canım bende kasıklarımda hissediyorum, daha önce de öyleydi herhangi bi sorunla karşılaşmadık Rabbim korusun hepsini.Hayirli cumalar kizlaar bebek hareketlerini nerde hissediyosunuz ben kasiklarimda hissediyorum bebek asagidami diyede korkmuyir degilim kontrole daha 2 haftam var bi sorayim dedim size
her eczaneden 5 er tane mı alabılıyurz acaba ben fırmaı aradım açan yok tanıdık bır eczanem var onu tekrar aradım 1 aydır yum kan sulandurucu ılaclarda sıkıntı var fırmadan da muhatap bulamıyorsunuz dedı haftaya carsamba detaylı usg var artık doktoruma söylıcem bulamıyoruz hamıleyız ve ılac raporumuz varKızlar kan sulandırıcı iğneyi eczaneye bir sorun deyin ki ilacın kendi tedarikçisinden bir form dolduruluyormuş ve eczaenye geliyormuş. O şekilde 5er kutu gönderiyormuşlar kişi başı. Bunu bir sorun.
doğum yapacagınız hastanede mutlaka yenıdoğan yogun bakım olsun ıhtıyac halınde bız hemen sevk edıyoruz dıyorlar ama sanıyelerın bıle onemı oabılıyor bırde alacak hastane oncelıgı kendınde dogum yapmıs olana verır kendı kapasıtesı doluysa sızı almazCanım sen yenidoğan yoğun bakım olayını sordun mu oraya? Allah korusun küvezde kalması gerekirse devlet karşılıyor mu? Ben de hadi doğumu bir şekilde karşılasak sonra sürpriz masraflarla karşılaşır mıyız diye endişeliyim de.
doğum yapacagınız hastanede mutlaka yenıdoğan yogun bakım olsun ıhtıyac halınde bız hemen sevk edıyoruz dıyorlar ama sanıyelerın bıle onemı oabılıyor bırde alacak hastane oncelıgı kendınde dogum yapmıs olana verır kendı kapasıtesı doluysa sızı almaz
bırde gece doktor mu nobetcı hemsıre mı bunu mutlaka sorun gece bır sıkıntı olsa sizle bebekle kim ilgilenecek
Sizin ilk bebek mi? Dalgalanma hissettiyseniz hareketini hissediyorsunuzdur sanırım ne güzel. Bebek anne karnında hareket ediyorben iki gündür hissediyorum, tekme değil ama göbek deliğimin altında dalgalanma gibi birşey. buradakilere kıyasla geç hissettim, 21. haftamı buldu
Yok benm daha kreme baslamadan tuylenmisti ben zaten bi tek lierac kullaniyorum. Bebe yagi yapar ama tuylenmeBenim de bence bebe yagi ve çatlak kremi yapti
Canim benim bildigim kadariyla sgk karsliyor eger sigortacim yanlis bilgi vermediyse. Ben dogum sigortasi yaptirmistim, yaptirirken sordum yenidogan yogun bakimi karsilanoyor mu diye. Onu siz oduyorsnz snr devletten geri aliyorsnz dedi. Acibadem bakirkoyde doguracagim kismetse, orasi icin soylemisti bunuYok zaten o var, ben sgk ücreti karşılıyor mu diye merak ediyorum sadece
Evet ilk gebelik. Kabızlık bende de çok olmuştu sizin haftalarınizda. Sonra geçti birden. Kefir de içtim o ara. Kendiliğinden geçmiş de olabilir. Hamilelik için kullandigim vitaminin içinde demir var benim de ama dozunu bilmiyorumSizin ilk bebek mi? Dalgalanma hissettiyseniz hareketini hissediyorsunuzdur sanırım ne güzel. Bebek anne karnında hareket ediyor ☺ ben demir ilacından dolayı kabızlık sorunu çekiyorum ona bağlı olarak daha geç hissederim belkiben hayalimde tekmesini Osmanlı tokadı şiddeti ile birleştirdim
Oksapar 0.6 lik canim, bi sorabilirsen memnun olurum, ben de bi yere sorduruyorum şimdi. Tşk ederimCanım iğnenin adı nedir?
Benim evin altında ecza deposu var sormamı isterseniz sorarım...
İnşallah benim de geçer, decavit kullanıyorum ben.Evet ilk gebelik. Kabızlık bende de çok olmuştu sizin haftalarınizda. Sonra geçti birden. Kefir de içtim o ara. Kendiliğinden geçmiş de olabilir. Hamilelik için kullandigim vitaminin içinde demir var benim de ama dozunu bilmiyorum
Oksapar 0.6 lik canim, bi sorabilirsen memnun olurum, ben de bi yere sorduruyorum şimdi. Tşk ederim
Canim göbek deliğinin alt kısımlarında daha çok hissediyorum.Hayirli cumalar kizlaar bebek hareketlerini nerde hissediyosunuz ben kasiklarimda hissediyorum bebek asagidami diyede korkmuyir degilim kontrole daha 2 haftam var bi sorayim dedim size
Maşallah diyelim o zaman miniğe sağlıklı olsunda geç duysakta problem değilBençok erken zamanlardan beridir hissediyorum... Şimdiler de ise esim kızım elini koyduğunda hissediyor
Benimki çok hareketli kıpır kıpır
Kızımda mesela 18. hafta da ancak böle bir seğirme pıt pıt seklinde hissetmiştmkızım zaten çok sakin bir çocuktu uykusu yemesi içmesi hiç yormadı halende öyledir maşaallah
Ama bu çok afacan belli
Allahım sağlık versin inşallah hepsine...
Ama sizinki de belki de bu 2.pek bir nazlı olabilr benim kz gibi
Bende hissetmiyorum şuan canım bence problem olacak bir şey değil daha normal zamanlardayız mutlaka bünyeden bünyeye değişiyor olabilir hissetme durumuBen heyecan yapıyordum haftaya hissedicem haftaya hissedicem diye, sonra bir baktım bazı anne adayları 21-22 de hatta 23 de hissetmeye başlıyorbiz artık tekmeler sertleşince hissedicem sanırım
bulursan bana da söyler misin. temmuz 21 - 24 gibi benimde detaylı usg gitmem lazım.İyi yapmışın canım sen istanbuldaydın demi Bursada perinatolog duymadım hiç genelde uzman radyolog çekiyor araştırıyorum hala bende.
Ben de meraktayımBende hissetmiyorum şuan canım bence problem olacak bir şey değil daha normal zamanlardayız mutlaka bünyeden bünyeye değişiyor olabilir hissetme durumuama çok merak ediyorum ne hissedeceğimizi
Evet öyle canım sağlıklı olsunda geçici şeylerde sıkıntı olmazAy bende çok tüylüyüm ya özellikle benim de karın bölgemAllahtan Dr karanlıkta bakıyor usg diyorm
Doğum sonrası hallederiz inşallahtek problem kıl olsun en basiti
Genelde ilkinde yaptıran ikinci de düşünmüyor. Ben arada evde şeker takibi de yapıyordum ama yine de gerek görüyor doktorlar.Cok sukur canim guzel haberlerle gelmissin ben ikisinde yaptirdim bunda yaptirmamayi dusunuyorum dr gore degisiyo bazi dr yaptiriyo bazilari yaptirmiyo
Çok yer araştırdım canım uzman radyolog olan yerler ultramed 530tl, sonomar 300TL, burtom 500 TL, tomokay 500tl canım hastanelerde de var ama radyolog mu çekiyor bilmiyorum.bulursan bana da söyler misin. temmuz 21 - 24 gibi benimde detaylı usg gitmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?