2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tesekkur ederm canim benim. Neguzel annen yaninda ise zorda kalmazsin hersey birkenera maddiyat falan maneviyat cok onemli oluyor ben yatarken kanamam varken eltim bana yemek getirdikce utaniyodum ve mahcup oluyodum kiziyordu bana getiriyordu ama inan insanin zoruna gidiyor eltimide sevmiyodum fazla normalde :) bu hakkini odeyemem onunda bir gun bana ihtiyaci olursa elimden geleni yapmaya calisicam vefa borcum var artik. Kendi anneme diyemedim bile ben kalkamiyorum gel diye teyZelerim annemi cagirmislar kac kez hepsine tek tek tepki vermis. Ameliyat oldugumda 3 gun hastanede yattim illa gelicem dedi ozaman geldi
Gelmese daha iyiydi yani cunku surekli yatti skldi ofladi ben toplayamadm kendimi hemen o sebeple cikisim uzadi baski yapti iyiyim de diye. Bir iki kez yastigimi duzeltti. yada bahceye indi esimde annem yanimda refakatci oldu diye arabada yatti soguk havada mecburen baska sehirde ameliyat oldum ozamanda kizinin yaninda kaldi desinlere gelmisti hic istememistim sen goturmezsen ben gelirm kendim dedi goturduk mecburen. Yine sabahtan aksama kadar yemegimi bile esim yedirmisti hastanede. 3 gun arabada yatti esim annemin desinler diye gelmesi yuzunden yine bisey demedi adam biz gelinler olsak acariz agzimizi valla :) benimkide boyle neyapalim yinede uzmemek icin annemi dikkat ederim her cumleme. Bence sende esine annesi hakkinda oyle bisey deme canim inan ben kendi annemi biliyorum ama esim bisey dese cok uzulurum ve kizarim bosver oda kendi icinde uzuluyodur farkindadir zaten

Seninkinede maşallah, doktor büyük ihtimalle erken doğum diyince o zaman ceviz, kaşar, muz yemiştim onun faydası oldu galiba

Kuzum ben avent elektrikli kullandım ilk kızımda göğüs ucum olmadığından tutamasti cok memnun kaldim ama genel olarak belirli kullanimdan sonra cekis gucu azaliyormus diye duydum bende olmadi subatta e bebek her gun indirim yapiyor farkli oranlarda o zaman elektronikte indirim oluyor aklinda olsun.
Birde kız sütünün olmadığını nasıl anladın ben hiç anlamam kendini annem gibi olucam diye şartlama kuzum beyine gönderdiğin sinyaller çok önemli
Mesela alabiliyorsan tabiiki onu al

Alali 2 3 ay oluyor cnm unuttum e bebekten almistim cok ufak bir indirimi vardi ama awantten daha uygundu.birde usb girisi vardi yani powerbank ile calistirabiliyordun cekisine bakamadim simdi takar denerim sut gelir vs denemeye cesaret edemedim :)

Sağol canim
Bende ayrı ayrı olanlardan yani dediğinden istiyorum aslında.
Zaten simdi değil dogumdan sonra düşünüyorum almayı.
O zamana kadar indirim vaktinde gelir.
Kaynim bebek arabasini alacağını söyledi ama ikiz olduğunu bilmiyor kimse.
İkiz arabası alacağını duysa pişman olabilir

Bak enfamili duymamistim Allah razi olsun valla herkes ayri bisi biliyor soyluyor bende ogreniyorum... cok tesekkurler Bende hipp duydum hep cok iyi gazli bebeklerede birebir.. bende uc ay zar zor bende mama cocuguydum masallah zehir gibiyim

Alali 2 3 ay oluyor cnm unuttum e bebekten almistim cok ufak bir indirimi vardi ama awantten daha uygundu.birde usb girisi vardi yani powerbank ile calistirabiliyordun cekisine bakamadim simdi takar denerim sut gelir vs denemeye cesaret edemedim :)

Göğsünde deneme sakin erken doğumu tetikleyebilir kuzum aklında olsun

Ha yoook karnina daya avcunun icine daya.. memene dayama zateb icine bisey kacmasin kimisi az calisiyor felan ondan guwenemedim.. 1 ay icerisinde geri verebikirsin calistirmadigin surece .. ama bu makinelerde sut denedikten sonra olmuyor ya ondan.. guzel bi urun insallah iyi gunlerde kullanirsin? Ciftlimi?

Bende Henüz hicbirsey almadım.
biraz daha beklemek istiyorum.
Erken dogum riskimizde var hazırlıklı olmakta lazım .
Kafam karışık alışveriş konusunda

Bak enfamili duymamistim Allah razi olsun valla herkes ayri bisi biliyor soyluyor bende ogreniyorum... cok tesekkurler☺ Bende hipp duydum hep cok iyi gazli bebeklerede birebir.. bende uc ay zar zor bende mama cocuguydum masallah zehir gibiyim

Benim kızımda mamayla büyüdü evolvia kullandım çok çok memnun kaldim. Ne gaz sorunu yaşadım ne bağışıklık sorunu çok sukur

Benim annem serklajimin yapildigi gun aramadi bile. Neymis unutmus. 50 yasinda henuz ustelik. Bana hep der ki, kaynananla iyi gecin, o guzel cocuk bakiyo, cok sabirli, cok guzel yemek yapiyor die. Kendinden savmak icin beni.
Cocuguna ev dagitmamasini ogret, bana gelirseniz evi dagitirsa kizarim, izin vermem dagitmasina fln diyor.
Dogumuma zaten gelmeyecegi solemiyim bile. Gece fln hayatta kalkmaz. Annem var ama yalnizim bende. Boyle olan da tek ben degilim, farkindayim ve uzulmuyorum artik.

Tekli aldim cnm benim amacim sutumu sagip yatmak ayaz aglarsa babasi tuttursun biberonu :)

Sesli guldumm :))

Bende bir dahaki ay başlıcam artık almaya şu an erken diye düşünüyorum aralık ocak şubat tamamlarım diye planladim
Hayırlısıyla 7. aya girince almaya başlarım bende.
Zaten istesemde şimdi çıkamıyorum dışarı,
Zor olsa da, fotoğraflarla artık gördüğümü begencem.
Başka şansım yok çünkü, Eşim alırken foto atar, netten falanda tamamlariz.
Hayırlısiyla dogsunlarda bunlar 3lbet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…