2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben yine hasta oldum grip İnşallah çabuk toparlarım bu sefer. Bugün çok ağır değilim ama dikkat etmezsem ağırlaşacak gibi.
Birde kasıklarım ağrıyor sanırım enfeksiyon oldu. Kızlar mantar olunca kaşınması mı gerekiyor illa biliyor musunuz? Bende kaşıntı falan yok ama ilişkide çok canım acıdı geçen gün. Akıntı da var. Bu şekilde söyleyince alttan mı muayene ediyor doktor? Mantar olunca idrar testinse çıkmıyor sanırım?

Bazi doktorlar sıkayetlerine gore muayene etmeden fitil verıyolar bazılarıda alttan muayene edip tahlıl alıyo bana almşlardi oncekinde. Doktor bana kaşıntı olur demişti ama bende tam bilemiyorum sankı burda bı arkadasa kasıntı olmasada mantar ilaci vermişti doktoru

Ah benim ictiklerimi bilsen d vit. B12. Decavit. Magnezyum. Bide kanla omegada baslanacak kafay yicem omegalı bi multivitamin alayim bari boyle olmıcak

Haftaya doktor randevum bakalım idare etmeye çalışcam. Bu hafta gidemem heralde ama kötü olursam artık ayarlamaya çalışıcam. Sağol canım cevabın için.

Zaman gecmek bilmiyor valla ya annemde bana mendile oya yaptiriyor o poncik agzini silmek icin vakit gecsin bebise sarmayim diyeYoksa tum gun baslarinin etini yiyorum neden oynamiyor bu bebek diye surekli kipir kipir oynasin istiyorum
Ayyy kuzummm bnde elime el isi aldim oyalaniyorum... biri bitiyor baska biseye geciyorum.. yanlis oluyor sök tekrar yap kafayi yicem ama iyi oyaliyor.. eskiden hafta hafta takip ederdim baktim olmuyor zaman gecmiyor simdi hic bakmiyorum..

Mantar illa kasincak diye bisey yok. Akinti olmasi ve iliskide kuru olmasida “bazen” mantara isaret edebilir. İdrar testinde bakteri bakiliyor diye hatirliyorum.. jinekolojik muayene ve labaratuvar testinde cikiyor ama idrar da kapsiyormu bilemiyorum canim

Merhabalar arkadaşlar maşallah ne güzel heyecanlı geçiyor herkesin çok giremiyorum ama okumaya çalılıyorum. alışverişe başladınız mı neler aldınız, nerelerden hangi markalardan aldınız? liste çok uzun benim gibi nereden başlayacağını bilemeyen kararsız adaylara yardımcı olun tecrübeli annişkolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…