2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Doğumdan sonra alacaksın... Doğum raporu ile brlikte
Dogumdan sonra mi nediye alacam
Suan calisir raporumda 7kasim dogum izni yaziyor
Bride bana mudur yadimcii haftaya prgm degsick 9lar geliyorya
Suandan diyor calisamaz raporu alsaniz diyor birdaha 2kere program yapmasam dedi

Endiselenme hic canim benim normalde sutyensiz gezerim bende dokunma soguk olmadigi surece ucu belli olmaz eskiden beri 75 destekli kullaniyordum dusun kahverengi yerleri kucuk ve boyle daha iyi gorunuyor bence kizim 7 yasinda ilk 6 ay sadece anne sutu almisti cok 2680 dogmasina ragmen 1 kilonun ustunde almisti hemde ilk ayinda emzirebilmekte sorun yaratmiyor uclari disari cikiyor zaten o donemde daha bi... gogus sekline bakmiyor pek bu is insallah bol sutumuz olur

Dogumdan sonra mi nediye alacam
Suan calisir raporumda 7kasim dogum izni yaziyor
Bride bana mudur yadimcii haftaya prgm degsick 9lar geliyorya
Suandan diyor calisamaz raporu alsaniz diyor birdaha 2kere program yapmasam dedi
32 ile 37 arası çalışabilir aldınız mı? Bu raporun bitmesi halinde otomatik izinli oluyorsunuz. Doğum dan sorna da size hastane belge düzenliyor o belgeyi kurumunuza veriyorsunuz. Bu belgede doğum sornası tüm izinler önceki kullanılmayan hafta filan eklenmis olıyor

32 37 aldım çalışabilir aldim
Simdi mudur bunu erkene cek diyor
Birdaha ikikez program hazirlamim diyor

32 37 aldım çalışabilir aldim
Simdi mudur bunu erkene cek diyor
Birdaha ikikez program hazirlamim diyor
Bunu nasıl erkene çekecek missin pardon?
Su an tam oalrak kac haftalık sın?
İzinde misin?

Bunu nasıl erkene çekecek missin pardon?
Su an tam oalrak kac haftalık sın?
İzinde misin?
Haftaya cuma 37gircm
Haftaya cuma bitiyor calisabilr hakkim
7kasim dogum izni
Doktora de rapor versin dedi
Adam kendine is cikarmamk icin saçmaladı
Ona tmm dedim doktora derim dedim
Perşembe kontrolüm var vermedi diyecegim saçmalık yaa

Saçmalamasın ya günün neyse onu verir doktor

Kesinlikle saçmalık.
37hafga 0gün iken izindesin. Sonrası seni ilgilendirmez salla. Otomatik izindesin.
40.hafta 7kasım mı oluyır senin?
O zamana kadar mecburi izindesin asla kimse sana çalıs diyemez. Mümkün değil.
Yasal oalrakta suç.
7kasım itibari ile de 13hafta doğum sonrası eklenecek... Onu da dr doğum yaptıktan sonra vericek.

32 37arasi calisabilri aldimya 37de ototmatik ayrilcm 7kasim 37oliyor
Sonra dogumu beklicem istee
Bu gelmis bana bucumadan ayril diyor

32 37arasi calisabilri aldimya 37de ototmatik ayrilcm 7kasim 37oliyor
Sonra dogumu beklicem istee
Bu gelmis bana bucumadan ayril diyor
Oldu paşam deseydin. Böyle iş bilmez insanlardan bencil insanlardan nefret ediyorum.
37haftan 7kasımda otomatik ayrıl ve salla.. Adama da de ki 32 37 yasal hakkım Dr de bana bu hakkımı sağlık açısından kullanabilme hakkı verdi. Bunun ne öne alınması ne de ötelwnmesi mümkün. Yönetmeliği açın okuyun de.
Programı da alsın... Devamını demicem.

Canım bu endiseler falan kafanın içinde hep belki gerçekle alakası çok az ya da hiç yok. Bir şekilde büyüyecek çocuk, bizler de buyumusuz, ben üç ay kardeşim bir ay emmis, sütü çok yokmuş annemin. Ama mutlu güzel bir çocukluk yaşadık. Öyle üzerimize de titremedi kimse, çalışan anne babaydi zaten. Önemli olan evde kavgasız gürültüsüz ortam, karnının doymadı, bir de günün bir kaç saati de olsa seninle ilgilenilmesi. Yetersizlik duygusu olusmasin boşuna. Saçınızı süpürge etmeyeceğiz ki. Sütün olmazsa mama verirsin. O uyurken kahveni de içersin kahvaltını da yaparsın. Dışarı çıkmam gerekirse eşin ilgilenir. Düşünme üzerine, rahatla.

Kızlar bende aynı siz gibiyim sürekli ağlamak istiyorm sanırım benim ki korkudan allah rızası için yardmcı olabilcek tecrübeli anneler var mı sezaryen çok mu zor ya ;(
Sen neden sezeryan oluyordun? Tercihe mi bağlı zorunlu mu? Valla ben o ilk şoku atlattım şu an kabullendim. Hayatımda bir gün olacak bitecek.

Dasmeer canım 37de rapor alıp götürüyorsun okuluna otomatik izin yok, müdürün de 37de değilde 35-36 gibi raporu getir uğraşmayalım demek istemiş sanırım, aranız iyiyse ben olsam kötü olmazdım aslında, doğum sonrası da hemen başlayamayacağız ben sizi kırmadım sizde beni kırmayın dersin olmazsa.

Ama 37’den sonra ne zaman doğum belli olmadığı için doğum yapınca alınan raporu da ileteceğiz onlara.

Sanırım hormonlardan günümüz belli olduğundan beri bende de aynı durum var. Evdeki kızımın da etkisi var sanırım. Hayırlısı ile sağlıkla sıkıntısız minnoslari alıp gelseydik eve
Amin canım inşallah.
Hepimiz aynıymışız demek ki her şey yolunda hepimiz için.

Kızlar bende aynı siz gibiyim sürekli ağlamak istiyorm sanırım benim ki korkudan allah rızası için yardmcı olabilcek tecrübeli anneler var mı sezaryen çok mu zor ya ;(
Hayır canım niye zor olsun, normalde doğum öncesi zor sezaryende de ilk gün biraz zor ama o kadar da olmadan doğum olmuyor, inan buna mı stres yapmışım diyeceksin.

Bizde de eşim bana sarmış durumda. Cinsel hayatımız ne zaman olacak, ne zaman sarılıp uyuyacağız uyurken usuyormus.birlikte ne zaman eskisi gibi uzun yürüyüşler yapacağız gezeceğiz. Akşamları film izliyorduk şimdi sen koltukta oturamiyorsun diyor. Çocuk gibi ilgi istiyor. Pandemiden dolayı evden çalışıyor zaten bir gördüğü benim. Burası market hariç her yer kapalı karantinaya girdi zaten ülke, başka bir hayat da yok. Aynı evin içinde sarıyor bana arada
Lohusalık da o yaşar ben yasamam bu gidişle
Tam bir alıngan duygusal balık burcu kendisi

emin ol boşuna korkuyorsun. ben ilkinde genel anestezi almıştım (spinal daha kolay diyenler var) uyandığımda adet sancısı gibi karın ağrım vardı. ama daha önce hayatımda hiç yaşamadığım bi ağrı değil dayanılmaz hiç değil. sonra iğne yaptılar oda geçti zaten. onun dışında oturup kalkarken dikiş yeri acıyor ama bunlar dayanılmaz acılar değil emin ol. ztn o kdr kötü olsa ağrılar acılar kimse 2. ye 3. ye cesaret edemezdi. bol bol dua edelim birbirimize Allah hepimizin gönlünü ferahlatsın hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah. insan bilmediğinden korkuyor yoksa doğum böyle korkunç bişey değil.

Bana da benzer bi muamele yaptıkar uzaktan eğitimde yerine görevlendirme bulamayız direk ayrıl programa katmayalım dönünce seçmeli atölye açarsın dediler bilim sanatta olduğuma bi kere daha pişman oldum. Dönem sonu 4 Hafta çalışmaya başlamak zorunda kalıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…