2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hayırlı olsun canım sağlıklı acısız doğumlar

Süt artırıcı ne kullanıyorsun ben humana ve bestlak damla kullanıyorum ama sanki damlanın etkisi yok hast hemşireler tavsiye etti kalitesini artırıyor dediler aldim

Kendini çok iyi takip et canım benim 1 hafta içinde suyum bitmiş bi gece lavaboya kalktım afedersin Temizlendim sıcak bisey geldi sakince ben idrar sandım muhtemelen o şuydu zaten 2 sonra doğuma alındım

Bağcılar MEDİPOL MEGADa doğum yapan varmı ? Odaları hakkında ve fiyatları hakkında bilgiii
Ben yaptım doktorun unvanina göre değişiyor doktorunuz kim .Benim 32.haftaya kadar olan doktorum prof old için sanırım en büyük odayı verdiler veya yer müsaitti bilemiyorum ödemeyi yaparken bizzat söyledim yatış kısmı sağolsun beni kırmadı x hanima en büyük odamızı hazırlayın dediler büyük oda verdiler bayağı genişti rahat rahat davrandık. Ama koridorda gezerken gördüm çok ufak odalar da vardi

Kendini çok iyi takip et canım benim 1 hafta içinde suyum bitmiş bi gece lavaboya kalktım afedersin Temizlendim sıcak bisey geldi sakince ben idrar sandım muhtemelen o şuydu zaten 2 sonra doğuma alındım
Sabah gideceğim ne olur ne olmaz diye. Sancım azaldı ama karnım çok sert. Elimi atsam bebek geliyor tamamen. O derece gergin ve sert.

Kızlar benimde kasıklarımda sancı arttı dünden beri. Şimdi uykudan uyandırdı bazen şiddeti artıp azalıyor ama öyle düzenli değil gibi bilmiyorum ki doğum sancısı nasıl gitmeli miyim doktora sizce? Bir de bebeği oksijensiz kalan arkadaş başka birine gidin ihmal etmeyin deyince iyice tedirgin oldum

Neden gerginsin? Ben de oyleyim de az biraz sancım oldu bir de karnım asiri sert ve gergin diye. Bebek hareketlerini takip edip duruyorum
Benimde gece 1 kere sağ kasığımda bel bosluguma dogru bıçak saplanır gibi bir sancı oldu.ayağa kalktım hemen eşim yardim etti tabi yoksa cok fenaydı ayagimi oynatamadım.gecti sonra.o sancı devam etse çok fena.doğum sancısı bumuya off dayanılacak gibi değil.sonrada korkuyorum ciddi birseyse ben önemsemiyorsam diye.bebiş çok hareketli dalgalanip duruyor icerde.çarşamba kontrolüm var.nst de hic ses soluk cikmiyor karnımdan.tıkıdık tıkıdık aynı ses

Benim sancim o kadar şiddetli olmadı. Hafif ve sık sık. Bir de akşam bebek hareketleri vardı ama gece uyanınca sessizdi daha çok. Şimdi bakıyorum nasıl diye. Bir kaç saatte de giderim doktora bir ne olur ne olmaz diye. Gerçi bunu yazdıktan sonra başladı karnımı aşağı yukarı kaldırmaya :)

Gunaydin herkese bu gece benim de ara ara belime agrilar vurmaya basladi sanki omurilik kemigim cekildi annemler hep derdi dogumda belden ayaga vuruyor agri diye sanirim artik sona yaklasiyoruz gece boyunca 3 yada 4 kere vurdu gecti

Wend
Wendy canim farkina varmasam mastit olmak uzereydim hemen bosalttik o yuzden burdaki herkese yazayim dedim birde kesinlikle pompa alin alnayan arkadaslar varsa ben onu sona birakmistim ilk alibacaklardan biri oymuş

1 sürpriz doğumumuz var, sizde sağlıkla çıkın inşallah hastaneden canım, kansızlık çok zor olur
Aaaa gözün Aydın kuzum, kasımın ilk bebişi geliyor desene sağlıkla kucağına al habersiz bırakma bizi.
Herkese çok teşekkür ederim kavuştuk sonunda saat 19:21de. 51 cm 3280 geldi. Şimdilik bi problem yok ama kızımı çok özledm hmn eve gitmek istiyorum
Oyy maşallah, sabah çıkarırlar seni bence tekrar gözün Aydın, çok sevindim sağlıkla kavuşun ablanıza
Wendy canim farkina varmasam mastit olmak uzereydim hemen bosalttik o yuzden burdaki herkese yazayim dedim birde kesinlikle pompa alin alnayan arkadaslar varsa ben onu sona birakmistim ilk alibacaklardan biri oymuş
Off mastit çok zordur iyi ki hemen farketmişsiniz canım, onunla geçmiş olsun, doğum yapan sürprizlerimiz var, yarın zaten pıtır pıtır bizler gireceğiz doğuma, sağlıkla gelsin tüm evlatlar

Günaydın kızlar

Ya isimli bi hastane çıkışı yaptırmıştık, tulum olanlardan, eşim ilk onu verelim istersen resim falan atarız onunla görünür sürpriz olur hem dedi, ama sanki ince mi olur yaa? Üşütmeyiz bebeği dimi? Gerçi Acıbadem memorial gibi özel hastanelerde de kendileri hemen öyle bi tulum giydiriyorlar ama? Alt üst olunca mı kalın olacak sanki diyorum, siz ne diyorsunuz sıkıntı olmaz dimi? Hem müslin hem kendi battaniyesine sararız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…