2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın taze anne nasılsın
valla canım ameliyat yerim biraz acıyor. çünkü memede uzun kalıyor benim oğlan. sürekli oturur vaziyet iyi gelmiyor. onun harici iyiyim. ödem başlıyor ufaktan ayaklarım şiş. kanım da 8e düşmüş. takviye ilaç verdi doktor hastaneden çıkarken

Zamanla gececek insallahKısa surede toparlanırsın Allahın izniyleDogum oncesi kanın ne karidarmıskı simdi 8e düşmüsBakılmamıs mıydı canım dogum oncesi?

Daha da iyiye gideceksin inşallah. Ben lahana bağlamıştım ayaklarıma haşlayıp ödem için. Dene istersen fayda eder belki sana da.

Iyi gunlet kizlar kontrolden ciktim hersey yolunda sukurler olsun 38 haftaligix 3500 kilo olmus 53 cm boy haftaya 3750 olur dedi doktor hersey normal dedi eger leke su falan olursa beklemeden gel dedi sikinti olmsz sa hafts ya carssmba yatis olucak yuzunu gene gostermedi artik iyice asagi yerlesmis kafasini oynatamaz dedi elleri ile de yuzunj kapatmis baya asagida ama uslu usku duruyor dedi

Hiç çarı muayenesi oldun mu ya da alttan muayene. Bence bunları olabiliyorsan yaparsın, vajinismus geçmişi olup da normal doğum yapan çok duydum çünkü.
Alttan muaynede oldum geçen de açıklık varmı diye baktılar biraz doktoru zorladım ama oldu sonucta
Maşallah tontişe. Sezeryanmı olcak normalimi bekliyorsunuz

Hayirli kandiller guzel anneler...

Cok sukur kizlar Rabbim bebeklerinizi anali babali buyutsun insallah saglikli hayirli omurleri olsun
Masallah kuzuya kendini toparlamaya baslamis cok sukur bir an once toparlanacak annesiyle evine donecek insallah

Canim vucudunu dinle agrilar hala belirli araliklarla devam ediyorsa hastaneye git

Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün

bebişlerine kavuşan herkesin gözü aydın
bir anda hızlandı bebişler sırayla geliyorlar
yarın sabah 10 da ben de sezeryana gidiyorum
inşallah sağlıkla kavuşurum heyecan dorukta artık
Bende yarın sabah 8de hastanede olacağım canım. Benimde yarın sezeryan günüm
Sağlıkla evimize bebeklerimizle dönelim inşaallah

Gelmedi maaalaef takıldı çok acı cektım

bebişlerine kavuşan herkesin gözü aydın
bir anda hızlandı bebişler sırayla geliyorlar
yarın sabah 10 da ben de sezeryana gidiyorum
inşallah sağlıkla kavuşurum heyecan dorukta artık

Bende yarın sabah 8de hastanede olacağım canım. Benimde yarın sezeryan günüm
Sağlıkla evimize bebeklerimizle dönelim inşaallah
aynen ben de 8 de orada olacağım
iyi haberlerimizi alalım hep inşallah
sağlıkla gelsin senin de kuzucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…