2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizim annemin koltuklarina az isemedi ben olsam sirf misilleme olsun diye giderim ya, isesin kussun ugrassin bosversene. Ne demek evi dagitirsa kızarım, dagitcak tabi cocuk bu.
Ben kızıma tuvalet eğitimini annemin evinde verdim kendi evim ciş olmasın diye

11.11 ganimetlerim gelmeye başladı kızlar. Çantayı çok beğendim. Tam istediğim gibi. Sapasağlam. Arkası bol destekli... İçi hem geniş hem de taşınmayacak kadar büyük değil. Atleti de deneyeyim diye tek aldım ama devamını alırım. Güzelmiş. Avent kaplar ise zaten hayat kurtarıcı. Ek gıda dönemi için de iyi. Oğlumda kullanıp memnun kalmıştım

Eklentiler

• IMG_20191113_160512.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20191113_160441.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20191113_160423.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20191113_160359.webp
    46 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20191113_160333.webp
    97,4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20191113_160325.webp
    88,3 KB · Görüntüleme: 33
Gule gule kullan cnm :)

Insallah canim.saglikla kucaklariz bebeklerimizi benimde bi beklentim yok kesinlikle ama dedigin gibilafi acilinca sunu alalim bunu alalim oluyor ortadasa hic bisey yok insam buna kiziyor biz istemiyoruzki dillemdirmeye ne gerek var alincada tekrr tekrar konusulur hani yaptigini herkesin bilmesine gerek yok bence elalem icin degil kendi canina yapiyosun ben esim su anda 2is yapiyor akşamlari arkadsina yardim ediyor ona ragmen torunumuzu goremedik cikmadiniz su bu olunca insanda bu sevgilerinin karsiligi gormek istiyor ,, en iyisi bosvermek hiic sikmayalim kendimizi cok sukur kendimiz bakariz bebislere ☺

Insanin kendi annesi cok baska oluyomus gercekten. Bende 1 senelik evliyim ve bunu anladim. Kiyafetten ziyade insan deger verildigini onemsendigini gormek istiyo. Sonucda tasigim can onunda cani
Çok düşünceli olmalarını beklememek lazım. İnsan bunu zamanla öğreniyor. Ben 11 yıllık evliyim artık umursamaz olmalarına alıştım. Çocuk hastalandı mı nasıl okula gitti mi iyi mi umurlarında olmaz. Sorsan çok severler arayıp sormazlar bile . Aranıp konuşulsa bile hep kendi dertlerini anlatıp geçerler. Zaten yılda bir kez görüyorlar onda da ilk torunları mutlu etmek için birşeyler alıp verebilirler ama çokta düşünmezler. Buna karşılık anane dede ben tarafı çok farklı. Ama onlardan beklentim artık sıfır. O yüzden sorsalarda sormasalarda önemsemiyorum. Artık alma işini geçtim yani. Şimdi hamileliğimde merak edip sordukları bile yok. Valla onlara hazırdan torun veriyoruz. Hiç bir sıkıntısını eksiğini bilmeden uğraşmadan. Bu yıl evde aldık tüm ihtiyaçlar üst üste geldi bunu bile sormadılar. Ama ne kadar az beklenti o kadar az üzüntü oluyor. Seni anlıyor ve hak veriyorum ama alışırsın

Reflü yatağı konuşulmuş. 4 yaşındaki kızım çok kusan bir bebekti. Birkaç kere boğulma riski geçirdi. O zaman reflü yatağından haberim yoktu. Sırf başı biraz yüksek olsun diye istemeye istemeye yastık kullandım. Yan yatış yastığı ise olmazsa olmazım olmuştu. Bunda reflü yastığı ilk aldıklarım arasında oldu.

Ben 11 bucuk aylik evliyim.Uzak olsak belki bu kadar uzulmem. Ama aramizda 1 sokak var. Ne gelir ne gider. Ne bu kiz hamile yanina ugrim der. Ne arar sorar. Biz surekli gideriz. Esimin hatrina giderim ama o asla gelmez kaynanamlar. Mesela nabizim cok yuksek cikti saglik ocagi acile yonlendirdi. Esim annesini aradi gotur merveyi hastaneye diye. Gelicem bende dedi ama. Aradi kaynanam menderes gelse onla gitsen daha iyi olur felan dedi. Gelip yanima ugramadi bile hastaneye gelmeyi birak. Esimi bekliyorum simdi hastaneye gitmek icin. Annemde karsida oturuyor. Ben istanbulun bi yakasindayim o bi yakasinda. Ben buraya gelin geldim hic cevrem yok akraba arkadas hersey karşi da kaldi annemlerin orda. Dogumumda napcam bilmiyorum. Allah kimseye muhtac etmesin. Esim ve karnimda minnak kizim iyiki varlar

Eki Görüntüle 2554036 hastane cikisim geldi kizlar tavsiye ederim kumasi cok guzel yumusacik fotograftaki gibi kaliteli esimle actik ilk bunu giydiricez diye esime sanada gri giydiricez takim olalim diyorum :)
Bende bu markadan aldım ama benim ki daha gelmedi. Benimki mavi beyaz. Kumaşı %100 pamuk diyor ama dokunmadan emin olamamıştım. Yumuşak olmasına sevindim.Güzel günlerde giydirin

Merhaba kızlar.. bugün detaylı ultrasonum vardı doktor kalbinde veya bobreklerinde hiç bir yerinde bir sorun görmedi prof perintoloğa gittim yaklaşık iki saat inceledi.. en son dedi ki sadece beyninde bir küçük karartı görüyorum bu normalde olmayan bişey ama ne oldugunu anlayamadım dedi... raporda da ekojen alan yazmış. Amniyosentez önerdi istemedim... canım sıkkın biraz

Haklısın ama zamanla dediğim gibi alışacaksın. Onlara muhtaç değilsin. Allah sağlık versin bizlere eşlerimize çocuklarımıza ki herşey yolunda olsun

Umarım olumsuz bir durum yoktur.

Vitamini içmemeyi düşünüyorum bende ondan sonra başladı sanki

Günaydın canım. Çok geçmiş olsun ya tedavisi nasıl ürtikerin? :/
Sağol kuzum doktor gebe olduğun için bir şey yapamıyorum şuan kortizonlu ilaçlar veriliyor normalde ama gebelikte olmuyor. Neden olduğu ve ne tetikledi onunla ilgili de cildiyeye git dedi. Anlıycağın şuan çözüm yok

Ya bence en guzeli duzenine karismiyorlar ya bosversene.. ne insanlar var.. onu almis bunu almis sorsam borcumuz var ama kendilikerini kistiklari yok diyen kv kp de var.. ayy anlatamadim belki ama.. kes irtibati yapabiliyorsa yapsin kendin annen gibi olmaz kimsr here her anne de ayni degil belki ama.. neyse kv ko oyle olduklarinida mumkunse kendi annen babana yansitma.. bosverrr herkes iyi olcak diye bi sey yok kaldiki.. onlar iyi olsunda kimseye muhtac olmasinlar Sen bebeginin herseyinede yetersin evel Allah esinden bekle.. o yapsin yapamiyosada bisekilde hallolucak sen bu surecte ince detaylari dusunup kendini uzme.. annen gelemeyecekse annenede deme.. bilipte gelemezlerse onlarda canlarini sikmasinlar.. hamilelikte cok sanirim hassassiz normalde sinirlensekte bu kadar ustune dusmicemiz seylerin ustune duser olduk. Ama sen kocan bebek baska kimse olmasin hayatinizda.. mutlu ol mutlu et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…