Canım hastaneyi aradım kapalı sadece acil doğum için geliyor dr um bugün bende şimdi gelirse alır bebegi doğum olur diye istemedim daha doğmasın istiyorum yarın 38 bitmiş oluyor en azindan yarına kadar dursun diyeGunaydin kizlar dogdumu cumhuriyet cocuklari acaba
Bu arada gecmis olsun kizlar test yaptirsaniz bile ilac icemiyosunuz zaten evde kendinizi iyice dinlendirin hergun duş alin iyi gelicektir
ugurbocuuu canim nasil oldun 2 gundur benim.kizda asagida sanki igne sokuyolar alttan test sonucum cikar cikmaz gidicem doktorum bugece 12ye kadar orda bende merak ediyorum
Canım kadın doğum acile git hadi, bundan acil bişi olabilir mi Allah aşkına, sezaryen derlerse de eşin görüşsün doktorunla, imza verir hastanene gider orada olursun sezaryenini. Bakayım kim varmış bugün acilde.Canım hastaneyi aradım kapalı sadece acil doğum için geliyor dr um bugün bende şimdi gelirse alır bebegi doğum olur diye istemedim daha doğmasın istiyorum yarın 38 bitmiş oluyor en azindan yarına kadar dursun diye
Şehir hastanesine gitsem acile diyorum bi nst çekilse şu anda hareketleri de az bebeğimin alt taraf kemiklerim çok ağrıyor sezaryen de bunlar tehlikeli dedi ebem de
Ne yapsam bilemedim
Senin test sonucu çıkmadı mi dün
Yerlesmemis derken, baş aşağı donup dogum pozisyonuna girmemiş anlamında mi? Öyleyse benimki de aynı hem de bu haftada :)Kızlar benim bebis daha yerlesmemis benle aynı durumda olan var mı ya çok merak ettim
Babam dün tuvaletten gelirken düşmüş Allahtan yumuşak yere düşmüş o yüzden artık oksijen ihtiyacı var sanırım. Annemde semptom yok test yapılmadı. Annemin akciğerinde leke vardı aslında onun için daha tehlikeli ama bulaşmamış sanırım. Gerçi zatürre aşısı yapılmıştı önceden belki hafif de geçiriyo olabilir. Bir sürü ihtimal var bilemiyorumKuzum babana yatış mı verdilerannen nasıl peki?
Kızlar fotoğrafçımız resim atmış hikayesine, paylaşıyorum burdan linkini, 24 saate kalkar zaten denk gelenlere doğuma son 5 kala resmimiz
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Yine de nst çektir bence riske atma en azından kafan rahat olurCanım hastaneyi aradım kapalı sadece acil doğum için geliyor dr um bugün bende şimdi gelirse alır bebegi doğum olur diye istemedim daha doğmasın istiyorum yarın 38 bitmiş oluyor en azindan yarına kadar dursun diye
Şehir hastanesine gitsem acile diyorum bi nst çekilse şu anda hareketleri de az bebeğimin alt taraf kemiklerim çok ağrıyor sezaryen de bunlar tehlikeli dedi ebem de
Ne yapsam bilemedim
Bence de ihmal etmeCanım hastaneyi aradım kapalı sadece acil doğum için geliyor dr um bugün bende şimdi gelirse alır bebegi doğum olur diye istemedim daha doğmasın istiyorum yarın 38 bitmiş oluyor en azindan yarına kadar dursun diye
Ne yapsam bilemedim
Ne güzel cikmissiniz hepinizKızlar fotoğrafçımız resim atmış hikayesine, paylaşıyorum burdan linkini, 24 saate kalkar zaten denk gelenlere doğuma son 5 kala resmimiz
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Korkma canım çok normal sütün gelmiş.Kızlar günaydın, bende kaç gündür o kadar yoruldum ki. Dün gece de hiç rahat edemedim, uyuyamadım duş aldım anca öyle sabaha karşı dalmışım. Bu arada dün ilk defa fark ettim göğsümden su gelmiş sanırım sütyenim ıslaktı meme ucunun değdiği yer. Korkmalı miyim bilemedim. Cumartesi doktora kontrole gidince bi soracağım ama sizde de böyle bisey yaşayan var mi ?
Benim içinde geçen hafta aynı şeyi demişti bu hafta gelişiöi nasıl çok merak ediyorumİyi akşamlar herkeseben normalde Aralık anneleri topiğinde aktifim ama Kasım annesi olma ihtimalim yüksek olduğu için aranıza katılmak istedim
Bebeğimin haftasına göre kilosu geride olduğu için doktorum kilo alması durursa erken alabileceğimizi söyledi bugün. Şuan tam 35 haftalığız kilosu 2100 gram. Yarın ciğer geliştirici iğne vurulacağım her ihtimale karşı. Aranızda benzer durum yaşayan bebeğini sağlıkla kucağına alan veya bebeğinin kilosu geriden gelse de düzenli artan var mı? İçim hiç rahat değil doğum yaklaştıkça kaygım artıyordu zaten şimdi daha da kaygılıyım
Ayy pek tatlısınız maşallahKızlar fotoğrafçımız resim atmış hikayesine, paylaşıyorum burdan linkini, 24 saate kalkar zaten denk gelenlere doğuma son 5 kala resmimiz
Login • Instagram
Canım ihmal etme nst gir muhakkak doğma zamanı geldiysede dogsun maşallah günüde iyiCanım hastaneyi aradım kapalı sadece acil doğum için geliyor dr um bugün bende şimdi gelirse alır bebegi doğum olur diye istemedim daha doğmasın istiyorum yarın 38 bitmiş oluyor en azindan yarına kadar dursun diye
Ne yapsam bilemedim
Harikasınız ya maşallahKızlar fotoğrafçımız resim atmış hikayesine, paylaşıyorum burdan linkini, 24 saate kalkar zaten denk gelenlere doğuma son 5 kala resmimiz
Login • Instagram
Korkma canım çok normal sütün gelmiş.
[/QUOTE
Gece gece görünce biraz korktum açıkçası ama sorun yok çok şükür
Ben almadım mama henüz. Hastanede gerekirse verirler diye düşünüyorum olmazsa eşime aldırırım orda. İlk olunca çok acemi olacakmışım gibi geliyor neyse insallah bi aksilik olmadan sağlıkla gelsin debende mama götürdüm ve gece takviye olarak verdim. çünkü zaten yeni gelmekte olan bir süt geceye birşey kalmadı hastanede.sabah yenidoğan hemşiresi geldi hiç söylemedim mama falan verdim diye. dün gece artık vermemeye başladık emzirme ile devam ediyoruz. yetmezse yine veririm mamasını yeterki aç kalmasın sarılık riski ortadan kalksın
Geçmiş olsun canım ya inşallah çıkar tez zamanda hastaneden, acil şifalar.Babam dün tuvaletten gelirken düşmüş Allahtan yumuşak yere düşmüş o yüzden artık oksijen ihtiyacı var sanırım. Annemde semptom yok test yapılmadı. Annemin akciğerinde leke vardı aslında onun için daha tehlikeli ama bulaşmamış sanırım. Gerçi zatürre aşısı yapılmıştı önceden belki hafif de geçiriyo olabilir. Bir sürü ihtimal var bilemiyorum
Maşallah çok güzelsiniz hepiniz Allah mutluluğunuzu daim etsin
Aman canım annende baksın kendine, babanda hemen toparlanır inşallah, belki yorgun olduğu için düşmüştür, bizimkilerin hiç hali yokBabam dün tuvaletten gelirken düşmüş Allahtan yumuşak yere düşmüş o yüzden artık oksijen ihtiyacı var sanırım. Annemde semptom yok test yapılmadı. Annemin akciğerinde leke vardı aslında onun için daha tehlikeli ama bulaşmamış sanırım. Gerçi zatürre aşısı yapılmıştı önceden belki hafif de geçiriyo olabilir. Bir sürü ihtimal var bilemiyorum
Maşallah çok güzelsiniz hepiniz Allah mutluluğunuzu daim etsin
Teşekkür ederizNe güzel cikmissiniz hepiniz
Ayy pek tatlısınız maşallah
Canım teşekkür ederim, hepimiz mutlu sağlıklı olalım inşallah.Harikasınız ya maşallahGüzel aile daha da büyüyün, sağlıklı, huzurlu, mutlu olun hep
Evet yazmadı bugün hiçbiriDoğuma giden annişlerden haber yok mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?