2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
O günkü muayenem şeker yükleme ve kan testlerim 660 TL tutacak ayrıca kan uyuşmazlığı için bir test yapacak ona da ayrı bir fiyat çıkcak. Yaptırmak istiyorum ama bu fiyatlar çok geldi bana ya
Evet yüksekmiş canım ama normal ilerleyen bir süreçte yapılacak başka test kalmıyor sanırım şeker yüklemesinden sonra. Öyle düşünebilirsin en azından için rahat eder
Kızlar bugün kıpır kıpır hareket ediyor içimde dönüyor resmen kızçem hatta açtık karnımı eşim konuştukça karnımdan bile hareket ettiği belli oluyor artık
Ben de dün bir kez karnımın hareketini gördüm ya bütün akşam diktim gözümü karnıma öyle oturuyorum kızçe arada hopluyor ben de eşime bak gördün mü diyorum

Kızlar beni bu hamilelik reflüsü çok fena vurdu artık yemek yemekten korkuyorum. Sanki ne yesem midemi yakıyor çok rahatsız edici var mı bu dertten muzdarip olan?

Evet öyle canım haklısın birde devlet hastaneleri buralarda çok riskli mucizem için değer diyorum
Artık hissettiriyorlar canımben karnımda hep hissediyordum ama bugün ilk kez dışardanda fark ediliyor ve bugün hiç durmadı iş yerinde de hareket ediyor benim suratta şapşal bir gülümseme gezdim bugün ☺

Arkadaşlar, daha önce anne olanlar ya da ilk defa olacak olup bu konuda araştırma yapanlar, gümüş göğüs ucu kapağı ya da Philips Avent göğüs kalkanı hakkinda ne düşünüyorsunuz? Hangisi yararlı ya da ikisini de almalimiyim?

Kızlar beni bu hamilelik reflüsü çok fena vurdu artık yemek yemekten korkuyorum. Sanki ne yesem midemi yakıyor çok rahatsız edici var mı bu dertten muzdarip olan?
Bende var ne yesem yanıyorum boğazıma kadar yanıyor valla. Doktora danıştım baharatlı hiç yeme dedi pul biber falanda. Birde yemekle birlikte su içme, yemek yiyip hemen uzanma dedi. Gaviscon yada rennie duo şurup alabilirsin çok yanarsan dedi

Ayy benim de boğazıma kadar yaa çok kötü sadece baharatlıda da olmuyor bisküvi yiyince de oluyor pastane sandviçi yedim o da fena yaktı Benim doktorum da rennie tablet çiğneyebilirsin dedi ama mümkün olduğunca ilaç almadan çözmeye çalışıyorum o da olmuyo karpuz bile yakıyor sanki reflüyle yaşamak ne zormuş dedim

Sizin haftanizda vardı sonradan gecti.yanilmiyorsam 18-19.haftalarda çektim bunu ben de. Mide yanması yediklerim ağzıma gelmesi vs. Kendi kendine geçti sonra. O ara baya bir nane çayı içtim neredeyse her gun. Arada Rennie de aldım.

17.haftadayım bebeğin hareketini sanırım hissediyorum özellikle gece yatarken. Bugün böyle ortada toplandı taş gibi bişey geldi elime sonra düzeldi. Ya çok seviniyorum hareket edince sağlıklı demekki diye ama biraz da korkuyorum içimde kıpırdayan bişey var. Benim gibi korku hisseden de var mı?

Canım aynı durumdayım ben Gaviscon kullanıyorum çok iyi geldi sende dene

İlk gebelik herhalde bu dünyanın en güzel kıpırtısı canım benim korkmak yerine ona dokun hisset.

doktor normal usg de rahim boyunda kısalık görürse bakabilir. benim normal usg de rahim boyuna hep bakar ve söyler doktorum.
Şimdiye kadar vajinal hiç bakılmadı ama 12. Haftada doktorun rahimde falan problem yok dediğini hatırlıyorum haftaya detaylı ultrason randevum var o zaman bakılır sanırım bakılmazsa ben de sorayım unutmazsam inşallah

gümüş uç kullanmadım. memnun olan da var olmayanda. avent kalkan kullandım. özellikle bebek bir göğsü emerken diğer göğüsten gelen sütü ziyan etmemek açısından memnundum çok. ben ilk 1 ay sağarak besledim kızımı. buna rağmen göğüs ucu yarası çok yaşamadım. 35.hafta sonrası lansinoh krem sürdüm hep göğüslerime.
herkeste yara olacak diye bir durum yok. öncesinde o kadar para vermeye gerek görmüyorum. hatta aventin benzeri birkaç markada daha uygun fiyatlı kalkanlar gördüm. şimdi ucuz kalkan tercih edeceğim. bir de mochi almayı düşünüyorum o da çok pratik bir şeye benziyor.

Evet yanma başladı mı geçmiyor o gün yoğurt yesem bile geçmiyor çok zor reflü. Bende ilaç almamaya çalışıyorum ama bazen dayanılmaz oluyor

Evet yanma başladı mı geçmiyor o gün yoğurt yesem bile geçmiyor çok zor reflü. Bende ilaç almamaya çalışıyorum ama bazen dayanılmaz oluyor
Benim hamilelikle birlikte basladi cok zir yemek yiyorum size tavsiyem yemek yedikten donra hemen uzanmayin bide ben renine kullaniyorum yolu yariladik insallah saglikla kucagimiza aliriz

Kizlar dunden beri sirimda cok kotu bir agri var nefes bile alirken batiyo bana sirt agrim ikinci dogumumdan sinra hic gecmedi zaten bebek buyuudukce baski yapiyo heralde cok sukur kasiklarimda bi agri yok aklima kotu seyler getirmek istemiyorum

Canım aynı durumdayım ben Gaviscon kullanıyorum çok iyi geldi sende dene
Nane çayını da Gavisconu da deniycem kızlar umarım kendiliğinden geçer bir an önce

Günaydın kızlar. Ellerinde ve Ayaklarında ağrınız oluyor mu.Sislik var ama o olabiliyormuş ellerimi sıkamıyorum bile sanki tarlada çalışmışım gibi.Yasak bitsin biras yürüyüş yapayim diyorum

Nane çayını da Gavisconu da deniycem kızlar umarım kendiliğinden geçer bir an önce
Canım ben nanenin hamilelikte çok önerilmediğini duymuştum özellikle de 1 fincandan fazla içildiğinde rahim kaslarını gevşettiğini ve erken doğum riski oluşturduğunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum

Canım benim ellerimde ve kollarımda oldu her geçen gün artıyor. Sabahları hiçbirşey tutamıyorum çok feci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…