2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Fasulye gibi ama saga daha yakin gibi geldi bana keseye gore oglan saga yakinligiyla kiz :) sagliklisi olsun bende keseye gore formda bakiyodun uzun keseleri gorunce cok sasirdim ya muz gibi olanlar var
hayırlısı olsun aynen

çok üzüldüm.. aynı şeyi bende yaşamıştım. inşallah en kısa zamanda kucağını sağlıklı hayırlı evlatla doldursun Rabbim.

Ağzından bal damlıyor, inş sona erer yakında, öğürmekten ve ağlamaktan telef oldum. Yataktan kalkamıyorum
Bende ayni oyleydim yataktan kalkamiyordum sanirim o donemde beta hgc cok yukseldigi icin oyle oluyormuş şimdide şişkinlik başladı

Benim tırtıklı cipsime bakın bir de

Eklentiler

• IMG_20200414_104446.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar şimdi acilden geldim Karın ağrısı için gitmiştim doktor idrar yolu enfeksiyonu var dedi ilac verdi bildiğiniz doğal bir sey varmi enfeksiyon icin 6 hafta 5 gunluguz bu arada kalp atışlarınida duydum..cuma randevum var ozelde kendi doktorum iç demeden ilaç içmek istemiyorum yarın sorcam doktoruma ama en erken akşam cevap verir ameliyat günü yarın ve ben doktoru 5 e kadar arayamam kimsenin hakkına girmek istemem heleki böyle bir zamanda bildiğiniz bir yöntem varsa paylaşırsanız mutlu olurum

Bana da kız gibi geldi maşallah canım inşallah benimde kesem yuvarlaktır da kızım olur hayırlısıyla bi de ben hep kız hissediyorum siz de kız yada erkek hissediyo musunuz
Valla benimde icimden hep kız gibi geciyor sürekli kız kıyafeti kız odasi bakarken buluyorum kendimi oğlumdada hep erkek hissetmistim yanılmadım bakalım bu seferkinde de bilebilecek miyim önce sağlıklı olsun tek nefeste gelsin kucağımıza tabiki sonra bunlarda bizim eğlencemiz şu bulantılı günlerde

Bende öyle canım hep kız elbiseleri ilgimi çekiyo oğlumuz var diye mi bilmiyorum nasip tabiki Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen hak eden herkese inşallah

Benim oğlumda da bunda da hiç midem bulanmadı canım rahatım çok şükür oğlumda koku hassasiyetim vardı bunda o da yok inşallah sizin de bulantılarınız çabucak biter de rahat edersiniz

Acaba tek benmi boyleyimderken sendede ayni durum varmiş bende nnezaman internete girsemhep kiz kiyafetlerine bakiyorum rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Canim kacinci bebegin senin Rabbim hepimizin gonlune gore versin ben ruyalarimda hep erkek cocugu dunde mavi beyaz ayakkabilar gordum ama icime kiz doguyo bende merak ediyorum saglikli olsunlarda
Benim 3. Bebeğim olacak insallah 2 de oğlum olduğu için baya merak ediyoruz cok kız istiyoruz tabiki önce sağlık ama değişik olsun diye de istiyor insan senin kaçıncı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…