- 18 Aralık 2018
- 292
- 472
- 53
Evet yüksekmiş canım ama normal ilerleyen bir süreçte yapılacak başka test kalmıyor sanırım şeker yüklemesinden sonra. Öyle düşünebilirsin en azından için rahat ederO günkü muayenem şeker yükleme ve kan testlerim 660 TL tutacak ayrıca kan uyuşmazlığı için bir test yapacak ona da ayrı bir fiyat çıkcak. Yaptırmak istiyorum ama bu fiyatlar çok geldi bana ya
Ben de dün bir kez karnımın hareketini gördüm ya bütün akşam diktim gözümü karnıma öyle oturuyorumKızlar bugün kıpır kıpır hareket ediyor içimde dönüyor resmen kızçemhatta açtık karnımı eşim konuştukça karnımdan bile hareket ettiği belli oluyor artık
Evet öyle canım haklısın birde devlet hastaneleri buralarda çok riskli mucizem için değer diyorumEvet yüksekmiş canım ama normal ilerleyen bir süreçte yapılacak başka test kalmıyor sanırım şeker yüklemesinden sonra. Öyle düşünebilirsin en azından için rahat eder
Ben de dün bir kez karnımın hareketini gördüm ya bütün akşam diktim gözümü karnıma öyle oturuyorumkızçe arada hopluyor ben de eşime bak gördün mü diyorum
Bende var ne yesem yanıyorumKızlar beni bu hamilelik reflüsü çok fena vurduartık yemek yemekten korkuyorum. Sanki ne yesem midemi yakıyor çok rahatsız edici var mı bu dertten muzdarip olan?
Ayy benim de boğazıma kadar yaa çok kötüBende var ne yesem yanıyorumboğazıma kadar yanıyor valla. Doktora danıştım baharatlı hiç yeme dedi pul biber falanda. Birde yemekle birlikte su içme, yemek yiyip hemen uzanma dedi. Gaviscon yada rennie duo şurup alabilirsin çok yanarsan dedi
Sizin haftanizda vardı sonradan gecti.yanilmiyorsam 18-19.haftalarda çektim bunu ben de. Mide yanması yediklerim ağzıma gelmesi vs. Kendi kendine geçti sonra. O ara baya bir nane çayı içtim neredeyse her gun. Arada Rennie de aldım.Kızlar beni bu hamilelik reflüsü çok fena vurduartık yemek yemekten korkuyorum. Sanki ne yesem midemi yakıyor çok rahatsız edici var mı bu dertten muzdarip olan?
Canım aynı durumdayım ben Gaviscon kullanıyorum çok iyi geldi sende deneAyy benim de boğazıma kadar yaa çok kötüsadece baharatlıda da olmuyor bisküvi yiyince de oluyor pastane sandviçi yedim o da fena yaktı Benim doktorum da rennie tablet çiğneyebilirsin dedi ama mümkün olduğunca ilaç almadan çözmeye çalışıyorum o da olmuyo karpuz bile yakıyor sanki reflüyle yaşamak ne zormuş dedim
İlk gebelik herhalde17.haftadayım bebeğin hareketini sanırım hissediyorum özellikle gece yatarken. Bugün böyle ortada toplandı taş gibi bişey geldi elime sonra düzeldi. Ya çok seviniyorum hareket edince sağlıklı demekki diye ama biraz da korkuyorum içimde kıpırdayan bişey var. Benim gibi korku hisseden de var mı?
doktor normal usg de rahim boyunda kısalık görürse bakabilir. benim normal usg de rahim boyuna hep bakar ve söyler doktorum.
Şimdiye kadar vajinal hiç bakılmadı ama 12. Haftada doktorun rahimde falan problem yok dediğini hatırlıyorum haftaya detaylı ultrason randevum var o zaman bakılır sanırım bakılmazsa ben de sorayım unutmazsam inşallahCanım genelde 12.haftadan itibaren yapılır risk varsa proluton iğne her hafta kullandırılarak her hafta ya da 2hafta da bir ölçüm yapılır acılma var mı bakılır...
İlk bebeğimde riskim vardı süreci yakinen yasadım. Çok sükür kısalmada acılamda olmadı ama ynede tedbir amaclı hep bakıldı.
Bu bebeğimde de proluton kullanıyorm her cuma...
Rahim agzı kapalıydı en son haftaya detaylı usg de vajinal de bakılıp rahim agzına bakılır.
gümüş uç kullanmadım. memnun olan da var olmayanda. avent kalkan kullandım. özellikle bebek bir göğsü emerken diğer göğüsten gelen sütü ziyan etmemek açısından memnundum çok. ben ilk 1 ay sağarak besledim kızımı. buna rağmen göğüs ucu yarası çok yaşamadım. 35.hafta sonrası lansinoh krem sürdüm hep göğüslerime.Arkadaşlar, daha önce anne olanlar ya da ilk defa olacak olup bu konuda araştırma yapanlar, gümüş göğüs ucu kapağı ya da Philips Avent göğüs kalkanı hakkinda ne düşünüyorsunuz? Hangisi yararlı ya da ikisini de almalimiyim?
Evet yanma başladı mı geçmiyor o gün yoğurt yesem bile geçmiyor çok zor reflü. Bende ilaç almamaya çalışıyorum ama bazen dayanılmaz oluyorAyy benim de boğazıma kadar yaa çok kötüsadece baharatlıda da olmuyor bisküvi yiyince de oluyor pastane sandviçi yedim o da fena yaktı Benim doktorum da rennie tablet çiğneyebilirsin dedi ama mümkün olduğunca ilaç almadan çözmeye çalışıyorum o da olmuyo karpuz bile yakıyor sanki reflüyle yaşamak ne zormuş dedim
Benim hamilelikle birlikte basladi cok zir yemek yiyorum size tavsiyem yemek yedikten donra hemen uzanmayin bide ben renine kullaniyorum yolu yariladik insallah saglikla kucagimiza alirizEvet yanma başladı mı geçmiyor o gün yoğurt yesem bile geçmiyor çok zor reflü. Bende ilaç almamaya çalışıyorum ama bazen dayanılmaz oluyor
Sizin haftanizda vardı sonradan gecti.yanilmiyorsam 18-19.haftalarda çektim bunu ben de. Mide yanması yediklerim ağzıma gelmesi vs. Kendi kendine geçti sonra. O ara baya bir nane çayı içtim neredeyse her gun. Arada Rennie de aldım.
Nane çayını da Gavisconu da deniycem kızlar umarım kendiliğinden geçer bir an önceCanım aynı durumdayım ben Gaviscon kullanıyorum çok iyi geldi sende dene
Canım ben nanenin hamilelikte çok önerilmediğini duymuştum özellikle de 1 fincandan fazla içildiğinde rahim kaslarını gevşettiğini ve erken doğum riski oluşturduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorumNane çayını da Gavisconu da deniycem kızlar umarım kendiliğinden geçer bir an önce
Canım benim ellerimde ve kollarımda oldu her geçen gün artıyor. Sabahları hiçbirşey tutamıyorum çok feciGünaydın kızlar. Ellerinde ve Ayaklarında ağrınız oluyor mu.Sislik var ama o olabiliyormuş ellerimi sıkamıyorum bile sanki tarlada çalışmışım gibi.Yasak bitsin biras yürüyüş yapayim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?