2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bebek yaklaşık 3 kilo oldu ondan olabilir mi? Eşimi çağırayım işten bi gidelim dediğin gibi görmüş oluruz
Ultrasonda bakıyor büyüklüğüne. O da olabilir tabi. Ama doktor görsün için rahat etsin. Ya da bana demişti doktor sıcak ya da soğuk birşey iç, tatlı ye uzan bak bakalım nasıl hareketi diye. Süt çok hareketlendiriyordu ben de o haftalarda.

sancılarınız kaç cktı nst de cok merak ettim haftamızda aynı

Eki Görüntüle 2714352 Biraz erken mi hazırlandım 35 içindeyim ama biran önce gelsin istiyorummmm bide normal istiyorum mama almalımıyım yanıma ?
takviminizde 37 gösteriyor ama 35 demişsiniz Normal bence iyi yapmışsınız hazırlamakla

Doğum yaptim kızlar
Genel anesteziyle
Uyandim yeni çok güzel bir ameliyat oldu çok şükür
Oğlum 2900 gr 49 cm
Gözün aydın hatun bak endişelendiğin gibi zayıf bebiş değil. Hadi geçmiş olsun. Sağlık mutluluk huzurla büyüt kuzucuğunu

Doğum yaptim kızlar
Genel anesteziyle
Oğlum 2900 gr 49 cm
Gözün aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindik senin adına darısı başımıza artık bizim içinde dua etki hemen bizde kavuşalım meleklerimize geçmiş olsun canım

Kızlar merhaba, Biz çıktık ameliyattan ikimizde iyiyiz ayrıntıları daha sonra yazarım çok şükür rahat bir doğum oldu, hiç stres yapmayın darısı tüm bekleyenlere
Cok sukur canim gozunuzaydin Rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin darisi bize

Rabbim saglicakla buyutmeyi nasip etsin canim

Doğum yaptim kızlar
Genel anesteziyle
Oğlum 2900 gr 49 cm
Cok sukur canim okadar stres yaptin Rabbim anali babali buyutsun insallah darisi bize

Hastaneye geldik nst çekiliyorum şuan ama doktor 10 gün önceki kilosunu söyledi farklı cihaz olduğu içindir diye düşünmek istiyoruz ama doktor da yarın gel bakalım dedi

Kızlar merhaba, Biz çıktık ameliyattan ikimizde iyiyiz ayrıntıları daha sonra yazarım çok şükür rahat bir doğum oldu, hiç stres yapmayın darısı tüm bekleyenlere
Maşallah canım tebrik ederim bende saat 1 civarı yaptım doğum
Maşallah şu an çok iyiyiz
Oğlum da çok güzel kuzum uyuyor
Bende çok iyiyim
Sen nasılsın bebek nasil

Maasalah Hayırlı olsun, gozunuZ aydın.
Ben de nasipse iki hafta sonra spinal sezaryen ile doğum yapacağım büyük ihtimalle. Siz epidural demişsiniz ama farkı var mı bilmiyorum, belden uyuşturmali mi oldu ameliyat? Doğum sonrası kaç saat sonra ilk ayağa kalktiniz acaba?

Maşallah canım tebrik ederim bende saat 1 civarı yaptım doğum
Maşallah şu an çok iyiyiz
Oğlum da çok güzel kuzum uyuyor
Bende çok iyiyim
Sen nasılsın bebek nasil
Hayırlı olsun gözünüz aydın genelde hemen uyandınız mı bende korkuyotum genel olsammk diye düşüniyprumhep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…