- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Güzel haberler alalım inşAllah.Evet yazmadı bugün hiçbiri
Yok yavrum dun aksam yaptirdim sonuc cikmadi daha bekliyorum dayanabiliyosan dinlen bakalim ne olcak ama rahatsizsan git ben 37 dolsun diye zor bekliyom masallah 39 diyosunCanım hastaneyi aradım kapalı sadece acil doğum için geliyor dr um bugün bende şimdi gelirse alır bebegi doğum olur diye istemedim daha doğmasın istiyorum yarın 38 bitmiş oluyor en azindan yarına kadar dursun diye
Şehir hastanesine gitsem acile diyorum bi nst çekilse şu anda hareketleri de az bebeğimin alt taraf kemiklerim çok ağrıyor sezaryen de bunlar tehlikeli dedi ebem de
Ne yapsam bilemedim
Senin test sonucu çıkmadı mi dün
Kızlar bnm çok sancim var bu gerçek sancimi yoksa yalancı yorgunluk sancısı mi bilemiyorum
37+5 deyim bu belimden makata ve vajinaya doğru vuran ağrı gerçek mi acaba arada hafifliyor sonra yeniden artıyor gerçek sanci değilse diye eşimi uyandırmak istemiyorum ne yapsam bilemedim
Daha da erken aslında değil mi uyusam geçer mi acaba
Avent biberon aldım hipp demama aldım ben aynen çok pahalı iyisi o diye aldım bende hele iki iki alınca çok daha pahalı herşeyKızlar günaydın diğer sayfalarda görünce aklıma geldi ben de pek mama yanlısı değildim ama sonradan allah korusun sarılık olup hastanede yatmak gerekeceğine takviyede bulunalım diye düşündüm. Siz hangi marka biberon ve mama aldınız? Philips aventlere baktım çok aşırı pahalı ya öyle de elimizin dar olduğu zamanlarda çıktı ki karşıma inşallah gerçekten bereketinle geliyorsundur oğlum
Evet de dursa diye istiyorum erken diyeCanım kadın doğum acile git hadi, bundan acil bişi olabilir mi Allah aşkına, sezaryen derlerse de eşin görüşsün doktorunla, imza verir hastanene gider orada olursun sezaryenini. Bakayım kim varmış bugün acilde.
Sabah uyanmaya geçmiş gibiydi şimdi ayağa kalkıp iki adım attım mi gene oluyor bilemedimnasıl oldun canim iyi misin?
Senin anne baban nasıllar wendyAman canım annende baksın kendine, babanda hemen toparlanır inşallah, belki yorgun olduğu için düşmüştür, bizimkilerin hiç hali yok
amin hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah kızlar, sağlıkla gelsin evlatlarımızda.
Teşekkür ederiz
Canım teşekkür ederim, hepimiz mutlu sağlıklı olalım inşallah.
hala mi :)) seninki yerini cok sevdiYerlesmemis derken, baş aşağı donup dogum pozisyonuna girmemiş anlamında mi? Öyleyse benimki de aynı hem de bu haftada :)
Benimde öyle doktor ne diyor sanaBenim çok ağrım oluyor 3-4 gündür alt taraflarda oturup kalkarken bile zorlanıyorm
Sabah uyanmaya geçmiş gibiydi şimdi ayağa kalkıp iki adım attım mi gene oluyor bilemedim
Eczaneden bebedorun wee nin geniş agizlilarina bak istersen canım onlar daha uygun inşallah biberon hiç ihtiyacımız kalmazKızlar günaydın diğer sayfalarda görünce aklıma geldi ben de pek mama yanlısı değildim ama sonradan allah korusun sarılık olup hastanede yatmak gerekeceğine takviyede bulunalım diye düşündüm. Siz hangi marka biberon ve mama aldınız? Philips aventlere baktım çok aşırı pahalı ya öyle de elimizin dar olduğu zamanlarda çıktı ki karşıma inşallah gerçekten bereketinle geliyorsundur oğlum
Nst de sancınız çıkıyor muBenimde öyle doktor ne diyor sana
Dr um korkuyor hemen doğum yaptırmak istiyor bende dursun istiyorum ararsam doğum yaptırır diye bekliyorumsen yine de bu hastaneye gitsen ii olacak sanki..
sancı ya da kasılma nasıl süreli süresiz dr'una tlf açsan oda yönlendirir seni hatta belki sorun yok rahatlatacak.
hastanede işte gerek görmeleri biraz zaman alabiliyorBen almadım mama henüz. Hastanede gerekirse verirler diye düşünüyorum olmazsa eşime aldırırım orda. İlk olunca çok acemi olacakmışım gibi geliyor neyse insallah bi aksilik olmadan sağlıkla gelsin de
çok güzelsinizKızlar fotoğrafçımız resim atmış hikayesine, paylaşıyorum burdan linkini, 24 saate kalkar zaten denk gelenlere doğuma son 5 kala resmimiz
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Benim çok ağrım oluyor 3-4 gündür alt taraflarda oturup kalkarken bile zorlanıyorm
Canım ebe ve hemşireler her şeyi hallediyor.sezeryan ağrısı fena .bol su için. Gogus uçları hemen yara oluyor bol bol kremi sürün.sezeryan sonrası wc çıkmanız çok önemli.Ben bebegimi görünce o kadar mutlu oldum ki gündüz uyuyorum 2,3 saat. geceayaktayım.sut ilk hemen geldi .aklıma gelenler bunlarCanım gözünüz Aydın, benim ilk doğumum olacak ve açıkçası korkmamak adına çok araştırmadım nasıl bir doğum olması konusunda bebeğim nasıl gelmek isterse öyle olsun dedim. Sen de hastane tecrübeleri anlatırsan kısaca doğum ve sonrası bize çok faydası olur
Amin canım inş en hayırlı zamanda sağlıkla gelsinler biz sabırsız olsaktagünaydın,
istanbul’da gök delindibugün burada doğum yapacak olanlar varsa hem çok özel hem bereketli bir günde geliyor hayırlı haberlerinizi alalım inşallah
Valla Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Az kaldı inşallah, benim de arada çok sancım oluyor ama geçiyor. Bebişin başı çok aşağıdaymış o yapıyor kendini kastıkça sanırım. 39 u görebilecek miyim bilmemo kadar sabırlı değilim ama hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?