- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Canım geçmiş olsun diyelim yeni okudum .sen her zaman gittiğin doktora mi gittin nerde anlamış geriden geldiğini boy kilo vs ölçüsünden mi.Senin bebeğinin günüyle hep uyumluydu hiç bir sorun yoktu eğer ilk kez gittiğin bir doktorda hemen üzme kendini başka bir doktora daha git derim.Bazi cihazların da böyle ileri geri çıkardığını duymuştum. Yada doktorla mi alakalı bilemedim.sen için ferah tut. Inşallah bisey olamayacak canımHayir yemekle fln alakali bisey diilmis. Plesantadan beslenememeyle de alakali degilmis. Genetik bi sorun olabilirmis
Nazlı kız mi desem utangaç mi annesiSelam kızlar biz bugün detaylı ultrasona girdik çok şükür herşey yolunda dedi doktor rahme yerleşmesi, rahim boyu, suyu ve plasentası falan güzel haftasıyla boy kilo olarak uyumlu dedi. Çok heyecanlandım çok güzel bi duygu minnoşumu görmekYalnız hiç bir doktor yüzünün net fotosunu alamadı ellerini hep kapatıyor kızçem☺ Doktor 20 dk sırf yüzünü görebilmek için uğraştı ama nafile ellerini kaldırdı hep
Size moral olsun benim oglumda aynı sizin gibi oldu aynı cümleler bütün olumsuz herseyi bir çırtpıta söyledi doktor benden tek cevap aldırmamaminosentez de yaptırmam dedim.üniversite hastanesinde takiplerim yapıldı. Bacak boyu gövde kafa haftasına göre geri düşmüştü ve hiç öne geçmedi. Hep 2 3 hafta geriden geldi. Dogumdan sonra gercekten zayıf küçük bir oglum oldu ve bacak boyu bir sene boyunca kısaydı. Hiç takım kıyafet giymedi altları hep büyük oldu. Ayrıca eşim ve bende 1.70.üzeri boyumuz var. Şimdi oglum 6.5 yaşında 8/9 yaş kıyafeti giyiyor. Ben o doktorun lafına baksaydım evladıma aminosentez testler derken anne karnında sıkıntı verecektim. Başka bir doktora gidince bebeginizin geriden bile olsa büyümesi sizin için ilk adım Olur. inşallah kasımda kucağımıza aldık haberlerini paylaşalım.
Cok haklisin hep derim Allah onlarsizda bırakmasın ellerine de düşürmesin bazı doktorların. Is yerinden bi arkadaşımız vardı eşi hamileydi her gün hastanelerde şu var bu var diye en başından ellerini verdiler kollarini kaptırdılar .en son bebeği kaç aylıkken aldılar ölü doğum vs yoktu kendileri aldılar. Adam o zaman ağlayarak demişti bana 2.çocuk olursa asla ve asla hastanelere gitmeyeceğim diye sadece arada kontorlw giderim demişti hakikaten öyle yaptı ne şeker ne ultrason ne 2 li.simdi kızı kocaman bazen insanı karanlık bir girdaba sokuyorlar. Allah hepimizi iyi hekimlerle karşılaştırsinYa bu doktorlar hislerini kaybetmişler ruhunu anlamıyorlar hastaların !! Çok sinirleniyorum ya!!
Tamam en uç en kötü senaryoyu söylüyorlar her defasında ama hamile bir anneye böyle söylenir mi ya..!!! İnsan biraz anlayışlı olur biraz empati kurar , laflara bakar mısın..! Sen hiç takma kuzum hiç doktorlar biraz ruhsuzlar(sözüm Meclis’ten dışarı). Geçen doktora gittim beyazkanhücrem çok çıktı diye kalbim çarpıntı yapıyor olabilir mi dedim ne dese beğenirsin kalbinin kasları zayıflamıştır dedi..manyak! Beyinleri sulanmış bazılarının. Sen ona bakma üzülmemeye çalış başka doktora git elini kolunu bağlayıp evde kara kara oturma.. araştır başka bilene danış .. aklımdan çıkmıyorsun kuzum bizi de habersiz bırakma. Herşey iyi olacak inanıyorum ben ,bebişin utandırır inşallah doktoru..
Keşke bende o cesareti bulabilsem bizde evi kiraya verip daha büyük bir eve taşınalım dedik ama ben yemek dahi zor tencereye koyuyorum. Boya bile yatıramadık.aynı semt hatta mahalle değişecek
minik gelmeden düzen alalım dedik evimiz küçüktü
kiraya verip daha büyük bir daireye geçiyoruz
ama nasıl gözümde büyüyor
allah bir kolaylığını verecek herhalde bize
Ucuz birseyler alip 100 e tamamlayin bence100 değil 99.99 TL olduğu için 50 TL indirim gelmiyorSleepy Natural 1 Numara Bebek Bezi Yenidoğan 210 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sleepy Natural Bebek Bezi 1 Numara Yenidoğan 210 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
valla cesareti buldum daKeşke bende o cesareti bulabilsem bizde evi kiraya verip daha büyük bir eve taşınalım dedik ama ben yemek dahi zor tencereye koyuyorum. Boya bile yatıramadık.
Çok nazlı teyzesi erken başladıNazlı kız mi desem utangaç mi annesiKızlar nazlı cilveli olur senin kızın şimdiden başlamış güzellik
Tamamlıyorum ama 50 TL indirim sepette görünmüyor canım. Belli bir satıcıdan alınca mı oluyorUcuz birseyler alip 100 e tamamlayin bence
Evet cnm hep uyumluydu iste bir anda geriye dustu. Farkli dr cunku perinatolog bu, ama ayni hastane. Zaten kendi takip doktorumun onerdigi cerrahpasadan da arkadasi olan doktora gttm riza madazli diye. Ayni hastanede baktilar sonra adam kendi takip doktorumu da aradi boyle boyle die anlatti. Yarin da acibadem maslaga gidicem ibrahim bildiriciye. Bunlar hep turkiyenin en iyi perinatologlari diye bilinirler cok da yanlis baktiklarini sanmiyorm ama;(Canım geçmiş olsun diyelim yeni okudum .sen her zaman gittiğin doktora mi gittin nerde anlamış geriden geldiğini boy kilo vs ölçüsünden mi.Senin bebeğinin günüyle hep uyumluydu hiç bir sorun yoktu eğer ilk kez gittiğin bir doktorda hemen üzme kendini başka bir doktora daha git derim.Bazi cihazların da böyle ileri geri çıkardığını duymuştum. Yada doktorla mi alakalı bilemedim.sen için ferah tut. Inşallah bisey olamayacak canım
Evet sleepy di üç saatlik özel indirim vardı ödemeye girince yukarıda indirim kodu diyo orda vardıSleepy marka olan mı canım üç saatlik indirimi olan demi? Birde 50 TL indirim nasıl uygulanıyor?
Sepwtte değil indirim kuponu kullan denilen yere tıklayın orda öıkıyoTamamlıyorum ama 50 TL indirim sepette görünmüyor canım. Belli bir satıcıdan alınca mı oluyor
Evet adlarını bu grupta duydum bende inş yine de basit bi durumdur beslenerek dinlenerek düzenlen biseydir canım Yarın haber verirsin bize .Evet cnm hep uyumluydu iste bir anda geriye dustu. Farkli dr cunku perinatolog bu, ama ayni hastane. Zaten kendi takip doktorumun onerdigi cerrahpasadan da arkadasi olan doktora gttm riza madazli diye. Ayni hastanede baktilar sonra adam kendi takip doktorumu da aradi boyle boyle die anlatti. Yarin da acibadem maslaga gidicem ibrahim bildiriciye. Bunlar hep turkiyenin en iyi perinatologlari diye bilinirler cok da yanlis baktiklarini sanmiyorm ama;(
İndirim üç saatlikti bitmiş olmalı ama 50 tl indirim hala devam ediyomerhaba, bunun linkini paylaşabilir misiniz?
Aldınız mı yeni gördüm mesajınızıAy bende alayım link atsana canim
22+kacti detayliya girdiğinizde acaba22 haftalık boyu 23 cm dedi canım
21+1 de girdim. Boyunu söylemedi ağırlığı 452 gr. Dı.Kızlar merhaba. Ayrıntılı ultrasona kac+kaçta girdiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?