2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bugune kdr hep normal boyutundaydi ama. Onemli olan gelisim cizelgesi gbi bisey dedi yani surekli olarak haftasinin altinda devam ediyor ama surekli buyuyorsa sorun olmaz dedi ama 15+6da gittigmde ve oncesnde her zaman haftasiyla uyumluydu. Cucelik gibi de durmuyor dedi. Plesantada sorun yok ztn plesanta sorunu olsa bebek beslenemese daha ileriki haftalarda cikardi meydana dedi. Bir gerilik var ama nedej cozemedi

Geçmiş olsun canım bende de ince damar görüntüsü var bir bölgede yoğun bir şekilde doktora gitmedim ama gitmeli miyim bilmiyorum

Canım inşallah yakalar tekrar haftasını birdaha n zaman bakıcaklae

İnşallah canım düzenli olarak hareketlerini hissesecegim günler gelir

Gözün Aydın canım çok şükür Yarın benimde detaylı darısı bize inş sana iyi düşün dedim ama ben şuan heyecan evham yaptım hiç böle olmazdım ama bi korkmaya başladım

Gozunaydin canim masallah benimkide iki gundur tekmeleye tekmeleye yorulmak bilmiyor yavrumartik ben uyandigi uyudugu saatleri takip eder oldum sabah 11 de başlıyor buarada sen kac kiloydun kac kilo almissin banada doktorum aynisini dedi 23 haftaya koca bi 7kilo sığdırmışım boyle gidersen 25 kiloyla kapatirsi
sende hee hee deyip gecseydin bende doğru durust aramam oyle boyle kafamrahat sıfır sıkınti

Kuzum inş yakalar haftasını içini ferah tut hatta kesin bişiler söylemediyse doktor bi başka doktora da detaylı ultrasona git bazen yanılabiliyolar. Arkadaşımın bebeğine de detaylıda kromozomal anormalik olabilir demişlerdi başka doktora da gitti olmayabilir demişti. kızın hamileliği stresli geçti biraz bunu duyunca ama çocuk maşallah sağlıklı doğdu. İyi düşün hep

Bende cihazına göre araştırayım canım dediğin gibi yapabilirsem kullanılabilir.

Kizlar bgn detayli ultrasonum vardi daha doktordan yeni ciktm bebegim gelisimi yavas gorundu 2 hafta kucukmus bgne kdr boyle bisey yoktu. Dr bissuru seyden bahsetti bilemiyorm
Canim onceden gunu gunune birmiydi benim tup bebekti 6 gun bastan beri geriden geliyoruz detayli yaptirdigim doktor sikinti degil dedi bebde sanirim zayif olacak demstim guldu saglikli bir bebek dedi senin yenimi oldu bu moralini bozma insallah gelisimi duzelir benim burdakk doktor 6 gun sorun degil onemli olan gunddn gune gerileme varsa o zaman gelisme bozuklugundan sozedebiliriz demisti sen kac haffaliksin ne dedi doktor

Iste benm gunden gune gerileme var. Hep normal zamaninda gorunuyordu ilk defa boylr geride cikti

Iste benm gunden gune gerileme var. Hep normal zamaninda gorunuyordu ilk defa boylr geride cikti
Kuzum gunden gune oldugunu nasil soyleyebiliyor belki diger gittiğinde yine 15 gun geriden yada 1 hafta geriden cikacak bu rakam allah korusun artarsa sikinti vardir bebegin mide olcusu uyumlumuydu peki haftasıyla

Canim geçmiş olsun, ben daha önce damar tıkanıklığı geçirdim ve bacagimda o zamandan varis kaldi. O yüzden hamileliği ogrendigimden beri, külotlu varis çorabı kullanıyorum. Dedigin gibi her gun giyip cikarmasi cok zorluyir ,hele de su sicaklarda. Ama bu corabin 0.4 luk kan sulandirici igne kadar koruyuculuğu varmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…