2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim bebeğim 39. Haftada 3600 çıktı tahmin edilenden daha büyük veya küçük gelebiliyo. Kendi adıma ben normal doğurmayı istiyorum ama doktorumla konuştum en ufak bi stres yaşarsa bebek hemen sezeryana döncek. Bana böyle makul geliyo ama annenin kararıyla kendini rahat hissetmesi çok çok önemli bence.

kendini uzme keske bırakabılsen tabi ama gunde 2 3 tane cok cok kafana takcak bir miktar da değil tabi hic icmemek en iyisi de bu en kotusunu dusunme hali sadece sende değil herkeste var hepimiz gerginiz :)

Allah analı babalı buyutsun gözün aydın darısı başımıza artık

ben beklerdim. kendim mecburi sezeryan olacağım bebeğimin başı aşağı donmedi hala yukarda ve 40. haftama geldim. bu durumda sezeryan olacağım ama donmus olsa normal dogum şansımı değerlendirirdim.

Korse meselesiiiii...Burda bayanlar konuştu o zaman doğuma çok var diye hiç dikkatli bakmadım owli marka alanlar oldu galiba. Benim merak ettiğim normal doğum yaparsam ne zaman sezeryan yaparsam ne zaman takacağım aynı tip korse oluyor mu her iki doğum şekline de dikişler vs oluyor ya

Canım 37+6 da kafa çapı 40 ile uyumlu demişsin birdaha kontrole gitmedin mi şuan nasıl. Benimde 35 de 37 ile uyumluydu yarın kontrole gidicem nolcak bakalım benmde önden gidiyor
Canım neden sezeryanlıydın sen ben unutmuşum çok az kalmş

Kızlar şaka gibi ama hastane çantamı daha yeni hazırlıyorum hazırlarken farkettim eksiklerimi ya
Bebeğe yenidoğan olarak 10 lu hastane çıkışı birde 5 li hastane cıkısı almışım sadece geri kalan tulumlar flan hep 2-4 veya 3 aylık bu durumda yenidoğdugında sıkıntı çekermiyim sizce yoksa bu 3 aylar olurmu bebeğe ama şuda var bebeğim biraz küçük şuan ultrasonlara göre. Ekstra neler almalıyım sizce.

Kizlar selamlar,
38+1 im bugun vajinamda bicak batmasi gibil agrilar oluyor normal mi ?? en son 36 da gittim cati kontrolune doktor 2 hafta sonra gel dedi.
Daha once doguran arkadaslar dogumdan once ne gbi belirtiler yasadiniz?
Cevap verirseniz cok sevinirim

benım de var vajınada bıcak batması zonklama kasıklarda da aynı sekilde batma oluyo.

Sancı acı vs her durumda çekilecek fakat ben çabuk toparlanmak istiyorum her hareketimde canım acıyarak bebeğin ihtiyaçlarına koşma fikri korkutuyor
O kadar kötü değil aslında sezaryen sonrası ama tabi bakış açısı da önemli. Çabuk toparlanmak istersen her ikisinde de çabuk toparlanırsın aslında.

1 takım daha 5li al bence yeter.

Selam kızlar. Bugün kontrol vardı bizim de. 3500 olmuş kızım. Çok hızlı kilo alıyor
Doktor diyor ağrı var mı bişey var mı ama bende hiç birşey yok. Gelmesini doktor da ben de bekliyoruz ama yok gelesi gerçekten. Azıcık karnım ağrısa heyecanlanıp acaba diyorum ama alakası yok yani.
gece rüyamda da doğum sandalyesine oturtmaya kalkıyorlar ben de yok ben şimdi istemiyorum sonra geleyim diye kaçmaya kalkıyordum.
Psikolojik olarak değişik hallerdeyim.

İlk doğumu olanlar bence normali beklesin derim ben her zaman çünkü sonuçta adı üstünde normal doğum. İlk bebek sezaryen olunca sonraki doğumlarda daha fazla komplikasyon riski oluyor. Ne kadar çocuk düşündüğünüze göre de değişir gerçi bu karar ama bi operasyon geçireceksiniz bunu unutmayın sezaryen seçerseniz.
Benim gibiler de var mesela sezaryen oldum ama tekrar normal denemek istiyorum %30 gibi bir şans var. Pişman olursanız bunu zorlamak çok zor. İlk doğumda normali deneyin en azından aklınızda soru işareti kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…