2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Zaten stok yapmak için değil de denemek için aldım sleepy de iyi markalardan 210 lu çok gelebilir belki ama kullanılır bnce bnm ikiz zaten gider hemen biter sanırım

Zaten stok yapmak için değil de denemek için aldım sleepy de iyi markalardan 210 lu çok gelebilir belki ama kullanılır bnce bnm ikiz zaten gider hemen biter sanırım
Canom senin için demedim genel anlamda bilgi amaçlı dedim
Deneme için de uygun fiyat olmus senin ki...
Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin

Aradım ama kayıt açılmadan o bölüme randevu alınmıyor. Kadın doğuma gittim yakacık kadın doğuma biz açamayız dediler. Kayıtı bütün kadın doğum doktorları açamıyor mu ki

Bende gittim Yakacık kadın doğuma bana kayıt açmadı lar. Biz açamıyoruz dediler. Kim açıyor ki. Anlamadım hiç bişey

Yanına birşey daha alınabilşr naslsa ihtiyaç çok bn bebek deterjanı aldm mesela
Canım indirim kodu sana özel bişey olabilir İndirim kodu olarak ne giriyorsun oraya. İndirim koduna girdiğimde benimde gelmiyor O satıcı için tanımlanmış bir indirim kodu yok

Canım indirim kodu sana özel bişey olabilir İndirim kodu olarak ne giriyorsun oraya. İndirim koduna girdiğimde benimde gelmiyor O satıcı için tanımlanmış bir indirim kodu yok
Yok ya kampanyalar kısmındaydı şimdi bndede görünmüyo indirim kuponu üstünde bi indirim şeyi daha vardı ona tıkladm 50 tl diye vardı bn kullandığım için görünmüyo olabilir alışverişi yapıp 100 tlyi geçip ekran görüntüsü atar mısın

Süper bayram indirim kuponu yazıyormuş

Eklentiler

• 68879624-313A-4708-963E-374A8EA985A3.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 50
Ben de öyleyim. Şeker yüklemesi ve tetanoz bile yaptırmadım. Fetal DNA yaptırdım bir, onun dışında bir kez de genel kan ve idrar testi oldum 12.haftamda. 20.haftada da detaylı ultrason. Bunlardan başka hastane doktor vs göresim yok. Ödüm patlıyor gidicem de birşey diyecek diye. Nasıl olsa tekmelerini hissediyorum diye kendi kendimi beklemeye aldim. Ağustos ortasi var bir kontrolüm.
Devlet Hastanesi'ne gittim yurtdışında toplam 4 kez çağırıyorlarmis dediler doğuma kadar. Onun dışında gitmeyi düşünmüyorum bakalım. Gerçi şimdi turkiyedeyim Ağustos sonuna kadar. Hastane evimin yanında, yine de gidesim yok.

Evet yaa tam dün artık sipariş vereyim dedim malesef kapalıydı.
Allahtan kapalıymış canım umarım kimsenin canı yanmamıştır. Muhtemelen şuan para konusunda anlaşamıyorlar neredeyse haftası geliyor kapalı halen bizim şirkete de siber saldırı olmuştu kabus gibiydi. E bebek sahibinden de bitcoin karşılığı 20 milyon tl istemişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…