2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Probiyotikleri uzun kullanacaksın yarim bırakıp atma

Bana dua edin kızlar annelerin duasını çevirmez rabbim . Yoruldum insanlardan nefret eder hale geldim.
O kadar iyi anlıyorum ki seni benim geçen aylardaki hallerim her söylediğini benzer şekilde yaşadım biraz daha sabir sur ve süt ürünleri diyetini ne kadar süre yaptin 3 hafta sıkı sıkı yaptin mi

Sagol canim ya benim de ilk çocuğum. Arkadaşlarım ikinciyi nasil kolay uyuttuklarindan nasil eğitimlerinde bahsedip duruyorlar, stres yapma uykusu gelince yatağa koy, yok uyanıklık süresini asma hepsini yapıyorum stresb yapmayım da hissetmesin diye papatya çayı müptelası oldum.. ama dediğin gibi anca 11 lere çekebildim. Hala cok zor uyutuyorum, insaallah dediğin gibi duzelir. Beceriksiz olduğumu düşünmekten kaygilanmaktan cocugumu sevemeyecegim diye korkuyorum..

teşekkürler canım aynı işte, bugün büyük okula gitti 2 küçüğü anneme bırakıp işe geldim işte biraz kafa dinliyorum :) sen nasılsın?
Kolay gelsin canım iş e gitmenin adı dinlenmek oldu degilmi Allah ömür versin sağlık versin maşallah onlara bende biri geldi biri gitti şimdi kucukle ilgileniyorum

Kolay gelsin canım iş e gitmenin adı dinlenmek oldu degilmi Allah ömür versin sağlık versin maşallah onlara bende biri geldi biri gitti şimdi kucukle ilgileniyorum
dinlenmek demeyeyim de ev/çocuktan başka bişi ile ilgilenmek diyelim, kafa dağıtıyor işte hep ev hep çocuk olunca insan bunalıyormuş :) menenjit yaptırdın mı sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…