- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Tesekkur ederm canim benim. Neguzel annen yaninda ise zorda kalmazsin hersey birkenera maddiyat falan maneviyat cok onemli oluyor ben yatarken kanamam varken eltim bana yemek getirdikce utaniyodum ve mahcup oluyodum kiziyordu bana getiriyordu ama inan insanin zoruna gidiyor eltimide sevmiyodum fazla normalde :) bu hakkini odeyemem onunda bir gun bana ihtiyaci olursa elimden geleni yapmaya calisicam vefa borcum var artik. Kendi anneme diyemedim bile ben kalkamiyorum gel diye teyZelerim annemi cagirmislar kac kez hepsine tek tek tepki vermis. Ameliyat oldugumda 3 gun hastanede yattim illa gelicem dedi ozaman geldiAyyy masallahh coook tatlisiniz sizmucizecim biliyorum seni tup bebekli oldugun icin.. Allah bisekilde yardimci olur zaten riskinida veriri 10 unvu cocugumuz degil zaten ya birinci ya ikinci genelde bebeklerimizi bekliyoruz birdakiler.. kimseye ihtiyacli degilizde.. buyuklerin herbiseye laf etmesi ama iste su an onlarin zamani, onlarin yapmalari istenen beklenen an ister kendi annen olsunn ister kocanin annesi olsun.. ben iki ay hastanede yattim temmuz agustos nasil gecti ne oldu bilmem psikolojim bozuktu.. yine kendi annemden baskasi yalandi.. kv ne zaman gelir dediklerinde bisey diyememek utanc verici gelmicegini biliyorum isleri var kocam küstü kendi ailesine kizdi .. annem hasta haliyle yanimda kaldi esim kaldi izinleri bitti.. yani simdi gelde uyuz olma bu insanlara bak bunlarda simdi aklima geldi.. gelmesinler yapmasinlar sonrada soylenmesinler bizde yaptik cunku manevi olarak istedigim zamanlarda maaleseff yoktular.. esimde kimse kendi annen gibi olamaz senin annen sana bakar iyi dedim seninkide sana baksin iki gune hastaliktan geberirsin kalkarsin kendi isini kendin yapmaya..
Seninkinede maşallah, doktor büyük ihtimalle erken doğum diyince o zaman ceviz, kaşar, muz yemiştim onun faydası oldu galibaYa bu minik kuzular daha dünyaya gelmeden bizi bir dünya strese sokuyorlarçok tatlılar yaa cok
Vallahi bizde şöyle oluyor annem kredi kartını veriyor al kızım beğendiğini diyormesela teyzem dediki hediye alicam şu kadarlık annem aradı hemen dediki o almasın parasını versin kendi istediğini alsın dedi benim için cok sukur o konuda kimse dikte etmiyor
Canını sıkma çözülmeyecek şeyler değil Allah 'ın izniyle; benim ilk gebeligimde troidim 8den 3.5a dustugunde dr hadi gozun aydin demisti çok şükür bak sağlıkla aldım kızımı kucagima
Maşallah maşallah, ben 38+0da doğurdum halde 3.150 gr di boyu 51di
Ayyy kizlarrr Allah muhabbetimizi nesemizi eksik etmesinnAllaha ne kadar sukretsekk azdir o kesin... bosver kv kp kendi sulalemizi biz yetebiliyorsak ne ala.. hersey boş ne geripte bebekerimiin de yerlerinde canlarini sikayim.. hiccc herek yok... gogus pompasi alacam o kaldi ne yapsam diyom ikiz kuşlarim icin ne alsam??? Fikri olan paylassin ne zaman alayimm???? Ne zaman dogacaklri mechul bizimkilerin.. yani dogduktan sonrami kocami kosturayim yoksa kendim iyi olan bisimi alayim medela mi alayim 1000 to civariydi hastane tipine en yakin cekislc gucu iyi yoksa philips awent mi? Yoksa lansinoh mu? İlk hamilelik bende meme hala yok sutumde anneme cekerse olmayacak.. ama bebeklerimi coook guzel beslemek istuyorum... ondan sut konusunda en iyi seyi yapmak istiyorum..
Alali 2 3 ay oluyor cnm unuttum e bebekten almistim cok ufak bir indirimi vardi ama awantten daha uygundu.birde usb girisi vardi yani powerbank ile calistirabiliyordun cekisine bakamadim simdi takar denerim sut gelir vs denemeye cesaret edemedim :)Aldin mi sahiden??? Ayyy nasill acaba cekiyormu?? Aldigin urunu baksam bile geri verilmiyor boyle urunler?? Elimle cekme gucunu denemistim mamajoo awentten daha iyi cekiyorduama makinelerin emisleri farkli oluyor oyuzden internetten alamadim ben.. ama ne alcami da bilemedim.. ne kadara aldin kuzum?
Sağol canimHepsiburadada canim.. daha guzelleri sizin olsun.. bitanede kucuk alirim belki onuda arabaya koyarim bisey olurda cocuklari ayri ayri goturmek gerekirse babasina veririm cantasinin icine biseyler atarak diye.. arabalarinida ayri ayri alicaz .. bi aparatla birbirine de takilabiliyotlar istersen ikisi birlikte istersen ayri ayri.. oyle dusuncem var.. burda bana yakin ebebek magazasindki kizlarla arkadas oldum indirimler subat bebelerin dogarsa bile ilk etapta kis vakti arabaya ihtiyacin olmaz dediler indirim zamanini bekle dediler... subat ayi indirim oluyormus Bilginize..
Bak enfamili duymamistim Allah razi olsun valla herkes ayri bisi biliyor soyluyor bende ogreniyorum... cok tesekkurlerAcikcasi dogum cok planlandigi gibi olmayabiliyor. Her ihtimale acik olmak gerek. Dogum sekli de oyle. Bebekler ne zaman ne sekilde geleceklerine kendileri karar veriyor.
Sut konusunda sahsen bi sikinti yasicami dusunmuyorum. Kendimce tecrubemden dolayi ama belki sezeryan olur bu sefer, ben kendimi iyi hissedemem vs die mama da arastirdim.
Enfamil die pahali bi mama varmis, amerikada sutu yetmeyen annelere tavsiye ediliyormus. Zaten diger markalar bildigimiz gibi. Belki birinin isine yarar die paylasmak istedim. Ben bi kutu aldiririm gibime geliyor. Ben milupa milumil cocuguymusum, emmemisim.gayet iyiyim tavsiye ederim, severek yemisim.
Eki Görüntüle 2554012
Alali 2 3 ay oluyor cnm unuttum e bebekten almistim cok ufak bir indirimi vardi ama awantten daha uygundu.birde usb girisi vardi yani powerbank ile calistirabiliyordun cekisine bakamadim simdi takar denerim sut gelir vs denemeye cesaret edemedim :)
Alali 2 3 ay oluyor cnm unuttum e bebekten almistim cok ufak bir indirimi vardi ama awantten daha uygundu.birde usb girisi vardi yani powerbank ile calistirabiliyordun cekisine bakamadim simdi takar denerim sut gelir vs denemeye cesaret edemedim :)
Bende Henüz hicbirsey almadım.Ayyy kizlarrr Allah muhabbetimizi nesemizi eksik etmesinnAllaha ne kadar sukretsekk azdir o kesin... bosver kv kp kendi sulalemizi biz yetebiliyorsak ne ala.. hersey boş ne geripte bebekerimiin de yerlerinde canlarini sikayim.. hiccc herek yok... gogus pompasi alacam o kaldi ne yapsam diyom ikiz kuşlarim icin ne alsam??? Fikri olan paylassin ne zaman alayimm???? Ne zaman dogacaklri mechul bizimkilerin.. yani dogduktan sonrami kocami kosturayim yoksa kendim iyi olan bisimi alayim medela mi alayim 1000 to civariydi hastane tipine en yakin cekislc gucu iyi yoksa philips awent mi? Yoksa lansinoh mu? İlk hamilelik bende meme hala yok sutumde anneme cekerse olmayacak.. ama bebeklerimi coook guzel beslemek istuyorum... ondan sut konusunda en iyi seyi yapmak istiyorum..
O yuzden daha kutusunu acmadim bileGöğsünde deneme sakin erken doğumu tetikleyebilir kuzum aklında olsun
Bak enfamili duymamistim Allah razi olsun valla herkes ayri bisi biliyor soyluyor bende ogreniyorum... cok tesekkurler☺ Bende hipp duydum hep cok iyi gazli bebeklerede birebir.. bende uc ay zar zor bende mama cocuguydum masallah zehir gibiyim
Benim annem serklajimin yapildigi gun aramadi bile. Neymis unutmus. 50 yasinda henuz ustelik. Bana hep der ki, kaynananla iyi gecin, o guzel cocuk bakiyo, cok sabirli, cok guzel yemek yapiyor die. Kendinden savmak icin beni.Tesekkur ederm canim benim. Neguzel annen yaninda ise zorda kalmazsin hersey birkenera maddiyat falan maneviyat cok onemli oluyor ben yatarken kanamam varken eltim bana yemek getirdikce utaniyodum ve mahcup oluyodum kiziyordu bana getiriyordu ama inan insanin zoruna gidiyor eltimide sevmiyodum fazla normalde :) bu hakkini odeyemem onunda bir gun bana ihtiyaci olursa elimden geleni yapmaya calisicam vefa borcum var artik. Kendi anneme diyemedim bile ben kalkamiyorum gel diye teyZelerim annemi cagirmislar kac kez hepsine tek tek tepki vermis. Ameliyat oldugumda 3 gun hastanede yattim illa gelicem dedi ozaman geldi
Gelmese daha iyiydi yani cunku surekli yatti skldi ofladi ben toplayamadm kendimi hemen o sebeple cikisim uzadi baski yapti iyiyim de diye. Bir iki kez yastigimi duzeltti. yada bahceye indi esimde annem yanimda refakatci oldu diye arabada yatti soguk havada mecburen baska sehirde ameliyat oldum ozamanda kizinin yaninda kaldi desinlere gelmisti hic istememistim sen goturmezsen ben gelirm kendim dedi goturduk mecburen. Yine sabahtan aksama kadar yemegimi bile esim yedirmisti hastanede. 3 gun arabada yatti esim annemin desinler diye gelmesi yuzunden yine bisey demedi adam biz gelinler olsak acariz agzimizi valla :) benimkide boyle neyapalim yinede uzmemek icin annemi dikkat ederim her cumleme. Bence sende esine annesi hakkinda oyle bisey deme canim inan ben kendi annemi biliyorum ama esim bisey dese cok uzulurum ve kizarim bosver oda kendi icinde uzuluyodur farkindadir zaten
Bende Henüz hicbirsey almadım.
biraz daha beklemek istiyorum.
Erken dogum riskimizde var hazırlıklı olmakta lazım .
Kafam karışık alışveriş konusunda
Tekli aldim cnm benim amacim sutumu sagip yatmak ayaz aglarsa babasi tuttursun biberonu :)Ha yoook karnina daya avcunun icine daya.. memene dayama zateb icine bisey kacmasin kimisi az calisiyor felan ondan guwenemedim.. 1 ay icerisinde geri verebikirsin calistirmadigin surece .. ama bu makinelerde sut denedikten sonra olmuyor ya ondan.. guzel bi urun insallah iyi gunlerde kullanirsin? Ciftlimi?
Sesli guldumm :))Sağol canim
Bende ayrı ayrı olanlardan yani dediğinden istiyorum aslında.
Zaten simdi değil dogumdan sonra düşünüyorum almayı.
O zamana kadar indirim vaktinde gelir.
Kaynim bebek arabasini alacağını söyledi ama ikiz olduğunu bilmiyor kimse.
İkiz arabası alacağını duysa pişman olabilir
Tekli aldim cnm benim amacim sutumu sagip yatmak ayaz aglarsa babasi tuttursun biberonu :)
Insallah canim ya bazilari daha kolay bazilari daha zor diyoyaa ne guzel ,ikinci daha da kolay olur ins ,oyle derler daha kolay diye,bklm bizden ilk kim dogum yapacak ,tabi simdilik bi dursunlar yerlerinde
Seninkinede maşallah, doktor büyük ihtimalle erken doğum diyince o zaman ceviz, kaşar, muz yemiştim onun faydası oldu galiba
Hayırlısıyla 7. aya girince almaya başlarım bende.Bende bir dahaki ay başlıcam artık almaya şu an erken diye düşünüyorum aralık ocak şubat tamamlarım diye planladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?