2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bana zofer verdi 4mg ama cok ise yaramadigini dusunuyorum, ya da belki onu icmesem daha cok kusucam bilmiyorum. Iyi sizin cabuk gecmis 10. Haftada insallah darisi basima

Evet canım hafif hafif bende de oluyor ama tabiki seninki çokmuş bende genelde uyku yaptı bu bebişş

Nerede yaptırmaya karar versin canım? Ne zaman yapılacak?

Bunda hafif yanık kokusu var etininkini al kuzum o dahada rahatlatıcı benimde ömrüm eti çubuk krakerle geçiyor . Ne illet biri oldum krakerin markasına göre kokuyo bana yaa
Doğru canım bende bugün aynısını dedim yanık gibi acı bir tadı var Pazartesi eşime Eti aldırayım

Prilam dr mucize gibi bir ilaç eczaneden rica edin kargo ile gönderirler eczane ve kargolar çalışır durumda şu an
cokmu faydalı ben alamadım carsmaba ıle gecııcem kontrole ancak ozaman alırım 3gundaha ıskence cekecem

Prilam dr sabah mı akşam mı kullanıyorsun canım. Doktorun nasıl önerdi.

Acile gittim progestan iğne verdi hergün bir tane pazartesi kontrole gidicem bebekler iyi mi bilmiyorum bakılmadı doktor yoktu sadece dua ediyorum inşallah bnmkide geçer birdaha yaşamam
canım endıse etme. 3-4 gundur benımde lekelenmem oldu. bende progestan ıgne kullanıuorum.gectı sayılır. bu haftalarda normalmiş :)

Selam kızlar,
Ben de İstanbul'dayım. Normalde Medipol Mega'da yaptım ilk doğumumu ama doktorum şu an başka bir yerde, mecbur onun olduğu hastaneye gidiyorum. Kağıthanede Derindere diye özel bir hastane. Ben de geçen ilk defa gittim. Ama doktor istediğin hastaneye geliyorum dedi.

Duydum özel derindere hast ama hiç gitmedim doktorunu tanıosun en büyük şans bu bence

Arkadaşlar toxo ve cmv testi yaptıran yokmu aranızda yaptırdıysanız istanbulda nerede ve kaça yaptırdınız acaba

korkma yaa geç döllenmedir bnmkide öyle 6+3 ıltrason kagıdında 5,95mm çıktı doktor 3 hafta sonraya cagrdı gec döllenme dedi

11 şubat ama ben adet tarihimden 2 hafta snra eşimle birlkte oldum döllenme 24 subatı gösteriyo geç döllenme dedi doktor yumurtlama haftamda ozaman herşey normal yani kalp atısınıda duydum
Benimde 22 Şubat peki suan kaç haftasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…