2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar iki gündür sinirden ölüyorum, benim bir oğlum var ikinciside erkek olacak inşlh ben buna çok sevndim, ama öğrenen herkes bu çok kötü birşeymiş gibi davranıyor, ya tepkileri anlatamıyorum bile, annem kayınvalidem arkadşlarım herkes tuh vah yaptı neyse üçüncüye deyip durmalar, kayınvalidemin oğlum çok üzülmüştür demesi dhada ileri gidip bunun eskileri ile ikinciyi büyütürsün demesi boğasım geldi resmen

Erkek icin bunu yapanlari gorunce sasirdim genelde erkek yuceltilir ya hani benimde ikinci kizim olcak. Kimse birsey diyemez, eşim 3.den bahsettigi zamanda laflari agzina tıktım. Kimseye laf soyletme. Allah veriyor pazardan elma armut almiyoruz biz. Allah önce can sagligi versin

Ah canım bu insanlar hic bi şekilde memnun olmuyolar benim ilki erkek bu kız kayınvalidem ne dese begenirsin , eşimi kastederek bi oğlu daha olsun isterdi bence dedi sinirden ne dicegmi bilemedim yoo cok sevindi kız istiyodu dedim inadına hele cocuklarin arasi az zaman olunca yapılan yorumlar herkes supriz oldu sanıyo ben istiyodum diyorum yaslari yakın olmasini ama yok zorlancan yok bilmem ne sirf buyuzden 3 bucuk ay butun akrabalarımdan sakladım

Arkadaşlar ben anlamıyorum büyüklerin bu devirde erkek kız diye tavırlarını. Allahım sana bir bebek nasip etmiş kız veya erkek. İlk önce Allahım sağlık versin ve hayırlı evlat olmalarını nasip etsin demek gerekirken, yok kızmış erkek olsaymış yok erkekmiş kız olsaymış. Biz kaç yıl sonra bu bebeğimize sahip olduk. Bizimkisi kız ve Allahıma şükürler ediyorum bana evlat nasip ettiği için Yaşayan bilir bunu. O yüzden bu davranışlar beni çok şaşırtıyor.
Allahım herkesin bebeğine önce sağlık versin..

Benim doktorum radyoloji uzmanına gönderdi. Gayette ilgili biriydi bakılması gereken ne varsa baktı ve anlattı. Zaten onlar sürekli bununla ilgilenen insanlar. Sorun olmadı yani

Benimde erkekten sonra yine erkek. Yani duyan herkes bir ya öyle mi neyse diyor. 3. yaparsın belki diyenler oluyor. Valla ben zaten araya 8 yıl koymuşum oğlum istedi diye bir kardeşi olsun diye yeni bebek yapmışım. Tek derdim sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek. Sonra ikisine de gücüm yettiği kadar bakmak. Ben zaten çalışan insanım bakıcıyla çocuk büyütmek sonra çocuğuna her anlamıyla yetmek zor iş. Cinsiyetten önce bunları düşünsünler. Allah isteyene 3.-4. ne kadar istiyorsa nasip etsin. Bana bu kadar yeter diyorum. Ben 2 erkek fikrine alıştım. Kız olsun çok istemiştim ama olmadı. ben sağlık diliyorum gerisi boş

Ah benim ictiklerimi bilsen d vit. B12. Decavit. Magnezyum. Bide kanla omegada baslanacak kafay yicem omegalı bi multivitamin alayim bari boyle olmıcak
Bende kan ilacinin adini unuttum :) Decavit magnezyum kalsiyum devit3 progestan bide mide yanmasi icinde suruba basladim baya kotuydum rahatlatti Ilaclara bogulduk ama neyapaylm.mecbur

Bana da kısmet üçüncüye diyorlar, zaten tedaviyle oluyor neler çektiğimi bilmiyorlar gibi, eşim bişey demedi, neden üzülecekmşim oğlum olack diye dedi

Kesinlikle bizde 2 bucuk sene mucadele ettik tedaviler ameliyatlaer ilaclar . neler yasadik atlattik elhamdulillah bu gunleri gorduk nasib etti rabbim cinsiyetin hicbir onemi yoktyoktu benm icin esim yinede kiz istiyordu daha cok tabi . belki birdaha cocugumuz olmaz kizlar daha babaci oluyor candan oluyor doyurur o bizi diye dusunuyodu dualari kabul oldu. Benim icin onemli olan anne olabilmek ve esimede babalik duygusunu tattirabilmekti cok sukur nasib oldu. Cinsiyet ayrimi yapanlara sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…