bu hafta toparladık cnm çok şükür. 1ay antibiyotik kullandık. neyse geçti gitti.
işyerinde pozitif vaka çıktı. yarın test yaptıracağım inş negatif gelir.
bu hafta toparladık cnm çok şükür. 1ay antibiyotik kullandık. neyse geçti gitti.
işyerinde pozitif vaka çıktı. yarın test yaptıracağım inş negatif gelir.
Selam kızlar dogum kontrol hapı kullanan var mi ebe bana artik 10 aylik olmus bebek istedigin dogum kontrol hapını kullanabilorsin dedi ama ben güvenemiyorum. Netten arastirdim emziren annelere cerazette yi önerıyorlar kullanan var mı aranızda..
akciğer enf oldu. kan değerlerinde bazı değerleri çok yükseldi. iğne falan vurulduk. en son hırıltısı varken son bir hafta daha şurup kullandık. nasıl üşüttü anlamadım bende.
akciğer enf oldu. kan değerlerinde bazı değerleri çok yükseldi. iğne falan vurulduk. en son hırıltısı varken son bir hafta daha şurup kullandık. nasıl üşüttü anlamadım bende.
sütten kesmene hiç mi hiç gerek yok hamileyken emzirebilirsin doğduktan sonra da beraber emzirirsin google a tandem emzire yazıp arastır lutfen. onlar hep sehir efsanesi. senin sütün asla bebeğini zehirlemez.
Olsun buna da şükür 1 yaşına doldurana kadar emzirirsin
Istersen daha da emzirirsin ama seni yorar tüketir zor olur hem karnındaki bebeğini besleyip büyütüp hem emzirmek yoksa başka bir sakıncası yok zehirlemek gibi birşey yani yok
4 5. Çocuk değil ki 2. Çocuk ne güzel hayırla doğsun birlikte büyüsünler benim büyük çocuklarım 2 yaş arası ve çok iyi arkadaşlar seninkiler de öyle olur
Olsun buna da şükür 1 yaşına doldurana kadar emzirirsin
Istersen daha da emzirirsin ama seni yorar tüketir zor olur hem karnındaki bebeğini besleyip büyütüp hem emzirmek yoksa başka bir sakıncası yok zehirlemek gibi birşey yani yok
4 5. Çocuk değil ki 2. Çocuk ne güzel hayırla doğsun birlikte büyüsünler benim büyük çocuklarım 2 yaş arası ve çok iyi arkadaşlar seninkiler de öyle olur
Memeye aşık bir bebek ve normal zamanda bile çok yoruluyordum gece abartısız 10 kere emer takatim kalmıyor inan ki ve hamilelik yorgunlukları da başladı uyku da gözüm. Ay inşallah onu düşününce mutlu oluyorum kızım çok yalnızdı gurbetteyiz tayinciyiz birtek görüştüğümüz kimse yok