2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
kızlar resim yükleyemedım ama 3 temmuzda bım e guzel seyler gelıyor
banyo setı
pıccolo mondı ana kucagı
ilk kıtaplarım serısı
anakucagını bılemem ama banyo setı ıyı bence kızımda da bımden almıtım memnun kaldım bır bakın ıstersenız

Hayirli cumalar kizlaar bebek hareketlerini nerde hissediyosunuz ben kasiklarimda hissediyorum bebek asagidami diyede korkmuyir degilim kontrole daha 2 haftam var bi sorayim dedim size
canım bende kasıklarımda hissediyorum, daha önce de öyleydi herhangi bi sorunla karşılaşmadık Rabbim korusun hepsini.

Kızlar kan sulandırıcı iğneyi eczaneye bir sorun deyin ki ilacın kendi tedarikçisinden bir form dolduruluyormuş ve eczaenye geliyormuş. O şekilde 5er kutu gönderiyormuşlar kişi başı. Bunu bir sorun.
her eczaneden 5 er tane mı alabılıyurz acaba ben fırmaı aradım açan yok tanıdık bır eczanem var onu tekrar aradım 1 aydır yum kan sulandurucu ılaclarda sıkıntı var fırmadan da muhatap bulamıyorsunuz dedı haftaya carsamba detaylı usg var artık doktoruma söylıcem bulamıyoruz hamıleyız ve ılac raporumuz var
baska konustugum bır eczacı acıllerde vuruluyor demıstı bu tanıdıgıma sordum acıller bıle bulamıyor dıyor acıl vursa bıle bu ıgne hergun aynı saatde vurulmak sorunda saatı çok krıtık ben hergun aksam 8 de nasıl acılde olayım

doğum yapacagınız hastanede mutlaka yenıdoğan yogun bakım olsun ıhtıyac halınde bız hemen sevk edıyoruz dıyorlar ama sanıyelerın bıle onemı oabılıyor bırde alacak hastane oncelıgı kendınde dogum yapmıs olana verır kendı kapasıtesı doluysa sızı almaz
bırde gece doktor mu nobetcı hemsıre mı bunu mutlaka sorun gece bır sıkıntı olsa sizle bebekle kim ilgilenecek

Yok zaten o var, ben sgk ücreti karşılıyor mu diye merak ediyorum sadece

ben iki gündür hissediyorum, tekme değil ama göbek deliğimin altında dalgalanma gibi birşey. buradakilere kıyasla geç hissettim, 21. haftamı buldu
Sizin ilk bebek mi? Dalgalanma hissettiyseniz hareketini hissediyorsunuzdur sanırım ne güzel. Bebek anne karnında hareket ediyor ben demir ilacından dolayı kabızlık sorunu çekiyorum ona bağlı olarak daha geç hissederim belki ben hayalimde tekmesini Osmanlı tokadı şiddeti ile birleştirdim

Yok zaten o var, ben sgk ücreti karşılıyor mu diye merak ediyorum sadece
Canim benim bildigim kadariyla sgk karsliyor eger sigortacim yanlis bilgi vermediyse. Ben dogum sigortasi yaptirmistim, yaptirirken sordum yenidogan yogun bakimi karsilanoyor mu diye. Onu siz oduyorsnz snr devletten geri aliyorsnz dedi. Acibadem bakirkoyde doguracagim kismetse, orasi icin soylemisti bunu

Evet ilk gebelik. Kabızlık bende de çok olmuştu sizin haftalarınizda. Sonra geçti birden. Kefir de içtim o ara. Kendiliğinden geçmiş de olabilir. Hamilelik için kullandigim vitaminin içinde demir var benim de ama dozunu bilmiyorum

İnşallah benim de geçer, decavit kullanıyorum ben.
İlk gebelik lerde daha geç hissediliyor diyorlar ama bilmiyorum benim de ilk ve az biraz göbişim vardı bebekten önce belki ondan da geç hissedecek olabilirim

Oksapar 0.6 lik canim, bi sorabilirsen memnun olurum, ben de bi yere sorduruyorum şimdi. Tşk ederim

Canım bulamadıysan yakın bir eczaneyi ara, hangi depo ile çalıştığını sor sonra Koçak Farma genel müdürlüğünü ara 5 kutu senin adına o depoya gönderiyorlar, sonrasında eczaneden alıyorsun.

Hayirli cumalar kizlaar bebek hareketlerini nerde hissediyosunuz ben kasiklarimda hissediyorum bebek asagidami diyede korkmuyir degilim kontrole daha 2 haftam var bi sorayim dedim size
Canim göbek deliğinin alt kısımlarında daha çok hissediyorum.

Maşallah diyelim o zaman miniğe sağlıklı olsunda geç duysakta problem değil

Ben heyecan yapıyordum haftaya hissedicem haftaya hissedicem diye, sonra bir baktım bazı anne adayları 21-22 de hatta 23 de hissetmeye başlıyor biz artık tekmeler sertleşince hissedicem sanırım
Bende hissetmiyorum şuan canım bence problem olacak bir şey değil daha normal zamanlardayız mutlaka bünyeden bünyeye değişiyor olabilir hissetme durumu ama çok merak ediyorum ne hissedeceğimizi

Ay bende çok tüylüyüm ya özellikle benim de karın bölgem Allahtan Dr karanlıkta bakıyor usg diyorm
Doğum sonrası hallederiz inşallah tek problem kıl olsun en basiti
Evet öyle canım sağlıklı olsunda geçici şeylerde sıkıntı olmaz doktorumda çekindiğimi anlayınca normal bunlar diye rahatlatıyor beni

Cok sukur canim guzel haberlerle gelmissin ben ikisinde yaptirdim bunda yaptirmamayi dusunuyorum dr gore degisiyo bazi dr yaptiriyo bazilari yaptirmiyo
Genelde ilkinde yaptıran ikinci de düşünmüyor. Ben arada evde şeker takibi de yapıyordum ama yine de gerek görüyor doktorlar.

bulursan bana da söyler misin. temmuz 21 - 24 gibi benimde detaylı usg gitmem lazım.
Çok yer araştırdım canım uzman radyolog olan yerler ultramed 530tl, sonomar 300TL, burtom 500 TL, tomokay 500tl canım hastanelerde de var ama radyolog mu çekiyor bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…