Ultrasonda bakıyor büyüklüğüne. O da olabilir tabi. Ama doktor görsün için rahat etsin. Ya da bana demişti doktor sıcak ya da soğuk birşey iç, tatlı ye uzan bak bakalım nasıl hareketi diye. Süt çok hareketlendiriyordu ben de o haftalarda.Bebek yaklaşık 3 kilo oldu ondan olabilir mi? Eşimi çağırayım işten bi gidelim dediğin gibi görmüş oluruz
Allah yardımcımız olsun güzel annael
Keşke ama yalancı sanciymis bende çok heyecanlandım nst de ağrım da çok çıktı ama açılma olmayınca serum ile iğne vurup yolladılarşükür şuan ağrım yok ama ayağa kalkınca aşağı doğru zorluyor bebisim ama hâlâ dönmedi çıkış kapısına
takviminizde 37 gösteriyor ama 35 demişsinizEki Görüntüle 2714352 Biraz erken mi hazırlandım35 içindeyim ama biran önce gelsin istiyorummmm bide normal istiyorum mama almalımıyım yanıma ?
Masallah. Hayırlı uğurlu olsun canım. Şükür kavuştun minigine. Darısı bizlereDoğum yaptim kızlar
Genel anesteziyle
Uyandim yeni çok güzel bir ameliyat oldu çok şükür
Oğlum 2900 gr 49 cm
Gözün aydin cnmDoğum yaptim kızlar
Genel anesteziyle
Oğlum 2900 gr 49 cm
Gözün aydınDoğum yaptim kızlar
Genel anesteziyle
Oğlum 2900 gr 49 cm
Gözün aydın canım sağlık mutluluk huzurla büyüt kuzunuKızlar merhaba, Biz çıktık ameliyattan ikimizde iyiyiz ayrıntıları daha sonra yazarım çok şükür rahat bir doğum oldu, hiç stres yapmayın darısı tüm bekleyenlere
Gözün aydın hatunDoğum yaptim kızlar
Genel anesteziyle
Oğlum 2900 gr 49 cm
Nst doktorda kalmasa resmini atardım çünkü ben anlamam kaç çıktığını falan kisancılarınız kaç cktı nst de cok merak ettim haftamızda aynı
takviminizde 37 gösteriyor ama 35 demişsinizNormal bence iyi yapmışsınız hazırlamakla
Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindik senin adına darısı başımıza artık bizim içinde dua etki hemen bizde kavuşalım meleklerimizeDoğum yaptim kızlar
Genel anesteziyle
Oğlum 2900 gr 49 cm
Hayırlı olsun canım gözün aydın bak hiçde minik değil cok güzel kilosu maşallahDoğum yaptim kızlar
Genel anesteziyle
Oğlum 2900 gr 49 cm
Cok sukur canim gozunuzaydin Rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin darisi bizeKızlar merhaba, Biz çıktık ameliyattan ikimizde iyiyiz ayrıntıları daha sonra yazarım çok şükür rahat bir doğum oldu, hiç stres yapmayın darısı tüm bekleyenlere
Rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin canimKızlar merhaba. Bu sabah ikinci oğlumuzu epidural sezaryenle kucağıma aldım; çok şükür, binlerce şükür!
Oğlum 37+6’da 3400 gram ve 50 cm doğdu. Şu an meme+mama besliyorum çünkü ilk oğlumda sadece anne sütü diye direttiğim için oğlum sarılık olmuştu. Sezaryen için söylüyorum; korkmayın hiç, rahat olun, kendinizi sıkacağınız hiçbir şey yok.
Allah bebeğini bekleyenlere hayırlısıyla bu duyguyu nasip etsin.
Cok sukur canim okadar stres yaptin Rabbim anali babali buyutsun insallah darisi bizeDoğum yaptim kızlar
Genel anesteziyle
Oğlum 2900 gr 49 cm
Evet çok şükür kilosu da çok güzel kendi de coooook tatlı oğlumunHayırlı olsun canım gözün aydın bak hiçde minik değil cok güzel kilosu maşallah
Canımm seninde gözün Aydınwendy
Hastaneye geldik nst çekiliyorum şuan ama doktor 10 gün önceki kilosunu söyledi farklı cihaz olduğu içindir diye düşünmek istiyoruz ama doktor da yarın gel bakalım dediUltrasonda bakıyor büyüklüğüne. O da olabilir tabi. Ama doktor görsün için rahat etsin. Ya da bana demişti doktor sıcak ya da soğuk birşey iç, tatlı ye uzan bak bakalım nasıl hareketi diye. Süt çok hareketlendiriyordu ben de o haftalarda.
Maşallah canım tebrik ederim bende saat 1 civarı yaptım doğumKızlar merhaba, Biz çıktık ameliyattan ikimizde iyiyiz ayrıntıları daha sonra yazarım çok şükür rahat bir doğum oldu, hiç stres yapmayın darısı tüm bekleyenlere
MaasalahKızlar merhaba. Bu sabah ikinci oğlumuzu epidural sezaryenle kucağıma aldım; çok şükür, binlerce şükür!
Oğlum 37+6’da 3400 gram ve 50 cm doğdu. Şu an meme+mama besliyorum çünkü ilk oğlumda sadece anne sütü diye direttiğim için oğlum sarılık olmuştu. Sezaryen için söylüyorum; korkmayın hiç, rahat olun, kendinizi sıkacağınız hiçbir şey yok.
Allah bebeğini bekleyenlere hayırlısıyla bu duyguyu nasip etsin.
Hayırlı olsun gözünüz aydın genelde hemen uyandınız mı bende korkuyotum genel olsammk diye düşüniyprumhepMaşallah canım tebrik ederim bende saat 1 civarı yaptım doğum
Maşallah şu an çok iyiyiz
Oğlum da çok güzel kuzum uyuyor
Bende çok iyiyim
Sen nasılsın bebek nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?