Deliriyor ya ben bugün ne gaz damlasını ne probiyotik verdim bakalım nolcak
Hemde nasıl kızarıyor sesi gidiyor catlicak çocuk
Ne zaman bitecek ya psikolojim çöktü . Enerjim bitti . Memede sakinlesiyir tek sürekli emincede daha çok sancilaniyor cnm .çözüm bulamadım herşeyi kullandım. Kullanmadan çöpe giden probiyotik gazlamasi var birssuru uygunda değil ki mubarekler
O kadar iyi anlıyorum ki seni benim geçen aylardaki hallerim her söylediğini benzer şekilde yaşadım biraz daha sabir sur ve süt ürünleri diyetini ne kadar süre yaptin 3 hafta sıkı sıkı yaptin mi
Gece saat 2 ye kadar derin uykuya geçemiyorduk ne yapsam bunu değiştiremedim
3 ay olunca 12 1 arasi gece derin uykusuna geçmeye başladı oh dedim bu bile benim için büyük bir şeydi
sonra 4 ay bitince 11 e kaydı bu saat ama benim çabamla değil çocuk kendi ayarlıyor ben ne yapsam boş kendini buldukça dünyaya adapte oldukça düzen oturdu
4 buçuk ay oldu şimdi bir kaç kez 9 10 gibi uyudu ama sabaha doğru uykusunu iyi almış olarak erkenden kalkmak istedi ama yeterki vakitli yatsın vakitli kalksin razıyım
Şöyle birşey var kimi çocuk çok uyumlu o zaman kolay idare edilebilir oluyor bütün durumlar bunu 2. Çocuğumda gördüm ve kendimin başarısı becerisi sandım ama bazen her şey boş kalıyor verilen fikirler bile o kadar anlamsız ve komik kalıyor ki senin çaresizliğin yanında sen 3 çocuk doğurup her türlüsünü görmüş çok şeylerle baş etmiş biri olarak bazen ilk çocuğunu büyüten birisi nasıl yapman gerektiği konusunda bilmiş bilmiş akil verebiliyor
Su akacak yolunu bulacak bir sağlık sıkıntısı yoksa bu 6 ay boyle geçecek herşey yavaş yavaş yerli yerine oturacak yeter ki sen sakin kal kendini hırpalama strese girme
Benim lohusalık zor geçti vesveselerim çok oldu kendi kendime streslendim durdum boşuna streslenmisim Allahima çok şükür hepside geride kaldı her geçen gün daha da iyi olacak inşallah
Sagol canim ya benim de ilk çocuğum. Arkadaşlarım ikinciyi nasil kolay uyuttuklarindan nasil eğitimlerinde bahsedip duruyorlar, stres yapma uykusu gelince yatağa koy, yok uyanıklık süresini asma hepsini yapıyorum stresb yapmayım da hissetmesin diye papatya çayı müptelası oldum.. ama dediğin gibi anca 11 lere çekebildim. Hala cok zor uyutuyorum, insaallah dediğin gibi duzelir. Beceriksiz olduğumu düşünmekten kaygilanmaktan cocugumu sevemeyecegim diye korkuyorum..
Kolay gelsin canım iş e gitmenin adı dinlenmek oldu degilmi Allah ömür versin sağlık versin maşallah onlara bende biri geldi biri gitti şimdi kucukle ilgileniyorum
Kolay gelsin canım iş e gitmenin adı dinlenmek oldu degilmi Allah ömür versin sağlık versin maşallah onlara bende biri geldi biri gitti şimdi kucukle ilgileniyorum
dinlenmek demeyeyim de ev/çocuktan başka bişi ile ilgilenmek diyelim, kafa dağıtıyor işte hep ev hep çocuk olunca insan bunalıyormuş :) menenjit yaptırdın mı sen?