Gelmiş geçmiş olsun inşallah Allah beterinden korusunKızlar az once tam nstdeyken depremi hissettim. İçimden dua ettim ve minicik daha devam etseydi atacaktım nst kusaklarını kalkıp fırlayacaktım yerimdenHemen aklıma kızım ve esim geldı. Allah esirgesin Hepimize gecmıs olsun.
hayırlısı olsun canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah. bebeğin kilosu filan iyiydi senin sanki. inş sıkıntısız atlatırsın.Evet kızlar hastaneden çıktım. Bebeğin yine kalp atışları yükseldi sonra düştü. Nst ye bağlandım sıkıntı çıkmadı. Ciğer geliştirici iğne vuruldum her ihtimale karşı pzt tekrar kontrole gel salı günü için planlama yapalım dedi. Salı doğummuş gibi mi gelim dedim evet hazırlığını tamamla salı doğum dedi37+4 oluyor salı günü hakkımızda hayırlısı olsun
Canım ne oldu mastit mi oldun tıkalı gibi mi hissediyorsun göğsünü?Slm kizlar artik cok giremiyorum firsatim olmuyor hic malum sebepama moralim sifir cunku sabaha kadar pompayla cekim yaptim haala yapiyorum siz siz olun cok dikkatli olun ozellikle 3.gune dikkat edin sık sık boşaltin benim yaptigim hataya dusmeyin canimdan can gidiyordu ve bebegim o yuzden gece ememedi kaşikla sutumden verdim cok zordu aman diyim
Çok teşekkür ederiz canım, inşallah güzel haberlerle gelYa inşallah sürpriz gelsin artık sabırsızlanıyorumbugün kontrolüm var yine bakalım doktor ne diyecek. Bu arada fotoğrafınız çok güzeldi çok beğendim kombinler çok iyi olmuş
Zamanı gelince gelsin bakalım kuzucuk bekliyoruzBende hiç doğum belirtisi yoksadece kasık ağrısı var 29 ekimde gelmesini çok isterdim gerçi dr il dışında 2 sinde gelecek bakalım
Öyle düşünme, 42ye kadar yolu var, sancım mı var diye düşünürken bi bakmışsın doğmuş bileBenimki de rahat galiba bekliyor hanımnst de sancımızda çıkmadı doktor normal bekleyelim ben sıkıldım alalım dersen sezeryana alırız diyor
Kızım kendisi gelecek gibi hissetmiyorum hiç karnım inmedi hala. Sanırım sezeryana kalacak
İnşallah canım tek temennimiz sağlıkla gelsinlerBakalım bakalım bekliyoruz :) sağlıkla gelsinler inşallah
Evet kızlar hastaneden çıktım. Bebeğin yine kalp atışları yükseldi sonra düştü. Nst ye bağlandım sıkıntı çıkmadı. Ciğer geliştirici iğne vuruldum her ihtimale karşı pzt tekrar kontrole gel salı günü için planlama yapalım dedi. Salı doğummuş gibi mi gelim dedim evet hazırlığını tamamla salı doğum dedi37+4 oluyor salı günü hakkımızda hayırlısı olsun
Valla en en üst kilomdayım artık ödem falan derken kaç kilo aldım bilmiyorum bile.Bir de kilolu hamile kalanlar 80 be üstüü kaçar kilo aldınız toplam ?
Cok sekerler ya iyi yapmışsın ben 4 rengini de aldim
Bana biraz sacma geliyor o tarz seyler gercekten ise yarıyor muymsKızlar bebiş icin kehribar kolye düşünüyorum nazardan korurmu acaba.alan eden oldumu gercek kehribar oldugunu nasıl anlarız.bebeklerin boynunda goruyorum agirmıdırki.netten siparis vercem bi sormak istedim
Geçmiş olsun kzum ben de yakınlarımız aradim cok korkmuslardi artci falan bari olmasın artık ya bu sene gercekten zor bir seneymis cok kotu oluyorm tweetleri gordukce. Her ev sanki benim ya da arkdslarimjn eviymis gibi geliyor.Kizlar benim butun çevrem izmirde ve aydinda col.sukur hepsine ulastim iyiler cok korkmuslar daha once boyle bi deprem yasamadik dediler ve teyzemler bornovada ama cok sukur iyi haberlerini aldim hepsinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?