- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Benimde öyle olacak anlaşılan burda yazılanları okudukca kendimden süphe eder oldum neden hergün tam hissetmiyorum diyeBenim de ikinci bebeğim canım ama 20'ye kadar hiç doğru düzgün "işte bu" diyebileceğim gibi hissetmemiştim. 21e gireceğim neredeyse daha yeni işte. Şimdi düzenli gibi ama öncesinde emin bile değildim bebek mi diye.
Merak etme canım zaten 20. haftalarda hissetmeye başlanır genelde.Benimde öyle olacak anlaşılan burda yazılanları okudukca kendimden süphe eder oldum neden hergün tam hissetmiyorum diye
Canım ben 19 dayım şu an geçen haftadan beri neredeyse her gün hissediyorumYa benimde 2ci bebegim ilkinide gec hissettigimi hatirliyorum ama bu defa artik hissetmeliyim diye dusunuyorum arada sirada oluyor ama bagirsak hareketimidir diye guvenemiyorum siz hissedenler hergün hissediyor musunuz
Ben konuşmadım ama bildiğim kadarıyla yenidoğan yoğun bakımı devlet karşılıo. Ben şuan hala amerikan hastanesine gidiorum ama doğum fulya acıbademde olcak henüz acıbademle görüşmedimCanım sen yenidoğan yoğun bakım olayını sordun mu oraya? Allah korusun küvezde kalması gerekirse devlet karşılıyor mu? Ben de hadi doğumu bir şekilde karşılasak sonra sürpriz masraflarla karşılaşır mıyız diye endişeliyim de.
Benim cerrahpaşada doktorumdu iyi bir doktor evetKizlar ayrintili usg icin ben cerrahpasa ya gidicem 200 tl profesör ali benian diye bi doktor cok tavsiye ediyolar ablamda yakin cevremde randevularida musait 6 sinda alicam ben
MaşallahBen de baya hissediyorum artık iki haftadırhatta dün karnımdaki hareketi dışarıdan da görüldü minnoşun ilk tekmesi
Saol canımCanım iyi haberlerle gelmişsin hayırlı olsun çok sevindimbenim doktorum da yapıyor şeker yüklemesi. Ben internete onun bunun sözlerine dikkat etmiyorum doktorum ne diyorsa onu yapıyorum çünkü öbür türlü kafa çok karışıyor. Doktora güveniyorum bizim kötülüğümüze bir şey önermez diye düşünüyorum ve sonuçta doçent okumuştur o da araştırmaları faydasız olduğunu düşünse yaptırmazdı şeker yüklemesi
Anladım canım ben fiyatlarını bilmiyorum testlerin ayrı ayrı, tüm testler dahil bir fiyatta anlaştık doktorumla çünkü ama bütçe dahilinde olduğunca yaptırmak iyi olur diye düşünüyorumSaol canımEvet bi çok doktor yaptır dediği için yaptıracam bende onlar daha doğrusunu biliyordur. Biraz pahalı geldi Fiyatı gittiğim yerde. Birde bana 24. Hafta şeker yüklemesi ve kan testleri yapılacak gece 12 sen sonra yiyip içme dendi
Kıyaslamayın kızlar herkesin anatomisi farklı kilosu farklı deri kalınlığı farklı... Farkındalığı bile farklı... Bu nedenle geç erken hissetme diye bir sey olamaz...Benimde öyle olacak anlaşılan burda yazılanları okudukca kendimden süphe eder oldum neden hergün tam hissetmiyorum diye
O günkü muayenem şeker yükleme ve kan testlerim 660 TL tutacak ayrıca kan uyuşmazlığı için bir test yapacak ona da ayrı bir fiyat çıkcak. Yaptırmak istiyorum ama bu fiyatlar çok geldi bana yaAnladım canım ben fiyatlarını bilmiyorum testlerin ayrı ayrı, tüm testler dahil bir fiyatta anlaştık doktorumla çünkü ama bütçe dahilinde olduğunca yaptırmak iyi olur diye düşünüyorum
Hadi yaaMaalesef doktorların dikkat etmediği bu konu yüzünden insanlar 2-3 bebek kaybından sonra rahim ağzı yetmezliği olduğunu öğreniyor. Kayıplar yaşanana kadar hiç bir kadın doğumcu ayrıntılı tetkik yapmıyor zaten. Bizim için can, onlar için vak'a çünkü.
Sen ibrahim bildiriciye mi gidiyodun dogru mu hatirliyorm. O hayatta atlamaz adamin olayi riskli gebelik zaten. Ben de bir kere oma muayene oldum bana da bakmistr heraldeHadi yaacanım benim ilk gebeliğim ve sürpriz bir gebelik oldu sıfır bilgi sahibiyiz bu konularda eşim de ben de, sırf bu sebeple öğrendiğimiz an perinatoloğa gittik, hala da aynı dr ile devam ediyoruz. Umarım bu kdr önemli bir şeyi atlamamıştır şimdiye kadar.
Evet canım ona gidiyorum ben de çok güveniyorum, bakmıştır ikimize de benceSen ibrahim bildiriciye mi gidiyodun dogru mu hatirliyorm. O hayatta atlamaz adamin olayi riskli gebelik zaten. Ben de bir kere oma muayene oldum bana da bakmistr heralde
Ne zaman yapılır canım bu muayeneKızlar rahim agzı muayenesi vajinal olur aklınızda olsun...
doktor normal usg de rahim boyunda kısalık görürse bakabilir. benim normal usg de rahim boyuna hep bakar ve söyler doktorum.Ne zaman yapılır canım bu muayene
Canım genelde 12.haftadan itibaren yapılır risk varsa proluton iğne her hafta kullandırılarak her hafta ya da 2hafta da bir ölçüm yapılır acılma var mı bakılır...Ne zaman yapılır canım bu muayene
Hayat hastanesi naile gökçe akagunduzhangi hastane doktor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?