu?
Ben mama almadım ya ihtiyaç olursa hastane veriyor zaten.
Bizde vermiyorlar yaa, o telaşe içinde eşimi bi de eczaneye göndermek istemedim, aldım bakalım lazım olursa kullanırız inşallah, sarılık muhabbetinden korkarım bende o yüzden ilk günler ne olur ne olmaz çantamda dursun. Gerçi gelmedi hala kargodan ama pazartesiye yetişir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…