Oda var, çalışıyorum yok çok zorlanacaksın, bir sürü bahane sanki birinden yardım istiyorum, olmayımca dünyanın lafı olunca ayrı laff bitmiyorlar, normalde takmam ama hamilelik hormonları işteAh canım bu insanlar hic bi şekilde memnun olmuyolar benim ilki erkek bu kız kayınvalidem ne dese begenirsin , eşimi kastederek bi oğlu daha olsun isterdi bence dedi sinirden ne dicegmi bilemedim yoo cok sevindi kız istiyodu dedim inadına hele cocuklarin arasi az zaman olunca yapılan yorumlar herkes supriz oldu sanıyo ben istiyodum diyorum yaslari yakın olmasini ama yok zorlancan yok bilmem ne sirf buyuzden 3 bucuk ay butun akrabalarımdan sakladım
Canım 6 yıl sonra evlat sahibi oldum yokluğunu çok iyi bilirim rabbimden hep sağlık istedim gerisi hiç önemli değil, ben oğlumla çok mutluyum, rabbim bunuda sağlıkla nasip etsin, şükürlere doyamam, ama insanın sevincine gölge düşürüyorlar maleaefArkadaşlar ben anlamıyorum büyüklerin bu devirde erkek kız diye tavırlarını. Allahım sana bir bebek nasip etmiş kız veya erkek. İlk önce Allahım sağlık versin ve hayırlı evlat olmalarını nasip etsin demek gerekirken, yok kızmış erkek olsaymış yok erkekmiş kız olsaymış. Biz kaç yıl sonra bu bebeğimize sahip olduk. Bizimkisi kız ve Allahıma şükürler ediyorum bana evlat nasip ettiği içinYaşayan bilir bunu. O yüzden bu davranışlar beni çok şaşırtıyor.
Allahım herkesin bebeğine önce sağlık versin..
Hayırlı olsun canım, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşlhKızlar, bir kızım daha oluyor :) 2 kız 2 oğlum olacak. Gerçi doktor %90 dedi ama değişmez bu saatten sonra sanırım
Amin kuzum. Bu arada allah senin de sağlıkla kucağına almayı kasıp etsin. Tıka kulaklarını duyma sağı soluHayırlı olsun canım, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşlh
Alakasi yok baya baya kustum erkekBebegınızın cinsiyetini öğrndiniz mi acaba? Cok fazla kusmayan kişilerin erkek oluyor dediler de merak ettim
Canım merak ettim ben de. Bir ben kaldım sanırım cinsiyet öğrenmeyenKızlar vuslat bitiyor. Hastanedeyim veledim uyuyordu. Doktor git bir şeyler ye gel dedi. Ama kıza benzetmiş ilk bakışta öyle dedi. 180 gr. Yarım saate öğreneceğim çok heyecanlıyım
Bir de ben kaldımCanım merak ettim ben de. Bir ben kaldım sanırım cinsiyet öğrenmeyen
Canım valla haftasına göre her şeyi iyi, ne az ne çok dedi. Bir sürü şey konuşup gülmekten o arada kaynadıoyy masaallah sanayaa ❤ kac gram olmus canim
Sağol canım cevabın için haftaya doktora gidincr sorucam bakalım.Mantar illa kasincak diye bisey yok. Akinti olmasi ve iliskide kuru olmasida “bazen” mantara isaret edebilir. İdrar testinde bakteri bakiliyor diye hatirliyorum.. jinekolojik muayene ve labaratuvar testinde cikiyor ama idrar da kapsiyormu bilemiyorum canim
Bir arkadasim hamileyken bu da erkekse atarim kendimi demisti. 2. Bebegide erkek oldu. Ve hamileligi zindan oldu bebegin kalbinde sorun var dendi. Ne olursa olsun once saglik denmeli diyorumBenimde erkekten sonra yine erkek. Yani duyan herkes bir ya öyle mi neyse diyor. 3. yaparsın belki diyenler oluyor. Valla ben zaten araya 8 yıl koymuşum oğlum istedi diye bir kardeşi olsun diye yeni bebek yapmışım. Tek derdim sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek. Sonra ikisine de gücüm yettiği kadar bakmak. Ben zaten çalışan insanım bakıcıyla çocuk büyütmek sonra çocuğuna her anlamıyla yetmek zor iş. Cinsiyetten önce bunları düşünsünler. Allah isteyene 3.-4. ne kadar istiyorsa nasip etsin. Bana bu kadar yeter diyorum. Ben 2 erkek fikrine alıştım. Kız olsun çok istemiştim ama olmadı. ben sağlık diliyorum gerisi boş
Lanolin dediğin acaba Lansinoh Lanolin mi ben onu kullanıyorum. Ben şimdiden başladım göğüs uçlarım çok hassas. Çok acıyor yara gibi oldu. Çatlak kremide lierac kullanıyorum. Ben ilk hamilelikten deneyimli olduğum için memnun kaldıklarımı aldımKizlar doktorum bana catlak icin. dermatix diye bir krem verdi. Gogus ucu icinde . Nas Lanolin diye bir krem bunlara basla dedi. Ama almadim hic duymadim cunku . Siz biliyomusunuz bu kremleri kullanan yada bilgisi olan varmi.
Al benden de o kadar, cinsiyeti belli olunca herkes hayirli olsun diye telefon acti. Dedik cinsiyetine göre mi hayirli oluyor amac ne? Bizimkiler erkek kizindan daha cok ikinci çocuğun cinsiyetinin farkli olmasina sevindiler gibi gorunuyor, yine de bi posta firca yedilerArkadaşlar ben anlamıyorum büyüklerin bu devirde erkek kız diye tavırlarını. Allahım sana bir bebek nasip etmiş kız veya erkek. İlk önce Allahım sağlık versin ve hayırlı evlat olmalarını nasip etsin demek gerekirken, yok kızmış erkek olsaymış yok erkekmiş kız olsaymış. Biz kaç yıl sonra bu bebeğimize sahip olduk. Bizimkisi kız ve Allahıma şükürler ediyorum bana evlat nasip ettiği için❤ Yaşayan bilir bunu. O yüzden bu davranışlar beni çok şaşırtıyor.
Allahım herkesin bebeğine önce sağlık versin..
Ah o yanmayı söyleme bana. Hayatımda ilk dade böyle birşey yaşıyorum. Kendi evim ve işteri dışında bişi yiyince bir yanma ama bazen diyorumki yemek borum tahriş oldu bittim yemek yiyemicem heralde felan diye düşünüyorum. O nasıl bir yanma Allahım hayatımda ilk defa yaşıyorum. İlk olduğunda cidden korktum bişi olcak boruma diye ama çok şükür olmuyormuşBende kan ilacinin adini unuttum :) Decavit magnezyum kalsiyum devit3 progestan bide mide yanmasi icinde suruba basladim baya kotuydum rahatlattiIlaclara bogulduk ama neyapaylm.mecbur
Kizlar doktorum bana catlak icin. dermatix diye bir krem verdi. Gogus ucu icinde . Nas Lanolin diye bir krem bunlara basla dedi. Ama almadim hic duymadim cunku . Siz biliyomusunuz bu kremleri kullanan yada bilgisi olan varmi.
Ben lierac kullanıyorum ama göğüs ucuna bişi vermedi benim. İstemeli miyim. Benimkine normalde bile el deymez çok acırlar. İnşallah emzirebilirim. Benim gibi olup emziren oldu mu zamanla alışıyor mu göğüs uçlarıLanolin dediğin acaba Lansinoh Lanolin mi ben onu kullanıyorum. Ben şimdiden başladım göğüs uçlarım çok hassas. Çok acıyor yara gibi oldu. Çatlak kremide lierac kullanıyorum. Ben ilk hamilelikten deneyimli olduğum için memnun kaldıklarımı aldım
Merhaba canım. Ben alışverişe başladım, ne indirimdeyse onu alıyorum açıkcası her ay bütçeyi sarsmadan birşeyler alıyorum. Beşik, biraz kıyafet, bez, süt sağma makinası, battaniye falan aldım birşeyler. Alıncak çok şey var gerçekten.Merhabalar arkadaşlar maşallah ne güzel heyecanlı geçiyor herkesin çok giremiyorum ama okumaya çalılıyorum. alışverişe başladınız mı neler aldınız, nerelerden hangi markalardan aldınız? liste çok uzun benim gibi nereden başlayacağını bilemeyen kararsız adaylara yardımcı olun tecrübeli annişkolar
Smear ysptırmıştım gebeliğin ilk ayında ama temiz çıkmıştı. O zaman da doktor biraz akıntın var ama koku, kaşıntı yoksa ilaç vermiyim demişti. Şuanda da yok ama gebelikten mi isteksizlikten mi ilişkide acaip canım acıdı. Şuan gittiğim doktorda erkek ya rahat birşey soramıyorum birde alttanda muayene edelim dese istemem yani huff. Haftaya 2 kasımda kadın doktora gitcem bakalım. Bir kadına bir erkeğe gidiyorum erkek doktor süper ama çatı muayenesi ve doğumda rahat olamam diye onu bırakmak istiyorum :/Benim mantar vardi. Sikayetim akintiydi. Kaşıntı yoktu.. smear testiyle çıkıyor sonuc. Acisiz bir islem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?