2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benimde öyle olacak anlaşılan burda yazılanları okudukca kendimden süphe eder oldum neden hergün tam hissetmiyorum diye

Ya benimde 2ci bebegim ilkinide gec hissettigimi hatirliyorum ama bu defa artik hissetmeliyim diye dusunuyorum arada sirada oluyor ama bagirsak hareketimidir diye guvenemiyorum siz hissedenler hergün hissediyor musunuz
Canım ben 19 dayım şu an geçen haftadan beri neredeyse her gün hissediyorum

Ben konuşmadım ama bildiğim kadarıyla yenidoğan yoğun bakımı devlet karşılıo. Ben şuan hala amerikan hastanesine gidiorum ama doğum fulya acıbademde olcak henüz acıbademle görüşmedim
Kizlar ayrintili usg icin ben cerrahpasa ya gidicem 200 tl profesör ali benian diye bi doktor cok tavsiye ediyolar ablamda yakin cevremde randevularida musait 6 sinda alicam ben
Benim cerrahpaşada doktorumdu iyi bir doktor evet

Saol canım Evet bi çok doktor yaptır dediği için yaptıracam bende onlar daha doğrusunu biliyordur. Biraz pahalı geldi Fiyatı gittiğim yerde. Birde bana 24. Hafta şeker yüklemesi ve kan testleri yapılacak gece 12 sen sonra yiyip içme dendi

Anladım canım ben fiyatlarını bilmiyorum testlerin ayrı ayrı, tüm testler dahil bir fiyatta anlaştık doktorumla çünkü ama bütçe dahilinde olduğunca yaptırmak iyi olur diye düşünüyorum

Benimde öyle olacak anlaşılan burda yazılanları okudukca kendimden süphe eder oldum neden hergün tam hissetmiyorum diye
Kıyaslamayın kızlar herkesin anatomisi farklı kilosu farklı deri kalınlığı farklı... Farkındalığı bile farklı... Bu nedenle geç erken hissetme diye bir sey olamaz...
Dr lere sorun size 22.hafta da hissetmiş olmanızı bekleriz der yani 22ler olmadan illa kendinizi hissedemiyorum diye sıkmayın... Evham yapmayın...

Benimde ilk gebeliğim acaba ne zaman hissedicem dedim 2 gündür hissediyorum sanırım aynı şekilde çok hafif pır pır ediyor sanki zaman zaman çok garip bir his

Kızlar ilaç deposu bugun açık değildi.soramadımgenelde aksamları açık olurdu

Anladım canım ben fiyatlarını bilmiyorum testlerin ayrı ayrı, tüm testler dahil bir fiyatta anlaştık doktorumla çünkü ama bütçe dahilinde olduğunca yaptırmak iyi olur diye düşünüyorum
O günkü muayenem şeker yükleme ve kan testlerim 660 TL tutacak ayrıca kan uyuşmazlığı için bir test yapacak ona da ayrı bir fiyat çıkcak. Yaptırmak istiyorum ama bu fiyatlar çok geldi bana ya

Hadi yaa canım benim ilk gebeliğim ve sürpriz bir gebelik oldu sıfır bilgi sahibiyiz bu konularda eşim de ben de, sırf bu sebeple öğrendiğimiz an perinatoloğa gittik, hala da aynı dr ile devam ediyoruz. Umarım bu kdr önemli bir şeyi atlamamıştır şimdiye kadar.

Sen ibrahim bildiriciye mi gidiyodun dogru mu hatirliyorm. O hayatta atlamaz adamin olayi riskli gebelik zaten. Ben de bir kere oma muayene oldum bana da bakmistr heralde

Kızlar rahim agzı muayenesi vajinal olur aklınızda olsun...

Ne zaman yapılır canım bu muayene
Canım genelde 12.haftadan itibaren yapılır risk varsa proluton iğne her hafta kullandırılarak her hafta ya da 2hafta da bir ölçüm yapılır acılma var mı bakılır...
İlk bebeğimde riskim vardı süreci yakinen yasadım. Çok sükür kısalmada acılamda olmadı ama ynede tedbir amaclı hep bakıldı.
Bu bebeğimde de proluton kullanıyorm her cuma...
Rahim agzı kapalıydı en son haftaya detaylı usg de vajinal de bakılıp rahim agzına bakılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…