2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydın kızlar bende türk kahvesi düşkünlüğü başladı kansızlık ve bebekte gelişim geriliği yapar diye içemiyorum ama dün içtim bugün yine acayip canım istiyor
Vanim 2.hamileligi.de kahveye asermistim esim annem herkes kiziyodu olmadi kokluyodum bir yudum iciyodum herkes bana kara bi kizin olacakti diyodu kizim bi dogdu pamuk gibi ve zekide cok icme en azindan 1_2 yudum ic

Günaydın kızlar bende türk kahvesi düşkünlüğü başladı kansızlık ve bebekte gelişim geriliği yapar diye içemiyorum ama dün içtim bugün yine acayip canım istiyor
Ayy ben hamilelik öncesi günde 2 fincan düzenli icerdim ögrenince bebisi icmedim bulantilar falan gecti simdi bendede durum ayni valla dün gece koktu resmen yaptim ictim haftada 1taneden bisi olmaz bence

Kizlr ben 19agircm
Ama bebegimin hareketini hisswdemeiyorum
Annemde ben erkenden hisetmistim nasil hissetmiyrosun deyip duruyor
Birde 1haftadir kasiklarimda ağrı var
Doktorunda buhafta izne ayrilmis
Kontrol 1hafta daha sonraya kaldi
Canim ilk gebelikte 22. Haftalardan sonra ancak hissedersin,bir de herkesin vücudu aynı değildir , tedirgin olma hiç, daha zamanı vardır.

Hanımlar hoş degil ama bişey söylüyecem size vajina dudagının birinde şişme var 3 gündür. Çok tedirgin oldum var mı yaşayan böyle bir sorun
Bir sey olmaz canım gebeliğin sonlarına doğru hatta iki dudak da sis olabiliyor. Benim Dr gayet normal demisti..

Güzel günlerde kullanın
Güle güle kullandın kuzucuk
çok tatlı güle güle kullansın bebişin ben de böyle yatak alacağım inşallah
Güzel günlerde kullanın çok cici görünüyor
Gülerek kullanın inşallah canım çok tatlı olmuş
güzel günlerde kullanın inş.
Hayırlı uğurlu olsun
Güzel günlerde kullansin bebeginiz çok beğendim
Çok teşekkür ederiz kızlar daha güzelleri sizin olsun :)
1 fincana kadar içme hakkı var diye biliyorum.

Vanim 2.hamileligi.de kahveye asermistim esim annem herkes kiziyodu olmadi kokluyodum bir yudum iciyodum herkes bana kara bi kizin olacakti diyodu kizim bi dogdu pamuk gibi ve zekide cok icme en azindan 1_2 yudum ic
Ayy ben hamilelik öncesi günde 2 fincan düzenli icerdim ögrenince bebisi icmedim bulantilar falan gecti simdi bendede durum ayni valla dün gece koktu resmen yaptim ictim haftada 1taneden bisi olmaz bence
Ben de içersem yarım fincan yapıyırum o da iki yudum anca kuzenim hergün bir fincan içmiş onda da bir problem olmamış bugün de içmedim artık iki gün sonra içersin diyorum kendi kendimi durduruyorum

E bu aynı ben korkma ya bazı bebekler çok nazlı ve uykucu benimki de öyle

Medipol megada detayli ultrason a girecek arkadaşlarım vardı ben sormayı unuttum belki siz sormussunuzdur cd veriyorlar mi

Cay içiyor musunuz peki ben arada bir ya da yarım fincan az kahveli kahve ictim arada çay içtim Yeşilçay bulantım varken kola içtim çikolatada yedim bunlarin hepsi kafeinli önemli olan gunluk 200 mg I gecmemek. Yanı hic çay icmiceksem o gün kahve içebilirim diye düşünüyorum cok bunaltmayın kendinizi. Bazı doktorlar gunde 2 fincana bile izin veriyor bence abartmamak lazım cunku çikolata ve çay da icdiyseniz 2 fincan sınırı asar.

Türk kahvesini şekersiz içerim şimdi hafta bir gün genelde cumartesi akşamları çayı da çok çok açık su gibi sabah 2 fincan içiyorum bazen de hafta sonu akşamları 2 fincan içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…