Canim antobiyotikler gebelikte guvenli merak etme ben önceki hamileliklerimde hep kullandim defalarca kez hemde cunku idrar yolu enfeksiyonu gebelikte cok tehlikeli baslarda düşüğe sonralari erken doguma kadar sebeb verebiliyor ve hamileyken idrar yolu enfeksiyonunun bobreklere kadar ilerlemesi cok daha kolay oluyor rahim.mesaneye baskı yapıyor ve tam boşalma saglanamayabiliyor ben bu hamileligimde bulantimdan dolayı sürekli limonlu su içtim biraz enfeksiyonum vardı ve limonlu su sayesinde en son tahlilim de butun enfekaiyon değerleri 0 cıktı bir surahi suya 2 3 tane limonu sıkıp aksama kadar içebilirsin ben bir bardaga yarim limon sıkıp içiyordum cok güzel temizliyor hemde midemi bastırıyorKızlar şimdi acilden geldim Karın ağrısı için gitmiştim doktor idrar yolu enfeksiyonu var dedi ilac verdi bildiğiniz doğal bir sey varmi enfeksiyon icin 6 hafta 5 gunluguz bu arada kalp atışlarınida duydum..cuma randevum var ozelde kendi doktorum iç demeden ilaç içmek istemiyorum yarın sorcam doktoruma ama en erken akşam cevap verir ameliyat günü yarın ve ben doktoru 5 e kadar arayamam kimsenin hakkına girmek istemem heleki böyle bir zamanda bildiğiniz bir yöntem varsa paylaşırsanız mutlu olurum
Valla benimde icimden hep kız gibi geciyor sürekli kız kıyafeti kız odasi bakarken buluyorum kendimioğlumdada hep erkek hissetmistim yanılmadım bakalım bu seferkinde de bilebilecek miyim önce sağlıklı olsun tek nefeste gelsin kucağımıza tabiki sonra bunlarda bizim eğlencemiz şu bulantılı günlerde
Teşekkür ederim canım limon suyu bende içerim aslında Çünkü sadece su içemiyorum.ama günde 1 bardak içerdim bende yapayım 1 sürahi yarına kadar ilerlemesin en azından yarın doktorum ne derse onu yapayım artık çünkü enfeksiyon iyi değil diye bende duymuştumCanim antobiyotikler gebelikte guvenli merak etme ben önceki hamileliklerimde hep kullandim defalarca kez hemde cunku idrar yolu enfeksiyonu gebelikte cok tehlikeli baslarda düşüğe sonralari erken doguma kadar sebeb verebiliyor ve hamileyken idrar yolu enfeksiyonunun bobreklere kadar ilerlemesi cok daha kolay oluyor rahim.mesaneye baskı yapıyor ve tam boşalma saglanamayabiliyor ben bu hamileligimde bulantimdan dolayı sürekli limonlu su içtim biraz enfeksiyonum vardı ve limonlu su sayesinde en son tahlilim de butun enfekaiyon değerleri 0 cıktı bir surahi suya 2 3 tane limonu sıkıp aksama kadar içebilirsin ben bir bardaga yarim limon sıkıp içiyordum cok güzel temizliyor hemde midemi bastırıyor
Aynıymış günümüz canım benimde bir oğlum var :) Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah daha gidemedin mi doktora canım neden üzgünsünMerhaba kızlar bende oğlum olduğu için kız çok istiyoruz ama hayırlısı bakalımAllah gönlümüze göre hayırlısı ile sağlıkla versin İnşallah Ama daha göremediğim için keseyi falan bile çok moda girmek istemiyorum hiçbirsey bakmıyorum internetten
Sadece 2 li test için değil rutin kontrol iöin 1 ay sonra gel demiştir gitmende fayda var genelde folik asit bırakıp extra vitamin kan ilacı fln veriyorlar tahlil sonuçlarına göreKızlar merhaba şuan 11+1 haftalık hamileyim doktor 7 haftalıkken gittiğimde 1 ay sonra kontrole gel demişti Corona sebebi ile gitmek istemiyorum sanırım 2li tarama testi yapacak sadece onun içinse gitmeme gerek olmadığını düşünüyorum ya da gitmem gerekiyor mu.bi de ilaç değişikliği falan oluyor mu şuan sadece pregnom kullanıyorum ilk çocuğum olacak o yüzden tecrübesizim bir fikir verin bana
Canim benimde 3.bebegim olacak Iki kizim var benim hamileliklerim zor geciyo sirf kizlarin baskisindan yaptim dersem yeridir:) saglikli hayirlisi bizimde bi oglusumuz olursa dinyalar bizim olur Rabbim hepimizin gonlune gore versinBenim 3. Bebeğim olacak insallah 2 de oğlum olduğu için baya merak ediyoruz cok kız istiyoruz tabiki önce sağlık ama değişik olsun diye de istiyor insan senin kaçıncı
Ayniyiz bende 11+1 en son adet tarihiniz ne zaman?vede dogumunuz?ben gecen hafta gitmistim 3 hafta sonra gel ikili test yapalim dedi ben gidecemKızlar merhaba şuan 11+1 haftalık hamileyim doktor 7 haftalıkken gittiğimde 1 ay sonra kontrole gel demişti Corona sebebi ile gitmek istemiyorum sanırım 2li tarama testi yapacak sadece onun içinse gitmeme gerek olmadığını düşünüyorum ya da gitmem gerekiyor mu.bi de ilaç değişikliği falan oluyor mu şuan sadece pregnom kullanıyorum ilk çocuğum olacak o yüzden tecrübesizim bir fikir verin bana
Birde kan tahlili yapacağız dedi bence sende gitKızlar merhaba şuan 11+1 haftalık hamileyim doktor 7 haftalıkken gittiğimde 1 ay sonra kontrole gel demişti Corona sebebi ile gitmek istemiyorum sanırım 2li tarama testi yapacak sadece onun içinse gitmeme gerek olmadığını düşünüyorum ya da gitmem gerekiyor mu.bi de ilaç değişikliği falan oluyor mu şuan sadece pregnom kullanıyorum ilk çocuğum olacak o yüzden tecrübesizim bir fikir verin bana
7. Haftadan beri hiç gitmediniz mi ? Ben de en son 8+0 da gitmiştim. Sonra 12. Haftada çağırdı. Ama çok merak ediyorum. Bi sıkıntı var mı yok muKızlar merhaba şuan 11+1 haftalık hamileyim doktor 7 haftalıkken gittiğimde 1 ay sonra kontrole gel demişti Corona sebebi ile gitmek istemiyorum sanırım 2li tarama testi yapacak sadece onun içinse gitmeme gerek olmadığını düşünüyorum ya da gitmem gerekiyor mu.bi de ilaç değişikliği falan oluyor mu şuan sadece pregnom kullanıyorum ilk çocuğum olacak o yüzden tecrübesizim bir fikir verin bana
Banada 8.haftada 3 hafta sonra gel demisti ben beklemedim cunku bu araliklar onemli ben 2 hafta sonra gittim7. Haftadan beri hiç gitmediniz mi ? Ben de en son 8+0 da gitmiştim. Sonra 12. Haftada çağırdı. Ama çok merak ediyorum. Bi sıkıntı var mı yok mu
Benımde oyle ergenlıkte bıle sıvılcem cıkmadı ama sımdı sac dıbımde bıle cıktı hormon artısından dolayı olabılıyormus oyle dedılerBayanlar size birsey soracagim benim alnimda ve alnimin kenarinda baris sivilce çikti normalde regl olacagim donemde bir tane minicik cikardi simdi inanamiyorum birde gogusumun kenarinda minik minik cikti vede gerdanimda cikmaya basladi boyle durumu olan arkadaslar varmi neden kaynaklaniyor acaba yuzumede bakan biriyim maskesiydi kremiydi pleengiydi
O zaman canlari sagolsun bebeklerimizinBenımde oyle ergenlıkte bıle sıvılcem cıkmadı ama sımdı sac dıbımde bıle cıktı hormon artısından dolayı olabılıyormus oyle dedıler
Bebişi göremediğim için üzgünüm herşey yolundadır umarımAynıymış günümüz canım benimde bir oğlum var :) Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah daha gidemedin mi doktora canım neden üzgünsün
29 ocak son adet tarihim.doğumu da 4-5 kasım gösteriyor takvim Allah’ın izniyle.Ayniyiz bende 11+1 en son adet tarihiniz ne zaman?vede dogumunuz?ben gecen hafta gitmistim 3 hafta sonra gel ikili test yapalim dedi ben gidecem
Doktor 1 ay sonra gel dediği için hiç gitmedim şükür bi sıkıntım da olmadı gitmemi gerektiren şimdi bile çok merak etsem de gitmeye korkuyorum7. Haftadan beri hiç gitmediniz mi ? Ben de en son 8+0 da gitmiştim. Sonra 12. Haftada çağırdı. Ama çok merak ediyorum. Bi sıkıntı var mı yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?