2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Geçmiş olsun arkadaşlar. Allah analı babalı büyütsün kuzularınızı inşallah

Canım dr lar ne diyor ne kadar daha durur diyorlar kuvöz de 2 kg olana kadar mi duracak yoksa anne karnındaki doğum tarihi ne göre mi
2 kilo olcak ve başka bir sıkıntısı olmayacak yani evde kendi kendine ısısını ayarlayıp solunum sıkıntısı olmayacak Allah'a çok şükür solunum sıkıntısı yaşamadık şimdi biberonla beslemeye başladı ama yine de monitörden takip ediyolarmış beslerken emerken solunumda nasıl diye doktor çok iyiye gidiyor dedi büyümesini bekliyoruz işte

Çok şükür canım inşallah bir an evvel tamamlar sıkıntısız şekilde getirirsiniz evinize maşallah ona senin kendi sütun varmi

Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüt bebişini inşallah

Maşallah canım çok sevindim gözün aydın, sağlıkla huzurla büyüt kuzunu

Oyyy maşallah kuzum ya inşallah bir an önce kilosunu alır da sağlıkla evine döner.

Canım naptın sancıların kaç cıktı nasılsın. Normalmi bekliyordun
Çok şükür büyüyo 1kilo 375 gram olduk bugün
Maşallah kuzucugaa. Siz tentene temas yapabiliyormusunuz izin varmı acaba
Allah size bagıslasın yavrusu. Normal acılma vs olmuş neden normal devam edilmedi acaba

Kızlar günaydın herkese. Birşey danışacagım ben vajinismus geçmişi olan biriyim ama şuam normal dogum istiyorum. Çatı muaynesi vs alttan muaynede baya kasıyorum kendimi bu sizce süreci yavaşlatırmı yani doktorumun acıklıgı anlamasını flan zorlaştırırmı kendimi kasmam engelleyebilirmi onu. Yoksa acıklık bariz birşeymi muaynede kendimi kassamda belli olurmu

Gunaydın kızlarDoğum yapan arkadaşlar Rabbim hepsini hayırlı evlat etsin ve güzel günlerini girmeyi nasip etsin Gozunuz aydın darısı da basımıza olsun

Kızlar günaydın, dün gece kasıklarımda bir acı ile acile gttim sancı ve bir parmak açılma olduğunu syleyerek yatış verdiler acıdan ne söylediklerinin farkında bile değilim istemedim eve geldik şimdi doğum yakınmıdır başına gelen var mı

Hiç çarı muayenesi oldun mu ya da alttan muayene. Bence bunları olabiliyorsan yaparsın, vajinismus geçmişi olup da normal doğum yapan çok duydum çünkü.

Yakındır canım sancı da düzenliyse. Kendini iyi hissediyorsan sancı araları azalan kadar evde kalabileceğini söylüyor doktorlar. Olmadı kendini toparlar tekrar gidersin hastaneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…