2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar fotoğrafçımız resim atmış hikayesine, paylaşıyorum burdan linkini, 24 saate kalkar zaten denk gelenlere doğuma son 5 kala resmimiz

Canım hastaneyi aradım kapalı sadece acil doğum için geliyor dr um bugün bende şimdi gelirse alır bebegi doğum olur diye istemedim daha doğmasın istiyorum yarın 38 bitmiş oluyor en azindan yarına kadar dursun diye
Şehir hastanesine gitsem acile diyorum bi nst çekilse şu anda hareketleri de az bebeğimin alt taraf kemiklerim çok ağrıyor sezaryen de bunlar tehlikeli dedi ebem de
Ne yapsam bilemedim
Senin test sonucu çıkmadı mi dün

Canım kadın doğum acile git hadi, bundan acil bişi olabilir mi Allah aşkına, sezaryen derlerse de eşin görüşsün doktorunla, imza verir hastanene gider orada olursun sezaryenini. Bakayım kim varmış bugün acilde.

Kuzum babana yatış mı verdiler annen nasıl peki?
Babam dün tuvaletten gelirken düşmüş Allahtan yumuşak yere düşmüş o yüzden artık oksijen ihtiyacı var sanırım. Annemde semptom yok test yapılmadı. Annemin akciğerinde leke vardı aslında onun için daha tehlikeli ama bulaşmamış sanırım. Gerçi zatürre aşısı yapılmıştı önceden belki hafif de geçiriyo olabilir. Bir sürü ihtimal var bilemiyorum

Maşallah çok güzelsiniz hepiniz Allah mutluluğunuzu daim etsin

Yine de nst çektir bence riske atma en azından kafan rahat olur

Bence de ihmal etme

Ne güzel cikmissiniz hepiniz

sebert iyiki bugun sana ben halsiz hissetmiyorum dedim. sabahtan beri halsizlikten oluyorum. hiçbirşey yapmadığım halde hem nefes nefese kalıyorum hem de aşırı uyku hali çoktu üzerime.

Korkma canım çok normal sütün gelmiş.

Benim içinde geçen hafta aynı şeyi demişti bu hafta gelişiöi nasıl çok merak ediyorum
Ayy pek tatlısınız maşallah
Canım ihmal etme nst gir muhakkak doğma zamanı geldiysede dogsun maşallah günüde iyi

Harikasınız ya maşallah Güzel aile daha da büyüyün, sağlıklı, huzurlu, mutlu olun hep

Ben almadım mama henüz. Hastanede gerekirse verirler diye düşünüyorum olmazsa eşime aldırırım orda. İlk olunca çok acemi olacakmışım gibi geliyor neyse insallah bi aksilik olmadan sağlıkla gelsin de

Geçmiş olsun canım ya inşallah çıkar tez zamanda hastaneden, acil şifalar.

Aman canım annende baksın kendine, babanda hemen toparlanır inşallah, belki yorgun olduğu için düşmüştür, bizimkilerin hiç hali yok

amin hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah kızlar, sağlıkla gelsin evlatlarımızda.
Ne güzel cikmissiniz hepiniz
Teşekkür ederiz
Ayy pek tatlısınız maşallah

Harikasınız ya maşallah Güzel aile daha da büyüyün, sağlıklı, huzurlu, mutlu olun hep
Canım teşekkür ederim, hepimiz mutlu sağlıklı olalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…