2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar stres yapmayın ben 20'de daha yeni hissetmeye başladım.
Bir de bir şey fark ettim bilmiyorum etkisi var mı ama koştur koştur iş yapıp oturunca birden hareketleniyor.
Benim de göbek deliğimin tam üstüne vuruyor mesela şu an. Yiyiiicemmmm ayaklarını sıpaaaa
Sabredin 20'ye kadar hissetmemek normal.

Kizlar ayrintili usg icin ben cerrahpasa ya gidicem 200 tl profesör ali benian diye bi doktor cok tavsiye ediyolar ablamda yakin cevremde randevularida musait 6 sinda alicam ben

bende göbek deliğimin altında akşamları yemekden sonra oturunca hissediyorum kızlar bir de tatlı bişey yediğimde minik minik seyirme gibi hissediyorum tatlıyı seviyo galiba bıdıklar 2. Hamilelikde erken hissedilirmiş dün akşam da sol kasığımın orada hissettim muz büyüklüğüne gelmişiz şükür hissettiriyolar artık yavaşdan kendilerini

Ben çok net hissediyorum artık hatta bugün doktor muayenesinde kıpır kıpırdı hem karnımdan hissettim hem de ekranda gördüm
Ben de baya hissediyorum artık iki haftadır hatta dün karnımdaki hareketi dışarıdan da görüldü minnoşun ilk tekmesi

Canım iyi haberlerle gelmişsin hayırlı olsun çok sevindim benim doktorum da yapıyor şeker yüklemesi. Ben internete onun bunun sözlerine dikkat etmiyorum doktorum ne diyorsa onu yapıyorum çünkü öbür türlü kafa çok karışıyor. Doktora güveniyorum bizim kötülüğümüze bir şey önermez diye düşünüyorum ve sonuçta doçent okumuştur o da araştırmaları faydasız olduğunu düşünse yaptırmazdı şeker yüklemesi

Canım benim kızım da uzanıp kitap okuduğumda çok kıpırdanıyor bir de araba sürdüğüm zaman kıpır kıpır oluyor nedense

Ben heyecan yapıyordum haftaya hissedicem haftaya hissedicem diye, sonra bir baktım bazı anne adayları 21-22 de hatta 23 de hissetmeye başlıyor biz artık tekmeler sertleşince hissedicem sanırım
benim karnimda cok sis 1 ay once de yine cok belirgindi portakal buyuklugunde bebek diyor bu hafta icin ben 7 aylik gibiyim bi sabah uyandığımda biraz daha inmis gibi o yuzden bağırsak hareketidir diye emin olamıyorum dedigin gibi tam kuvvetlenince hareketi iste bebek diyebilecem sanirim

Aynen benim yaşadıklarım da böyle ben bekliyorum bir tekme, annem vur bana vur bana diyorum ama hareket yok

İnşallah benim de geçer, decavit kullanıyorum ben.
İlk gebelik lerde daha geç hissediliyor diyorlar ama bilmiyorum ☺ benim de ilk ve az biraz göbişim vardı bebekten önce belki ondan da geç hissedecek olabilirim
Bende hissetmiyorum şuan canım bence problem olacak bir şey değil daha normal zamanlardayız mutlaka bünyeden bünyeye değişiyor olabilir hissetme durumu ama çok merak ediyorum ne hissedeceğimizi
Merhaba yaklaşık aynı günlerimiz bende 4-5 gündür hissediyorum kasıklarımın orda özellikle solda küçük baloncuk patlagı gibi Birşeyler

Merhaba yaklaşık aynı günlerimiz bende 4-5 gündür hissediyorum kasıklarımın orda özellikle solda küçük baloncuk patlagı gibi Birşeyler
Ben mi anlayamıyorum acaba birazdan dondurma yiyip uzanıcam bakayım bizimki tepki verecek mi vermezse aldığım kaloriyle kalırım

Ya benimde 2ci bebegim ilkinide gec hissettigimi hatirliyorum ama bu defa artik hissetmeliyim diye dusunuyorum arada sirada oluyor ama bagirsak hareketimidir diye guvenemiyorum siz hissedenler hergün hissediyor musunuz

Ya benimde 2ci bebegim ilkinide gec hissettigimi hatirliyorum ama bu defa artik hissetmeliyim diye dusunuyorum arada sirada oluyor ama bagirsak hareketimidir diye guvenemiyorum siz hissedenler hergün hissediyor musunuz
Ben her gün hissediyorum canım özellikle yorulunca sırt üstü yatınca.. Sol yanıma yatınca.. Hatta eğilerek oturunca...
Kendimi çok yorarsam eğer kesinlikle o gün daha hareketli oluyır

Benim de ikinci bebeğim canım ama 20'ye kadar hiç doğru düzgün "işte bu" diyebileceğim gibi hissetmemiştim. 21e gireceğim neredeyse daha yeni işte. Şimdi düzenli gibi ama öncesinde emin bile değildim bebek mi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…