2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok teşekkür ederim, not aliyorum hepsini.
Süt arttırıcı olarak ne verdiler acaba?

Günaydın canım hastaneler zaten aşırı sıcak oluyor ben üşüyeceğini sanmıyorum :)

Peki içinde şu zıbınlar toplanır mı acaba? Neyse deneyelim bakalım zaten minnoş ne hareket edecek zaten dimi?
Çıtçıtlı koysana içine, toplanmaz aslında hareket etmez dediğin gibi :) Biri kötü şekilde kucaklayıp ederse anca sıyrılır ama onun dışında zor. Yine de çıtçıtlı body koy garanti olsun.

Kızlar günaydın. Hepimize aynı şey oluyor sanırım. Benim sabah 6 dan beri adet ağrısı gibi ağrım var. Belim ve karnım ağrıyor. Doğum mu yoksa sıradan bir ağrı mı bilemedim hiç.
Senin de az kalmış canım belki doğum sancısı da olabilir. Kesin bi tarifi yok bence. Benim belden kasıklara vuran hafif bir sancı vardı, 3cm açıklık varmış meğer hastaneye gittiğimde öğrenmiştim. Kimisi de şiddetli rahim kasılmaları olarak hissediyor sancısını. Ama genel tanımı belden kasığa vuran sancılar.

Sanırım biraz kasığıma da vuruyor. Ay bilemedim heyecan yaptım.

Bende eylül gibi yaptırmıştım şimdi gözüme çok ince geliyor ilk onu vermicem içine ayrıca zıbında koyucam üstüne hırka neolır neolmaz

Valla butun agrilar birbirine karisti sanki belim kemikleri aciliyor gibj agriyor arkasindan resmen adet olucakmisim gibj oluyor sonra geciyor hayir olsun bakalim neler olucak
Benim de öyle ya anlamıyorum şimdi ama hiç böyle ağrım olmadı bugüne kadar da. Hoff.

Benim de öyle ya anlamıyorum şimdi ama hiç böyle ağrım olmadı bugüne kadar da. Hoff.
Benim de hic olmadi ilk defa dun gece basladi bel agrim simdj kalktim gene yapti otururken bile vuruyor bakalimngun icinde neler olucak ins dogum degildir diyorum ve hatta hazirlanip ailecek son son gezmeye gidiyoruzhep bana yolda dogurcaksin dediler ins olmaz

Tamam canım öyle yapayım.
Kızlar günaydın. Hepimize aynı şey oluyor sanırım. Benim sabah 6 dan beri adet ağrısı gibi ağrım var. Belim ve karnım ağrıyor. Doğum mu yoksa sıradan bir ağrı mı bilemedim hiç.
Kuzum vaktin yakın, takipte kal kendini, düzenli olmaya başladı mı onu da takip et.
Bende eylül gibi yaptırmıştım şimdi gözüme çok ince geliyor ilk onu vermicem içine ayrıca zıbında koyucam üstüne hırka neolır neolmaz
Aslında diğer hastane çıkışları ile aynılar ama evham mı yaptık ne ben battaniyeye sararım onlar doğunca sarmalanmak isterlermiş hırka olmaz şimdi.

eğer fotoğraf çekiminiz varsa wendy o tulumu kullanacaksan ben giydirme derim ilk anda. kan lekesi falan oluyor baya kirleniyor.
battaniyeyi de çift koyun hatta birisi kalın olsun derim. benim minnoş üşüdüğü için yeşil ameliyat örtüsüne sarmışlardı ayrıca. hem de çift battaniye vermiş olmama rağmen. ilk anda anne karnındaki sıcaklığı koruyamıyorlar çünkü. hastane sıcak dahi olsa onlar üşüyor

Canım Pandemi yüzünden hastanede çekim olamayacak, o yüzden sıkıntı olmaz dedim. Annemler kv falan olmayacak onlara resim atarız ya da görüntülü ararız o. Müslin + penye + nohut koymayı düşünüyorum ben, yetmez mi o 3 ü?

Ay sen kurtuldun ne güzel yaa, ben şu an öyle tarifsiz duygular içindeyim ki zaman daraldıkça içim bi tuhaf oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…