2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet hem ayak hem ellerde var bende şiş gibi bence ödem olabilir. Ben biraz tuzluyu fazla atıştırıyorum ondan olabilir

Canım benim ellerimde ve kollarımda oldu her geçen gün artıyor. Sabahları hiçbirşey tutamıyorum çok feci
Evet hem ayak hem ellerde var bende şiş gibi bence ödem olabilir. Ben biraz tuzluyu fazla atıştırıyorum ondan olabilir
Ödem vardır genelde hepimizde ama ağrı bana tuhaf geldi sabah dediğin gibi ellerimi yıkarken insanin kemikleri ağrır mi o derece ağrıyor. Bu da hamilelikten

Arkadaşlar merhaba, 18 haftalık gebeyim. 3 haftadır kasıklarımda rahimde bazen vajinada sık aralıklarla sancı oluyor saniyelik sonra geçiyor. İğne gibi batıyor. Enfeksiyon yok tahlillerim temiz çıktı.
Doktora gittim bebek çok aşağı inmiş dedi. Ama rahimde açıklık yok. Rahim ağzı uzunluğu 3.25. Sancılarım için hiç birşey demedi. Kafam çok karışık. Bebeğin aşağıda olma durumu ile bilgisi olan var mı? Yatıyorum hiç kalkmadan. Ne yapıcağımı şaşırdım.kanamam yok ama çok nadir çamaşırımda hafif sarımsı kahveye dönük leke görüyorum.

Benim hamilelikle birlikte basladi cok zir yemek yiyorum size tavsiyem yemek yedikten donra hemen uzanmayin bide ben renine kullaniyorum yolu yariladik insallah saglikla kucagimiza aliriz
ÖZellikle akşam yemeğinden sonra elim ayağım tutmuyor uyuyorum hemen saol canım inş hepimizin bebekleri sağlıklı sıhhatli olur

Kizlar dunden beri sirimda cok kotu bir agri var nefes bile alirken batiyo bana sirt agrim ikinci dogumumdan sinra hic gecmedi zaten bebek buyuudukce baski yapiyo heralde cok sukur kasiklarimda bi agri yok aklima kotu seyler getirmek istemiyorum
Aklına kötü şey hiç getirme canım hep moralli ol vücudumuz değişiyor bebeğe yer açıyor agrılarımız çok normal. Benimde sağ gögsümün altından batıyor sürekli oturamıyorum

Benimde bacak arası kemiklerimden sol kısmı ağrıyor gün içinde
Kızımda da yne aynı yer ağrırdı...
Kızımda son aylara doğru ayak ve elde sisme oldu benim doğuma yakındı...
Bu da henüz bir sey yok umarım olmaz da

Merhaba kızlar ben de nasip olursa Kasım annesi olacağım. Benim 3.gebeligim ama diğerlerinde hissetmediğim halde bu gebeliğimde göğüslerim aşırı hassas ve daha büyük. Bebegimin cinsiyeti diğer kuzularımla aynı. Ama neden bu kez daha hassas anlam veremiyorum.Bir de kasık ağrılarım hep var.

Geçmiş olsun, idrar tahlili temizse vajinit olmuşsunuzdur doktorun alttan muayene edip örnek alıp inceletmesi gerek, muhtemelen fitil verecektir. İhmal etmeyin çünkü enfeksiyon tehlikeli, bebeğin kesesine zarar verip delebilir Allah korusun.
Bebeğin aşağıda olmasıyla ilgili doktor bir yorum yapmadı mı?

Vajinada sizlama ve sancılar normal diye okumuştum ben bende de oluyor arada geçen hafta çöktü gecti bu hafta ama gidince sorayım dr uma kotu dusunmeyin benim bazen kasiklara toplanıyor sertlik bazen göbek deliğine çıkıyor baska boyle olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…