- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
İstanbul çakmak Erdem hastanesiHangi hastane ve il sizinki?
Onu cok duydum canım bakaym bi netten. Extra demir alıyomusun pekibenim multivitamin omegalı canım, re genesis max. aklında olsun... içinde demirden kalsiyuma her bişeycik var
Nezaman detaylı randevun ben oraya yakın sayılırım sancaktepede oturuyorum :) ama galiba kosuyolu goruntuleme merkezine karar verdik biz onceden oraya gttigim icin esim yine oraya gideriz dedi. Sen kontrole de oraya mı gidiyorsun canımİstanbul çakmak Erdem hastanesi
Bebegınızın cinsiyetini öğrndiniz mi acaba? Cok fazla kusmayan kişilerin erkek oluyor dediler de merak ettimbende 18+6 haftamdayim 6 kilo aldim :))
ben ilk ay zaten 3 kilo almistim hic bulanti tiksinti yasamadim aksine istahim acilmisti.. geri kalan 3 kiloyu 2 bucuk ayda aldim
allah sonumu hayir etsin :)))) kac kilo ile dogurucam merak ediyorum
Bir şey sorcam kızlar doktorunuz neden radyoloji istemiyor detaylı için merak ettimbenim dr tek isim verdi bana Eyüp ekiciye git dedi. Araştırınca Eyüp beyin uzmanlığının galiba nükleer tıp olduğunu gördüm. Ankarada detaylıda iyilerden biri. Ama neden radyoloji istemiyorlar merak ettim açıkçası
Bebegınızın cinsiyetini öğrndiniz mi acaba? Cok fazla kusmayan kişilerin erkek oluyor dediler de merak ettim
Aynıyız sat 19 haziranmıBenımkıde 13 kasım daha bugun 18 haftalık olduk
Ya benimde 19 haziraaanAynıyız sat 19 haziranmıbende 9 kasımda gideceğim erkenmi benim kendi dr um yapcak özel hastanede ücret almayacak sadece muayene ücreti siz böyle 400 lerden bahsedince benimde başka dr a gitmem gerek diye düşünüyorum
Tesekkür ederim saglıkla gelsinler de insallah kız erkek farketmez tabide böyle birsey duyunca merak ettim. Benim de şükür bulantılarım hiç olmadı. Cinsiyetide öğrenemedik bacaklarını kapatıyor o sebeble meraktayımbende dahil oldum ama konusmaya ☺ Benim erkek ve mide bulantisindan mahvoldum ilk aylar birde kizim var ona hamileykendee hic birseyim yoktu oyleki 27 kilo almistim
Evettt aynıyızzzzYa benimde 19 haziraaangidecegim yerde 300 lu bişey galiba ya.. yani en uygunlardan burda. Tarih icin doktorum 10 kasım 20 kasım arası ıdeal zaman demşti, 13 e randevu alayım diye dusundum
Ben 18+3 um ama 19kasimdan sonrasi icin randevu almam gerektigini soyledi doktorumBenımkıde 13 kasım daha bugun 18 haftalık olduk
Salı verdim pzt akşam sonuç çıktı. Yani bir hafta sürmedi. Aslında 6-9 işgünü demişlerdi ama 5 işgünü içinde çıktı. Memnun kaldım. İnşallah sizde temiz sonucunuzu alırsınızNe kadar fiyatı, kaç günde çıktı sonuç? Memnun kaldınız mı?
2.900 normalde fakat doktorumla anlaşmalı sanırım o yüzden biraz daha ikram ettilerNe kadar fiyatı, kaç günde çıktı sonuç? Memnun kaldınız mı?
Aynen cnm bnde kahvaltıda en ufak bi sıvı alsam çay vs mide gazıyla birlikte çıkarıorum guya geçen hafta iyidim bi hafta iyi oluyorum tam diorumki geçti snra yeniden başlıorBen daha sabah kustum kahvaltidan kaldirdi benigunumu maf etti zaten sonra bas agrisi yapti.
Evet kontrollere de oraya gidiyorum kızım da da oraya aynı doktora gitmiştim Ayşe Funda hanıma detaylı ultrason 29 ekimdeNezaman detaylı randevun ben oraya yakın sayılırım sancaktepede oturuyorum :) ama galiba kosuyolu goruntuleme merkezine karar verdik biz onceden oraya gttigim icin esim yine oraya gideriz dedi. Sen kontrole de oraya mı gidiyorsun canım
Benim bir kızım var onun hamileliğinde bulantım çok fazla oldu bu hamileliğimde hiç bulantı olmadı ama bu bebeğime de kız dediler detaylı ultrasonu bekliyorum cinsiyet kesinleşir sanırımBebegınızın cinsiyetini öğrndiniz mi acaba? Cok fazla kusmayan kişilerin erkek oluyor dediler de merak ettim
Yok canim tek benim. İkinci bebegim 27 aylik bir kizim var :)Senin ikizdi değil mi
Vera da 280e yaptircam ben 2 Kasım'da400 tlye yapiyorlarmis canim radyoloji doktoru
Benim aksam basladi agrisi 3 gun sürdü. Ama ben iyi bastiramadim asi yerine. İnsallah agrimaz seninKızlar tetanoz aşımın 1. Dozunu oldum. Olurken hiç acımadı. Şuan sadece biraz ağırlık var gibi inşallah böyle devam eder☺
Benim mantar vardi. Sikayetim akintiydi. Kaşıntı yoktu.. smear testiyle çıkıyor sonuc. Acisiz bir islemBen yine hasta oldum gripİnşallah çabuk toparlarım bu sefer. Bugün çok ağır değilim ama dikkat etmezsem ağırlaşacak gibi.
Birde kasıklarım ağrıyor sanırım enfeksiyon oldu. Kızlar mantar olunca kaşınması mı gerekiyor illa biliyor musunuz? Bende kaşıntı falan yok ama ilişkide çok canım acıdı geçen gün. Akıntı da var. Bu şekilde söyleyince alttan mı muayene ediyor doktor? Mantar olunca idrar testinse çıkmıyor sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?