Çok teşekkür ederim, not aliyorum hepsini.Canım 2 takım pijama yeter.Depent almayı unutma.birde çorap yumuşak olanlardan.gogus ucunu tutmada sorun yaşarsan mutlaka silikon gogus ucu al.ben 2 gün çok kötüydüm.agridan.aloa vera surdum de şükür..bol su iç. Insanlara aldırış etme.bana süt arttırıcı verdi günde 3 defa kullanıyorum.ve lütfen kalkıp yürü.bebis için zıbın,çorap,eldiveni 5 -6 adet götür.muslin örtü çok lazım oldu.4 tane ..Tuvalete çıkman çok önemli .ben kayısi meyve suyu ictim.ve 4 litre su...
Günaydın canım hastaneler zaten aşırı sıcak oluyor ben üşüyeceğini sanmıyorum :)Günaydın kızlar
Ya isimli bi hastane çıkışı yaptırmıştık, tulum olanlardan, eşim ilk onu verelim istersen resim falan atarız onunla görünür sürpriz olur hem dedi, ama sanki ince mi olur yaa? Üşütmeyiz bebeği dimi? Gerçi Acıbadem memorial gibi özel hastanelerde de kendileri hemen öyle bi tulum giydiriyorlar ama? Alt üst olunca mı kalın olacak sanki diyorum, siz ne diyorsunuz sıkıntı olmaz dimi? Hem müslin hem kendi battaniyesine sararız zaten.
Peki içinde şu zıbınlar toplanır mı acaba? Neyse deneyelim bakalım zaten minnoş ne hareket edecek zaten dimi?Günaydın canım hastaneler zaten aşırı sıcak oluyor ben üşüyeceğini sanmıyorum :)
Adet sancısı gibi olan bizde de çok oluyor canım, normal o.Benimde hafif kasik sancılarım geliyor doktor bana belden baslarsa dogum gelir dedi bneimki adet sancisi gibi
Aynen bana dediki belin tutulacak ve pembesi kangelirse hemen gel dediAdet sancısı gibi olan bizde de çok oluyor canım, normal o.
Çıtçıtlı koysana içine, toplanmaz aslında hareket etmez dediğin gibi :) Biri kötü şekilde kucaklayıp ederse anca sıyrılır ama onun dışında zor. Yine de çıtçıtlı body koy garanti olsun.Peki içinde şu zıbınlar toplanır mı acaba? Neyse deneyelim bakalım zaten minnoş ne hareket edecek zaten dimi?
Senin de az kalmış canım belki doğum sancısı da olabilir. Kesin bi tarifi yok bence. Benim belden kasıklara vuran hafif bir sancı vardı, 3cm açıklık varmış meğer hastaneye gittiğimde öğrenmiştim. Kimisi de şiddetli rahim kasılmaları olarak hissediyor sancısını. Ama genel tanımı belden kasığa vuran sancılar.Kızlar günaydın. Hepimize aynı şey oluyor sanırım. Benim sabah 6 dan beri adet ağrısı gibi ağrım var. Belim ve karnım ağrıyor. Doğum mu yoksa sıradan bir ağrı mı bilemedim hiç.
Sanırım biraz kasığıma da vuruyor. Ay bilemedim heyecan yaptım.Senin de az kalmış canım belki doğum sancısı da olabilir. Kesin bi tarifi yok bence. Benim belden kasıklara vuran hafif bir sancı vardı, 3cm açıklık varmış meğer hastaneye gittiğimde öğrenmiştim. Kimisi de şiddetli rahim kasılmaları olarak hissediyor sancısını. Ama genel tanımı belden kasığa vuran sancılar.
Bende eylül gibi yaptırmıştım şimdi gözüme çok ince geliyor ilk onu vermicem içine ayrıca zıbında koyucam üstüne hırka neolır neolmazGünaydın kızlar
Ya isimli bi hastane çıkışı yaptırmıştık, tulum olanlardan, eşim ilk onu verelim istersen resim falan atarız onunla görünür sürpriz olur hem dedi, ama sanki ince mi olur yaa? Üşütmeyiz bebeği dimi? Gerçi Acıbadem memorial gibi özel hastanelerde de kendileri hemen öyle bi tulum giydiriyorlar ama? Alt üst olunca mı kalın olacak sanki diyorum, siz ne diyorsunuz sıkıntı olmaz dimi? Hem müslin hem kendi battaniyesine sararız zaten.
Benim de öyle ya anlamıyorum şimdi ama hiç böyle ağrım olmadı bugüne kadar da. Hoff.Valla butun agrilar birbirine karisti sanki belim kemikleri aciliyor gibj agriyor arkasindan resmen adet olucakmisim gibj oluyor sonra geciyor hayir olsun bakalim neler olucak
Benim de hic olmadi ilk defa dun gece basladi bel agrim simdj kalktim gene yapti otururken bile vuruyor bakalimngun icinde neler olucak ins dogum degildir diyorum ve hatta hazirlanip ailecek son son gezmeye gidiyoruzBenim de öyle ya anlamıyorum şimdi ama hiç böyle ağrım olmadı bugüne kadar da. Hoff.
Tamam canım öyle yapayım.Çıtçıtlı koysana içine, toplanmaz aslında hareket etmez dediğin gibi :) Biri kötü şekilde kucaklayıp ederse anca sıyrılır ama onun dışında zor. Yine de çıtçıtlı body koy garanti olsun.
Kuzum vaktin yakın, takipte kal kendini, düzenli olmaya başladı mı onu da takip et.Kızlar günaydın. Hepimize aynı şey oluyor sanırım. Benim sabah 6 dan beri adet ağrısı gibi ağrım var. Belim ve karnım ağrıyor. Doğum mu yoksa sıradan bir ağrı mı bilemedim hiç.
Aslında diğer hastane çıkışları ile aynılar ama evham mı yaptık neBende eylül gibi yaptırmıştım şimdi gözüme çok ince geliyor ilk onu vermicem içine ayrıca zıbında koyucam üstüne hırka neolır neolmaz
Canım Pandemi yüzünden hastanede çekim olamayacak, o yüzden sıkıntı olmaz dedim. Annemler kv falan olmayacak onlara resim atarız ya da görüntülü ararız o. Müslin + penye + nohut koymayı düşünüyorum ben, yetmez mi o 3 ü?eğer fotoğraf çekiminiz varsawendy o tulumu kullanacaksan ben giydirme derim ilk anda. kan lekesi falan oluyor baya kirleniyor.
battaniyeyi de çift koyun hatta birisi kalın olsun derim. benim minnoş üşüdüğü için yeşil ameliyat örtüsüne sarmışlardı ayrıca. hem de çift battaniye vermiş olmama rağmen. ilk anda anne karnındaki sıcaklığı koruyamıyorlar çünkü. hastane sıcak dahi olsa onlar üşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?