2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Inşallah canım, hepimiz sağlıkla alalım inşallah, 3 kilo 48 santim doğdu

Sağol cnm her dr ayrı geeçn ay 3.65 ti hsonu 50 lik iç dedi buda başka söylüyor küçük yerler garip ya brnim drum başka ilçede

Sağol cnm her dr ayrı geeçn ay 3.65 ti hsonu 50 lik iç dedi buda başka söylüyor küçük yerler garip ya brnim drum başka ilçede
Doktor onemli katiliyorum. Ama mg az ilacinin. Bende 25 mg kullaniyorum. Merak etme bebege sikinti olmuyormus. Tiroid net sonuc vermediginden oynuyor degerler

Ayyy masallahh coook tatlisiniz siz mucizecim biliyorum seni tup bebekli oldugun icin.. Allah bisekilde yardimci olur zaten riskinida veriri 10 unvu cocugumuz degil zaten ya birinci ya ikinci genelde bebeklerimizi bekliyoruz birdakiler.. kimseye ihtiyacli degilizde.. buyuklerin herbiseye laf etmesi ama iste su an onlarin zamani, onlarin yapmalari istenen beklenen an ister kendi annen olsunn ister kocanin annesi olsun.. ben iki ay hastanede yattim temmuz agustos nasil gecti ne oldu bilmem psikolojim bozuktu.. yine kendi annemden baskasi yalandi.. kv ne zaman gelir dediklerinde bisey diyememek utanc verici gelmicegini biliyorum isleri var kocam küstü kendi ailesine kizdi .. annem hasta haliyle yanimda kaldi esim kaldi izinleri bitti.. yani simdi gelde uyuz olma bu insanlara bak bunlarda simdi aklima geldi.. gelmesinler yapmasinlar sonrada soylenmesinler bizde yaptik cunku manevi olarak istedigim zamanlarda maaleseff yoktular.. esimde kimse kendi annen gibi olamaz senin annen sana bakar iyi dedim seninkide sana baksin iki gune hastaliktan geberirsin kalkarsin kendi isini kendin yapmaya..

Kızlar eşim bugün yanıma gelmişti,
Sanki kızı hissetmiş babasının geldiğini hep hareket etti.
Eşim elini karnima koydu oda hissetti çok duygulandi Ben alıştım tabi ama o ilk defa hissetti .
Ne kadar güzel duygular Rabbim herkese yasatsın.
Oglusum hiç hareket etmedi ama, Sanirim kızım babasını çok sevecek

Okurken bile kahkaha attim hep boyle gülüp geçelim insallah daha bunun dogum zamani var o zman neler anlatiriz kim biliryaz yaz bitmez

Tamamdir, ben de ekliyim alincaklara. Peki dogum sekliyle ilgili bi fark olur mu, yani normal dogum yapinca da lazim olur mu mesela ?
Canim bende depend hasta kulodu kullan mistim. Kullan at cok pratik.oldu. normal dogumda kanma daha fazla oldugu icin pedler yetersiz kaliyo. Bu cok iyi olmustu

Rengini de modelinide, fiyatını da cok beğendim☺
güle güle kullan canım, nerden almistin?
Hepsiburadada canim.. daha guzelleri sizin olsun.. bitanede kucuk alirim belki onuda arabaya koyarim bisey olurda cocuklari ayri ayri goturmek gerekirse babasina veririm cantasinin icine biseyler atarak diye.. arabalarinida ayri ayri alicaz .. bi aparatla birbirine de takilabiliyotlar istersen ikisi birlikte istersen ayri ayri.. oyle dusuncem var.. burda bana yakin ebebek magazasindki kizlarla arkadas oldum indirimler subat bebelerin dogarsa bile ilk etapta kis vakti arabaya ihtiyacin olmaz dediler indirim zamanini bekle dediler... subat ayi indirim oluyormus Bilginize..

Evet hic sızdırma olmuyor. Cikarirken yanlardab yirtip atabiliyosun
Benim kızımın doğumunda pek kanamam olmadı ped yeterli gelmişti depend geçen e bebekte gördüm ondan kullanınca iç çamaşırına da gerek kalmıyor demi acaba hastane çantasına ondan mı alıp koysam

Ya bu minik kuzular daha dünyaya gelmeden bizi bir dünya strese sokuyorlar çok tatlılar yaa cok

Vallahi bizde şöyle oluyor annem kredi kartını veriyor al kızım beğendiğini diyor mesela teyzem dediki hediye alicam şu kadarlık annem aradı hemen dediki o almasın parasını versin kendi istediğini alsın dedi benim için cok sukur o konuda kimse dikte etmiyor

Canını sıkma çözülmeyecek şeyler değil Allah 'ın izniyle; benim ilk gebeligimde troidim 8den 3.5a dustugunde dr hadi gozun aydin demisti çok şükür bak sağlıkla aldım kızımı kucagima

Inşallah canım, hepimiz sağlıkla alalım inşallah, 3 kilo 48 santim doğdu

Maşallah maşallah, ben 38+0da doğurdum halde 3.150 gr di boyu 51di

Okurken bile kahkaha attim hep boyle gülüp geçelim insallah daha bunun dogum zamani var o zman neler anlatiriz kim biliryaz yaz bitmez
Ayyy kizlarrr Allah muhabbetimizi nesemizi eksik etmesinn Allaha ne kadar sukretsekk azdir o kesin... bosver kv kp kendi sulalemizi biz yetebiliyorsak ne ala.. hersey boş ne geripte bebekerimiin de yerlerinde canlarini sikayim.. hiccc herek yok... gogus pompasi alacam o kaldi ne yapsam diyom ikiz kuşlarim icin ne alsam??? Fikri olan paylassin ne zaman alayimm???? Ne zaman dogacaklri mechul bizimkilerin.. yani dogduktan sonrami kocami kosturayim yoksa kendim iyi olan bisimi alayim medela mi alayim 1000 to civariydi hastane tipine en yakin cekislc gucu iyi yoksa philips awent mi? Yoksa lansinoh mu? İlk hamilelik bende meme hala yok sutumde anneme cekerse olmayacak.. ama bebeklerimi coook guzel beslemek istuyorum... ondan sut konusunda en iyi seyi yapmak istiyorum..

Kızlar bende şöyle bir bebek çantalarına bakayım dedim; lcw int sitesinde bebek cantasi var bir bakın isterseniz bagmori markası fiyatları şöyle ekliyorum ekran goruntulerini

Eklentiler

• Screenshot_20191113-145333_Samsung Internet.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20191113-145324_Samsung Internet.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 33
Mamajoo aldim ben cok ovmuslerdi onuda :)

Kızlar bende şöyle bir bebek çantalarına bakayım dedim; lcw int sitesinde bebek cantasi var bir bakın isterseniz bagmori markası fiyatları şöyle ekliyorum ekran goruntulerini
Ya ben philips awenttin cam biberonu ile digerinide chiconunkini aldim ikisde tombik kisa... ikiside o termal yere sigmadi denedim baktim.. ona canim sikildi sadece kucuk bi termos almak sart okucak hele kuzularim dogsunn dusunurum onuda..

Sesli sesli güldüm Allah iyiliklerini versin

Acikcasi dogum cok planlandigi gibi olmayabiliyor. Her ihtimale acik olmak gerek. Dogum sekli de oyle. Bebekler ne zaman ne sekilde geleceklerine kendileri karar veriyor.
Sut konusunda sahsen bi sikinti yasicami dusunmuyorum. Kendimce tecrubemden dolayi ama belki sezeryan olur bu sefer, ben kendimi iyi hissedemem vs die mama da arastirdim.
Enfamil die pahali bi mama varmis, amerikada sutu yetmeyen annelere tavsiye ediliyormus. Zaten diger markalar bildigimiz gibi. Belki birinin isine yarar die paylasmak istedim. Ben bi kutu aldiririm gibime geliyor. Ben milupa milumil cocuguymusum, emmemisim. gayet iyiyim tavsiye ederim, severek yemisim.

Mamajoo aldim ben cok ovmuslerdi onuda :)

Aldin mi sahiden??? Ayyy nasill acaba cekiyormu?? Aldigin urunu baksam bile geri verilmiyor boyle urunler?? Elimle cekme gucunu denemistim mamajoo awentten daha iyi cekiyordu ama makinelerin emisleri farkli oluyor oyuzden internetten alamadim ben.. ama ne alcami da bilemedim.. ne kadara aldin kuzum?

Ben hipp ciyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…