Kızlar anca yazabiliyorum..3.5 kilo doğdu kızım.kakasiji yapmış tam zamanında almışlar.bayiltarak yaptılar sezeryani.cok ağrım oldu .anca kendime geleblldim.saezeryandan 5 saat sonra su yemek verdiler..hemen emdi.agrim 11 gibi hafifledi.
Geçmiş olsun arkadaşlar. Allah analı babalı büyütsün kuzularınızı inşallahArkadaşlar dün saat 8:30’da akşam doğum gerçekleşti normal doğum sancısı çektim fakat sezeryan olmak zorunda kaldım son Anda sezeryan olacak arkadaşlar hiç korkmayın korkulacak hiçbir şey yok belden uyuşturu mali oldum gayet şu anda iyiyim tabii ki birazcık acı var ama yavrumuz için değer 3 kg doğdu Allah’ın izniyle erken doğum olsada küveze girmedi Bir erkek evlat annesi oldum emzirmeye çalışıyorum çocuk zaten normal Doğumla doğum kanalına girdiği için sütüm hemen geldi inşallah emmesi de biraz daha güzelleşir
2 kilo olcak ve başka bir sıkıntısı olmayacak yani evde kendi kendine ısısını ayarlayıp solunum sıkıntısı olmayacak Allah'a çok şükür solunum sıkıntısı yaşamadık şimdi biberonla beslemeye başladı ama yine de monitörden takip ediyolarmış beslerken emerken solunumda nasıl diye doktor çok iyiye gidiyor dedi büyümesini bekliyoruz işteCanım dr lar ne diyor ne kadar daha durur diyorlar kuvöz de 2 kg olana kadar mi duracak yoksa anne karnındaki doğum tarihi ne göre mi
Çok şükür canım inşallah bir an evvel tamamlar sıkıntısız şekilde getirirsiniz evinize maşallah ona senin kendi sütun varmi2 kilo olcak ve başka bir sıkıntısı olmayacak yani evde kendi kendine ısısını ayarlayıp solunum sıkıntısı olmayacak Allah'a çok şükür solunum sıkıntısı yaşamadık şimdi biberonla beslemeye başladı ama yine de monitörden takip ediyolarmış beslerken emerken solunumda nasıl diye doktor çok iyiye gidiyor dedi büyümesini bekliyoruz işte
Hiç bilmiyordum inşallah ihtiyacımız kalmaz.Humana still tea gbi süt artırıcı çaylar.. Emzirme çayları... Vs vs
Ondandır belki acısı yaDerim o kadar cok catladiki anlatamam cnm ilk hamielimde hic catlamamisti bunda gobek deligimim ustunu bile gecti
Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüt bebişini inşallahKızlar anca yazabiliyorum..3.5 kilo doğdu kızım.kakasiji yapmış tam zamanında almışlar.bayiltarak yaptılar sezeryani.cok ağrım oldu .anca kendime geleblldim.saezeryandan 5 saat sonra su yemek verdiler..hemen emdi.agrim 11 gibi hafifledi.
Maşallah canım çok sevindim gözün aydın, sağlıkla huzurla büyüt kuzunuArkadaşlar dün saat 8:30’da akşam doğum gerçekleşti normal doğum sancısı çektim fakat sezeryan olmak zorunda kaldım son Anda sezeryan olacak arkadaşlar hiç korkmayın korkulacak hiçbir şey yok belden uyuşturu mali oldum gayet şu anda iyiyim tabii ki birazcık acı var ama yavrumuz için değer 3 kg doğdu Allah’ın izniyle erken doğum olsada küveze girmedi Bir erkek evlat annesi oldum emzirmeye çalışıyorum çocuk zaten normal Doğumla doğum kanalına girdiği için sütüm hemen geldi inşallah emmesi de biraz daha güzelleşir
Oyyy maşallah kuzum ya inşallah bir an önce kilosunu alır da sağlıkla evine döner.2 kilo olcak ve başka bir sıkıntısı olmayacak yani evde kendi kendine ısısını ayarlayıp solunum sıkıntısı olmayacak Allah'a çok şükür solunum sıkıntısı yaşamadık şimdi biberonla beslemeye başladı ama yine de monitörden takip ediyolarmış beslerken emerken solunumda nasıl diye doktor çok iyiye gidiyor dedi büyümesini bekliyoruz işte
Canım naptın sancıların kaç cıktı nasılsın. Normalmi bekliyordungunes0101 canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt meleğini inşallah
Kızlar bugün randevum vardı. 36+3 deyim ilk kez nstye girdim. Yüksek sancım çıktı. Doktor doğum yakın dedi. Daha 25 günüm olduğunu düşünüyordum şok oldum. Bebeğim de 3300 kg olmuş. 50 cm. Tedirgin kaldım her an bekleyeceğim artık. Doktor rahimde baskı hissettiğin gibi gel dedi
Maşallah kuzucugaa. Siz tentene temas yapabiliyormusunuz izin varmı acabaÇok şükür büyüyo 1kilo 375 gram olduk bugün
Allah size bagıslasın yavrusuArkadaşlar dün saat 8:30’da akşam doğum gerçekleşti normal doğum sancısı çektim fakat sezeryan olmak zorunda kaldım son Anda sezeryan olacak arkadaşlar hiç korkmayın korkulacak hiçbir şey yok belden uyuşturu mali oldum gayet şu anda iyiyim tabii ki birazcık acı var ama yavrumuz için değer 3 kg doğdu Allah’ın izniyle erken doğum olsada küveze girmedi Bir erkek evlat annesi oldum emzirmeye çalışıyorum çocuk zaten normal Doğumla doğum kanalına girdiği için sütüm hemen geldi inşallah emmesi de biraz daha güzelleşir
Heyecanlıyız, kuaföre gidiyoruz şimdi, kargolar halloldu gibi eşim aldı geldi olmayanları, olduğu yere kadar dedik artık eksiklere de.Nasılsın cnm bugün çekiminiz var kargo geldi mi dün
Hiç çarı muayenesi oldun mu ya da alttan muayene. Bence bunları olabiliyorsan yaparsın, vajinismus geçmişi olup da normal doğum yapan çok duydum çünkü.Kızlar günaydın herkese. Birşey danışacagım ben vajinismus geçmişi olan biriyim ama şuam normal dogum istiyorum. Çatı muaynesi vs alttan muaynede baya kasıyorum kendimi bu sizce süreci yavaşlatırmı yani doktorumun acıklıgı anlamasını flan zorlaştırırmı kendimi kasmam engelleyebilirmi onu. Yoksa acıklık bariz birşeymi muaynede kendimi kassamda belli olurmu
Yakındır canım sancı da düzenliyse. Kendini iyi hissediyorsan sancı araları azalan kadar evde kalabileceğini söylüyor doktorlar. Olmadı kendini toparlar tekrar gidersin hastaneye.Kızlar günaydın, dün gece kasıklarımda bir acı ile acile gttim sancı ve bir parmak açılma olduğunu syleyerek yatış verdiler acıdan ne söylediklerinin farkında bile değilim istemedim eve geldik şimdi doğum yakınmıdır başına gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?