2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Vajinit hakkında hiç bilgim yok araştırıcam. Alttan muayene etmedi. Zaten beni enfeksiyon var deyip kaldırıyorduki ben
dedim bu sabah aldım sonuçlarım tertemiz enfeksiyon yok. Kan değerlerim de iyi ama bu sancı beni uyutmuyor dedim. 1 gün öncede 2 saat falan yürüdüm ayakta kalmıştım. Tekrar muayene etti. Bebek çok aşağıda kesin düşer falan demeye başladı. Ağlaya ağlaya çıktım eşim aldı beni. Hemen başka bir doktora gittik. Oda muayene etti 300 TL muayene ücreti aldı ama baktığı cihaz o kadar eskiydiki.o da içimi rahatlatmadı net hiç bir şey söylemedi. Ben sordukça söyledi..verdiğim paraya mı yanayım bir sonuç alamadığımamı yanayım bilemedim. Yatış verdi. Lavoba harici kalkmak yok dedi. :/ uzun uzun yazdım kusura bakmayın ama bu vajinit için ne gibi tahlil Yaptırmam gerekir. Nasıl anlaşılır

Hanımlar hoş degil ama bişey söylüyecem size vajina dudagının birinde şişme var 3 gündür. Çok tedirgin oldum var mı yaşayan böyle bir sorun

Canım benim ilk gebeligimde olmuştu hatta sonra içinde nohut gibi bir sertlik oldu sonradan da kendiliğinden geçti
Doktorumlada konuşacm cnm benim teşekkür ederim ♥ benim gibi decavit vitamin ilacı hala kullanan var mı sanırım çok kilo yapıyor ben hızlı bir şekilde almaya başladım çok şikayetçiyim bu duruma mecburmuyum yemeye acaba zaten gerekli tüm besinleri yiyeceklerden alıyorum

Kizlr ben 19agircm
Ama bebegimin hareketini hisswdemeiyorum
Annemde ben erkenden hisetmistim nasil hissetmiyrosun deyip duruyor
Birde 1haftadir kasiklarimda ağrı var
Doktorunda buhafta izne ayrilmis
Kontrol 1hafta daha sonraya kaldi

Kizlr ben 19agircm
Bu konuda bende çok dertliydim özelliklede burda herkesin çok net hissettiğini duydukca ama dün aksam öyle net hissettimki çok sükür dedim sende sabırlı ol canım cok yakinda hissedeceksin insan evham yapiyor ama gerek yokmus

Yatağımız geldi :)
Guzel gunlerde kullan canim
Güle güle kullansın canım kuzun bende az önce belirgin şekilde bebeğimi hissettim içim rahatladı resmen
Dur daha ne yekmeler yiyecez canim bazen gece uyanip dur artik diyeceksin minnosa
Canim icin rahat etmediyse baska bi dr git ilac falan verdimi insallah 24.haftada yukariya cikar genelde oyle oluyomus sen bol bol dinlen insallah bisey olmaz bende bebegin hareketlerini hep kasikta asagida hissediyorum haftaya kontrolum var bakalim ne diyecek

Hanımlar hoş degil ama bişey söylüyecem size vajina dudagının birinde şişme var 3 gündür. Çok tedirgin oldum var mı yaşayan böyle bir sorun
Canim ben 3 hamileligimdede ayni sikintiyi yasadim bebek buyudukce baski yapiyo heralde ayaga kalktigimda dahada hissedeiyodum yatinca bisey yok aferdesin boyle boylu boyunca damarlar bile belli oluyo okadar operasyon gecirdimki bunh soyleyemedim dr dogum yapinca geciyodu cok sukur bi aksilik yasamadim

Kizlr ben 19agircm
Canim her hamilelik farklidir canini hic sikma sende yakinda hissedersin ilk hamilelikse dahada normaldir

ilkcnm hic hissetmedim hala

Günaydın kızlar bende türk kahvesi düşkünlüğü başladı kansızlık ve bebekte gelişim geriliği yapar diye içemiyorum ama dün içtim bugün yine acayip canım istiyor

Teşekür ederim cevabın için canım benim

Hayırlı günler cnm
Dun 2posta cikardim yine
Mide yanmamla devamediyor cnm
Yani kusmalarim gecmedi enaz 2kere oluyor
Canım her bünyede hamilelik farklı geçiyor belki bulantıların kusmaların devam ettiği için bebeğin hareketlerini hissetmiyor olabilirsin çok hafif hareketler oluyor zaten o haftalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…