- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Bugune kdr hep normal boyutundaydi ama. Onemli olan gelisim cizelgesi gbi bisey dedi yani surekli olarak haftasinin altinda devam ediyor ama surekli buyuyorsa sorun olmaz dedi ama 15+6da gittigmde ve oncesnde her zaman haftasiyla uyumluydu. Cucelik gibi de durmuyor dedi. Plesantada sorun yok ztn plesanta sorunu olsa bebek beslenemese daha ileriki haftalarda cikardi meydana dedi. Bir gerilik var ama nedej cozemedibak burda anlatmis 2 hafta onden geriden gidebilir normaldr muhtemelen demiş panik olma hemen
benim de 1 hafta onden gidiyordu simdi tam haftasından 1-2 gun geri cikti sordum dr uma sorun değil yakalamis dedi ama içimiz hic rahat etmiyor onden de gitse kafaya takiyoruzgeriden de. Stres yapma duzelir.
Takip edilecek 2 hafta surekli. Bilmiyorm belki de gelismiyorsa sonlandiracak..Aaa ne dedi tam olarak ?
Geçmiş olsun canım bende de ince damar görüntüsü var bir bölgede yoğun bir şekilde doktora gitmedim ama gitmeli miyim bilmiyorumDetaylıdan cıkan güzel anneler gözünüz aydın☺Benim detaylıma daha var dogum kasım sonu olunca herşeyi geriden takip ediyorm size göre. Bacagmda ağrı ve şişlik için doktora gittim bugün varis dedi. Varis corabı var hamile özel of nasl giycem sıcakta giymesem canım cok acıyor. Varmı aynı durumda olan hayatmda ilk defa varis oldum ya okadar da zayıfım hamilelikte oluyormuş demekki bukadar ağrılı birşey oldugunu da bilmezdim
Canım inşallah yakalar tekrar haftasını birdaha n zaman bakıcaklaeBugune kdr hep normal boyutundaydi ama. Onemli olan gelisim cizelgesi gbi bisey dedi yani surekli olarak haftasinin altinda devam ediyor ama surekli buyuyorsa sorun olmaz dedi ama 15+6da gittigmde ve oncesnde her zaman haftasiyla uyumluydu. Cucelik gibi de durmuyor dedi. Plesantada sorun yok ztn plesanta sorunu olsa bebek beslenemese daha ileriki haftalarda cikardi meydana dedi. Bir gerilik var ama nedej cozemedi
Canım hamileliktw kan basıncı artıyor ondanda damarsal görüntü oluyor ağrı sızı yoksa inş sıkıntı yokturGeçmiş olsun canım bende de ince damar görüntüsü var bir bölgede yoğun bir şekilde doktora gitmedim ama gitmeli miyim bilmiyorum
İnşallah canım düzenli olarak hareketlerini hissesecegim günler gelirCok normal Ben de hep bekliyordum. 22.haftada daha net hissetmeye başladım dün de ilk defa tekmesini duydum. Birden basliyor sanki. 20-21. Haftalar çok nadir belki Cook sessizlikte yatınca denk gelirsen azıcık bir mısır patlaması gibi sanki. O da yani belki. Bir hafta daha bekleyin 22 olsun biraz netleşecek
Evet canım bazı günler hiç hissetmiyorum ama sonra yine başlıyor minik pıt pıtlarKuzum hareketini hissedeceğimiz haftlardayız ama çok küçükler daha bazen hissedememiz normal Korkma sen.
Gözün Aydın canım çok şükürŞimdi çıktım kuzum herşey yolunda çok şükür hiç bir problem yok dedi doktor. İstanbulda yaşayan herkese öneririm recep hocayı. Yorumlarda çok konuşmadığı falan söleniodu ama harika bir doktor gayette herşeyi anlatıyor
Aynen kuzum dün bütün gün hissettim hareket etti hep. bugün daha hiç hareket hissedemedim bekliyorum pıt pıtları bendeEvet canım bazı günler hiç hissetmiyorum ama sonra yine başlıyor minik pıt pıtlar
Gozunaydin canim masallah benimkide iki gundur tekmeleye tekmeleye yorulmak bilmiyor yavrumSelam kızlaaar !
Ayrıntılıdan geldim şimdi herşey yolunda çok şükür ☺ O kadar hareketliydi ki doktor bir ara yakalayamadı eşşek sıpasını hala devamlı bi tekmeler bi yumruklar devam ☺ Yüzünü de göstermeye çalıştı , parmağını emiyor yüzünü iki eliyle kapatıyordu benim dinazorum ☺
Sadece kilona dikkat et dedi kiloyu fazla almışım makarna ekmek hamur işi yeme ve bol egzersiz önerdi.. ayrıntılı 320ye patladı bize özelde
sende hee hee deyip gecseydin bende doğru durust aramam oyle boyle kafamrahat sıfır sıkıntidoğumla ilgili sadece su konusma gecti aramızda hocayla ins normal doğurmak istiyosundur dedi bend e evet normal istiyorum dedim. aslında biraz fazla normal doğum ve epizyotomi gordum biraz tırsıyorum ama hocanın gazıyla bi engel de cıkmazsa normal doğurmak istiyorum gun falan hicbir sey konusmadık daha ama sezaryen olursa hocanın ameliyat gunu 2 kasıma geliyor ve 2 kasım benım doğum gunumDD sezaryen derse de cok kafaya takmamaya clsıcam.
benım halam 40 yıllık ebe gecen gun aradı en son kac yıl gectı aramyalı bılmıyorum ben e aramam akrabacı değilim dedi ki senin boyun kısa sen normal falan doğurazmasın yok olmaz diyo delirtti beni. boyum 160 ki ortalama bir boy. 150 nin altını almıyorlar normale. sinirimi baya bozdu o. ins allahın izniyle bir avazda doğururuz.
Kuzum inş yakalar haftasını içini ferah tut hatta kesin bişiler söylemediyse doktor bi başka doktora da detaylı ultrasona git bazen yanılabiliyolar. Arkadaşımın bebeğine de detaylıda kromozomal anormalik olabilir demişlerdi başka doktora da gitti olmayabilir demişti. kızın hamileliği stresli geçti biraz bunu duyunca ama çocuk maşallah sağlıklı doğdu. İyi düşün hepBugune kdr hep normal boyutundaydi ama. Onemli olan gelisim cizelgesi gbi bisey dedi yani surekli olarak haftasinin altinda devam ediyor ama surekli buyuyorsa sorun olmaz dedi ama 15+6da gittigmde ve oncesnde her zaman haftasiyla uyumluydu. Cucelik gibi de durmuyor dedi. Plesantada sorun yok ztn plesanta sorunu olsa bebek beslenemese daha ileriki haftalarda cikardi meydana dedi. Bir gerilik var ama nedej cozemedi
Bende cihazına göre araştırayım canım dediğin gibi yapabilirsem kullanılabilir.Ben tanıdığımdan 2.el alicam canım markasını unuttum ama bayağı büyük kapsamlı bişeydi.yurt dışından almıştı kadın Bana hijyen acısından parçalarını internetten alirsin demişti göğüs kapağı hortumunu göğüs başını vs öyle yapicam anladigim kadarıyla bi elektrikli mekanizması kalacak .
Sonlandırma ihtimalinden bahsetti mi ? Beslenmeyle ilgili bişey olabilir mi acaba ? Hani muz ye ceviz ye falan demedi mi ?Takip edilecek 2 hafta surekli. Bilmiyorm belki de gelismiyorsa sonlandiracak..
Canim onceden gunu gunune birmiydi benim tup bebekti 6 gun bastan beri geriden geliyoruz detayli yaptirdigim doktor sikinti degil dedi bebde sanirim zayif olacak demstim guldu saglikli bir bebek dedi senin yenimi oldu bu moralini bozma insallah gelisimi duzelir benim burdakk doktor 6 gun sorun degil onemli olan gunddn gune gerileme varsa o zaman gelisme bozuklugundan sozedebiliriz demisti sen kac haffaliksin ne dedi doktorKizlar bgn detayli ultrasonum vardi daha doktordan yeni ciktm bebegim gelisimi yavas gorundu 2 hafta kucukmus bgne kdr boyle bisey yoktu. Dr bissuru seyden bahsetti bilemiyorm
Ağrı sızı yok çok şükür ama ilerleyen zamanlarda problem çıkarırsa dite korkmuyor da değilimCanım hamileliktw kan basıncı artıyor ondanda damarsal görüntü oluyor ağrı sızı yoksa inş sıkıntı yoktur
Iste benm gunden gune gerileme var. Hep normal zamaninda gorunuyordu ilk defa boylr geride ciktiCanim onceden gunu gunune birmiydi benim tup bebekti 6 gun bastan beri geriden geliyoruz detayli yaptirdigim doktor sikinti degil dedi bebde sanirim zayif olacak demstim guldu saglikli bir bebek dedi senin yenimi oldu bu moralini bozma insallah gelisimi duzelir benim burdakk doktor 6 gun sorun degil onemli olan gunddn gune gerileme varsa o zaman gelisme bozuklugundan sozedebiliriz demisti sen kac haffaliksin ne dedi doktor
Hayir yemekle fln alakali bisey diilmis. Plesantadan beslenememeyle de alakali degilmis. Genetik bi sorun olabilirmisSonlandırma ihtimalinden bahsetti mi ? Beslenmeyle ilgili bişey olabilir mi acaba ? Hani muz ye ceviz ye falan demedi mi ?
Kuzum gunden gune oldugunu nasil soyleyebiliyor belki diger gittiğinde yine 15 gun geriden yada 1 hafta geriden cikacak bu rakam allah korusun artarsa sikinti vardir bebegin mide olcusu uyumlumuydu peki haftasıylaIste benm gunden gune gerileme var. Hep normal zamaninda gorunuyordu ilk defa boylr geride cikti
Canim geçmiş olsun, ben daha önce damar tıkanıklığı geçirdim ve bacagimda o zamandan varis kaldi. O yüzden hamileliği ogrendigimden beri, külotlu varis çorabı kullanıyorum. Dedigin gibi her gun giyip cikarmasi cok zorluyir ,hele de su sicaklarda. Ama bu corabin 0.4 luk kan sulandirici igne kadar koruyuculuğu varmis.Detaylıdan cıkan güzel anneler gözünüz aydın☺Benim detaylıma daha var dogum kasım sonu olunca herşeyi geriden takip ediyorm size göre. Bacagmda ağrı ve şişlik için doktora gittim bugün varis dedi. Varis corabı var hamile özel of nasl giycem sıcakta giymesem canım cok acıyor. Varmı aynı durumda olan hayatmda ilk defa varis oldum ya okadar da zayıfım hamilelikte oluyormuş demekki bukadar ağrılı birşey oldugunu da bilmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?