- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Kaşar ve muzda sıkıntı yok ama ceviz pek sevmiyorum yaSeninkinede maşallah, doktor büyük ihtimalle erken doğum diyince o zaman ceviz, kaşar, muz yemiştim onun faydası oldu galiba
Benim annem serklajimin yapildigi gun aramadi bile. Neymis unutmus. 50 yasinda henuz ustelik. Bana hep der ki, kaynananla iyi gecin, o guzel cocuk bakiyo, cok sabirli, cok guzel yemek yapiyor die. Kendinden savmak icin beni.
Cocuguna ev dagitmamasini ogret, bana gelirseniz evi dagitirsa kizarim, izin vermem dagitmasina fln diyor.
Dogumuma zaten gelmeyecegi solemiyim bile. Gece fln hayatta kalkmaz. Annem var ama yalnizim bende. Boyle olan da tek ben degilim, farkindayim ve uzulmuyorum artik.
Ben kızıma tuvalet eğitimini annemin evinde verdim kendi evim ciş olmasın diyeKizim annemin koltuklarina az isemediben olsam sirf misilleme olsun diye giderim ya, isesin kussun ugrassin bosversene. Ne demek evi dagitirsa kızarım, dagitcak tabi cocuk bu.
Gule gule kullan cnm :)11.11 ganimetlerim gelmeye başladı kızlar. Çantayı çok beğendim. Tam istediğim gibi. Sapasağlam. Arkası bol destekli... İçi hem geniş hem de taşınmayacak kadar büyük değil. Atleti de deneyeyim diye tek aldım ama devamını alırım. Güzelmiş. Avent kaplar ise zaten hayat kurtarıcı. Ek gıda dönemi için de iyi. Oğlumda kullanıp memnun kalmıştım
Geçmiş olsunAkıntım sarı ve yeşil arası birseydi canım kasıklarımda ara ara sanki vuruş gibi ağrılar oluyordu
Insallah canim.saglikla kucaklariz bebeklerimiziBu konularda ben esimin ailesine bisey diyemem kendilerine zaten ogullari bakiyor hepsi hayirli evlat masaallah insaallah bizimkilerde oyle olur hicbiseyleri eksik etmezler imkanlari yok zaten maddi acidan. Maneviyat olarak gelinleri uzselerde ceneleriyle torunlarina duskunler haklarini yiyemem . benim ailemde o sekilde iki tarafinda aksine bizden beklentileri vardir surekli. Bende kendi anneme kiziyorum
:) Ben onun durummunu biliyorm bizden aksine yardm isterlerken surekli ona ragmen herseyi kesin o alcakms gibi soyler zamani gelincede karismaz hic . Zor kazandik bu bebegi zaten tup bebek oldugunu soylemistim sizlere. Imkanimizda var elhamdulillaj yani kimseden bsey beklemeyp aldik herseyi cok sukur ivir zivr bikac bsey kaldi zamanla onlarida hallederiz insaallah vakit bol. Manevi acidanda kendi annemden beklentim yok heyecanli torunu olcak diye surekli acaba nasl bsey olcak der ama kendide soyler resim video ceker sever paylasir sosyalmedyada o kadar bakip yardimci olmaz.dusuk tehlikem varken bile koyde gezmedeydi gelmedi . Bende cagrmadm alcagim tepkiyi bildigimden. teyzelerm gel kizina yardimci ol diyince cok sinirlendi onlara bisey bekledik diye gelemem dedi. Bisey desemde gucenir küser aglar biraz zorlu bir hayat gecirdi simdide mutlu olmak istiyor bende onu uzmek istemiyorum. yani ben hasta kaynvalidemden istesem o kadin gelir yapar ben anam yapmaz net o sebeple annemden fayda yokken kimseden beklentim yok. Ne hastanede ne evde maddi manevi biz esimle birbirimize yeteriz elhamdulillah yeterki kiziimiza saglikla kavusalim .
Teşekkür ederimGule gule kullan cnm :)
Çok düşünceli olmalarını beklememek lazım. İnsan bunu zamanla öğreniyor. Ben 11 yıllık evliyim artık umursamaz olmalarına alıştım. Çocuk hastalandı mı nasıl okula gitti mi iyi mi umurlarında olmaz. Sorsan çok severler arayıp sormazlar bile . Aranıp konuşulsa bile hep kendi dertlerini anlatıp geçerler. Zaten yılda bir kez görüyorlar onda da ilk torunları mutlu etmek için birşeyler alıp verebilirler ama çokta düşünmezler. Buna karşılık anane dede ben tarafı çok farklı. Ama onlardan beklentim artık sıfır. O yüzden sorsalarda sormasalarda önemsemiyorum. Artık alma işini geçtim yani. Şimdi hamileliğimde merak edip sordukları bile yok. Valla onlara hazırdan torun veriyoruz. Hiç bir sıkıntısını eksiğini bilmeden uğraşmadan. Bu yıl evde aldık tüm ihtiyaçlar üst üste geldi bunu bile sormadılar. Ama ne kadar az beklenti o kadar az üzüntü oluyor. Seni anlıyor ve hak veriyorum ama alışırsınInsanin kendi annesi cok baska oluyomus gercekten. Bende 1 senelik evliyim ve bunu anladim. Kiyafetten ziyade insan deger verildigini onemsendigini gormek istiyo. Sonucda tasigim can onunda cani
Ceviz kasar muz erken dogumumu onluyor anlamadim??Kaşar ve muzda sıkıntı yok ama ceviz pek sevmiyorum ya
Çok geçmiş olsun canım tekrardanBen çok anlamadım canım ama akıntım vardı bazen sarı bazen yeşilimsi sarı arada da kasıklarımdan rahmime doğru inen bir ağrım vardı
Ben 11 bucuk aylik evliyim.Uzak olsak belki bu kadar uzulmem. Ama aramizda 1 sokak var. Ne gelir ne gider. Ne bu kiz hamile yanina ugrim der. Ne arar sorar. Biz surekli gideriz. Esimin hatrina giderim ama o asla gelmez kaynanamlar. Mesela nabizim cok yuksek cikti saglik ocagi acile yonlendirdi. Esim annesini aradi gotur merveyi hastaneye diye. Gelicem bende dedi ama. Aradi kaynanam menderes gelse onla gitsen daha iyi olur felan dedi. Gelip yanima ugramadi bile hastaneye gelmeyi birak. Esimi bekliyorum simdi hastaneye gitmek icin. Annemde karsida oturuyor. Ben istanbulun bi yakasindayim o bi yakasinda. Ben buraya gelin geldim hic cevrem yok akraba arkadas hersey karşi da kaldi annemlerin orda. Dogumumda napcam bilmiyorum. Allah kimseye muhtac etmesin. Esim ve karnimda minnak kizim iyiki varlarÇok düşünceli olmalarını beklememek lazım. İnsan bunu zamanla öğreniyor. Ben 11 yıllık evliyim artık umursamaz olmalarına alıştım. Çocuk hastalandı mı nasıl okula gitti mi iyi mi umurlarında olmaz. Sorsan çok severler arayıp sormazlar bile . Aranıp konuşulsa bile hep kendi dertlerini anlatıp geçerler. Zaten yılda bir kez görüyorlar onda da ilk torunları mutlu etmek için birşeyler alıp verebilirler ama çokta düşünmezler. Buna karşılık anane dede ben tarafı çok farklı. Ama onlardan beklentim artık sıfır. O yüzden sorsalarda sormasalarda önemsemiyorum. Artık alma işini geçtim yani. Şimdi hamileliğimde merak edip sordukları bile yok. Valla onlara hazırdan torun veriyoruz. Hiç bir sıkıntısını eksiğini bilmeden uğraşmadan. Bu yıl evde aldık tüm ihtiyaçlar üst üste geldi bunu bile sormadılar. Ama ne kadar az beklenti o kadar az üzüntü oluyor. Seni anlıyor ve hak veriyorum ama alışırsın
Bende bu markadan aldım ama benim ki daha gelmedi. Benimki mavi beyaz. Kumaşı %100 pamuk diyor ama dokunmadan emin olamamıştım. Yumuşak olmasına sevindim.Güzel günlerde giydirinEki Görüntüle 2554036 hastane cikisim geldi kizlar tavsiye ederim kumasi cok guzel yumusacik fotograftaki gibi kaliteli esimle actik ilk bunu giydiricez diye esime sanada gri giydiricez takim olalim diyorum :)
Haklısın ama zamanla dediğim gibi alışacaksın. Onlara muhtaç değilsin. Allah sağlık versin bizlere eşlerimize çocuklarımıza ki herşey yolunda olsunBen 11 bucuk aylik evliyim.Uzak olsak belki bu kadar uzulmem. Ama aramizda 1 sokak var. Ne gelir ne gider. Ne bu kiz hamile yanina ugrim der. Ne arar sorar. Biz surekli gideriz. Esimin hatrina giderim ama o asla gelmez kaynanamlar. Mesela nabizim cok yuksek cikti saglik ocagi acile yonlendirdi. Esim annesini aradi gotur merveyi hastaneye diye. Gelicem bende dedi ama. Aradi kaynanam menderes gelse onla gitsen daha iyi olur felan dedi. Gelip yanima ugramadi bile hastaneye gelmeyi birak. Esimi bekliyorum simdi hastaneye gitmek icin. Annemde karsida oturuyor. Ben istanbulun bi yakasindayim o bi yakasinda. Ben buraya gelin geldim hic cevrem yok akraba arkadas hersey karşi da kaldi annemlerin orda. Dogumumda napcam bilmiyorum. Allah kimseye muhtac etmesin. Esim ve karnimda minnak kizim iyiki varlar
Umarım olumsuz bir durum yoktur.Kizlar detayli ultrasyonda ucuzlerimin tek yumurta ikizlerimden 1i burun ve bacak kemigi kucuk cikti ve diger 2kardesinden 2hafta geride cikti amiyo test adi galiba su alma Yani onerdi Fakat drum buyuk risk bu dedi hepsini kaybedebiliriz dedi yaptirmayacagiz Man verdim down sendromu varmi diye bakilsin dedi Dr.
Ultrasondan 3saatsonra drumla randevumuz vardi o 3saat esim stres yapti ay bilmiyorum ins hersey yolundadir moralim bozuk bildiklerinizi paylasirmisiniz Kendi Dr olabilir dedi hepsi ayni kiloda olacak die bisey yok dedi Aglasamesim benden beter hastalandi resmen duaedin bana lutfen 10gun sonra kan sonucu cikacak 2hafta sonra tekrar detayli bakilacak obebegime ins buyur gelisir RABBIM Sen tum bebeklere Saglik ver saglikla kucagimiza almamizi nasip et AMiN
Vitamini içmemeyi düşünüyorum bende ondan sonra başladı sankiurtikerden ben yillarca cekmis bir insanim... sonrasinda tedaviyi gluteni kesmekle buldum.. hamileligimde antibiyotik kullanmam la tekrar basladi ve agliyordum kasinti ve dokuntuden...
tekrar gluteni kestim ama bir lokma dahil 1 hafta agzima surmedim.. ve hergun ev yapimi kefir ictim...
cok sukur hemen gecti glutene tekrar basladim kefiri de 1 ay ictim simdi hic bisey yok cok sukur.. tavsiye ederim bir dene...
Sağol kuzum doktor gebe olduğun için bir şey yapamıyorum şuan kortizonlu ilaçlar veriliyor normalde ama gebelikte olmuyor. Neden olduğu ve ne tetikledi onunla ilgili de cildiyeye git dedi. Anlıycağın şuan çözüm yokGünaydın canım. Çok geçmiş olsun yatedavisi nasıl ürtikerin? :/
Ya bence en guzeli duzenine karismiyorlar ya bosversene.. ne insanlar var.. onu almis bunu almis sorsam borcumuz var ama kendilikerini kistiklari yok diyen kv kp de var.. ayy anlatamadim belki ama.. kes irtibati yapabiliyorsa yapsin kendin annen gibi olmaz kimsr here her anne de ayni degil belki ama.. neyse kv ko oyle olduklarinida mumkunse kendi annen babana yansitma.. bosverrr herkes iyi olcak diye bi sey yok kaldiki.. onlar iyi olsunda kimseye muhtac olmasinlarBen 11 bucuk aylik evliyim.Uzak olsak belki bu kadar uzulmem. Ama aramizda 1 sokak var. Ne gelir ne gider. Ne bu kiz hamile yanina ugrim der. Ne arar sorar. Biz surekli gideriz. Esimin hatrina giderim ama o asla gelmez kaynanamlar. Mesela nabizim cok yuksek cikti saglik ocagi acile yonlendirdi. Esim annesini aradi gotur merveyi hastaneye diye. Gelicem bende dedi ama. Aradi kaynanam menderes gelse onla gitsen daha iyi olur felan dedi. Gelip yanima ugramadi bile hastaneye gelmeyi birak. Esimi bekliyorum simdi hastaneye gitmek icin. Annemde karsida oturuyor. Ben istanbulun bi yakasindayim o bi yakasinda. Ben buraya gelin geldim hic cevrem yok akraba arkadas hersey karşi da kaldi annemlerin orda. Dogumumda napcam bilmiyorum. Allah kimseye muhtac etmesin. Esim ve karnimda minnak kizim iyiki varlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?