- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Insallah canım guzel haberlerle gelBugun biz heyecanliyiz saat 5 te ayrintilimiz var ins sorunsuz gecer
Bazi doktorlar sıkayetlerine gore muayene etmeden fitil verıyolar bazılarıda alttan muayene edip tahlıl alıyo bana almşlardi oncekinde. Doktor bana kaşıntı olur demişti ama bende tam bilemiyorum sankı burda bı arkadasa kasıntı olmasada mantar ilaci vermişti doktoruBen yine hasta oldum gripİnşallah çabuk toparlarım bu sefer. Bugün çok ağır değilim ama dikkat etmezsem ağırlaşacak gibi.
Birde kasıklarım ağrıyor sanırım enfeksiyon oldu. Kızlar mantar olunca kaşınması mı gerekiyor illa biliyor musunuz? Bende kaşıntı falan yok ama ilişkide çok canım acıdı geçen gün. Akıntı da var. Bu şekilde söyleyince alttan mı muayene ediyor doktor? Mantar olunca idrar testinse çıkmıyor sanırım?
Ah benim ictiklerimi bilsenkızlar herkese günaydınnnniş tempom aşırı yoğunlaştı izin sebebiyle ayrılacağım için yerime bakacak personele iş öğretiyorum aranıza pek katılamıyorum. Bacak kasılmam dün gece yattığımda ilk defa oldu , elevit ve demir ilacı kullanıyorum . Magnezyum da mı almam gerekecek yani ? Doktora danışacağım da size de sormak istedim. Hepsi bir arada çok gelmez mi ?
Benımkıde 13 kasım daha bugun 18 haftalık oldukEn geriden gelen benim sanirim ultrasonumda en sona kalicak simdilik 162 gunum var doguma☺
Haftaya doktor randevum bakalım idare etmeye çalışcam. Bu hafta gidemem heralde ama kötü olursam artık ayarlamaya çalışıcam. Sağol canım cevabın için.Bazi doktorlar sıkayetlerine gore muayene etmeden fitil verıyolar bazılarıda alttan muayene edip tahlıl alıyo bana almşlardi oncekinde. Doktor bana kaşıntı olur demişti ama bende tam bilemiyorum sankı burda bı arkadasa kasıntı olmasada mantar ilaci vermişti doktoru
guzel sonuçlar alırsın inşallahHaftaya doktor randevum bakalım idare etmeye çalışcam. Bu hafta gidemem heralde ama kötü olursam artık ayarlamaya çalışıcam. Sağol canım cevabın için.
Ayyy kuzummm bnde elime el isi aldim oyalaniyorum... biri bitiyor baska biseye geciyorum.. yanlis oluyor sök tekrar yap kafayi yicem ama iyi oyaliyorZaman gecmek bilmiyor valla yaannemde bana mendile oya yaptiriyor o poncik agzini silmek icin vakit gecsin bebise sarmayim diye Yoksa tum gun baslarinin etini yiyorum neden oynamiyor bu bebek diye surekli kipir kipir oynasin istiyorum
Cook gecmis olsun.. gecer hemencecik kuzuminsallahHaftaya doktor randevum bakalım idare etmeye çalışcam. Bu hafta gidemem heralde ama kötü olursam artık ayarlamaya çalışıcam. Sağol canım cevabın için.
Mantar illa kasincak diye bisey yok. Akinti olmasi ve iliskide kuru olmasida “bazen” mantara isaret edebilir. İdrar testinde bakteri bakiliyor diye hatirliyorum.. jinekolojik muayene ve labaratuvar testinde cikiyor ama idrar da kapsiyormu bilemiyorum canimBen yine hasta oldum gripİnşallah çabuk toparlarım bu sefer. Bugün çok ağır değilim ama dikkat etmezsem ağırlaşacak gibi.
Birde kasıklarım ağrıyor sanırım enfeksiyon oldu. Kızlar mantar olunca kaşınması mı gerekiyor illa biliyor musunuz? Bende kaşıntı falan yok ama ilişkide çok canım acıdı geçen gün. Akıntı da var. Bu şekilde söyleyince alttan mı muayene ediyor doktor? Mantar olunca idrar testinse çıkmıyor sanırım?
Pzt Ankara genoksa vereceğim ben. Test ankarada yapılıyormuş. Yurtdışına girmiyormuş
MassallahEki Görüntüle 2547540
Teyzeler biz büyümüşüzHaftaya da detaylı ultrasona gireceğiz ama şimdilik her şey yolunda
benim multivitamin omegalı canım, re genesis max. aklında olsun... içinde demirden kalsiyuma her bişeycik varAh benim ictiklerimi bilsend vit. B12. Decavit. Magnezyum. Bide kanla omegada baslanacak kafay yicem omegalı bi multivitamin alayim bari boyle olmıcak
Benim hastanede de 220 TL olmuş400 tlye yapiyorlarmis canim radyoloji doktoru
Ayy yerim yaa bu resimleri gördükçe incan heyecanlanıyor maşallahhhEki Görüntüle 2547540
Teyzeler biz büyümüşüzHaftaya da detaylı ultrasona gireceğiz ama şimdilik her şey yolunda
Hayırlı haberlerle gel canımBugun biz heyecanliyiz saat 5 te ayrintilimiz var ins sorunsuz gecer
Evet canım, çok güzel yaaa tam bir mucizeAyy yerim yaa bu resimleri gördükçe incan heyecanlanıyor maşallahhh
Hangi hastane ve il sizinki?Benim hastanemde de perinatolog 375 tl bence bu fiyat çok radyolog için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?