- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 333
Evet yaa tam dün artık sipariş vereyim dedim malesef kapalıydı.E bebek siber saldırıya uğramış siteye pazar günün den beri girilmiyor
Ben de randevu aldim. Gidecegim zaman sat a gore 20+6 gelişimine göre 21+4 olacağız. Gec kalmış değilim sanırsam o zaman21+1 de girdim. Boyunu söylemedi ağırlığı 452 gr. Dı.
Zaten stok yapmak için değil de denemek için aldım sleepy de iyi markalardan 210 lu çok gelebilir belki ama kullanılır bnce bnm ikiz zaten gider hemen biter sanırımKızlar bezleri bebeğe denemeden almayın derim ben.. Bazıları bebeklere alerji ya da pişik yapıyor. Her bez her bebeğe olmuyor. Mesela ben kızımda molfix harici bir sey kullanamadım.
Aklınızda olsun simdiden stok yapmak çok güzel ama maalesef bir de böyle bir durum var
Sepette yapmıyo indirim kodu diyo aldıklarının listesi altında oraya tıklanman gerekÖyle de yaptım indirim kodu falan mi istiyor normal 111 tl onayla ve bitir seçeneği geldi indirim sepette yapmadı nerde yapacak
Canom senin için demedim genel anlamda bilgi amaçlı dedimZaten stok yapmak için değil de denemek için aldım sleepy de iyi markalardan 210 lu çok gelebilir belki ama kullanılır bnce bnm ikiz zaten gider hemen biter sanırım
Aradım ama kayıt açılmadan o bölüme randevu alınmıyor. Kadın doğuma gittim yakacık kadın doğuma biz açamayız dediler. Kayıtı bütün kadın doğum doktorları açamıyor mu kiCnm mhrs'den giriş yaparak bölüme göre randevu aldım, ben avrupa yakasındayım burda kanuni hastanesi ve bağcılar eğitim araştırmada perinatoloji var yarın gıtcem bağcılara bide sabah erken gıtcem2 araba değiştircem allah yardımcım olsun inş bu arada canım mobilden yapamazsan 182 yi ara perinatolojiye randevu almak istiyorum de kadın sana söyler hangi hastanede ayın kaçında randevu var diye
Bende gittim Yakacık kadın doğuma bana kayıt açmadı lar. Biz açamıyoruz dediler. Kim açıyor ki. Anlamadım hiç bişeyGünaydın hanımlar
Ben kadın doğumdan randevu alıp rerinatoloji kaydı açtırdım. MHRSden randevu aldım. Dolu görünebiliyor gün içinde belli aralıklarla bakarsanız iptal eden çok oluyor, alırsınız mutlaka
Ben 21+3 te gittim canimKızlar merhaba. Ayrıntılı ultrasona kac+kaçta girdiniz acaba
Adet tarihine göre 21+3 demi?Ben 21+3 te gittim canim
Evet canim adet tarihime gore 21+3 te gitmistimAdet tarihine göre 21+3 demi?
Geç degil o zaman o tarihEvet canim adet tarihime gore 21+3 te gitmistim
Yok degil 23.haftaya kadar yolu varGeç degil o zaman o tarihiyi sevindim o halde
Yanına birşey daha alınabilşr naslsa ihtiyaç çok bn bebek deterjanı aldm mesela100 değil 99.99 TL olduğu için 50 TL indirim gelmiyorSleepy Natural 1 Numara Bebek Bezi Yenidoğan 210 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sleepy Natural Bebek Bezi 1 Numara Yenidoğan 210 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Canım indirim kodu sana özel bişey olabilir İndirim kodu olarak ne giriyorsun oraya. İndirim koduna girdiğimde benimde gelmiyor O satıcı için tanımlanmış bir indirim kodu yokYanına birşey daha alınabilşr naslsa ihtiyaç çok bn bebek deterjanı aldm mesela
Yok ya kampanyalar kısmındaydı şimdi bndede görünmüyo indirim kuponu üstünde bi indirim şeyi daha vardı ona tıkladm 50 tl diye vardı bn kullandığım için görünmüyo olabilir alışverişi yapıp 100 tlyi geçip ekran görüntüsü atar mısınCanım indirim kodu sana özel bişey olabilir İndirim kodu olarak ne giriyorsun oraya. İndirim koduna girdiğimde benimde gelmiyor O satıcı için tanımlanmış bir indirim kodu yok
Süper bayram indirim kuponu yazıyormuşCanım indirim kodu sana özel bişey olabilir İndirim kodu olarak ne giriyorsun oraya. İndirim koduna girdiğimde benimde gelmiyor O satıcı için tanımlanmış bir indirim kodu yok
Ben de öyleyim. Şeker yüklemesi ve tetanoz bile yaptırmadım. Fetal DNA yaptırdım bir, onun dışında bir kez de genel kan ve idrar testi oldum 12.haftamda. 20.haftada da detaylı ultrason. Bunlardan başka hastane doktor vs göresim yok. Ödüm patlıyor gidicem de birşey diyecek diye. Nasıl olsa tekmelerini hissediyorum diye kendi kendimi beklemeye aldim. Ağustos ortasi var bir kontrolüm.Cok haklisin hep derim Allah onlarsizda bırakmasın ellerine de düşürmesin bazı doktorların. Is yerinden bi arkadaşımız vardı eşi hamileydi her gün hastanelerde şu var bu var diye en başından ellerini verdiler kollarini kaptırdılar .en son bebeği kaç aylıkken aldılar ölü doğum vs yoktu kendileri aldılar. Adam o zaman ağlayarak demişti bana 2.çocuk olursa asla ve asla hastanelere gitmeyeceğim diye sadece arada kontorlw giderim demişti hakikaten öyle yaptı ne şeker ne ultrason ne 2 li.simdi kızı kocaman bazen insanı karanlık bir girdaba sokuyorlar. Allah hepimizi iyi hekimlerle karşılaştırsin
Allahtan kapalıymış canım umarım kimsenin canı yanmamıştır. Muhtemelen şuan para konusunda anlaşamıyorlar neredeyse haftası geliyor kapalı halen bizim şirkete de siber saldırı olmuştu kabus gibiydi. E bebek sahibinden de bitcoin karşılığı 20 milyon tl istemişlerEvet yaa tam dün artık sipariş vereyim dedim malesef kapalıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?