- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Günaydın taze anne nasılsıngünaydın kızlar
bizden sonra doğuranlar var sanırım çok takip edemedim. Allah analı babalı büyütsün hepsini. Sağlıklı uzun ömürler versin
valla canım ameliyat yerim biraz acıyor. çünkü memede uzun kalıyor benim oğlan. sürekli oturur vaziyet iyi gelmiyor. onun harici iyiyim. ödem başlıyor ufaktan ayaklarım şiş. kanım da 8e düşmüş. takviye ilaç verdi doktor hastaneden çıkarkenGünaydın taze anne nasılsın
Daha da iyiye gideceksin inşallah. Ben lahana bağlamıştım ayaklarıma haşlayıp ödem için. Dene istersen fayda eder belki sana da.valla canım ameliyat yerim biraz acıyor. çünkü memede uzun kalıyor benim oğlan. sürekli oturur vaziyet iyi gelmiyor. onun harici iyiyim. ödem başlıyor ufaktan ayaklarım şiş. kanım da 8e düşmüş. takviye ilaç verdi doktor hastaneden çıkarken
11.1di.doğum kanamalı oldu demekkiZamanla gececek insallahKısa surede toparlanırsın Allahın izniyle Dogum oncesi kanın ne karidarmıskı simdi 8e düşmüs Bakılmamıs mıydı canım dogum oncesi?
Alttan muaynede oldum geçen de açıklık varmı diye baktılar biraz doktoru zorladım ama oldu sonuctaHiç çarı muayenesi oldun mu ya da alttan muayene. Bence bunları olabiliyorsan yaparsın, vajinismus geçmişi olup da normal doğum yapan çok duydum çünkü.
Maşallah tontişe. Sezeryanmı olcak normalimi bekliyorsunuzIyi gunlet kizlar kontrolden ciktim hersey yolunda sukurler olsun 38 haftaligix 3500 kilo olmus 53 cm boy haftaya 3750 olur dedi doktor hersey normal dedi eger leke su falan olursa beklemeden gel dedi sikinti olmsz sa hafts ya carssmba yatis olucak yuzunu gene gostermedi artik iyice asagi yerlesmis kafasini oynatamaz dedi elleri ile de yuzunj kapatmis baya asagida ama uslu usku duruyor dedi
Kızlar anca yazabiliyorum..3.5 kilo doğdu kızım.kakasiji yapmış tam zamanında almışlar.bayiltarak yaptılar sezeryani.cok ağrım oldu .anca kendime geleblldim.saezeryandan 5 saat sonra su yemek verdiler..hemen emdi.agrim 11 gibi hafifledi.
Arkadaşlar dün saat 8:30’da akşam doğum gerçekleşti normal doğum sancısı çektim fakat sezeryan olmak zorunda kaldım son Anda sezeryan olacak arkadaşlar hiç korkmayın korkulacak hiçbir şey yok belden uyuşturu mali oldum gayet şu anda iyiyim tabii ki birazcık acı var ama yavrumuz için değer 3 kg doğdu Allah’ın izniyle erken doğum olsada küveze girmedi Bir erkek evlat annesi oldum emzirmeye çalışıyorum çocuk zaten normal Doğumla doğum kanalına girdiği için sütüm hemen geldi inşallah emmesi de biraz daha güzelleşir
Masallah kuzuya kendini toparlamaya baslamis cok sukur bir an once toparlanacak annesiyle evine donecek insallah2 kilo olcak ve başka bir sıkıntısı olmayacak yani evde kendi kendine ısısını ayarlayıp solunum sıkıntısı olmayacak Allah'a çok şükür solunum sıkıntısı yaşamadık şimdi biberonla beslemeye başladı ama yine de monitörden takip ediyolarmış beslerken emerken solunumda nasıl diye doktor çok iyiye gidiyor dedi büyümesini bekliyoruz işte
Canim vucudunu dinle agrilar hala belirli araliklarla devam ediyorsa hastaneye gitKızlar günaydın, dün gece kasıklarımda bir acı ile acile gttim sancı ve bir parmak açılma olduğunu syleyerek yatış verdiler acıdan ne söylediklerinin farkında bile değilim istemedim eve geldik şimdi doğum yakınmıdır başına gelen var mı
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsünArkadaşlar dün saat 8:30’da akşam doğum gerçekleşti normal doğum sancısı çektim fakat sezeryan olmak zorunda kaldım son Anda sezeryan olacak arkadaşlar hiç korkmayın korkulacak hiçbir şey yok belden uyuşturu mali oldum gayet şu anda iyiyim tabii ki birazcık acı var ama yavrumuz için değer 3 kg doğdu Allah’ın izniyle erken doğum olsada küveze girmedi Bir erkek evlat annesi oldum emzirmeye çalışıyorum çocuk zaten normal Doğumla doğum kanalına girdiği için sütüm hemen geldi inşallah emmesi de biraz daha güzelleşir
Bende yarın sabah 8de hastanede olacağım canım. Benimde yarın sezeryan günümbebişlerine kavuşan herkesin gözü aydın
bir anda hızlandı bebişler sırayla geliyorlar
yarın sabah 10 da ben de sezeryana gidiyorum
inşallah sağlıkla kavuşurum heyecan dorukta artık
Gelmedi maaalaef takıldı çok acı cektımCanım naptın sancıların kaç cıktı nasılsın. Normalmi bekliyordun
Maşallah kuzucugaa. Siz tentene temas yapabiliyormusunuz izin varmı acaba
Allah size bagıslasın yavrusu. Normal acılma vs olmuş neden normal devam edilmedi acaba
Sağol canım@gunes0101 @novasaEce0605 gözleriniz aydın kızlar, @Inatcikisilik canım senin de gözün aydın inşallah bir şeyi yoktur kuzumun, görünce çok üzüldüm ama erken farketmişlerdir içini ferah tut sen, dualarımız seninle.
bebişlerine kavuşan herkesin gözü aydın
bir anda hızlandı bebişler sırayla geliyorlar
yarın sabah 10 da ben de sezeryana gidiyorum
inşallah sağlıkla kavuşurum heyecan dorukta artık
aynen ben de 8 de orada olacağımBende yarın sabah 8de hastanede olacağım canım. Benimde yarın sezeryan günüm
Sağlıkla evimize bebeklerimizle dönelim inşaallah
Ay inşallah canım benim çok heyecanlıyımaynen ben de 8 de orada olacağım
iyi haberlerimizi alalım hep inşallah
sağlıkla gelsin senin de kuzucun
Benim de öyleydi. 11den 8e düşmüştü, yüzüm sapsarıydı. Sezaryende baya kan kaybediliyor.Zamanla gececek insallahKısa surede toparlanırsın Allahın izniyle Dogum oncesi kanın ne karidarmıskı simdi 8e düşmüs Bakılmamıs mıydı canım dogum oncesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?