2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oda var, çalışıyorum yok çok zorlanacaksın, bir sürü bahane sanki birinden yardım istiyorum, olmayımca dünyanın lafı olunca ayrı laff bitmiyorlar, normalde takmam ama hamilelik hormonları işte

Canım 6 yıl sonra evlat sahibi oldum yokluğunu çok iyi bilirim rabbimden hep sağlık istedim gerisi hiç önemli değil, ben oğlumla çok mutluyum, rabbim bunuda sağlıkla nasip etsin, şükürlere doyamam, ama insanın sevincine gölge düşürüyorlar maleaef

Kizlar doktorum bana catlak icin. dermatix diye bir krem verdi. Gogus ucu icinde . Nas Lanolin diye bir krem bunlara basla dedi. Ama almadim hic duymadim cunku . Siz biliyomusunuz bu kremleri kullanan yada bilgisi olan varmi.

kızlar dörtlü sonucum ekteki gibi, iyi sanırım ama pek anlayamadım ben. yaptıranlar bi bakabilir mi

Eklentiler

• dörtlü.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 42
Canım merak ettim ben de. Bir ben kaldım sanırım cinsiyet öğrenmeyen
Bir de ben kaldım bacaklarını kapattığı için öğrenemedik, doktor bi cıkıntı var sanki ama hiç emin değilim dedi benmde ilk gebeliğim açıkcası gonlümden gecen bir kız evlat ama tabiki evlat ayırt etmiyorum saglıklı be hayırlı bi evlat olsunda kız erkek tabiki de farketmz

Sağol canım cevabın için haftaya doktora gidincr sorucam bakalım.

Bir arkadasim hamileyken bu da erkekse atarim kendimi demisti. 2. Bebegide erkek oldu. Ve hamileligi zindan oldu bebegin kalbinde sorun var dendi. Ne olursa olsun once saglik denmeli diyorum

Kizlar doktorum bana catlak icin. dermatix diye bir krem verdi. Gogus ucu icinde . Nas Lanolin diye bir krem bunlara basla dedi. Ama almadim hic duymadim cunku . Siz biliyomusunuz bu kremleri kullanan yada bilgisi olan varmi.
Lanolin dediğin acaba Lansinoh Lanolin mi ben onu kullanıyorum. Ben şimdiden başladım göğüs uçlarım çok hassas. Çok acıyor yara gibi oldu. Çatlak kremide lierac kullanıyorum. Ben ilk hamilelikten deneyimli olduğum için memnun kaldıklarımı aldım

Al benden de o kadar, cinsiyeti belli olunca herkes hayirli olsun diye telefon acti. Dedik cinsiyetine göre mi hayirli oluyor amac ne? Bizimkiler erkek kizindan daha cok ikinci çocuğun cinsiyetinin farkli olmasina sevindiler gibi gorunuyor, yine de bi posta firca yediler

Bende kan ilacinin adini unuttum :) Decavit magnezyum kalsiyum devit3 progestan bide mide yanmasi icinde suruba basladim baya kotuydum rahatlatti Ilaclara bogulduk ama neyapaylm.mecbur
Ah o yanmayı söyleme bana. Hayatımda ilk dade böyle birşey yaşıyorum. Kendi evim ve işteri dışında bişi yiyince bir yanma ama bazen diyorumki yemek borum tahriş oldu bittim yemek yiyemicem heralde felan diye düşünüyorum. O nasıl bir yanma Allahım hayatımda ilk defa yaşıyorum. İlk olduğunda cidden korktum bişi olcak boruma diye ama çok şükür olmuyormuş

Ben lierac kullanıyorum ama göğüs ucuna bişi vermedi benim. İstemeli miyim. Benimkine normalde bile el deymez çok acırlar. İnşallah emzirebilirim. Benim gibi olup emziren oldu mu zamanla alışıyor mu göğüs uçları

Merhaba canım. Ben alışverişe başladım, ne indirimdeyse onu alıyorum açıkcası her ay bütçeyi sarsmadan birşeyler alıyorum. Beşik, biraz kıyafet, bez, süt sağma makinası, battaniye falan aldım birşeyler. Alıncak çok şey var gerçekten.

Benim mantar vardi. Sikayetim akintiydi. Kaşıntı yoktu.. smear testiyle çıkıyor sonuc. Acisiz bir islem
Smear ysptırmıştım gebeliğin ilk ayında ama temiz çıkmıştı. O zaman da doktor biraz akıntın var ama koku, kaşıntı yoksa ilaç vermiyim demişti. Şuanda da yok ama gebelikten mi isteksizlikten mi ilişkide acaip canım acıdı. Şuan gittiğim doktorda erkek ya rahat birşey soramıyorum birde alttanda muayene edelim dese istemem yani huff. Haftaya 2 kasımda kadın doktora gitcem bakalım. Bir kadına bir erkeğe gidiyorum erkek doktor süper ama çatı muayenesi ve doğumda rahat olamam diye onu bırakmak istiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…