2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İstanbul çakmak Erdem hastanesi
Nezaman detaylı randevun ben oraya yakın sayılırım sancaktepede oturuyorum :) ama galiba kosuyolu goruntuleme merkezine karar verdik biz onceden oraya gttigim icin esim yine oraya gideriz dedi. Sen kontrole de oraya mı gidiyorsun canım

bende 18+6 haftamdayim 6 kilo aldim :))
ben ilk ay zaten 3 kilo almistim hic bulanti tiksinti yasamadim aksine istahim acilmisti.. geri kalan 3 kiloyu 2 bucuk ayda aldim
allah sonumu hayir etsin :)))) kac kilo ile dogurucam merak ediyorum
Bebegınızın cinsiyetini öğrndiniz mi acaba? Cok fazla kusmayan kişilerin erkek oluyor dediler de merak ettim

Neden istemedigini bilmiyorum kuzum radyoloji hakkinda da pek bilgim yok gerci hani herseye hakim olduklarini biliyorum ama, perinatologlar kadin dogum uzmanligindan sonrada 3 sene falanda ust uzmanlik egitimi aliyorlar riskli gebelikler vs icin belki ondan olabilir gittigimde sorarim

Benımkıde 13 kasım daha bugun 18 haftalık olduk
Aynıyız sat 19 haziranmı bende 9 kasımda gideceğim erkenmi benim kendi dr um yapcak özel hastanede ücret almayacak sadece muayene ücreti siz böyle 400 lerden bahsedince benimde başka dr a gitmem gerek diye düşünüyorum

Ya benimde 19 haziraaan gidecegim yerde 300 lu bişey galiba ya.. yani en uygunlardan burda. Tarih icin doktorum 10 kasım 20 kasım arası ıdeal zaman demşti, 13 e randevu alayım diye dusundum

Size tavsiy
bende dahil oldum ama konusmaya ☺ Benim erkek ve mide bulantisindan mahvoldum ilk aylar birde kizim var ona hamileykendee hic birseyim yoktu oyleki 27 kilo almistim
Tesekkür ederim saglıkla gelsinler de insallah kız erkek farketmez tabide böyle birsey duyunca merak ettim. Benim de şükür bulantılarım hiç olmadı. Cinsiyetide öğrenemedik bacaklarını kapatıyor o sebeble meraktayım

Ya benimde 19 haziraaan gidecegim yerde 300 lu bişey galiba ya.. yani en uygunlardan burda. Tarih icin doktorum 10 kasım 20 kasım arası ıdeal zaman demşti, 13 e randevu alayım diye dusundum
Evettt aynıyızzzz Bana 5 hafta sonra gel demişti 3 ekimde gittim h içi zor oluyor aynı ilçede değil hast burda özel yok ctesi en uygun erken olmaz herhalde 9 u

Ne kadar fiyatı, kaç günde çıktı sonuç? Memnun kaldınız mı?
Salı verdim pzt akşam sonuç çıktı. Yani bir hafta sürmedi. Aslında 6-9 işgünü demişlerdi ama 5 işgünü içinde çıktı. Memnun kaldım. İnşallah sizde temiz sonucunuzu alırsınız

Evet kontrollere de oraya gidiyorum kızım da da oraya aynı doktora gitmiştim Ayşe Funda hanıma detaylı ultrason 29 ekimde

Bebegınızın cinsiyetini öğrndiniz mi acaba? Cok fazla kusmayan kişilerin erkek oluyor dediler de merak ettim
Benim bir kızım var onun hamileliğinde bulantım çok fazla oldu bu hamileliğimde hiç bulantı olmadı ama bu bebeğime de kız dediler detaylı ultrasonu bekliyorum cinsiyet kesinleşir sanırım

Benim mantar vardi. Sikayetim akintiydi. Kaşıntı yoktu.. smear testiyle çıkıyor sonuc. Acisiz bir islem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…