- 27 Haziran 2017
- 464
- 458
- 103
- 38
Inşallah canım, hepimiz sağlıkla alalım inşallah, 3 kilo 48 santim doğduIlk evladin icin basin sagolsun.
Ikinci evladini cok sukur kucagina almissin. Kuveze bile girmeyip, koca delikanli bile olmus. Insallah bu da boyle olur annesi. Tecrubelisin, neyi nasil yapman gerektigininde biliyorsun. Sanirim onca yil korku ve tedirginlikten bi daha cesaret edemedin ucuncuye ama hicbir sikintin olmicak gorursun. ❤
32 de kac kg dogmustu oglun?
Rengini de modelinide, fiyatını da cok beğendim☺95 tl.. fusya rengide capcanli cok guzeldi fiyati 78 tl idi hemde.. ama esimde kullansin diye bu renk tercih ettim
Sağol cnm her dr ayrı geeçn ay 3.65 ti hsonu 50 lik iç dedi buda başka söylüyor küçük yerler garip ya brnim drum başka ilçedeIlac kullanilinca ne deger olmali cok bilemiyorum. Ilk kez yasadim bole bi sey. Gebelikte 3,5 a kadar tolere edilebilirmis. Bende 4 cikti basladik ilaca. 1 ay sonra kan vercem tekrar
Demiri belki ayrica verir. Multivitamin icinde az var cunku. Sanmam bi seyin olsun. Ilac degisir en fazla.
Doktor onemli katiliyorum. Ama mg az ilacinin. Bende 25 mg kullaniyorum. Merak etme bebege sikinti olmuyormus. Tiroid net sonuc vermediginden oynuyor degerlerSağol cnm her dr ayrı geeçn ay 3.65 ti hsonu 50 lik iç dedi buda başka söylüyor küçük yerler garip ya brnim drum başka ilçede
Ayyy masallahh coook tatlisiniz sizBu konularda ben esimin ailesine bisey diyemem kendilerine zaten ogullari bakiyor hepsi hayirli evlat masaallah insaallah bizimkilerde oyle olur hicbiseyleri eksik etmezler imkanlari yok zaten maddi acidan. Maneviyat olarak gelinleri uzselerde ceneleriyle torunlarina duskunler haklarini yiyemem . benim ailemde o sekilde iki tarafinda aksine bizden beklentileri vardir surekli. Bende kendi anneme kiziyorum
:) Ben onun durummunu biliyorm bizden aksine yardm isterlerken surekli ona ragmen herseyi kesin o alcakms gibi soyler zamani gelincede karismaz hic . Zor kazandik bu bebegi zaten tup bebek oldugunu soylemistim sizlere. Imkanimizda var elhamdulillaj yani kimseden bsey beklemeyp aldik herseyi cok sukur ivir zivr bikac bsey kaldi zamanla onlarida hallederiz insaallah vakit bol. Manevi acidanda kendi annemden beklentim yok heyecanli torunu olcak diye surekli acaba nasl bsey olcak der ama kendide soyler resim video ceker sever paylasir sosyalmedyada o kadar bakip yardimci olmaz.dusuk tehlikem varken bile koyde gezmedeydi gelmedi . Bende cagrmadm alcagim tepkiyi bildigimden. teyzelerm gel kizina yardimci ol diyince cok sinirlendi onlara bisey bekledik diye gelemem dedi. Bisey desemde gucenir küser aglar biraz zorlu bir hayat gecirdi simdide mutlu olmak istiyor bende onu uzmek istemiyorum. yani ben hasta kaynvalidemden istesem o kadin gelir yapar ben anam yapmaz net o sebeple annemden fayda yokken kimseden beklentim yok. Ne hastanede ne evde maddi manevi biz esimle birbirimize yeteriz elhamdulillah yeterki kiziimiza saglikla kavusalim .
Ya cumleye baslarken birine yanit vermek icin yok kisa yaz uzatma diyorum icimden .. uzadikca uzuyor meger ne cok yaram var diyip gulup geciyorum... ama bu topik sinirimi bozuyor.. konusmadanda duramiyorum.. cikolata yerken kendimi durduramamak gibi bisi oluyo sanirim
Canim bende depend hasta kulodu kullan mistim. Kullan at cok pratik.oldu. normal dogumda kanma daha fazla oldugu icin pedler yetersiz kaliyo. Bu cok iyi olmustuTamamdir, ben de ekliyim alincaklara. Peki dogum sekliyle ilgili bi fark olur mu, yani normal dogum yapinca da lazim olur mu mesela ?
Nerden aldığını yazmışsın zaten cnmAlone hepsiburada indirim varken almistim insallah yine vardir...
Hepsiburadada canim.. daha guzelleri sizin olsun.. bitanede kucuk alirim belki onuda arabaya koyarim bisey olurda cocuklari ayri ayri goturmek gerekirse babasina veririm cantasinin icine biseyler atarak diye.. arabalarinida ayri ayri alicaz .. bi aparatla birbirine de takilabiliyotlar istersen ikisi birlikte istersen ayri ayri.. oyle dusuncem var.. burda bana yakin ebebek magazasindki kizlarla arkadas oldum indirimler subat bebelerin dogarsa bile ilk etapta kis vakti arabaya ihtiyacin olmaz dediler indirim zamanini bekle dediler... subat ayi indirim oluyormus Bilginize..Rengini de modelinide, fiyatını da cok beğendim☺
güle güle kullan canım, nerden almistin?
Benim kızımın doğumunda pek kanamam olmadı ped yeterli gelmişti depend geçen e bebekte gördüm ondan kullanınca iç çamaşırına da gerek kalmıyor demi acaba hastane çantasına ondan mı alıp koysamEvet hic sızdırma olmuyor. Cikarirken yanlardab yirtip atabiliyosun
Ya bu minik kuzular daha dünyaya gelmeden bizi bir dünya strese sokuyorlarCanim benimde aksam cok degisikti. Sanki yerine sigamamis yada bir sikintisi varmis gibiydi. Çırpındıkça çırpındı. Bugun baş aşagi ayaklar yukarida oldugunu ogrendim. Bide aşağıda cok hareker hissediyodum kafa ve eller muhtemelen cok fena huylaniyorum ya. Bu kiz sakin diyodum ben ama ayni ablasi
Vallahi bizde şöyle oluyor annem kredi kartını veriyor al kızım beğendiğini diyorBir arkadas dedi kv zevklerimizi bilmiyor ondan cekiniyor diye. Evet kismen dogru belki. Ama o parayi gozden cikaran gel kizim birlikte istedigin yerden alalim diyebilmeli. Tabi yakin yerde oturanlar. Bizde mesela aldi beni bir dukkana soktu ordan begenmek zorunda kaldim, zaten pahalı yada marka bisey aldircajra degildim cogu seyi hazirdi. Sonra taksitçi diye arabada satilan nevresimlerden seçtirdi mesela, ustelik ben almistim var dedigim halde 2.ye aldi diretti, parasina yazik..
Hele mevlit zamani birbirimize gircektik hepimiz. Ben elimde olan bir elbiseyi giydirmek istedim. Annem illa tutturdu ben gelinlik alcam diye tamam dedim. Ben iki jere mevlit yaptım kendi evimde ve kayinvalidemde. Sonra kayinvalidem bana hic sormadan gitmis turuncuya benzer bir elbise almis alakasiz birsey. O zaman cok sinirlendim. İlla alcaktin madem bastan soyleseydin bende para katar heves ettigim elbiselerden diktirirdim diye. Sonra gittik baska kucuk gelinlikle degistirdi sacma sapan isler...
Canını sıkma çözülmeyecek şeyler değil Allah 'ın izniyle; benim ilk gebeligimde troidim 8den 3.5a dustugunde dr hadi gozun aydin demisti çok şükür bak sağlıkla aldım kızımı kucagimaCanım sımıldı biraz sabah kan vermiştim dr a giderken götürürüm diye şeker vs. Tiroitim 3.05ilac kullandığım halde dahiliyecide dediki bunun 3 ün altında olması gerekirdi geçen ayda böleydi 3.60 kendi dtum bişey demedi hgb 9 a düşmüş birde kullanığım vitaminin içşnde demir var ama çok düşük ya canım sıkıldı çok 4 te randevum var işte sırucam bakalım
Inşallah canım, hepimiz sağlıkla alalım inşallah, 3 kilo 48 santim doğdu
Ayyy kizlarrr Allah muhabbetimizi nesemizi eksik etmesinnOkurken bile kahkaha attim hep boyle gülüp geçelim insallahdaha bunun dogum zamani var o zman neler anlatiriz kim biliryaz yaz bitmez
Mamajoo aldim ben cok ovmuslerdi onuda :)Ayyy kizlarrr Allah muhabbetimizi nesemizi eksik etmesinnAllaha ne kadar sukretsekk azdir o kesin... bosver kv kp kendi sulalemizi biz yetebiliyorsak ne ala.. hersey boş ne geripte bebekerimiin de yerlerinde canlarini sikayim.. hiccc herek yok... gogus pompasi alacam o kaldi ne yapsam diyom ikiz kuşlarim icin ne alsam??? Fikri olan paylassin ne zaman alayimm???? Ne zaman dogacaklri mechul bizimkilerin.. yani dogduktan sonrami kocami kosturayim yoksa kendim iyi olan bisimi alayim medela mi alayim 1000 to civariydi hastane tipine en yakin cekislc gucu iyi yoksa philips awent mi? Yoksa lansinoh mu? İlk hamilelik bende meme hala yok sutumde anneme cekerse olmayacak.. ama bebeklerimi coook guzel beslemek istuyorum... ondan sut konusunda en iyi seyi yapmak istiyorum..
Ya ben philips awenttin cam biberonu ile digerinide chiconunkini aldim ikisde tombik kisa... ikiside o termal yere sigmadi denedim baktim.. ona canim sikildi sadece kucuk bi termos almak sart okucak hele kuzularim dogsunn dusunurum onuda..Kızlar bende şöyle bir bebek çantalarına bakayım dedim; lcw int sitesinde bebek cantasi var bir bakın isterseniz bagmori markası fiyatları şöyle ekliyorum ekran goruntulerini
Kızlar KV kp lafı açılınca size bişey diyeyimde gülünben 15temmuz 2017 evlendim bana alışverişte sadece bi tane pijama takımı alan kaynaanam gçeen diyorki mine sana aldığım takımıda dogumda giyersin ayyyyy ben şoookkk oldummmm bu kadarda olmaz dedimki anne omu kaldı allah aşkına üstümde yırtıldı giye giye dedim sizzz düşünün gerisini bi tane takım almış evlenirken onuda doğumda giyecemm pekkkkiiii
Acikcasi dogum cok planlandigi gibi olmayabiliyor. Her ihtimale acik olmak gerek. Dogum sekli de oyle. Bebekler ne zaman ne sekilde geleceklerine kendileri karar veriyor.Ayyy kizlarrr Allah muhabbetimizi nesemizi eksik etmesinnAllaha ne kadar sukretsekk azdir o kesin... bosver kv kp kendi sulalemizi biz yetebiliyorsak ne ala.. hersey boş ne geripte bebekerimiin de yerlerinde canlarini sikayim.. hiccc herek yok... gogus pompasi alacam o kaldi ne yapsam diyom ikiz kuşlarim icin ne alsam??? Fikri olan paylassin ne zaman alayimm???? Ne zaman dogacaklri mechul bizimkilerin.. yani dogduktan sonrami kocami kosturayim yoksa kendim iyi olan bisimi alayim medela mi alayim 1000 to civariydi hastane tipine en yakin cekislc gucu iyi yoksa philips awent mi? Yoksa lansinoh mu? İlk hamilelik bende meme hala yok sutumde anneme cekerse olmayacak.. ama bebeklerimi coook guzel beslemek istuyorum... ondan sut konusunda en iyi seyi yapmak istiyorum..
Mamajoo aldim ben cok ovmuslerdi onuda :)
Ben hipp ciyim :)Acikcasi dogum cok planlandigi gibi olmayabiliyor. Her ihtimale acik olmak gerek. Dogum sekli de oyle. Bebekler ne zaman ne sekilde geleceklerine kendileri karar veriyor.
Sut konusunda sahsen bi sikinti yasicami dusunmuyorum. Kendimce tecrubemden dolayi ama belki sezeryan olur bu sefer, ben kendimi iyi hissedemem vs die mama da arastirdim.
Enfamil die pahali bi mama varmis, amerikada sutu yetmeyen annelere tavsiye ediliyormus. Zaten diger markalar bildigimiz gibi. Belki birinin isine yarar die paylasmak istedim. Ben bi kutu aldiririm gibime geliyor. Ben milupa milumil cocuguymusum, emmemisim.gayet iyiyim tavsiye ederim, severek yemisim.
Eki Görüntüle 2554012
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?