2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben size birsey diyim mi kizlar 10yil once anne oldum 22yasindaydim hicbirsey bilmiodum yerlesme kanamasi yok döllenme yok bebek kac cm vs vs o kadar rahat bir hamilelik gecirdimki simdi herseye aman bu mu su mu diye paranoyak oldum valla bazen cahillik en güzeli fazla takiyoruz kafaya veren Allah nasipse kucagimiza da aldiracak nasip degilse ne yaparsak yapalım nafile icinizi ferah tutun

valla doğru diyosun şimdi araştırdıkça ondan bundan bşeyler duydukça hemen paniğe kapılyo insan ilk önce bana sevnme kimyasal olabilir dış gebelik olabilir dediler herneyse onu atlattık sonra bos gebeliği soktular aklıma tamam bebegi gorduk onuda atlattık tsh degerim yuksek 4 ckmstı ocak bası flan şimdide bebek düşer dikkat et diyolar milletin lafı bitmezz doktor 3 hafta snra gitceğim zaman kan tahlilleri istiycek tsh da bakıcam ona göre yönlendiricem dedi mesela ama insanın aklına öyle bi giriyolarki ardı sırası kesilmiyo en iyisi takmamak...

canım endıse etme. 3-4 gundur benımde lekelenmem oldu. bende progestan ıgne kullanıuorum.gectı sayılır. bu haftalarda normalmiş :)
Ya inşallah geçer hergün mü oldunuz iğnryi nekadar kullancaksınız? Bn daha bebekleri bile göremedm pazartesi nasip olursa gidicem inşallah ikiside iyidir kanama alanı yoktur bide kanaman nasıl geliyodu

Ya inşallah geçer hergün mü oldunuz iğnryi nekadar kullancaksınız? Bn daha bebekleri bile göremedm pazartesi nasip olursa gidicem inşallah ikiside iyidir kanama alanı yoktur bide kanaman nasıl geliyodu
Bende pazartesi gidicrm cnm umarım ikimizde güzel haberlerle geliriz çok stres yaptım boş gebelik die

Merhaba canım 7+3 teyim ben daha 2 gün önce tahlil yapıldı benim de TSH yüksek çıktı 4.3 . İlaç tedavisi başladık. Senin ne kadarlıktı gebeliğin merak etme atlatıcaz bugünleri inşallah

Benim oda cok komik ilk oğlumda tsh yüksekmis haberim bile olmadı o kadar doktora gittim kimse birsey demedi sağlikla geldi yavrum doğumda ögrendim sonra ikinciye hamile kaldim ilk günden testleri yapildi ilaclari yazildi bebek düstü diyorum ya hersey nasip suanki hamileligimde gecen ptesi gittim benimde yuksek degerim 3hafta sonra gel test yapalim ona göre ilaca baslariz dedi banada gecmis gebeliklerimde oldugu halde acele edipte hemen mudahale etmedi demekki o kadarda büyütülecek birsey degil

Günaydın herkese cuma günü lekelenme kanama oldu doktora gittim şükür bebek iyi dedi kalp atışları da iyiydi pruloton iğne oldum progestan 200 mg kullanıyorum kesilmişti ama az önce yine kahve pembe akıntı gelmiş

Günaydın kızlar bol bol dua edelim, kendimizi çok yormayalım, stres yapıp kendimizi üzmeyelim, biz iyi olalım ki bebişlerimiz de iyi olsun Allahın izniyle
Amin inşallah hamilelik güzel de mevsim olarak iyi küresel olarak kötü zamana denk geldik evde bunaldıkcuma kontrol var kalp atışı için çağırdı doktor onada gideyim bi sorun çıkmazsa virüs bitene kadar çıkmayacam.cıkmısken paket paket ip alcam biseyler öreyim baribugun ekmek satmaya gelmişler sokağa anneannemin anlattığı 70 leri yaşamış gibi oldum

Bneım aşırı mıdem bulanıyor
Prılam verdı doktor oda bulunduugm ılcede yok eczacı yarın getırebılırız demiş
Bır umut onu bekliyorum

Bnmde geldi başta pembeydi şimdi kahverengi geliyo progestan iğne oldum dün bugünde olucam serum verdi dün bitane hap vermedi bn daha bebeği bile göremedm kontrolüme vardı daha nasıllar blmiyorum yarın gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…