2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yok yavrum dun aksam yaptirdim sonuc cikmadi daha bekliyorum dayanabiliyosan dinlen bakalim ne olcak ama rahatsizsan git ben 37 dolsun diye zor bekliyom masallah 39 diyosun

nasıl oldun canim iyi misin?

Avent biberon aldım hipp demama aldım ben aynen çok pahalı iyisi o diye aldım bende hele iki iki alınca çok daha pahalı herşey Sağlıkla gelsinler inşallah

Evet de dursa diye istiyorum erken diye
Cooook halsizim elim kolum kalkmıyor
O resimdeki bordo kıyafetli sen misin maşallah tablo gibisiniz bebegin ve sen bebeğinde daha çok küçükmüş kız ikiz gibi olacaklar büyüyünce eşim geldi yanıma bende biraz daha iyi gibiyim diyince geri gitmişti adam da şaşırdı ne yapacağını benim geceden beri ki bu kararsizligima

Senin anne baban nasıllar wendy

Sabah uyanmaya geçmiş gibiydi şimdi ayağa kalkıp iki adım attım mi gene oluyor bilemedim

sen yine de bu hastaneye gitsen ii olacak sanki..
sancı ya da kasılma nasıl süreli süresiz dr'una tlf açsan oda yönlendirir seni hatta belki sorun yok rahatlatacak.

Eczaneden bebedorun wee nin geniş agizlilarina bak istersen canım onlar daha uygun inşallah biberon hiç ihtiyacımız kalmaz

Ben almadım mama henüz. Hastanede gerekirse verirler diye düşünüyorum olmazsa eşime aldırırım orda. İlk olunca çok acemi olacakmışım gibi geliyor neyse insallah bi aksilik olmadan sağlıkla gelsin de
hastanede işte gerek görmeleri biraz zaman alabiliyor
sağlıkla kucağına al inş

çok güzelsinizbizimde haftaya ctesi çekim. aslında haftaya çarşambaydı ama tek gidemem. annem de sağolsun hiç desteklemiyor bu konuda beni. ne gerek varmış çocuğu niye sürükleyecekmişimklasik annesel düşünceler

Bugün doğacak bebişlerimiz var Kasım anneleri tek tek doğuracak artık. Hayırlısıyla gelsin minnoşlar. Benimde kontrölüm var bugün umarım güzel haberler alırım. Doğum la ilgili konuşacz epidural normak doğum istiyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz bugün doktorun söylediklerinden herkese bol şanslar şu son haftalarda lütfen hasta olmamaya çok dikkat edin. Gerçekten bünyeyi maf ediyor

Canım ebe ve hemşireler her şeyi hallediyor.sezeryan ağrısı fena .bol su için. Gogus uçları hemen yara oluyor bol bol kremi sürün.sezeryan sonrası wc çıkmanız çok önemli.Ben bebegimi görünce o kadar mutlu oldum ki gündüz uyuyorum 2,3 saat. geceayaktayım.sut ilk hemen geldi .aklıma gelenler bunlar

Amin canım inş en hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler biz sabırsız olsakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…