2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hayir yemekle fln alakali bisey diilmis. Plesantadan beslenememeyle de alakali degilmis. Genetik bi sorun olabilirmis
Canım geçmiş olsun diyelim yeni okudum .sen her zaman gittiğin doktora mi gittin nerde anlamış geriden geldiğini boy kilo vs ölçüsünden mi.Senin bebeğinin günüyle hep uyumluydu hiç bir sorun yoktu eğer ilk kez gittiğin bir doktorda hemen üzme kendini başka bir doktora daha git derim.Bazi cihazların da böyle ileri geri çıkardığını duymuştum. Yada doktorla mi alakalı bilemedim.sen için ferah tut. Inşallah bisey olamayacak canım

Bugün verdiğim idrar testi böyle kizlar çok mu yüksek enfeksiyon yarın kadindogum Dr gostericem .

Eklentiler

• IMG_20200709_134305.webp
    74,9 KB · Görüntüleme: 42
Nazlı kız mi desem utangaç mi annesi Kızlar nazlı cilveli olur senin kızın şimdiden başlamış güzellik

Amin insallah cok tesekkurler. Doktor bu ihtimali de soyledi ztn kucuk bebek de olabilir dedi. Hatta kucuk dogup sonra basketci de olabilir illa kucuk dogup kucuk kalacak diye bir sey yok dedi. Yani bir yandan kotu seyler de soyledi bir yandan da sadece bu da olabilir dedi eger ileriki haftalarda fark 3 4 haftaya surekli cikmiyorsa problem yok ama hep 2 hafta geri gelirse sorun yok dedi bakalm.

Cok haklisin hep derim Allah onlarsizda bırakmasın ellerine de düşürmesin bazı doktorların. Is yerinden bi arkadaşımız vardı eşi hamileydi her gün hastanelerde şu var bu var diye en başından ellerini verdiler kollarini kaptırdılar .en son bebeği kaç aylıkken aldılar ölü doğum vs yoktu kendileri aldılar. Adam o zaman ağlayarak demişti bana 2.çocuk olursa asla ve asla hastanelere gitmeyeceğim diye sadece arada kontorlw giderim demişti hakikaten öyle yaptı ne şeker ne ultrason ne 2 li.simdi kızı kocaman bazen insanı karanlık bir girdaba sokuyorlar. Allah hepimizi iyi hekimlerle karşılaştırsin

Keşke bende o cesareti bulabilsem bizde evi kiraya verip daha büyük bir eve taşınalım dedik ama ben yemek dahi zor tencereye koyuyorum. Boya bile yatıramadık.

Keşke bende o cesareti bulabilsem bizde evi kiraya verip daha büyük bir eve taşınalım dedik ama ben yemek dahi zor tencereye koyuyorum. Boya bile yatıramadık.
valla cesareti buldum da
şu an nasıl işin içinden çıkıcam bilmiyorum
her geçen gün daha çabuk yoruluyormuşum gibi geliyor bana da
yaş da 40 oldu belki de biraz onun etkisi var bende
çok çabuk nefesim zorlanıyor artık

Evet cnm hep uyumluydu iste bir anda geriye dustu. Farkli dr cunku perinatolog bu, ama ayni hastane. Zaten kendi takip doktorumun onerdigi cerrahpasadan da arkadasi olan doktora gttm riza madazli diye. Ayni hastanede baktilar sonra adam kendi takip doktorumu da aradi boyle boyle die anlatti. Yarin da acibadem maslaga gidicem ibrahim bildiriciye. Bunlar hep turkiyenin en iyi perinatologlari diye bilinirler cok da yanlis baktiklarini sanmiyorm ama;(

Evet adlarını bu grupta duydum bende inş yine de basit bi durumdur beslenerek dinlenerek düzenlen biseydir canım Yarın haber verirsin bize .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…