- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Nasıldıİyi bir doktorlada görüş inşanlah rabbim yardımcın olsun seni anlıyorum çok zor gerçekten benim oğlumda böyleydi çünkü
Hayırlı olsun canım sağlıklı acısız doğumlarKızlar Kasım ayına girer girmez benim ki de gelmeye karar verdi hafta olarak biraz erken ama nstde sancım çıkınca bebekte zaten makat geliş yüzünden mecburen sezaryen olunca doktorum yatışımı verdi sabaha doğuruyorum inşallahbenim için ve oğlum için bol bol dua edin olur mu
Süt artırıcı ne kullanıyorsun ben humana ve bestlak damla kullanıyorum ama sanki damlanın etkisi yok hast hemşireler tavsiye etti kalitesini artırıyor dediler aldimCanım 2 takım pijama yeter.Depent almayı unutma.birde çorap yumuşak olanlardan.gogus ucunu tutmada sorun yaşarsan mutlaka silikon gogus ucu al.ben 2 gün çok kötüydüm.agridan.aloa vera surdum de şükür..bol su iç. Insanlara aldırış etme.bana süt arttırıcı verdi günde 3 defa kullanıyorum.ve lütfen kalkıp yürü.bebis için zıbın,çorap,eldiveni 5 -6 adet götür.muslin örtü çok lazım oldu.4 tane ..Tuvalete çıkman çok önemli .ben kayısi meyve suyu ictim.ve 4 litre su...
Kendini çok iyi takip et canım benim 1 hafta içinde suyum bitmiş bi gece lavaboya kalktım afedersin Temizlendim sıcak bisey geldi sakince ben idrar sandım muhtemelen o şuydu zaten 2 sonra doğuma alındımTakip ediyorum kendimi. Öyle idrar gibi su gelmedi. Yani çokaz ıslaklık. Normal vajinal akıntı gibi. Gece boyunca kontrol edicem kendimi. Şimdi sancım azaldı. Işte haftası gelince bir endiseleniyor insan. Eşim istediğin zaman gideriz dedi hastane zaten eve yürüme 15dk.
Ben yaptım doktorun unvanina göre değişiyor doktorunuz kim .Benim 32.haftaya kadar olan doktorum prof old için sanırım en büyük odayı verdiler veya yer müsaitti bilemiyorum ödemeyi yaparken bizzat söyledim yatış kısmı sağolsun beni kırmadı x hanima en büyük odamızı hazırlayın dediler büyük oda verdiler bayağı genişti rahat rahat davrandık. Ama koridorda gezerken gördüm çok ufak odalar da vardiBağcılar MEDİPOL MEGADa doğum yapan varmı ? Odaları hakkında ve fiyatları hakkında bilgiii
Sabah gideceğim ne olur ne olmaz diye. Sancım azaldı ama karnım çok sert. Elimi atsam bebek geliyor tamamen. O derece gergin ve sert.Kendini çok iyi takip et canım benim 1 hafta içinde suyum bitmiş bi gece lavaboya kalktım afedersin Temizlendim sıcak bisey geldi sakince ben idrar sandım muhtemelen o şuydu zaten 2 sonra doğuma alındım
Ben de uyuyamıyorumYine hiç uyumadan sabah ettim çok gergin hissediyorum
Neden gerginsin? Ben de oyleyim de az biraz sancım oldu bir de karnım asiri sert ve gergin diye. Bebek hareketlerini takip edip duruyorumYine hiç uyumadan sabah ettim çok gergin hissediyorum
Hayırli olsunHerkese çok teşekkür ederimkavuştuk sonunda saat 19:21de. 51 cm 3280 geldi. Şimdilik bi problem yok ama kızımı çok özledm hmn eve gitmek istiyorum
Benimde gece 1 kere sağ kasığımda bel bosluguma dogru bıçak saplanır gibi bir sancı oldu.ayağa kalktım hemen eşim yardim etti tabi yoksa cok fenaydı ayagimi oynatamadım.gecti sonra.o sancı devam etseNeden gerginsin? Ben de oyleyim de az biraz sancım oldu bir de karnım asiri sert ve gergin diye. Bebek hareketlerini takip edip duruyorum
Senin nasıl ağrın olmuştu canım? Plesanta ayrılması olunca kan falan gelmiyor mu? İnşallah bebeğine en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun.Doktora git arkadasim benim gibi olma ihmal etme bekleme
Benim sancim o kadar şiddetli olmadı. Hafif ve sık sık. Bir de akşam bebek hareketleri vardı ama gece uyanınca sessizdi daha çok. Şimdi bakıyorum nasıl diye. Bir kaç saatte de giderim doktora bir ne olur ne olmaz diye. Gerçi bunu yazdıktan sonra başladı karnımı aşağı yukarı kaldırmaya :)Benimde gece 1 kere sağ kasığımda bel bosluguma dogru bıçak saplanır gibi bir sancı oldu.ayağa kalktım hemen eşim yardim etti tabi yoksa cok fenaydı ayagimi oynatamadım.gecti sonra.o sancı devam etseçok fena.doğum sancısı bumuya off dayanılacak gibi değil.sonrada korkuyorum ciddi birseyse ben önemsemiyorsam diye.bebiş çok hareketli dalgalanip duruyor icerde.çarşamba kontrolüm var.nst de hic ses soluk cikmiyor karnımdan.tıkıdık tıkıdık aynı ses
Wendy canim farkina varmasam mastit olmak uzereydim hemen bosalttik o yuzden burdaki herkese yazayim dedim birde kesinlikle pompa alin alnayan arkadaslar varsa ben onu sona birakmistim ilk alibacaklardan biri oymuşCanım ne oldu mastit mi oldun tıkalı gibi mi hissediyorsun göğsünü?
Çok teşekkür ederiz canım, inşallah güzel haberlerle gel
Zamanı gelince gelsin bakalım kuzucuk bekliyoruz
Öyle düşünme, 42ye kadar yolu var, sancım mı var diye düşünürken bi bakmışsın doğmuş bile
İnşallah canım tek temennimiz sağlıkla gelsinler
Aaaa salıya alma ihtimali mi var yanihazırlıklı ol o zaman ayyy bizden 1 gün sonra son 3 derken son 2 kaldı bile bize Off tamam kaçış yok stres yapmayacağım.
1 sürpriz doğumumuz var, sizde sağlıkla çıkın inşallah hastaneden canım, kansızlık çok zor olurDevamını yazamadım hayaller ve hayatlar yaşadım çünkübugun öglene hastaneden cıkarım diye doktorumla konuşmuştuk. İlk benim kanım düşük çıktığı için sonra bebegim de erken sarılık cıktı gı için hastaneden cıkamadk . Bebegim iyi erken sarılıgı tahmin etmiştik ama işte hastene ortamı işte tlf elime alamadım ki
Kimler neler yaptı dogum yapanlar var mı,
Hastalarımız iyileşmiştir inşallah
Aaaa gözün Aydın kuzum, kasımın ilk bebişi geliyor deseneKızlar Kasım ayına girer girmez benim ki de gelmeye karar verdi hafta olarak biraz erken ama nstde sancım çıkınca bebekte zaten makat geliş yüzünden mecburen sezaryen olunca doktorum yatışımı verdi sabaha doğuruyorum inşallahbenim için ve oğlum için bol bol dua edin olur mu
Oyy maşallah, sabah çıkarırlar seni benceHerkese çok teşekkür ederimkavuştuk sonunda saat 19:21de. 51 cm 3280 geldi. Şimdilik bi problem yok ama kızımı çok özledm hmn eve gitmek istiyorum
Off mastit çok zordur iyi ki hemen farketmişsiniz canım, onunla geçmiş olsun, doğum yapan sürprizlerimiz var, yarın zaten pıtır pıtır bizler gireceğiz doğuma, sağlıkla gelsin tüm evlatlarWendy canim farkina varmasam mastit olmak uzereydim hemen bosalttik o yuzden burdaki herkese yazayim dedim birde kesinlikle pompa alin alnayan arkadaslar varsa ben onu sona birakmistim ilk alibacaklardan biri oymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?