2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gelmiş geçmiş olsun inşallah Allah beterinden korusun

hayırlısı olsun canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah. bebeğin kilosu filan iyiydi senin sanki. inş sıkıntısız atlatırsın.

35 haftalık 2.570 kg olmuş benimki de (böbrek büyükesi devam ediyor) en son 1 ay önce gitmiştim 2 hafta sonra çağırdı tekrar aile problemlerine kafayı takmaktan bebişle ilgilenemedim resmen.. bilmiyorum doğunca hayat nasıl olucak sadece istanbuldan gitmek istiyorum böyle şnsanların daha sakin yaşadığı daha az insanın bulunduğu

Cok korkunc görüntüler İzmir üniversiteyi okuduğum yer görüntüleri gördükçe cok kotu oldum apartmanlarda biri benim öğrenci evime benziyor ama emin olamadm o da cok eski bir binaydi. Cok kotuym. Allah yardimcilari olsunnn. Insallh enkaz altindakilere hemen ulasilir ve kimseyi kaybetmeyiz.

Canım ne oldu mastit mi oldun tıkalı gibi mi hissediyorsun göğsünü?
Ya inşallah sürpriz gelsin artık sabırsızlanıyorum bugün kontrolüm var yine bakalım doktor ne diyecek. Bu arada fotoğrafınız çok güzeldi çok beğendim kombinler çok iyi olmuş
Çok teşekkür ederiz canım, inşallah güzel haberlerle gel
Bende hiç doğum belirtisi yok sadece kasık ağrısı var 29 ekimde gelmesini çok isterdim gerçi dr il dışında 2 sinde gelecek bakalım
Zamanı gelince gelsin bakalım kuzucuk bekliyoruz
Öyle düşünme, 42ye kadar yolu var, sancım mı var diye düşünürken bi bakmışsın doğmuş bile
Bakalım bakalım bekliyoruz :) sağlıkla gelsinler inşallah
İnşallah canım tek temennimiz sağlıkla gelsinler

Aaaa salıya alma ihtimali mi var yani hazırlıklı ol o zaman ayyy bizden 1 gün sonra son 3 derken son 2 kaldı bile bize Off tamam kaçış yok stres yapmayacağım.

Selam kızlar, bugün tüm eksikleri (artık bi zahmet) halledip bebek ve benim çantamı kapattım, en son şarj aleti, diş fırçası ve makyaj malzemelerimi koyacağım, pusetimizi de arabaya koyduk mu tamam.

Yanıma kahvaltılıklar, hazır çorba, nescafe süt, sallama çay vs alacağım, kettle da alırım mama gerekirse sıcak su için uğraşmayayım, gelen kahvaltıyı yaparım yapamam yanımızda bulunsun, spiral sonrası kafein önemli baş ağrısı olmasın diye, kahve falan içerim zaten, onları da pazar akşam hazırlarım inşallah.

Bugün hiç enerjim yoktu, yarın çamaşırların hepsini yıkayım bari de önümüzdeki 1 hafta hiç bir şey yapamam büyük ihtimalle çünkü.

Ayy neler bekliyor acaba bizi, bi tarafta korku, bi tarafta heyecan, bi tarafta merak, duygu karmaşası içindeyim resmen yaa.

Doğuma gitmeden annemlere uğrayayım da bi göreyim kapıdan diyorum, ne olursa olsun onları görmeden girmek istemiyorum doğuma, ağlarım da kesin amaaan aklımda bir milyon yapabilir miyiz sorusuyla off her işte bi hayır vardır ne diyelim.

Kızlar bebiş icin kehribar kolye düşünüyorum nazardan korurmu acaba.alan eden oldumu gercek kehribar oldugunu nasıl anlarız.bebeklerin boynunda goruyorum agirmıdırki.netten siparis vercem bi sormak istedim

Kızlar bebiş icin kehribar kolye düşünüyorum nazardan korurmu acaba.alan eden oldumu gercek kehribar oldugunu nasıl anlarız.bebeklerin boynunda goruyorum agirmıdırki.netten siparis vercem bi sormak istedim
Bana biraz sacma geliyor o tarz seyler gercekten ise yarıyor muyms

Kizlar benim butun çevrem izmirde ve aydinda col.sukur hepsine ulastim iyiler cok korkmuslar daha once boyle bi deprem yasamadik dediler ve teyzemler bornovada ama cok sukur iyi haberlerini aldim hepsinin
Geçmiş olsun kzum ben de yakınlarımız aradim cok korkmuslardi artci falan bari olmasın artık ya bu sene gercekten zor bir seneymis cok kotu oluyorm tweetleri gordukce. Her ev sanki benim ya da arkdslarimjn eviymis gibi geliyor.

Cok sallanir zten İzmir ama 6.9 cok korkunc feci. Allahim yüzlerine baksin ins herkes sapasağlam cikar enkaz altından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…